-
@kapa-0 said in Νεο Hyundai Tucson :
Καλησπέρα σε όλους,
Μια ερώτηση προς κατόχους. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσεις την προειδοποίηση για ζώνη στους πίσω επιβάτες?
Έχω ψάξει τα πάντα αλλά δεν βρίσκω κάτι και δεν θέλω απλά να ενώσω τις ζώνες για να μην χτυπάνε. Είμαι και λίγο ψυχαναγκαστικος σε αυτά.
Thanks
Τι εννοείς να ενώνεις τις ζώνες για να μην χτυπάνε? Χτυπάνε χωρίς να κάθεται κανείς επάνω?
-
@npapanik said in Νεο Hyundai Tucson :
@cardio1972 said in Νεο Hyundai Tucson :
Κάτι να βλέπουμε για όσο το περιμένουμε…
Σήμερα με ενημέρωσε η HYUNDAI (κεντρικά) ότι η παραγγελία μου ( Tucson 4WD,180HP,αυτόματο με ηλιοροφή,tailgate, και ηχοσύστημα KRELL) μπαίνει σε γραμμή παραγωγής εντός της εβδομάδας μετά από 8,5 μήνες αναμονής! Αναφέρουν χρόνο κατασκευής 6h!!! Θεωρούν ότι εάν ο εκτελωνισμός δεν επηρεαστεί λόγω Αυγούστου θα το έχω πριν τον 15Αύγουστο... για να δούμε...
Άντε με το καλό! Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι κατασκευάζεται σε 6h... Η ερώτηση είναι: πας διακοπές πριν ή μετά τον 15 Αύγουστο;
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις ευχές! Οι διακοπές είναι προγραμματισμένες για πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου οπότε ελπίζω το παλιό με τις 420 χιλιάδες Km στην πλάτη του να αντέξει...
420k ;;;; Αν επιτρέπεται, τι είναι;
420χιλιαδες χιλιομετρα
-
@alex-mix said in Νεο Hyundai Tucson :
Σήμερα με ενημέρωσε η HYUNDAI (κεντρικά) ότι η παραγγελία μου ( Tucson 4WD,180HP,αυτόματο με ηλιοροφή,tailgate, και ηχοσύστημα KRELL) μπαίνει σε γραμμή παραγωγής εντός της εβδομάδας μετά από 8,5 μήνες αναμονής! Αναφέρουν χρόνο κατασκευής 6h!!! Θεωρούν ότι εάν ο εκτελωνισμός δεν επηρεαστεί λόγω Αυγούστου θα το έχω πριν τον 15Αύγουστο... για να δούμε...
Άντε με το καλό! Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι κατασκευάζεται σε 6h... Η ερώτηση είναι: πας διακοπές πριν ή μετά τον 15 Αύγουστο;
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις ευχές! Οι διακοπές είναι προγραμματισμένες για πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου οπότε ελπίζω το παλιό με τις 420 χιλιάδες Km στην πλάτη του να αντέξει...
420χιλιαδες χιλιομετρα
Τι είναι το αυτοκίνητο ρωτάω....
-
Νομίζω δεν ρωτάει τι σημαίνει 420k αλλά τι αμάξι είναι...
Edit...Με πρόλαβε ο αποπάνω...
-
Χάχα σόρυ ρε παιδιά..
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις ευχές! Οι διακοπές είναι προγραμματισμένες για πρώτη εβδομάδα του Αυγιούς του οπότε ελπίζω το παλιό με τις 420 χιλιάδες Km στην πλάτη του να αντέξει...
BMW 318i 2000cc 143hp 11/2001 ...
-
Μια ερώτηση προς κατόχους. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσεις την προειδοποίηση για ζώνη στους πίσω επιβάτες?
Έχω ψάξει τα πάντα αλλά δεν βρίσκω κάτι και δεν θέλω απλά να ενώσω τις ζώνες για να μην χτυπάνε. Είμαι και λίγο ψυχαναγκαστικος σε αυτά.
Μετά συγχωρήσεως, αλλά πρέπει να ρωτήσω:
Προφανώς η προειδοποίηση χτυπάει όταν ο αισθητήρας βάρους βλέπει ότι κάποιος κάθεται στο πίσω κάθισμα και δεν έχει βάλει ζώνη. Σωστά ως εδώ;
Είσαι λοιπόν ψυχαναγκαστικός όσον αφορά το να κουμπώσουν οι πίσω επιβάτες τις ζώνες τους πίσω από τις πλάτες τους; Αλλά δεν είσαι ψυχαναγκαστικός όσον αφορά το να ταξιδέψουν άδετοι, με τις οποιεσδήποτε σοβαρές συνέπειες μπορεί να έχει για όλους τους επιβάτες αυτό; -
Τώρα είναι σοβαρή ερώτηση αυτή; Μπαίνουν οι πίσω επιβάτες σε αυτοκίνητο και δεν φοράνε ζώνες; Τι πράγματα είναι αυτά; ποιος δολοφόνος οδηγός επιτρέπει κάτι τέτοιο;
-
Συγγνώμη ρε παιδιά που δεν προσέχω τους επιβάτες μου.
Φαντάζομαι το μεγαλύτερο ποσοστό οδηγών "απαιτεί" από τους πίσω επιβάτες να φορέσουν ζώνη.
Έκανα μια ερώτηση που μάλλον δεν έχει απάντηση.
Thanks
-
Γιατί δεν βάζουν ζώνη οι πίσω;
-
Φαντάζομαι το μεγαλύτερο ποσοστό οδηγών "απαιτεί" από τους πίσω επιβάτες να φορέσουν ζώνη.
Thanks
Σύμφωνα με το manual δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης.
Παρεπιμπτόντως, με το να μην φοράνε οι πίσω ζώνες δεν κινδυνεύουν μόνο αυτοί αλλά και οι μπροστινοί επιβάτες που θα συνθλιβούν μεταξύ της ζώνης τους και της κινούμενης μάζας των πίσω.
Όσο για τον πίσω μεσαίο, ούτε ψύλλος στον κόρφο του...
-
Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι, εγώ ναι το απαιτώ και πλέον βαράει και ο βομβητής και είναι ακόμα πιο "δυνατό" το επιχειρημά μου.
-
Thanks
Πολύ κακώς δεν τους προσεχείς.
Το 100%, θα έπρεπε να απαιτεί από όλους στο αυτοκίνητο να φορέσουν ζώνη. -
Thanks
Αν δεν νοιάζεσαι για τους πίσω, νοιάξου τουλάχιστον για σένα...
-
Ο ενας διαμαρτυρόταν που το corolla δεν ήταν skynet να τον ξυπνήσει πάνω στην στροφή και να φτιάξει και καφέ
τώρα έχουμε ερώτηση για απενεργοποίηση της ειδοποίησης για πίσω ζώνες
να δούμε τον επόμενο τι θα μας πεί ...για το tuscon τώρα περιεργάστηκα ενα απο κοντά ,το πήρε φίλος, εντυπωσιακό αυτοκίνητο αλλα με μηχανικό σασμάν δεν λέει , το σκέφτεται και αυτός οτι έκανε βλακεία και έπρεπε να είχε περιμένει μερικούς μήνες ακόμα για το αυτόματο , αλλα η mercendes που είχε (ξανα)χάλασε (πάλι 1000άρικο) την έφτιαξε και την πούλησε στο καπάκι και δεν μπορούσε να περιμένει.
-
@monman2 said in Νεο Hyundai Tucson :
Ο ενας διαμαρτυρόταν που το corolla δεν ήταν skynet να τον ξυπνήσει πάνω στην στροφή και να φτιάξει και καφέ
τώρα έχουμε ερώτηση για απενεργοποίηση της ειδοποίησης για πίσω ζώνες
να δούμε τον επόμενο τι θα μας πεί ...για το tuscon τώρα περιεργάστηκα ενα απο κοντά ,το πήρε φίλος, εντυπωσιακό αυτοκίνητο αλλα με μηχανικό σασμάν δεν λέει , το σκέφτεται και αυτός οτι έκανε βλακεία και έπρεπε να είχε περιμένει μερικούς μήνες ακόμα για το αυτόματο , αλλα η mercendes που είχε (ξανα)χάλασε (πάλι 1000άρικο) την έφτιαξε και την πούλησε στο καπάκι και δεν μπορούσε να περιμένει.
Ειδικά αυτό που είναι διπλού συμπλέκτη, προσφέρει το καλύτερο και από τους δυο κόσμους. Αρκεί να το προσέχεις μέσα στην κίνηση.
-
Μην με διαβάσει ο fanis αλλά και ύστερα από ένα μήνα με το xceed μου πέρασε κάνα 2φορες από το μυαλό πως ίσως έπρεπε να το πάρω αυτόματο, αλλά μετά ξύπνησα και όλα οκ
-
Μην με διαβάσει ο fanis αλλά και ύστερα από ένα μήνα με το xceed μου πέρασε κάνα 2φορες από το μυαλό πως ίσως έπρεπε να το πάρω αυτόματο, αλλά μετά ξύπνησα και όλα οκ
Εννοείτα έπρεπε να πάρεις αυτόματο....αλλά από κοντά θα φας τις μαστιγιές, να έχει χάρη!!
-
@fanis75 said in Νεο Hyundai Tucson :
Εννοείτα έπρεπε να πάρεις αυτόματο....αλλά από κοντά θα φας τις μαστιγιές, να έχει χάρη!!
-
Tucson 1.6 4x4 7DCT 180 HP, 2021 : στα 13.200 χλμ το αυτοκίνητο αποφάσισε να κάψει 1λίτρο /100 λιγότερο, προφανώς όταν είδε την τιμή της βενζίνης στην επαρχία! Δευτέρα πρωί Αθήνα - Costa Navarino, κατανάλωση 8,1/100.Σήμερα, στην αντίστροφη διαδρομή με ίδιο βάρος και παρόμοια χρήση κλιματισμού με της Δευτέρας, κατανάλωση 7.1/100 . Μη μου πείτε ότι η επιστροφή έχει παραπάνω κατηφόρες, γιατί μέσα Μαΐου στην επιστροφή στην ίδια διαδρομή, πάλι 8/100 έκαψε!
Hyundai Tucson NX4 (2020)