-
Μία βλακεία και μισή είναι .
Επίσης μαζεύουν πάρα πολύ βρώμα στο εκτός δρόμου ( λάσπη , χώμα κ.λπ.), η οποία φεύγει δύσκολα και υποπτεύομαι μέσα σε όλα ότι αυξάνουν και τους αεροδυναμικούς θορύβους.
Τόσα χρόνια η χρήση τους είναι μόνο αν πλένω μόνος το αυτοκίνητο και πατάω εκεί για να κάνω καλύτερη σαπουνάδα στην οροφή ( γίνεσαι δε χάλια από τα νερά καθώς ακουμπάς στο παράθυρο αλλά ο.κ.) . Επίσης τόσοι ηλικιωμένοι που έχουν μπαινοβγεί περισσότερο τους μπερδεύει ( πως θα πατήσει στο μπες βγες) , παρά τους διευκολύνουν.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
@gatoz said in Toyota Corolla Cross:
σκαλοπατια σε κορολα....
αχαχαχ
κλαιωωωωωΚλάψε, γιατί εκεί που θα κολλήσει το Βιτ η ΚΚ (ακόμα και με τα σκαλοπάτια) με την θεΪκή 4κινηση θα περάσει αέρας!! Βέβαια μπορείς να χαρείς γιατι το επόμενο Βιτ θα είναι τογιότα 100% και έτσι επιτέλους θα είναι καλό εντός και εκτός δρόμου!
Σατανά........
-
Είναι για πολύ συγκεκριμένη χρήση.
Τα σκαλοπάτια σε αγροτικό που μπαινοβγαίνουν 60αρηδες με κοιλιά 10- 20 φορές τη μέρα μια χαρά δουλειά κάνουν. -
Και μιας και μιλάμε για αυτοκίνητα πέριξ των 35Κ, μόλις ενέκρινα εταιρικό για συνάδελφο στη Ρουμανία. Με 35Κ πήρε: Kodiak 2.0TSI 190hp DSG 4WD με τα πάντα όλα πάνω, 360 κάμερες, ηλεκτρικό μπαγκάζ κτλ κτλ...και πάλι δεν έφτασε 35Κ. 34.500 η τιμή του.
Εμείς εδώ οριακά παίρνουμε CC Style AWD μ' αυτά τα λεφτά και με όχι και τόσο υψηλότερους μισθούς πλέον.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Και μιας και μιλάμε για αυτοκίνητα πέριξ των 35Κ, μόλις ενέκρινα εταιρικό για συνάδελφο στη Ρουμανία. Με 35Κ πήρε: Kodiak 2.0TSI 190hp DSG 4WD με τα πάντα όλα πάνω, 360 κάμερες, ηλεκτρικό μπαγκάζ κτλ κτλ...και πάλι δεν έφτασε 35Κ. 34.500 η τιμή του.
Εμείς εδώ οριακά παίρνουμε CC Style AWD μ' αυτά τα λεφτά και με όχι και τόσο υψηλότερους μισθούς πλέον.
Και αυτό ψιλό άσχημο είναι... Κατανάλωση 9 πλας
-
Είναι μουλάρι όμως με αχανείς χώρους, leasing που δε σε νοιάζει αν σκορπίσει και φυσικά βενζίνες πληρωμένες. Οπότε γιατί όχι?
Δεν ξέρω δηλαδή πόσοι θα προτιμούσαν CC Style AWD έναντι αυτού εάν κόστιζαν τα ίδια, ακόμα κι αν μιλάμε για πελάτη λιανικής. Εγώ σίγουρα θα το προτιμούσα πάντως κι ας είναι vag.
-
Εάν πληρώνουν άλλοι το καύσιμο τοτε πολλοί θα επέλεγαν κάτι άλλο ακόμα και για 1 δλ λιγότερο στο 0-100.
Αν πληρώνεις από την τσέπη σου και σύμφωνα με τα λεφτά που κερδίζεις, αλλάζει το θέμα. Εκεί οι μαγκιες κόβονται.
-
Δεν ξέρω δηλαδή πόσοι θα προτιμούσαν CC Style AWD έναντι αυτού εάν κόστιζαν τα ίδια, ακόμα κι αν μιλάμε για πελάτη λιανικής. Εγώ σίγουρα θα το προτιμούσα πάντως κι ας είναι vag.
Γούστα ειναι και ανάγκες. Εγώ θα προτιμούσα 100% την CC εαν αγόραζα. Σε λήζιγκ ίσως να πήγαινα στο Σκόντα, αν και δεν μου αρέσει το Κόντιακ.
-
Έσκασε χθες στην αντιπροσωπεία μια οικογένεια 5μελής, με 3 κουτσουβελακια και ενα Kodiaq και ήθελαν να χωρέσουν στην ΨΨ (κατοχυρώθηκε πλέον) η μητέρα με το μέτρο στο χέρι. Που πας του λέω άνθρωπε μου εδώ είναι Japan δε χωράμε!
-
@netgeo said in Toyota Corolla Cross:
Έσκασε χθες στην αντιπροσωπεία μια οικογένεια 5μελεις, με 3 κουτσουβελακια και ενα Kodiaq και ήθελαν να χωρέσουν στην ΨΨ (κατοχυρώθηκε πλέον) η μητέρα με το μέτρο στο χέρι. Που πας του λέω άνθρωπε μου εδώ είναι Japan δε χωράμε!
Λογικά απηύδησαν με το κοντιακ...
-
Ορίστε πόσο λείπουν τα πολυμορφικά.
-
Πήγα στην αντιπροσωπεία στην Πάτρα και είχε το CC προσθιοκίνητο style λευκό πέρλα για test drive, το οποίο και έκανα.
Κατ' αρχάς να πω πως το χρώμα είναι πολύ ωραίο. Το αυτοκίνητο ήταν πολύ βρώμικο αλλά ξεχωρίζει σαφώς από το απλό λευκό. Εξωτερικά επίσης μου άρεσε καλύτερα από ότι φαίνεται στις φώτο.
Είμαι 1.80 ύψος. Με το κάθισμα του οδηγού στην θέση μου είχε πολύ άνετο χώρο για τους πίσω επιβάτες. Εγώ δηλαδή όταν έκατσα πίσω από τον οδηγό ήμουν πολύ άνετα και φυσικά δεν ακουμπούσαν γόνατα, κεφάλια κλπ. Τώρα αν μου βγούν τα παιδιά 1.90 δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά για τις δικές μας ανάγκες μια χαρά είναι.
Ο χώρος αποσκευών επίσης μου φάνηκε πολύ άνετος. Το 4κίνητο που έχω παραγγείλει ξέρω πως έχει λίγο μικρότερο, δεν θεωρώ πως θα έχω πρόβλημα. Η εταζέρα είναι ρολό το οποίο βολεύει γιατί βάζεις αν θέλεις βαλίτσες όρθιες.
Η ποιότητα του εσωτερικού για τα δικά μου στάνταρ είναι μια χαρά, αντίστοιχη και καλύτερη από το Yaris.
Στην οδήγηση, φυσικά αν πατήσεις το γκάζι φεύγει. Τα 150 στην εθνική σε ανηφόρα τα έπιασε πολύ γρήγορα. Δεν σκοπεύω όμως καν να πηγαίνω με τέτοιες ταχύτητες, μια χαρά είναι για εμένα το όριο 130 με cruise control να έχω την ψυχική μου ηρεμία. Σε ήρεμη οδήγηση μέσα στην πόλη λειτουργεί πολύ ο ηλεκτροκινητήρας όπως έβλεπα στην σχετική οθόνη, μου φάνηκε πιο πολύ από το yaris hybrid που έχουμε.
Μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος απο την επιλογή μου εκ πρώτης όψεως. Δεν ξέρω αν κάποια άλλη μάρκα προσφέρει περισσότερα αλλά δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα. Ήθελα ένα αυτοκίνητο αξιόπιστο, με ωραίο υβριδικό/αυτόματο (ήμουν ευχαριστημένος από το yaris και αυτό δείχνει τουλάχιστον ίδιο ή καλύτερο). 4χ4 και δυνατό για να τραβάω-ρίχνω βάρκα από παντού αλλά και οικονομικό στις καθημερινές μετακινήσεις.
ΥΓ. Έχω παραγγείλει λευκό πέρλα active plus 4x4 με παράδοση 9 Νοεμβρίου.!
-
Η style βλέπω ούτε ηχομονωτικό στο καπώ. Καλη φάση. Καλά για αμορτισερ ούτε λόγος. Θα πάει το ρετροφιτ σύννεφο πάλι...
-
Με τ καλό να παραλάβεις!
-
περι ορεξεως...
αλλα αυτο το ορθιο ταμπλετ μεσα στην μεση του οπτικου σου πεδιου, απλα καρφωμενο πανω απο τους αεραγωγους ειναι εντελως παραταιρο -
Και εμένα με ενόχλησε το ταξίμετρο...
-
Μια χαρά...200 αλογα,αυτόματο,awd,ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων και 2,5λιτρα κατανάλωση μέσα στην πόλη.
Οκ δεν έχει ωραίες χειρολαβές στις πορτες
-
@criuser said in Toyota Corolla Cross:
Και εμένα με ενόχλησε το ταξίμετρο...
το πληρες κιτ παει εξτρα γιατι δεν εχουνε τσιπακια
-
επισης (οπως και στο Yaris Cross) κι εδω αποσταστατες παρατηρω για να ταιριαξει το μοτερ με το φουσκωμενο αμαξωμα
δεν ξερω ποια ακριβως εκδοση ειναι στο αρθρο αλλα σχεδον μπορεις να μυρισεις την πλαστικιλα
-
Η style βλέπω ούτε ηχομονωτικό στο καπώ. Καλη φάση. Καλά για αμορτισερ ούτε λόγος. Θα πάει το ρετροφιτ σύννεφο πάλι...
Πες μου οτι τα έχει στη lounge αυτα!?
Toyota Corolla Cross