-
@lap said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Φαντάζομαι όλα τα ρούχα σας είναι liná;;;;
Δυστυχώς, για ρούχα ξοδεύει περισσότερα από τα αυτοκίνητα -
Το diesel γιατί είναι 4 χιλιάρικα πάνω?Αφού στο τέλος θα καταργηθούν και δεν ξέρω αν αυτός ο κινητήρας κάνει καλές καταναλώσεις πλέον ή πόσο αξιόπιστος είναι.
-
This post is deleted! -
@a-d-p said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@sabas_thess said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Πλήρη φώτα LED πίσω
Πίσω φως ομίχλης LED
Διαφορετικές επενδύσεις και σπορ τιμόνιHyundai Smart Sense HBA - Σύστημα Αυτόματης Ρύθμισης Υψηλής Σκάλας Φώτων
Έχουν όλες οι εκδόσειςΆρα με τα δικά μου κριτήρια μόνο limited και γλιτώνω και τις 19". Ευχαριστώ.
Οι φυσιολογικοί άνθρωποι θα έχουν το δίλημμα Premium και παίρνω όσο περισσότερο αυτοκίνητο μπορώ ή + 3700€ Distinctive και τα παίρνω όλα.
Εγώ έχω "ανώμαλη" σύζυγο (γυναίκα), της αρέσουν όλες οι -line εκδόσεις. Παλαιότερα είχαμε Astra OPC Line.Άσχετο. Το Tiguan πρέπει να πούλησε περισσότερα R line παρά Life 🧬
Συμφωνώ με τη σύζυγο, μου αρέσουν κι εμένα τα Ν line, S line, R line, ST line κλπ.
Είναι ωραίο να έχεις την τοπ έκδοση. Αν είχα πάρει κάτι πιο απλό κάθε φορά που θα έβλεπα το line θα έλεγα γιατί τσιγκουνεύτηκα τα λεφτά και δε το πήρα.
Και η αλήθεια είναι ότι στις εκδόσεις αυτές όλα είναι άλλο αυτοκίνητο, καμία σχέση με τα απλά. -
@tkin73 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Από κινητήρα ποιον κοιτάζεις;
Τον κλασικό 160ps mh βενζίνη. Δεν κάνει για εμένα ο diesel κάνω μικρές αποστάσεις και λίγα χιλιόμετρα ανά έτος, τα phev δεν έχουν ουσία ενώ hev θα εμπιστευόμουν μόνο Toyota η οποία δεν έχει όχημα να με ενδιαφέρει.
Το hev πάντως είναι η έκδοση με το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών από όλα δεν είναι ιδιαίτερα βαρύτερο από το απλό είναι αρκετά πιο γρήγορο από το cc και το κασκαι χωρίς να φορτωνεσαι διλιτρο ή υπερβολικά κιλά.
Και σίγουρα μέσα στην πόλη θα καίει τα μισά από το απλό.
Μεταξύ destictive και limited έχει εντοπίσει κάνεις τις διαφορές; -
This post is deleted! -
@georgemit said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Πλήρη φώτα LED πίσω
Πίσω φως ομίχλης LED
Διαφορετικές επενδύσεις και σπορ τιμόνιHyundai Smart Sense HBA - Σύστημα Αυτόματης Ρύθμισης Υψηλής Σκάλας Φώτων
Έχουν όλες οι εκδόσειςΆρα με τα δικά μου κριτήρια μόνο limited και γλιτώνω και τις 19". Ευχαριστώ.
Οι φυσιολογικοί άνθρωποι θα έχουν το δίλημμα Premium και παίρνω όσο περισσότερο αυτοκίνητο μπορώ ή + 3700€ Distinctive και τα παίρνω όλα.
Εγώ έχω "ανώμαλη" σύζυγο (γυναίκα), της αρέσουν όλες οι -line εκδόσεις. Παλαιότερα είχαμε Astra OPC Line.Άσχετο. Το Tiguan πρέπει να πούλησε περισσότερα R line παρά Life 🧬
Συμφωνώ με τη σύζυγο, μου αρέσουν κι εμένα τα Ν line, S line, R line, ST line κλπ.
Είναι ωραίο να έχεις την τοπ έκδοση. Αν είχα πάρει κάτι πιο απλό κάθε φορά που θα έβλεπα το line θα έλεγα γιατί τσιγκουνεύτηκα τα λεφτά και δε το πήρα.
Και η αλήθεια είναι ότι στις εκδόσεις αυτές όλα είναι άλλο αυτοκίνητο, καμία σχέση με τα απλά.Η αλήθεια είναι ότι αλλάζουν πολύ το αυτοκίνητο οπτικά και αναβαθμίζουν πολύ και το εσωτερικό, αλλά μας βγήκε κάνα 5 χιλιαρο παραπάνω η επιλογή . Εγώ έδωσα το ΟΚ γιατί μου άρεσε πολύ το σαλόνι του, καμιά σχέση με το life και το style. Η σύζυγος έχει μουρλα με τα spoiler, θα την πάω σε γιατρό .
Επίσης έχει ψύχωση με τα δυνατά φώτα, προφανώς κάποιο σύνδρομο της έμεινε έπειτα από 20 χρόνια με το σαξο της που είχε καντηλέρια . Προχθές βράδυ, στην επιστροφή από Ν. Μαρμαρά εκθείαζε τα led+ φώτα και την επιλογή που έκανε -
Από κινητήρα ποιον κοιτάζεις;
Τον κλασικό 160ps mh βενζίνη. Δεν κάνει για εμένα ο diesel κάνω μικρές αποστάσεις και λίγα χιλιόμετρα ανά έτος, τα phev δεν έχουν ουσία ενώ hev θα εμπιστευόμουν μόνο Toyota η οποία δεν έχει όχημα να με ενδιαφέρει.
Το hev πάντως είναι η έκδοση με το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών από όλα δεν είναι ιδιαίτερα βαρύτερο από το απλό είναι αρκετά πιο γρήγορο από το cc και το κασκαι χωρίς να φορτωνεσαι διλιτρο ή υπερβολικά κιλά.
Και σίγουρα μέσα στην πόλη θα καίει τα μισά από το απλό.
Μεταξύ destictive και limited έχει εντοπίσει κάνεις τις διαφορές; -
Πολλοί συνδυασμοί για κάθε τσέπη, αξίζει πάντως να πας στις «ακριβές» εκδόσεις, οι τιμές σε σχέση με το 23 που το πήρα εγω καλύτερες, ειδικά στα manual, το limited είναι φθηνότερο από το distinctive του 23, βέβαια έχει πέσει η ιπποδύναμη αλλά δεν ξέρω πόση ουσιαστική διαφορα θα έχει αυτό. Αναφέρθηκε ότι το σύστημα διεύθυνσης των hybrid το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως κορυφαίο θα είναι κάτι αναλογο και στα MHEV σε limited και nline. Θεωρητικά έχει πλεονέκτημα το μοντέλο σε σχέση με τον ανταγωνισμό σε σημείο που σκέφτεσαι να το ξαναγορασεις
-
Η limited είναι μια επιλογή η οποία δεν υφίσταται στον ανταγωνισμό χωρίς διαμόρφωση/παραγγελία. Αυτό από μόνο του θα είναι για εμένα συγκριτικό πλεονέκτημα. Την τιμή της δε την λες και ανταγωνιστική.
Το μεγάλο ζήτημα θα είναι το Kuga με το αυτόματο 8αρι με μετατροπέα σε λίγο χαμηλότερη τιμή αλλά με αντίστοιχα λιγότερο εξοπλισμό (Titanium με μεταλλικό, winter pack + ρεζέρβα πάει 36.600€). Εδώ παίρνεις limited λευκή πέρλα (απλά υπέροχο, το έχω δει στον δρόμο) έτοιμη χωρίς να χρειάζεται παραγγελία με λαστιχένια πατάκια και κάλυμμα χώρου αποσκευών στα 36.324€.
Αρχίζεις μετά να μετράς μικροδιαφορές στις εγγυήσεις αλλά θεωρώ ότι η ουσία θα είναι αλλού. Επειδή στην οδήγηση το Kuga (τουλάχιστον όσο είχε πολλαπλούς πίσω) ήταν αξεπέραστο και ήταν σαν να οδηγάς το Focus (st-line του 2019 νοικιάρικο) αρχικά πρέπει να δω πως είναι με ημιακαμπτο. Και μετά να δω τι βελτίωσε το νέο σύστημα διεύθυνσης στο Tuscon. Θα ήταν άδικο να το αγνοήσω πλέον.
Τέλος πάντα θα υπάρχει το ερώτημα αν αξίζει να δώσεις αυτά τα λεφτά για Hyundai, αν και πλέον εν έτη 2024 αυτά θα πρέπει να θεωρούνται ξεπερασμένες αγκυλώσεις.
Πέραν αυτών από vag μάλλον θα κάνω td, για να πω ότι έκανα, το Tig. Το Formentor με την ευκαιρία του f/l θέλω πολύ να οδηγήσω. Στα 36.700€ το dsg mh αλλά σίγουρα θα υστερεί εξοπλιστικά σε σχέση με την limited. Εκεί θα παιχτεί το παιχνίδι.
Ε να δώσω και μια ευκαιρία για td στους Γάλλους με τα 408 mh και Arkana έτσι απλά γιατί είναι πολύ όμορφα crossovers....
-
Ναι απλά πρέπει να μπει και ο παράγοντας αξιοπιστία στην όλη επιλογή.Προσωπικα θα πήγαινα στον Κορεατη και μπορεί και στο Kuga.Τα υπόλοιπα δε θα τα κοίταγα καν.Επισης ο συνδυασμός τετρακίνηση με full υβριδικό και κανονικό αυτόματο δε βρίσκεται εύκολα σημερα ...
-
Συμφωνώ για το υβριδικό είναι κανονικό αυτόματο έχει δυνατότητα τετρακίνησης δεν φορτωνεσαι διλιτρο ενώ είναι γρηγορότερο από τα διλιτρα πχ το cc έχοντας και καλύτερους χώρους παντού και καλύτερο εξοπλισμό. Φυσικά είναι και ακριβότερο!
Το θέμα είναι να σε πείσει ο κορεατης για το ότι αξίζει το υβριδικό ότι κάνει δουλειά στην πόλη και αυτό πρέπει να το δεις με τεστ ντράιβ που νομίζω δύσκολα ως αδύνατο να βρεις τουλάχιστον στο προηγούμενο μοντέλο να οδηγήσεις.
Έχουν μόνο το 48v.
Από ότι έχω δει σε βίντεο ή αλήθεια είναι ότι τον βλέπω πολύ συχνά αναμμένο τον κινητήρα βενζίνης ακόμα και σε φάσμα 40-60 χλμ μόλις τσιμπά το γκάζι.
Μόνο σε ρολαρισμα τον βλέπω να σβήνει...
Δλδ με το υβριδικό παίρνεις κάποια περισσότερα άλογα όχι πάντως αυτά που υπόσχεται η αρχική διαφορά ιπποδύναμης δλδ όχι αίσθηση +55 αλόγων, παίρνεις 60-70 παραπάνω λτ αποσκευών αλλά χώνεις 270v στον ποπό των πίσω, συν τα έξτρα 60-70 κιλά της μπαταρίας και κυρίως παίρνεις καλύτερο, ίσως πιο αξιόπιστο αυτόματο κιβώτιο.
Όλα αυτά βέβαια με τίμημα 7Κ.
Από την άλλη δεν παίρνεις ένα δράκο 1700 κιλών που μέσα στην πόλη θα έχει 9-10 λίτρα θα έχει πόσα όμως;
Τα 5αρια της τογιοτα αποκλείεται είναι άλλωστε και πιο μεγάλο αμάξι. Αν μιλάμε όμως για 7αρια νομίζω χάνεται τελείως το νόημα της υβριδικοτητας και τελικά το μόνο που σου μένει είναι το αυτόματο και το λίγο καλύτερο γκάζι, όταν είναι φόρτισμενη η μπαταρία....καθώς η απόσβεση δεν έρχεται ποτέ...
Πρακτικά το τουσον/σπορτατζ ποια αμάξια έχει ως ευθη ανταγωνισμό;
Σε 48v βενζίνη έχει μάλλον το τιγκουαν, το 3008 (ή αυτό ασχολείται μόνο από BMW και πάνω;), grand land, c5 aircross, formentor, αρκανα, κομπας κάποιο άλλο;
Στο φουλ υβριδικό όμως πιο έχει; το cc είναι μικρότερο το ραβ μεγαλύτερο και με 2.5λτ κινητήρα, το crv? Το κασκαι βλέπω πιο κοντά σε όγκο κυβικά. Κάποιο άλλο;
Τέλος μετά από 4 χρόνια που κυκλοφορεί το τουσον, βγήκε και το κονα υβριδικό η χιουνται έχει εξελίξει περαιτέρω το υβριδικό της ή ότι είχε το 2020 έχει και τώρα; έχει αλλάξει γενιά το υβριδικό έστω και μισή; -
Δε ξέρω τι λέει από οικονομία δεν έχω δει δοκιμή ή ακούσει από κάτοχο.
Το PHEV επίσης δε ξέρω. -
Ευχαριστώ για τις αναλύσεις και τις συμβουλές σας αλλά δεν προτίθεμαι να δώσω 40+. Έχω και άλλα πολύ πιο σημαντικά πράγματα να κάνω τα λεφτά μου ενώ πλέον είμαι πατέρας οπότε "δεν έχω δικαίωμα" να σπαταλάω λεφτά σε γούστα ξαφνικά.
Αυτοκινητιστικά καθαρά όπως προείπα δεν εμπιστεύομαι κανέναν άλλον πλην Toyota σε hev. Η Toyota καλως η κακώς δεν έχει πρόταση για εμένα. Επίσης γνωρίζω ότι οι επιλογές μου θα καίνε λίγο παραπάνω αλλά δεν έχω σταματά - ξεκίνα στις διαδρομές μου.
Το f/l του Tuscon έφτιαξε αρκετά από αυτά που με χαλούσαν. Αν δεν είναι βάρκα στην οδήγηση θα είναι τον Σεπτέμβριο που ξεκινάω γύρα σοβαρό υποψήφιο μαζί με το Kuga. Τα άλλα που ανέφερα είναι απλά για να πω ότι τα οδήγησα. Είτε δεν τα εμπιστεύομαι, είτε ξέρω ότι δεν έχουν τα οδηγικά χαρακτηριστικά που θα ήθελα. Επίσης για το θέμα του CC τσάμπα σάλιο χαλάτε. Θέλω 500l+ καθαρό χώρο αποσκευών. Ο γιός μου μόλις έγινε 10 μηνών (άρα ουσιαστικά ούτε Formentor παίζει).
-
Ευχαριστώ για τις αναλύσεις και τις συμβουλές σας αλλά δεν προτίθεμαι να δώσω 40+. Έχω και άλλα πολύ πιο σημαντικά πράγματα να κάνω τα λεφτά μου ενώ πλέον είμαι πατέρας οπότε "δεν έχω δικαίωμα" να σπαταλάω λεφτά σε γούστα ξαφνικά.
Αυτοκινητιστικά καθαρά όπως προείπα δεν εμπιστεύομαι κανέναν άλλον πλην Toyota σε hev. Η Toyota καλως η κακώς δεν έχει πρόταση για εμένα. Επίσης γνωρίζω ότι οι επιλογές μου θα καίνε λίγο παραπάνω αλλά δεν έχω σταματά - ξεκίνα στις διαδρομές μου.
Το f/l του Tuscon έφτιαξε αρκετά από αυτά που με χαλούσαν. Αν δεν είναι βάρκα στην οδήγηση θα είναι τον Σεπτέμβριο που ξεκινάω γύρα σοβαρό υποψήφιο μαζί με το Kuga. Τα άλλα που ανέφερα είναι απλά για να πω ότι τα οδήγησα. Είτε δεν τα εμπιστεύομαι, είτε ξέρω ότι δεν έχουν τα οδηγικά χαρακτηριστικά που θα ήθελα. Επίσης για το θέμα του CC τσάμπα σάλιο χαλάτε. Θέλω 500l+ καθαρό χώρο αποσκευών. Ο γιός μου μόλις έγινε 10 μηνών (άρα ουσιαστικά ούτε Formentor παίζει).
Από όσα διαβάζω έχουμε σχεδόν τα ίδια κριτήρια επιλογής αυτοκινήτου. Αφού απέρριψα πολλά για διάφορους λόγους, έχω περιορίσει τις επιλογές μου στα Tucson, Qashqai, Kuga. Οδήγησα πρόσφατα το Kuga και δυστυχώς κάπως απογοητεύτηκα. Φυσικά το δείγμα ήταν μικρό αλλά για τα δικά μου γούστα το Qashqai ήταν πιο ομαλό και άνετο. Ανέμενα το fl του Tucson, ώστε να το δω και αυτό που εξαρχής ήταν η πρώτη μου επιλογή αφού μου αρέσει πολύ εξωτερικά. Οι τιμές που ανακοινώθηκαν είναι στα επίπεδα των άλλων δυο και ο εξοπλισμός αρκετά καλός στην έκδοση limited. Οπότε και εγώ, αν με ικανοποιήσει οδηγικά, ενδεχομένως να επιλέξω αυτό.
-
Καλά κοίτα και τα τοyota πλέον γαλλοτουρκικα είναι πλέον.Αυτα τα παίρνεις μόνο για οικονομία καυσίμου.Αν είσαι τύπος που κάνει πάνω από 15000 χιλιόμετρα το χρόνο τότε οκ.Μπορεις να πάρεις και το honda το Εny1 το ηλεκτρικο με 31000.Και οικονομία και 400 αυτονομία.Απλα έχει μικρό πορτπαγκαζ
-
https://i.postimg.cc/ZRfH9Ztf/Untitled.jpg
To ξαναγραφω γιατι το αλλο δεν διαβαζεται ευκολα
εφτιαξα το παραπανω εξελακι με τον πρωινο καφς οπου δειχνει για συγκεκριμενη εκδοση κοστος αγορας για καθε εκδοση κινητηρα , μεσες καταναλωσεις απο το γνωστο σαιτ στοιχεια φυσικα για τα προ fl μοντελα κοστος καυσιμου ανα ετος για 15Κ χλμ και φυσικα αν εχει καπου το νοημα της αποσβεσης.
Στην μονη εκδοση που εχει νοημα ειναι στο ντιζελ σε σχεση με το 48v οπου σε 6.8 χρονια εχεις αποσβεση. Επισης εχω γραψει και τα κιλα ανα ιππο. Στα phev φυσικα λειπει και το κοστος φορτισης για να το κινεις ως υβριδικο.
Απο τις καταναλωσεις βλεπουμε οτι το hev κερδιζει 0.70λτ καυσιμο σε σχεση με το 48v το οποιο δεν το λες και κατι το φοβερο. Φυσικα στο εξωτερικο απο ειδα απο τις καταχωρήσεις σε 211 κατοχους απο το 2021 οι 135 επελεξαν το hev , 30 diesel , 26 48v/180 , 15 48v/15 , 5 phev.
Φυσικα σε οσους κανουν ταξιδια ερωτημα σε αυτο το αμαξι ειναι τι καιει στην εθνικη με πχ 130. Σε κάποια βιντεο βλεπω για το hev κατι νουμερα που δυσκολευομαι να τα πιστεψω τεραστιες καταναλωσεις...8.3 στα 120 και 9.4 στα 140?!!! αν ισχυουν αυτα τα νουμερα μιλαμε για πολυ πιωμα ο κινητηρας...
Youtube Video -
Εδώ πάλι το phev ξεκινά κρύο μέσα σε συνθήκες πόλης και για 12 λεπτά κάνει 3.3 χλμ χωρίς ποτέ να ξεπερνά τα 45 χλμ και γράφει 7.2 κατανάλωση χωρίς ποτέ σχεδόν να σβήσει ακόμα και σε στάση όταν ήταν (προφανώς γιατί ήταν κρύο).
Τείνω να καταλήξω ότι το συγκεκριμένο μοντέλο στην βενζίνη και στις 3 εκδόσεις του από άποψη κατανάλωσης και συμπεριφοράς δεν έχει μεγάλες διαφορές... Απο το οικονομικοτερο στο πιο σπάταλο η διαφορά είναι στο λίτρο, αφήνω στην άκρη το ντίζελ που περνά το 1 λτ η διαφορά και υπάρχουν και τα 25-30 λτ στην τιμή που εκεί υπάρχει διαφορά.
Youtube Video -
@niou said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Από όσα διαβάζω έχουμε σχεδόν τα ίδια κριτήρια επιλογής αυτοκινήτου. Αφού απέρριψα πολλά για διάφορους λόγους, έχω περιορίσει τις επιλογές μου στα Tucson, Qashqai, Kuga. Οδήγησα πρόσφατα το Kuga και δυστυχώς κάπως απογοητεύτηκα. Φυσικά το δείγμα ήταν μικρό αλλά για τα δικά μου γούστα το Qashqai ήταν πιο ομαλό και άνετο. Ανέμενα το fl του Tucson, ώστε να το δω και αυτό που εξαρχής ήταν η πρώτη μου επιλογή αφού μου αρέσει πολύ εξωτερικά. Οι τιμές που ανακοινώθηκαν είναι στα επίπεδα των άλλων δυο και ο εξοπλισμός αρκετά καλός στην έκδοση limited. Οπότε και εγώ, αν με ικανοποιήσει οδηγικά, ενδεχομένως να επιλέξω αυτό.
Να σου πω την αμαρτία μου, το έχω δηλώσει δημόσια πολλές φορές, τον tce 160 τον γούσταρα πολύ αλλά ειδικά στα c_suv, πλέον, τον έχουν πνίξει ένεκα ρύπων (Austral, QQ). Παρά ταύτα παραμένει επαρκής για το QQ (το Austral σέρνεται) ενω συνδυάζεται με πολύ αξιόπιστο και καλορυθμισμένο cvt. Ομορφούλη το f/l του QQ αλλά θεωρώ το Tuscon ομορφότερο, πρακτικότερο, σίγουρα με καλύτερες επιδόσεις για αντίστοιχες καταναλώσεις. Δηλαδή στην ίδια τιμή/εξοπλισμένο θα πήγαινα εύκολα στον Κορεάτη.
Αμφότερα προf/l έπασχαν σε αίσθηση τιμονιού, πλεύσεις, ηχομόνωση. Το τελευταίο το ξεχνάμε καθώς τα διπλά ηχομονωτικά κρύσταλλα μπαίνουν μόνο στο e-power του QQ. Στα άλλα είπαν ανωτέρω κάποιοι (και δεν έχω κανένα λόγο να τους αμφιβάλω) ότι στις high end εκδώσεις θα έχει νέο σύστημα διεύθυνσης Tuscon. Προf/l σε σχέση με το QQ η μελέτη μου έδινε το Tuscon λίγο καλύτερα οδηγικά αλλά και σε ηχομόνωση. Το δεύτερο παραμένει σταθερό άρα αναμένουμε να δούμε αν άνοιξε λίγο ακόμα η ψαλίδα για το πρώτο.
Όπως και να έχει αφού κοιτάμε σχεδόν τα ίδια σε κάνω follow γιατί εγώ ξεκινάω γύρα μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου καθώς μέχρι τότε έχω πολλές δουλειές. Λογικά θα τα οδηγήσεις πρώτος οπότε θέλω να διαβάσω τις απόψεις σου.
ΥΓ: Χωρίς να θέλω να κανηβαλίσω το νήμα θέλω πολύ να διαβάσω την ανάλυση σου για το Kuga που λες ότι δεν σε ικανοποίησε σε σχέση με το QQ. Αν την έχεις ήδη γράψει κάπου δώσε ένα link. Αν όχι αναμένω, αν δεν έχεις σκοπό να την γράψεις δημόσια στείλε pm. Το QQ που οδηγησες και σου φάνηκε πιο ομαλό προφανώς το προf/l σωστά; Και Kuga μιλάς για ημιακαμπτο και προf/l;
-
Απλά επειδή διαβάζω για θέματα ηχομόνωσης στο qq νομίζω ότι μόνο εκεί σίγουρα δεν πάσχει το αμάξι. Ανεξάρτητα από δίπλα κρύσταλλα σε όλες τις μετρήσεις το κασκαι είναι από τα πιο αθόρυβα πιο αθόρυβο και από πριμιουμ μοντέλα και σίγουρα πιο αθόρυβο από τουσον.
Τα κασκαι και κουγκα σίγουρα υπολείπονται σε αξιοπιστία σε σχέση με τουσον.
Τέλος και εγώ για το νέο κουγκα διαβάζω κακές κριτικές ότι χάλασαν τον οδηγό κεντρικό χαρακτήρα των Φορντ και κατάφεραν και έκαναν τελείως αδιάφορο το τιμόνι του...
Hyundai Tucson NX4 (2020)