-
Σε ευχαριστώ... αναπόφευκτα... αλλα εντελώς επιπόλαιο. Δεν μιλάμε για καθυστερημένη αντίδραση...αλλα για καθόλου αντίδραση
Μποτιλιάρισμα.. ειμαστε σταμάτα-ξεκίνα... και έπαιζε με το κινητό στα χέρια. Συνηθίζω οταν ειμαι σε τέτοια κατάσταση να κοιτώ πισω απο τον καθρέπτη και αν τον δώ να έρχεται να αφήσω το φρένο. Έχω γλυτώσει στο παρελθον με αυτή την πρακτική... αλλα αυτός ήταν εντελώς αφηρημένος μετά το χτύπημα σήκωσε το κεφάλι επάνω. Έπεσε επανω στη βάση του κοτσαδόρου που φαίνεται να άντεξε αν ήταν η τραβέρσα του αυτοκινήτου ισως να είχε περισσότερη ζημιά. Οταν ανοιχτεί θα φανεί. Ο προφυλακτήρας έσπασε σε 2 σημεία και ξεκούμπωσε δεξιά στο πλαι. -
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Τις τελευταίες ημέρες έκανε εργασίες ανακαίνισης στον κήπο-φράχτη, και πιθανολογώ ότι η πληροφορία ότι το αμάξι το σταθμεύει συχνά εκτός γκαράζ προήλθε από την παρέα της ανακαίνισης...Ο χρόνος κλοπής έχει μειωθεί στα 30 δεύτερα πλέον, όλα τα ηλεκτρονικά εμπόδια τα απενεργοποιούν σε πολύ μικρό χρόνο. Πιο πολύς χρόνος απαιτείται για να ξεκλειδώσεις μπαστούνι αντικλεπτικό τιμονιού παρά να απενεργοποιήσεις συναγερμό και gps tracker.
Οι επαγγελματιες σε αυτες τις καταστασεις μπορουν να το κανουν ανα πασα στιγμη... Κανουνε την βολτα τους και οτι βρουν εκτεθειμενο μπορουν να το χτυπησουν. Δεν ξερεις πως εγινε...
-
Τις τελευταίες ημέρες έκανε εργασίες ανακαίνισης στον κήπο-φράχτη, και πιθανολογώ ότι η πληροφορία ότι το αμάξι το σταθμεύει συχνά εκτός γκαράζ προήλθε από την παρέα της ανακαίνισης...Ο χρόνος κλοπής έχει μειωθεί στα 30 δεύτερα πλέον, όλα τα ηλεκτρονικά εμπόδια τα απενεργοποιούν σε πολύ μικρό χρόνο. Πιο πολύς χρόνος απαιτείται για να ξεκλειδώσεις μπαστούνι αντικλεπτικό τιμονιού παρά να απενεργοποιήσεις συναγερμό και gps tracker.
Θα είχε ενδιαφέρον πάντως να μαθαίναμε ποιον pandora είχε.
Οι νέοι βγαίνουν με anti-jammer κτλπ. θα έπρεπε τουλάχιστον να είχε μια κλήση στο κινητο του. -
Καλησπέρα σε όλους, μπορεί να μου πει κάποιος αν αξίζει να βαλω την ηλιοροφή στο cc; Ξέρω ότι είναι πολύ ωραίο να βλέπεις τον ουρανό, αλλά κάποιοι μου λένε ότι μακροπρόθεσμα θα έχεις θορύβους, θα περνάει υγρασία και ότι αν πέσει κάτι πανω σπάει και εκτός του ότι σε γεμίζει γυαλιά και μπορεί να τραυματιστείς, η αποκατάσταση είναι και πιο ακριβή.
-
@chrisz7 said in Toyota Corolla Cross:
Καλησπέρα σε όλους, μπορεί να μου πει κάποιος αν αξίζει να βαλω την ηλιοροφή στο cc; Ξέρω ότι είναι πολύ ωραίο να βλέπεις τον ουρανό, αλλά κάποιοι μου λένε ότι μακροπρόθεσμα θα έχεις θορύβους, θα περνάει υγρασία και ότι αν πέσει κάτι πανω σπάει και εκτός του ότι σε γεμίζει γυαλιά και μπορεί να τραυματιστείς, η αποκατάσταση είναι και πιο ακριβή.
βαλτου να μπαινει λιγο φως γιατι το εσωτερικο ειναι μαυρη μαυριλα με εκαψες
-
Ρε σεις τι mind fuck είναι αυτό
Chrisk6
gchris7
ChrisZ7
chris__7 -
@dimitrioskosmas said in Toyota Corolla Cross:
@gchris7 said in Toyota Corolla Cross:
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Πριν λίγη ώρα ένας αφηρημένος οδηγός δεν σταμάτησε έγκαιρα και μου έσπασε τον πίσω προφυλακτήρα.. ελπίζω να κυλήσει γρήγορα η διαδικασία και να μην περιμένω κανένα τρίμηνο για ανταλλακτικά
Αναπόφευκτα αυτά δυστυχώς. Για άλλαγμα παει ο προφυλακτήρας?
Ελπίζω σύντομα να το έχεις σαν καινούριο!@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Εχθές το βράδυ έκλεψαν το chr έξω απέναντι ακριβώς από το σπίτι μου, ο ιδιοκτήτης το είχε αφήσει εκτός γκαράζ το βράδυ και το πρωί δεν το βρήκε...Είχε τοποθετήσει συναγερμό Pandora, ωστόσο μετά την κλοπή δεν έδωσε ίχνη διαδρομής και τοποθεσίας ούτε άκουσε κάποιος συναγερμό το βράδυ. Προφανώς ήταν επαγγελματίες.
Στην περιοχή (νότια), έχουν ξεπατώσει στις κλοπές τα toyota και range rover (τα οποία τείνουν να γίνουν περισσότερα και από τα toyota)Τα έχουν ξεσκίσει τα CHR. Πρέπει να είναι ο νούμερο 1 στοχος.
Ο Pandora που είχε ήταν από τους τελευταίους με sim και tags (πχ smart v3)? Γιατί αν ναι δεν μας σώζει τίποτα.ότι και να βάλεις αν θέλουν να στο κλέψουν θα το κάνουν (οι επαγγελματίες)
ο κλέφτης πάντα είναι ένα βήμα εμπρός από τον νοικοκύρηγια αυτο κανεις μια μικτη να τα εχει ολα μεσα και κλοπες και δε σε απασχολει τιποτα΄.Αμφιβαλλω αν ειχε κανει τετοια σφαλεια
-
μικτη ειχε κανει?
-
Εννοείς να πάρεις έκδοση με ηλιοροφή... δεν "μπάινει" σε διάμόρφωση.
Εγω είμαι φαν της ηλιοροφής αλλα στο CC βρέθηκε ετοιμοπαράδοτο αυτοκίνητο οποτε χαιρέτησα την οροφή... Σε άλλα αυτοκινητα που έχω δει κανένα πρόβλημα ακομα και σε ανοιγόμενες. Θορυβος ναι... υπαρχει λιγο περισσότερος.
Κάτι παίζει με τις ασφάλειες κάποιες εταιρείες νομίζω οτι δεν ασφαλίζουν τις ηλιοροφές -
Λόγω του ότι η συγκεκριμένη ηλιοροφή δεν είναι ανοιγόμενη, δεν υπάρχουν τα όποια μειονεκτήματα μπορεί να αναφέρει ο καθένας. Είναι και αρκετά μεγάλη κι αν δεν είχε και τη μπάρα στη μέση θα ήταν απλά φανταστική. Δεδομένου, λοιπόν, ότι το εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι ψιλοκαταθληπτικό, η ηλιοροφή θεωρώ βελτιώνει αρκετά την εμπειρία.
-
@otto-skg said in Toyota Corolla Cross:
@dimtsi said in Toyota Corolla Cross:
@otto-skg said in Toyota Corolla Cross:
@giorgos-xf said in Toyota Corolla Cross:
@baskovli said in Toyota Corolla Cross:
Καλησπέρα σας.
Έκανα παραγγελία το CC 1.8 skyview.
Θα ήθελα να μάθω επειδή πρόσθεσα την κεραμική επίστρωση μετά από παρότρυνση του πωλητή, τι γνώμη έχετε.
Αξίζει τα 500€ επιπλέον ή να το ακυρώσω κ να βάλω πχ πλαϊνά σκαλοπάτια;
Το σκέφτηκα καλύτερα και μου φαίνονται κάπως πολλά τα 500€ για μια επίστρωση.
Επίσης η επίστρωση είναι σε όλο το αμάξωμα ή σε κάποια καίρια σημεία;
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.Με το καλό η παραλαβή. Τα σκαλοπάτια αυξάνουν τον θόρυβο που περνάει στην καμπίνα, όπως έχουν αναφέρει. Εγώ έχω κάνει 2 tests drive, σε διαφορετικές αντιπροσωπιες με έκδοση Lounge (με σκαλοπάτια) και δυστυχώς είχε πολύ θόρυβο, σαν δυνατό φύσημα που περνούσε από το παράθυρο. Ελπίζω λοιπόν να είναι αυτό, γιατί αν στην έκδοση Skyview, που περιμένω σε 2 μήνες, υπάρχει ο ίδιος θόρυβος, τότε η απογοήτευση θα είναι μεγάλη.
Έχω την Skyview (χωρίς σκαλοπάτια) και δεν παρατήρησα κάποιο ιδιαίτερο θόρυβο. Σε υψηλές ταχύτητες υπάρχουν κάποιοι αεροδυναμικοί θόρυβοι κυρίως από καθρέπτες όμως και σε ποιο suv δεν υπάρχουν;
Στις καθημερινές διαδρομές και ταχύτητες θα ευχαριστηθείς το ποσό ήσυχο είναι το εσωτερικό του.
Μην ανησυχείς καθόλου, με το καλό να το δεχθείς.Αν θες να δώσεις κάποια λεφτά για αισθητικές διαφοροποιήσεις (εγώ έτσι τα βλέπω τα σκαλοπάτια) μια ιδέα είναι η διχρωμία με μαύρη οροφή και καθρέπτες, αν εχεις παραγγείλει ανοιχτόχρωμο CC. Λόγω του ότι η ηλιοροφη καλύπτει τα 2/3 της οροφής θα σου στοιχίσει γύρω στα 180€ υπόλοιπο οροφής και κολωνες και 100€ οι δυο καθρέπτες με μεμβράνες 3M.
Μια ιδέα δίνω, γούστα είναι αυτά και σεβαστάΣτο γκρι πιστεύεις θα του ταιριάζει η διχρωμία με το μαύρο ουρανό; Πως μπορώ να ψάξω τέτοια καταστήματα που τοποθετούν μεμβράνες!
Ίσως βοηθάμε οι παρακάτω εικόνες :
Εμένα μου αρέσει. Σε εσάς πως φαίνεται; -
Θεωρητικά η μη αναγόμενη ηλιοροφή οχι απλα δεν αυξάνει τον θόρυβο αλλά τον μειώνει κιόλας. Σίγουρα περναει παραπάνω θορυβος απο την λαμαρίνα παρα απο το γυαλί. Σε βροχή πχ κανει καρα μπαμ η διαφορά.
Στα τεσλα αυτό εχει αποδειχθεί.Καλο ειναι να βαλεις βεβαια ασφαλεια που να την καλύπτει σε περίπτωση ζημίας.
-
Το πιο βασικό μειονέκτημα είναι οι ασφαλιστικές εταιρείες...
-
@nectargeorge said in Toyota Corolla Cross:
Δηλαδή ποσο παραπάνω θα πληρώνω ασφάλεια για την πανοραμική;
-
Ελάχιστες έχουν τέτοια κάλυψη….έχω και εγώ πανοραμική και δυσκολεύτηκα αρκετά….
-
Δεν στο ασφαλίζουν καν...
Είχε ίδιο πρόβλημα η γυναίκα μου με FIAT 500 -
@gchris7 said in Toyota Corolla Cross:
Θεωρητικά η μη αναγόμενη ηλιοροφή οχι απλα δεν αυξάνει τον θόρυβο αλλά τον μειώνει κιόλας. Σίγουρα περναει παραπάνω θορυβος απο την λαμαρίνα παρα απο το γυαλί. Σε βροχή πχ κανει καρα μπαμ η διαφορά.
Στα τεσλα αυτό εχει αποδειχθεί.Καλο ειναι να βαλεις βεβαια ασφαλεια που να την καλύπτει σε περίπτωση ζημίας.
Ειναι ίδια ποιότητα το κρύσταλλο και η δουλειά που έχει κάνει η Τεσλα με αυτή της Toyota? Δεν έχει να κάνει με το υλικό αλλα το πώς το χρησιμοποιείς. Η λαμαρίνα που ανέφερες αν έχει σωστή μονωση απο κάτω δεν ακούγεται τιποτα. Της τογιότα οι λαμαρίνες ειναι φλασ μπακ στη δεκαετια του 70 και στα ντατσουν τα αγροτικά. Συγκεκριμένα επειδή μπήκα στο test-drive με ηλιοροφή και στο δικό μου που δεν έχει.. ο αεροδυναμικός θορυβος ήταν πιο εντονος σε αυτό με την ηλιοροφή
-
@chris__7 said in Toyota Corolla Cross:
μικτη ειχε κανει?
Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω, και μεικτή να μην έχει καλύπτεται από την ασφάλεια για την κλοπή. Το ζήτημα δεν είναι αν θα αποζημιωθεί , το 80% της εμπορικής αξίας θα το πάρει, αλλά το σοκ της απώλειας του αυτοκινήτου. Εάν μάθω κάτι παραπάνω για τις συνθήκες (συγκεκριμένο κωδικό συναγερμού κλπ) θα σου πω (chr έχεις;).
-
Δεν στο ασφαλίζουν καν...
Είχε ίδιο πρόβλημα η γυναίκα μου με FIAT 500Στη μινέττα έχω συμπεριλάβει και θραύση πανοραμικής με κάποιο έξτρα κόστος αλλά δεν θυμάμαι το ποσό.
-
Hellas direct καλύπτει ηλιοροφη χωρίς εξτρα κόστος.
Toyota Corolla Cross