-
@czio said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Μιας κ το αυτοκίνητο δεν έχει πάρει Αρ πλαισίου ακόμη άρα δεν υφίσταται ακόμη, έχω αρχίσει να μετανιώνω που δεν πήρα το 4κινητο.
Αξίζει τα 2000 παραπάνω; έχω παραγγείλει το 2wd 180hp distinctive 6mt, και σκέφτομαι το premium 4wd υπαναχώρώντας στην άνεση.
Δεν ξέρω αν χρειάζομαι όντως 4x4, αλλά από σκέφτομαι λίγο ότι suv χωρίς τετρακίνηση είναι φέτα με μέλι χωρίς βούτυρο, από την άλλη έχεις και 2χιλιαρικα στην τσέπη.
Και εγώ θα συμφωνήσω ότι σαφώς αξίζει το τετρακίνητο, θα είναι και αυτόματο, και με paddles όταν θέλεις χειροκίνητες αλλαγές, από την άλλη μπορεί να χάνεις λίγα πράγματα σε κάποιες ευκολίες κυρίως στην πιο μεγάλη οθόνη 10,25' και το Hyundai BlueLink, θα έχεις όμως Android Auto και χάρτες της Google συν την άνεση του αυτόματου κιβωτίου
Το μόνο θέμα είναι ο χρόνος αναμονής -
Μιας κ το αυτοκίνητο δεν έχει πάρει Αρ πλαισίου ακόμη άρα δεν υφίσταται ακόμη, έχω αρχίσει να μετανιώνω που δεν πήρα το 4κινητο.
Αξίζει τα 2000 παραπάνω; έχω παραγγείλει το 2wd 180hp distinctive 6mt, και σκέφτομαι το premium 4wd υπαναχώρώντας στην άνεση.
Δεν ξέρω αν χρειάζομαι όντως 4x4, αλλά από σκέφτομαι λίγο ότι suv χωρίς τετρακίνηση είναι φέτα με μέλι χωρίς βούτυρο, από την άλλη έχεις και 2χιλιαρικα στην τσέπη.
Ζήτα τους να συνεισφέρουν από ένα 500άρικο και θα τους πας βόλτα, να το οδηγήσουν, να έχουν πλήρη άποψη μετά...
-
@criuser said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Ζήτα τους να συνεισφέρουν από ένα 500άρικο και θα τους πας βόλτα, να το οδηγήσουν, να έχουν πλήρη άποψη μετά...
χα χα, μεσα στην βδομαδα παραλαμβάνω αυτό ακριβώς, Premium 4wd
Παρεμπιπτόντως, @czio και εγώ πριν δυο χρόνια που αρχισα να προγραμματίζω για την αγορά νέου αυτοκίνητου για το Vitara (GL+ 4wd) ξεκίνησα αλλά τελικά ανέβηκα κατηγορία
-
Έκανα βλακεία πέρσι που δεν αγόραζα, οι τιμές ξέφυγαν κ τώρα χτυπάω το κεφάλι μου.
Ναι @Nikos-3 όντως είχα βρει Vitara (full extra με ηλιοροφη) με παράδοση σε 30 μέρες και στο τσαφ άλλαξα κατηγορία.
Ακόμη το σκέφτομαι, αν ήθελα 4χ4 θα έμενα στο vitara (και μια μπαγκαζιερα).
Ο λόγος που πήγα στο distinctive είναι τα features keyless και navi με blue link, με ενοχλεί να ασχολούμαι με το κινητό στο αυτοκίνητο. (Ήθελα ανέσεις ίσως και να δικαιολογήσω την απόρριψη του vitara)
Από την άλλη suv χωρίς τετρακίνηση... κάτι λάθος κάνω.
Αρε Suzuki Vitara σημείο αναφοράς είσαι
-
Έκανα βλακεία πέρσι που δεν αγόραζα, οι τιμές ξέφυγαν κ τώρα χτυπάω το κεφάλι μου.
Ναι @Nikos-3 όντως είχα βρει Vitara (full extra με ηλιοροφη) με παράδοση σε 30 μέρες και στο τσαφ άλλαξα κατηγορία.
Ακόμη το σκέφτομαι, αν ήθελα 4χ4 θα έμενα στο vitara (και μια μπαγκαζιερα).
Ο λόγος που πήγα στο distinctive είναι τα features keyless και navi με blue link, με ενοχλεί να ασχολούμαι με το κινητό στο αυτοκίνητο. (Ήθελα ανέσεις ίσως και να δικαιολογήσω την απόρριψη του vitara)
Από την άλλη suv χωρίς τετρακίνηση... κάτι λάθος κάνω.
Αρε Suzuki Vitara σημείο αναφοράς είσαι
Εγώ επέλεξα το Premium της υπογραφής και πρόσθεσα ως έξτρα το SCC, keyless, ασύρματη φόρτιση κινητού, πανοραμική και διχρωμία εσωτερικού. Η επιλογή της Premium έγινε κυρίως λόγω του wireless CarPlay & Android Auto που δεν υποστηρίζεται στην Distinctive.
To BlueLink κατ'εμέ δεν μπορεί να αντισταθμίσει το wireless. Όλα αυτα 35.400€.Βγάζοντας την τετρακίνηση από την εξίσωση, λόγω του γεγονότος ότι εξαρτάται από τον οδηγό εάν την χρειάζεται ή όχι (χιόνια, σαθρό χώμα, λάσπη κλπ) μπορώ να σου πω ότι το αυτόματο είναι μια σημαντικότατη αναβάθμιση σε σχέση με το χειροκίνητο. Το ΣΚ στο δρόμο της Επιδαύρου το δούλευα σαν χειροκίνητο: ιδιαίτερα ευχάριστο στο manual mode και απόλυτα ξεκούραστο στην κίνηση.
-
αν θυμάμαι καλά, όταν σκεφτόμουν την αγορά του s-Cross, υπήρχε η σκέψη για awd, αλλά μία το παραπάνω κόστος, συν τα τέλη κυκλοφορίας συν την αναμονή, το πήρα χωρίς 4κίνηση. δεν το έχω μετανιώσει, αλλά υπάρχει και η όποια μεταπώληση.
-
@groover1972 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
αν θυμάμαι καλά, όταν σκεφτόμουν την αγορά του s-Cross, υπήρχε η σκέψη για awd, αλλά μία το παραπάνω κόστος, συν τα τέλη κυκλοφορίας συν την αναμονή, το πήρα χωρίς 4κίνηση. δεν το έχω μετανιώσει, αλλά υπάρχει και η όποια μεταπώληση.
@groover1972 πολύ καλή παρατήρηση με 4wd διασφαλίζει λίγο περισσότερο την μεταπωλητική του αξία. Το κρατάω
@npapanik πολύ ωραίο setup και σε καλή τιμή, πολύ καλό το timing. Έιχες καλά αντανακλαστικά στην αγορά. Με τα σημερινά μάλλον θα βγει πολύ ακριβότερο και θα περιμένω πολύ αλλά θα ρωτήσω πόσο βγαίνει κ αν είναι δυνατή μια ειδική παραγγελία.
-
Με τα σημερινά μάλλον θα βγει πολύ ακριβότερο και θα περιμένω πολύ αλλά θα ρωτήσω πόσο βγαίνει κ αν είναι δυνατή μια ειδική παραγγελία.
Αν τα απλά χωρίς εξτρά έχουν τέτοια αναμονή σκέψου με ειδική παραγγελία....χαλαρά 12-15 μήνες!!
-
@groover1972 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@groover1972 πολύ καλή παρατήρηση με 4wd διασφαλίζει λίγο περισσότερο την μεταπωλητική του αξία. Το κρατάω
@npapanik πολύ ωραίο setup και σε καλή τιμή, πολύ καλό το timing. Έιχες καλά αντανακλαστικά στην αγορά. Με τα σημερινά μάλλον θα βγει πολύ ακριβότερο και θα περιμένω πολύ αλλά θα ρωτήσω πόσο βγαίνει κ αν είναι δυνατή μια ειδική παραγγελία.
Επίσης αν σκεφτείς ότι πούλησα CR-V του 2009 με 226.000km 8.200...
-
@elteo said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Με τα σημερινά μάλλον θα βγει πολύ ακριβότερο και θα περιμένω πολύ αλλά θα ρωτήσω πόσο βγαίνει κ αν είναι δυνατή μια ειδική παραγγελία.
Αν τα απλά χωρίς εξτρά έχουν τέτοια αναμονή σκέψου με ειδική παραγγελία....χαλαρά 12-15 μήνες!!
Εμένα 9 μήνες έκανε.
-
@npapanik said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@elteo said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Εμένα 9 μήνες έκανε.
Τώρα είναι χειρότερα.....
-
Παραλάβαμε και εμείς σήμερα. Το αυτοκίνητο, για τα δικά μου γούστα αλλά και αντικειμενικά είναι αεροπλάνο.
Αθόρυβο, δυνατό, δυναμικό, εντυπωσιακό (μέσα και έξω). Πολύ καλή κατανάλωση (hybrid). Μέσα στην πόλη τα μισά και παραπάνω χιλιόμετρα ενδεχομένως, τα πήγα με μπαταρία. Τα υπόλοιπα στην πορεία, βλέποντας το...Hyndai Tucson HEV - 230 ps (180 + 50 ) - Phantom Black Distinctive - 2wd -
-
καλοταξιδο να ειναι, πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
-
Καλοτάξιδο! Πραγματικά πολύ όμορφο….
-
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ, τέλειο είναι
-
Καλοτάξιδο !
Για εμένα, το καλύτερο all around οικογενειακό.
Δεν θυμόμουν ότι εχει τόσο ωραία ζάντα -
Καλοτάξιδο!
-
Μπράβο! Καλοτάξιδο! Και εμένα μου είπαν αύριο παίρνουμε πινακίδες και την Παρασκευή παραλαμβάνω
Στην ίδια παρτίδα, στο ίδιο καράβι ήμασταν -
Πολύ ωραίο, καλοτάξιδο!
-
Καλοταξιδο να το χαρείς και να το ευχαριστηθεις!!!
Hyundai Tucson NX4 (2020)