-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Δε νομίζω ότι πρόκειται για λάθος. Πιο πιθανό να μην πήραν χαμπάρι στην εισαγωγική γιατί μαζί με τις αυξήσεις τιμών το Φλεβάρη προστέθηκε ως στάνταρ εξοπλισμός το ηλεκτρικό κάθισμα οδηγού. Πιθανολογώ όμως ότι ηλεκτρικό κάθισμα = LB20, πράγμα που παίζει ποτέ να μην κατέγραψε η εισαγωγική.
Μια χαρά το ήξερε η Toyota Hellas.
Μας είπαν ότι τα αυτοκίνητα προοριζόντουσαν για άλλη χώρα κ ενώ ήταν να παραλάβουμε Αύγουστο τελικά ήρθαν ένα μήνα νωρίτερα. Ήταν 9 αυτοκίνητα. Σε περίπου 20 ημέρες παρέλαβα.
-
@petritis said in Toyota Corolla Cross:
Δε νομίζω ότι πρόκειται για λάθος. Πιο πιθανό να μην πήραν χαμπάρι στην εισαγωγική γιατί μαζί με τις αυξήσεις τιμών το Φλεβάρη προστέθηκε ως στάνταρ εξοπλισμός το ηλεκτρικό κάθισμα οδηγού. Πιθανολογώ όμως ότι ηλεκτρικό κάθισμα = LB20, πράγμα που παίζει ποτέ να μην κατέγραψε η εισαγωγική.
Μας είπαν ότι τα αυτοκίνητα προοριζόντουσαν για άλλη χώρα κ ενώ ήταν να παραλάβουμε Αύγουστο τελικά ήρθαν ένα μήνα νωρίτερα. Ήταν 9 αυτοκίνητα. Σε περίπου 20 ημέρες παρέλαβα.
Άρα, για να μη δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις, καταλήγουμε στο συμπέρασμα οτι δεν πρόκειται για λάθος στην παραγωγική διαδικασία στο εργοστάσιο.
-
@bill_hsd said in Toyota Corolla Cross:
@petritis said in Toyota Corolla Cross:
Άρα, για να μη δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις, καταλήγουμε στο συμπέρασμα οτι δεν πρόκειται για λάθος στην παραγωγική διαδικασία στο εργοστάσιο.
Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι ήταν λάθος της παραγωγης, όπως και το 36αρι τεπόζιτο.
Ωστόσο να πούμε ότι το δερμάτινο σαλόνι ήρθε με μια επιβάρυνση η οποία κάπως ισοφαρίστηκε με δώρα κ μια έκπτωση.
Αν έλεγα οχι και περίμενα την αρχική παραγγελία θα πήγαινε για Μαιο του 24…. Μια και ξαφνικά οι χρόνοι παράδοσης άλλαξαν….
-
Απο το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου το Toyota Connected services δεν λειτουργεί. Οπότε στο app δεν εχω πλέον καμμία ενημέρωση. Μάλιστα μου βγάζει ειδοποίηση να επικοινωνήσω με τον αντιπρόσωπο.
Είχατε ποτέ παρόμοιο πρόβλημα;
-
@pads_77 said in Toyota Corolla Cross:
Απο το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου το Toyota Connected services δεν λειτουργεί. Οπότε στο app δεν εχω πλέον καμμία ενημέρωση. Μάλιστα μου βγάζει ειδοποίηση να επικοινωνήσω με τον αντιπρόσωπο.
Λειτουργεί κανονικά σε μένα.
-
Τρώει κάτι σκαλώματα του τύπου 1 φορά στο 15νθήμερο θα πετάξει "notifications cannot be started contact your local dealer... και να ζητήσει password ξανά αλλα μέχρι εκεί.
Σε γενικές γραμμές ειναι ΟΚ.. επηρεάζεται πολύ από το σήμα. Και ας δείχνει οτι έχει.. επειδή και το κινητό μου ειναι vodafone οπως και η κάρτα του αυτοκινήτου στις ίδιες περιοχές τρώει κολληματα.
-
@pads_77 said in Toyota Corolla Cross:
Και εμένα εχει θέματα. Δεν εχει καταγράψει διαδρομή απο 1/9.
Ειναι για κλωτσιές γενικά τα connected services τους. -
Καλησπέρα
Έχει κάνει ή ψάξει κάποιος εδώ μέσα για αναβάθμιση των φρένων;
Άρχισα να το ψάχνω και δεν βρήκα κάποιο kit που το κουμπώνεις πάνω και έφυγες.
Θέλει αντάπτορες κτλΔεν μιλάμε για υπερβολές αλλά κάτι το πολύ σε 324-330 x28....
Αν βρω κάτι θα επανέλθω.
-
Plug n play δυσκολα να βρεθεί κάτι. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι τα φρένα του GR Corolla αλλά τρέχα γύρευε εάν θα υπάρχουν στο εμπόριο και σε τι τιμές. Για μεταχειρισμένα απλά αποκλείεται.
-
> Ούτε εγώ νομίζω ότι πρόκειται περί λάθους, ειδικά σε παραγωγή επιπέδου Toyota.
Όσο για αυτό...
-
@groover1972 said in Toyota Corolla Cross:
> Ούτε εγώ νομίζω ότι πρόκειται περί λάθους, ειδικά σε παραγωγή επιπέδου Toyota.
Όσο για αυτό...
Τι κατάλαβες απο το άρθρο που ανεβασες;
Εγω πάντως κατάλαβα οτι μόλις η Toyota διαπίστωσε τη βλαβη, ανέστειλε την παραγωγή της, συνεπώς δεν διακινδύνευσε να συνεχίσει την παραγωγή με λάθη, οπως ίσως θα έκαναν άλλοι κατασκευαστές.
Εξάλλου, μιλάμε για την Toyota, τη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως. -
@otto-skg said in Toyota Corolla Cross:
Καλησπέρα
Άρχισα να το ψάχνω και δεν βρήκα κάποιο kit που το κουμπώνεις πάνω και έφυγες.
Θέλει αντάπτορες κτλΔεν μιλάμε για υπερβολές αλλά κάτι το πολύ σε 324-330 x28....
Αν βρω κάτι θα επανέλθω.
Προσωπικά, οσο κι αν μου αρέσει το tuning, δεν θα σκάλιζα το παραμικρό στο σύστημα πέδησης ενός αυτοφορτιζόμενου υβριδικού αυτοκινήτου, αφού τα φρένα είναι σημαντικό μέρος του υβριδικού συστήματος.
-
Και για τι να πειράξω τα φρένα.. Μήπως τα πατάω?
-
-
@otto-skg said in Toyota Corolla Cross:
Γιατί να το κάνεις αυτό? Δεν θα δεις κάποια βελτίωση και επειδή τα φρένα είναι by-wire μπορεί και να δείς χειρότερο φρενάρισμα. Τα υβρίδια δεν είναι αμάξια για μετατροπές, εαν σου αρέσει να σκαλίζεις το αυτοκίνητο υπάρχουν πολύ καλύτερα για αυτή τη δουλειά.
-
Αν πάλι θέλεις κόκκινη δαγκάνα με μπρέμπο επάνω.. γίνεται και βαφή
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Σωστά, έτσι έχω κάνει κι εγώ στο C-HR.
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Σωστά, έτσι έχω κάνει κι εγώ στο C-HR.
Πολύ καλή ιδέα η βαφή και είσαι ήσυχος !!
Έχετε δίκιο. Μπορεί να είναι εντυπωσιακά τα Brembo αλλά στο υβριδικό μπορεί να βγει κανένα πρόβλημα.
Όποτε βαφή όπως στο C-ΗR που δείχνει πολύ ωραίο !!!
Βρήκα και το χρώμα ……Candy Apple Red :
Και να καταλήξει κάπως έτσι …
-
Πλέον ειναι τόσα τα καγκουραμαξα με βαμμένες κοκκινες δαγκάνες που με χαλάει όταν το βλέπω.
Επίσης σε υβριδικό δε νομίζω ότι πολυταιριαζει, σύμφωνα με το γούστο μου πάντα. -
@groover1972 said in Toyota Corolla Cross:
Όσο για αυτό...
Τι κατάλαβες απο το άρθρο που ανεβασες;
Εγω πάντως κατάλαβα οτι μόλις η Toyota διαπίστωσε τη βλαβη, ανέστειλε την παραγωγή της, συνεπώς δεν διακινδύνευσε να συνεχίσει την παραγωγή με λάθη, οπως ίσως θα έκαναν άλλοι κατασκευαστές.
Εξάλλου, μιλάμε για την Toyota, τη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως.Αγαπητέ, μάλλον εσύ δεν κατάλαβες. Ήσουν απόλυτος στο "ειδικά η Toyota" και ανέβασα ένα άρθρο το οποίο αποδεικνύει ότι... ουδείς αναμάρτητος.
Τώρα, αν θέλεις να πιστεύεις οπαδικα ότι δεν κάνει λάθος και είναι αλάνθαστη, μη στη χαλάσω να το σβήσω...
Toyota Corolla Cross