-
@realzeus said in Νεο Hyundai Tucson :
@petranpireotis said in Νεο Hyundai Tucson :
Επίσης με το θέμα της ρεζέρβας που λείπει , έχει πάθει κανείς λάστιχο μέχρι στιγμής ; Ήρθε αμέσως η οδική με λάστιχο , έγινε κάτι ;Η οδική δεν θα έρθει με λάστιχο φυσικά, Θα έρθει για να σε πάει ως το βουλκανιζατέρ.
Με την Co(υ)rsa(ρα) που έχω τώρα , έχω πάθει λάστιχο στη μέση του πουθενά στη Ζήρεια,αντε βρές το χιλιομετρο για να έρθει ευτυχώς που ειχα τη ρεζέρβα.
Απλά το έχω απορία ,γιατι σου λεει 5 χρονια οδικη, που εννοείται οτι την έχεις ηδη με την ασφαλιστικη σου αλλα για να στο αναφέρει μηπως υπάρχει καποια συμφωνια ειδικοτερη.
Δεν έχω ιδέα απο τα hyundai και το after sales service για αυτο και ρώτησα.
Απλά πάντοτε ακουγα καλά λόγια για την εταιρεία και ειδικότερα για το tucson το τελευταιο είχα ακουσει και το επιβεβαιώσα δια ζώσης,αλλα ξέχασα να ρωτήσω οταν μου εκαναν προσφορά για αυτο και ρωτάω απο κάποιον που το εχει αν έχει αντιμετωπίσει προβλημα.
-
@georgemit said in Νεο Hyundai Tucson :
https://m.youtube.com/watch?v=tsFBKmnV6ro
Το βαν της οδικής έχει ΚΑΙ ζαντολαστιχο.
Δεν στο δινει ομως να κοβεις βολτες....το βαζετε επανω και πατε μαζι μεχρι το βουλκανιζατερ και παλι...
Γιατι δεν μπορει να σε φορτωσει στο βαν....
-
Υπάρχει ζαντολάστιχο πασπαρτού που μπαίνει σε όλα τα αυτοκίνητα;
-
@piliourits said in Νεο Hyundai Tucson :
Ναι δες το βιντεο που εχει βαλει ο georgemit στο τελος της προηγουμενης σελιδας....
-
@dgrgtc said in Νεο Hyundai Tucson :
@piliourits said in Νεο Hyundai Tucson :
Ναι δες το βιντεο που εχει βαλει ο georgemit στο τελος της προηγουμενης σελιδας....
Μπράβο παιδιά, κάτι έμαθα και σήμερα! ευχαριστώ.
-
This post is deleted! -
Γεια σας στο forum.
Πήγα σήμερα και πήρα προσφορά για το 48V 180ps ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ (7-DCT) 4WD DISTINCTIVE βενζίνη, με το κλειδί στο χέρι 34.500€. Παράδοση σε έξι μήνες. Διατίθεμαι να δώσω άλλες 2.000 για το πακέτο αναβάθμισης που περιέχει το Surround wiew 360', το σύστημα προβολής τυφλού σημείου στα όργανα, το σύστημα αυτόματης πέδησης τυφλού σημείου, το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης με κάθετα ερχόμενα αυτοκίνητα και το πακέτο αναβάθμισης ήχου Krell premium, δηλαδή να φτάσω στα 36,500 με 37000 €.
Εναλλακτικά θα πάρω μόνο το Krell premium με 580€ επιπλέον αλλά νομίζω πως έχω πείσει τον εαυτό μου για τα 2k και 37κ συνολικά.
Τα χιλιόμετρα που κάνω τον χρόνο είναι περίπου στα 13.000. Το 99,5% αυτών θα είναι ασφάλτινα.
Το 4wd το θέλω γιατί μου δίνει τρομερή αίσθηση ασφάλειας η ενεργητική τετρακίνηση. Τα τελευταία 110.000 χιλιόμετρα τα έχω οδηγήσει με τέτοιο σύστημα και δεν γυρίζω πίσω.
Το αυτοκίνητο έχω σκοπό να το κρατήσω 7 με 10 χρόνια αν όλα πάνε καλά.
Το οδηγικό μου προφίλ είναι τα "ζώα μου αργά". Ηρεμία και τάξη να φτάσω στο προορισμό μου με ασφάλεια.
Σας παρακαλώ να με βοηθήσετε με δύο ερωτήματα που τριβελίζουν το μυαλό μου.
α. Στα 37k πλησιάζω επικίνδυνα την περιοχή του full hybrid. Δεν τις ξέρω τις τεχνολογίες αυτές καλά αλλά πιστεύεται ότι είναι μια παράμετρος που πρέπει να κοιτάξω?
β) Με 37κ μπορώ να ανέβω κατηγορία; Αλλά μην πάρω εισαγωγικό μοντέλο, να έχει κάποια τεχνολογικά καλούδια. Έχετε κάποια πρόταση? Ότι έχω κοιτάξει που να πλησιάζει σε διαμόρφωση αυτά που κοιτάω, ξεφεύγει πολύ.
Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία και τις τυχόν απαντήσεις. -
Στα €37.000 με τίποτα! Σε αυτά τα λεφτά το Full Hybrid είναι μονόδρομος, ειδικά εαν θες να το κρατήσεις τόσα χρόνια.
-
Εαν δεν έχεις θέμα με τα κυβικά το rav4 AWD style ειναι μάλλον καλύτερη αγορά.
@interpan said in Νεο Hyundai Tucson :
Γεια σας στο forum.
Πήγα σήμερα και πήρα προσφορά για το 48V 180ps ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ (7-DCT) 4WD DISTINCTIVE βενζίνη, με το κλειδί στο χέρι 34.500€. Παράδοση σε έξι μήνες. Διατίθεμαι να δώσω άλλες 2.000 για το πακέτο αναβάθμισης που περιέχει το Surround wiew 360', το σύστημα προβολής τυφλού σημείου στα όργανα, το σύστημα αυτόματης πέδησης τυφλού σημείου, το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης με κάθετα ερχόμενα αυτοκίνητα και το πακέτο αναβάθμισης ήχου Krell premium, δηλαδή να φτάσω στα 36,500 με 37000 €.
Εναλλακτικά θα πάρω μόνο το Krell premium με 580€ επιπλέον αλλά νομίζω πως έχω πείσει τον εαυτό μου για τα 2k και 37κ συνολικά.
Τα χιλιόμετρα που κάνω τον χρόνο είναι περίπου στα 13.000. Το 99,5% αυτών θα είναι ασφάλτινα.
Το 4wd το θέλω γιατί μου δίνει τρομερή αίσθηση ασφάλειας η ενεργητική τετρακίνηση. Τα τελευταία 110.000 χιλιόμετρα τα έχω οδηγήσει με τέτοιο σύστημα και δεν γυρίζω πίσω.
Το αυτοκίνητο έχω σκοπό να το κρατήσω 7 με 10 χρόνια αν όλα πάνε καλά.
Το οδηγικό μου προφίλ είναι τα "ζώα μου αργά". Ηρεμία και τάξη να φτάσω στο προορισμό μου με ασφάλεια.
Σας παρακαλώ να με βοηθήσετε με δύο ερωτήματα που τριβελίζουν το μυαλό μου.
α. Στα 37k πλησιάζω επικίνδυνα την περιοχή του full hybrid. Δεν τις ξέρω τις τεχνολογίες αυτές καλά αλλά πιστεύεται ότι είναι μια παράμετρος που πρέπει να κοιτάξω?
β) Με 37κ μπορώ να ανέβω κατηγορία; Αλλά μην πάρω εισαγωγικό μοντέλο, να έχει κάποια τεχνολογικά καλούδια. Έχετε κάποια πρόταση? Ότι έχω κοιτάξει που να πλησιάζει σε διαμόρφωση αυτά που κοιτάω, ξεφεύγει πολύ.
Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία και τις τυχόν απαντήσεις. -
@fanis75 said in Νεο Hyundai Tucson :
Στα €37.000 με τίποτα! Σε αυτά τα λεφτά το Full Hybrid είναι μονόδρομος, ειδικά εαν θες να το κρατήσεις τόσα χρόνια.
Συμφωνώ απόλυτα εφόσον δεν έχει οικονομικό θέμα για τα παραπάνω χρήματα και στην περίπτωση αυτή που 13000χλμ δεν τα λες και λίγα!
-
@george1977 said in Νεο Hyundai Tucson :
Δεν θέλω να ξαναπέσω στην παγίδα των πολλών κυβικών.
Σε ευχαριστώ -
Σε ευχαριστώΚουβέντα να γίνεται, θεωρώ ότι θα μειωθεί ή θα καταργηθεί πριν τις επόμενες εκλογές ο φόρος πολυτελείας και τα τεκμήρια, ήδη υπάρχει για καμμιά δεκαετία, οπότε μάλλον προς τα εκεί θα οδεύσουμε. Η κατανάλωση του rav4 hybrid είναι απίστευτη, 6-6.5 λ/100 km μεικτή, < 6 αν κινείσαι πόλη. Τουλάχιστον μην το απορρίπτεις χωρίς δεύτερη σκέψη, δες και που πάνε τα πράγματα
-
Κι εγώ σε Hybrid θα πήγαινα σε αυτά τα χρήματα.
-
@strom said in Νεο Hyundai Tucson :
Σε ευχαριστώΚουβέντα να γίνεται, θεωρώ ότι θα μειωθεί ή θα καταργηθεί πριν τις επόμενες εκλογές ο φόρος πολυτελείας και τα τεκμήρια, ήδη υπάρχει για καμμιά δεκαετία, οπότε μάλλον προς τα εκεί θα οδεύσουμε. Η κατανάλωση του rav4 hybrid είναι απίστευτη, 6-6.5 λ/100 km μεικτή, < 6 αν κινείσαι πόλη. Τουλάχιστον μην το απορρίπτεις χωρίς δεύτερη σκέψη, δες και που πάνε τα πράγματα
Δεν νομίζω ότι ζούμε σε μια σταθερή και ευνομούμενη πολιτεία. Δεν μπορώ να εμπιστευτώ το κράτος εύκολα πλέον. Ημουν ένας από τους ...πλανημένους (άλλη λέξη χωράει εδώ) της μέιωσης του ειδικού φόρου πολυτελείας και των τελών πίσω το 2009 ο οποίος έφτασα τα τελευταία 8 και βάλε χρόνια να πληρώνω 920 € τέλη κυκλοφορίας και 600 € φόρο πολυτελείας για ένα αυτοκίνητο που η εμπορική του αξία έφτασε τις 7000, και αγοραστη ακόμα και σε αυτή την εξευτελιστική τιμή είναι σχεδόν αδύνατο να βρεις. Μέχρι 1599 cc και πάλι πολλά είναι.
Τώρα θα μου πεις πως και δεν σκεφτεσαι ότι σε πέντε χρόνια τα semi-hybrid υπάρχει περίπτωση να τα σκίσουν στον φόρο και στα τέλη και να πιαστείς πάλι ...πλανημένος?
Το σκέφτομαι αλλά είναι άλλα τα δεδομένα και όσο και να τα σκίσουν, το να με ξανά γδάρουν ζωντανό δεν φαίνετε να είναι υπαρκτό σενάριο. Αλλωστε ξεκινάω με μια διαφορά στα τέλη της τάξεως των 800€ που όσο και να πέσει πάλι θα μου δίνει αβάντα στην ετήσια κατανάλωση.
Και πάλι σε ευχαριστώ. -
@katafractos17 said in Νεο Hyundai Tucson :
Τα plug in είναι καλά για αυτούς που αλλάζουν τα αμάξια σαν τα πουκάμισα. Αν πρόκειται να δώσεις +40-50Κ και να κρατήσεις το φουλ υβριδικό για 6-7 χρόνια θα νιώθεις μοναξιά από ένα σημείο και μετα που θα έχουν καταργηθεί και θα κλαίς τα χαμένα λεφτά σε τυχόν μεταπώληση.
Αν αλλάζεις αμάξια κάθε 2-3 χρόνια τότε λέει είσαι μοδάτος και εκμεταλευσαι τα έξτρα άλογα που προσφέρει ο υβριδισμός ,τα οποία φυσικά πληρώνεις αδρά. -
@ggab said in Νεο Hyundai Tucson :
@fanis75 said in Νεο Hyundai Tucson :
Συμφωνώ απόλυτα εφόσον δεν έχει οικονομικό θέμα για τα παραπάνω χρήματα και στην περίπτωση αυτή που 13000χλμ δεν τα λες και λίγα!
Η λογική πισω από την πρόταση είναι ότι θα έχω αυτοκίνητο με περισσότερη δύναμη και λιγότερη κατανάλωση και στα χρόνια που σας είπα ότι θα το κρατήσω η διαφορά τιμής θα αποσβεστεί άνετα συν ότι θα έχω ίσως καλύτερη μεταπωλήτική αξία. Υποθέτω σωστά?
Σας ευχαριστώ πολύ. -
@tkin73 said in Νεο Hyundai Tucson :
Τα plug in είναι καλά για αυτούς που αλλάζουν τα αμάξια σαν τα πουκάμισα. Αν πρόκειται να δώσεις +40-50Κ και να κρατήσεις το φουλ υβριδικό για 6-7 χρόνια θα νιώθεις μοναξιά από ένα σημείο και μετα που θα έχουν καταργηθεί και θα κλαίς τα χαμένα λεφτά σε τυχόν μεταπώληση.
Αν αλλάζεις αμάξια κάθε 2-3 χρόνια τότε λέει είσαι μοδάτος και εκμεταλευσαι τα έξτρα άλογα που προσφέρει ο υβριδισμός ,τα οποία φυσικά πληρώνεις αδρά.Είμαι πολύ περισσότερο κοντά σε αυτήν την σκέψη. Σε ευχαριστώ.
-
Αν αλλάζεις αμάξια κάθε 2-3 χρόνια τότε λέει είσαι μοδάτος και εκμεταλευσαι τα έξτρα άλογα που προσφέρει ο υβριδισμός ,τα οποία φυσικά πληρώνεις αδρά.Γιατί θα έχουν καταργηθεί μετά από 6-7 χρόνια?
-
Αν αλλάζεις αμάξια κάθε 2-3 χρόνια τότε λέει είσαι μοδάτος και εκμεταλευσαι τα έξτρα άλογα που προσφέρει ο υβριδισμός ,τα οποία φυσικά πληρώνεις αδρά.Είμαι πολύ περισσότερο κοντά σε αυτήν την σκέψη. Σε ευχαριστώ.
Συμπληρώνω όμως ότι δεν μιλάω για το plugin το οποίο ξεφευγει πολύ αλλά το ενδιάμεσο που το ονομάζουν full hybrid. Αυτό που ενδιαφέρομαι να αγοράσω είναι απλό hybrid (ψευτο-hybrid το ονομάζω στο μυαλό μου.)
-
Συμπληρώνω όμως ότι δεν μιλάω για το plugin το οποίο ξεφευγει πολύ αλλά το ενδιάμεσο που το ονομάζουν full hybrid. Αυτό που ενδιαφέρομαι να αγοράσω είναι απλό hybrid (ψευτο-hybrid το ονομάζω στο μυαλό μου.)
Βγάζει 3 "Hybrid", το mHEV (που ειναι ψευτο-υβριδικό), το Hybrid (full οπως λες) και το PHEV (Plug In). Εαν φτάσεις στα 37.000+, συμφέρει σαφώς το Hybrid από το mHEV (το οποιο δεν προσφέρει κάτι στην ουσία), δεν υπάρχει σύγκριση!
Hyundai Tucson NX4 (2020)