-
Τι να πω....
Στο Μάζντα πάντως έχει ρεζερβουαρ 51 λίτρα.
Αυτό λέει το μανιουαλ.
Βέβαια στο ίντερνετ βρήκα πληροφορίες ότι τα awd είναι 48.
Εγώ δεν έχω βάλει ποτέ πάνω από 44 λίτρα... -
Λίγο βαρύ το πόδι, λίγο άστρωτο, λίγο το ρεζερβουάρ.. και έχεις πάρει ένα C-segment με αυτονομία 500+χλμ... Γιατί ρε toyota? Να αισθάνομαι σουπερ τυχερος που το δικο μου βγάζει 831 χλμ?
-
@gchris7 said in Toyota Corolla Cross:
Δεν νομίζω ότι ισχύει όλο αυτό που λέτε αλλά και να ισχύει, η Toyota διαφημίζει 43 για όλα τα μοντέλα. Θα πρέπει δλδ ο υποψήφιος αγοραστής να διαβάσει όλο το manual και μαντέψει τι κωδικό θα έχει το οχημα του για καταλάβει τι θα αγοράσει?
Σύμφωνα με το παρακάτω πινακάκι από το Site της Toyota 1.8 style και 1.8 lounge έχουν ίδιο κωδικό που υποτίθεται με την παραπανω λογικη εχει 36 λιτρα. Παρόλα αυτά κάποιοι που παρέλαβαν style πριν λίγες μέρες γέμισαν με 40 λίτρα...
Φίλε, να βοηθήσω θέλω.
Ούτε μηχανικός, ούτε πωλητής της Toyota είμαι, ώστε να γνωρίζω τα specs του καθε αυτοκινητου.
Κάποιοι αγόρασαν/μίσθωσαν ενα αυτοκινητο 30-40 χιλιάδων ευρω και ρωτούν στα διάφορα fora και στο facebook, για να μάθουν τη χωρητικότητα του ρεζερβουάρ, επειδή οι απαντήσεις που παίρνουν από την Toyota θεωρούν ότι δεν τους καλύπτουν.
Αυτούς προσπαθώ να βοηθήσω και μεταξύ μας πολύ ασχολήθηκα...
Δεν χρειάζεται να διαβάσεις όλο το manual, που κανονικά θα έπρεπε, υπάρχει και ευρετήριο στο τέλος του manual, για να βρίσκεις καθετί που σε απασχολεί.
Ανέφερα τις πηγές μου, που είναι προσβάσιμες απο ολους (εμπορικό έντυπο και ηλεκτρονικό manual, που τα κατεβάζεις και τα δύο ηλεκτρονικά), αν εσύ γνωρίζεις κάποια καλύτερη-εγκυρότερη πηγή, ας μας την αναφέρεις.
Στην τελική, επικοινωνήστε με το τεχνικό τμήμα της Toyota για να σας πουν συγκεκριμένα για το αυτοκίνητό σας τι ισχύει. -
Παντως το δικο μου 2.0 awd εχει σιγουρα 43αρι ντεποζιτο καθως εχω φουλαρει με 34-35λτ. Αν θυμαμαι καλα και στην πλατφορμα με τα part numbers της Τουοτα μονο ενα κωδικο δινει για ντεποζιτο τουλαχιστον για τα 2λιτρα.
-
Υπάρχει καμία περίπτωση να προορίζονταν κάποιες παρτίδες για άλλη χώρα/χώρες κ να έγινε κάνα rotation με τις παραγγελίες κ να πήρατε 36λτ?
Μόνο με κωδικούς τα διαχωρίζει? Όχι χώρες σωστά?
Πολύ κουλό πάντως... ειδικά αν σου έχουν αναφέρει στην αντιπροσωπεία ότι έχει 43αρι. -
Εμένα πάντως το 2.0 AWD όταν το πηγαίνω στρωτά με κατανάλωση 5λτ/100χλμ, αν έχω μηδενίσει την απόσταση στην αρχή του γέμισματος, τα χλμ που έκανα και αυτά που μου μένουν σύμφωνα με το trio computer είναι γύρω στα 700. Δηλαδή 5χ7=35 λίτρα.
Να θυμίσω το δικό μου ήταν από τα πρώτα πρώτα που ήρθαν, τον Νοέμβριο.
-
@chrisk6 said in Toyota Corolla Cross:
Υπάρχει καμία περίπτωση να προορίζονταν κάποιες παρτίδες για άλλη χώρα/χώρες κ να έγινε κάνα rotation με τις παραγγελίες κ να πήρατε 36λτ?
Πολύ κουλό πάντως... ειδικά αν σου έχουν αναφέρει στην αντιπροσωπεία ότι έχει 43αρι.Από όσο έχω δει σε καποια site της Toyota στην Ευρώπη όλοι γραφούν για 43. Αυστραλία και κάποιες Ασιατικές χώρες είδα έχουν 36...
-
Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι τότε 43αρια κ να μην γεμίζει κάποιος 35-36 λίτρα από λαμπάκι.
Πόσα λίτρα να είναι το λαμπάκι? 6?7?
Περίεργο πάντως. Κ ακόμα πιο περίεργο αν δεν μπορεί να δώσει απάντηση η Τουοτα.
Βέβαια με τόσες χαμηλές καταναλώσεις που έχετε δεν έγινε κ κάτι...
Μόνο σε ταξίδι αν του πλακωσετε μπορεί να έχει θέμα αλλά κ πάλι πρέπει να καίει πάνω από 7/100. -
@chrisk6 said in Toyota Corolla Cross:
Πολύ κουλό πάντως... ειδικά αν σου έχουν αναφέρει στην αντιπροσωπεία ότι έχει 43αρι.Κ εγώ με 1.8 lounge. Μόλις ανάψει λαμπάκι παίρνει 30 λίτρα. Ναι υπάρχει η περίπτωση που αναφέρεις μιας κ εγω αλλά και κάποιοι άλλοι παραλάβαμε lounge με full δερμάτινο σαλόνι και πλήρως ηλεκτρικό. Βέβαια ακόμα ψάχνουμε να δούμε ποια χώρα ήταν αυτή….
-
Από ότι φαίνεται για να καλύψουν την παραγωγή - ζήτηση στο εργοστάσιο έμπλεξαν παρτίδες και υλικά.
-
Τρελο σκορ δεδομενου οτι ειχε απειρη κινηση ο ΒΟΑΚ και χρειαστηκε να κανω αρκετες προσπερασεις.
Το μονο προβλημα ειναι οτι το γατι μας εχει βγει petrolhead και σπαει μπαλες οταν ακουει τη φασαρια απ το κωλοCVT.
-
ετσι ειναι οι γατοι - δεν μπορουν τα σιβιτια
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Από ότι φαίνεται για να καλύψουν την παραγωγή - ζήτηση στο εργοστάσιο έμπλεξαν παρτίδες και υλικά.
Εκεί έχω καταλήξει και εγώ. Ειδικά αφού παρέλαβα αυτοκίνητο με διαφορετικό configuration απ ότι διαφημίζουν.
-
4,7 λίτρα ο stefan .... Χαχαχα
-
-
@petritis said in Toyota Corolla Cross:
Ειδικά αφού παρέλαβα αυτοκίνητο με διαφορετικό configuration απ ότι διαφημίζουν.
Νομίζω αλλαξαν τον εξοπλισμό, πχ πλεον δείχνει στο site οτι εχει ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Ειδικά αφού παρέλαβα αυτοκίνητο με διαφορετικό configuration απ ότι διαφημίζουν.
Νομίζω αλλαξαν τον εξοπλισμό, πχ πλεον δείχνει στο site οτι εχει ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα.
Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη στήριξης μέσης βλέπω ακόμα στο site. Καθώς επίσης και δέρμα /ύφασμα.
-
Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη στήριξης μέσης βλέπω ακόμα στο site. Καθώς επίσης και δέρμα /ύφασμα.
Ολες οι ρυθμίσεις ειναι ηλεκτρικές.
-
Το ηλεκτρικο καθισμα οδηγου ειναι στανταρ εξοπλισμος μετα και την τελευταια αυξηση τιμης γυρψ στο Φλεβαρη αν θυμαμαι καλα.
-
@gatoz said in Toyota Corolla Cross:
ετσι ειναι οι γατοι - δεν μπορουν τα σιβιτια
Δεν τη χαλασε που θα την εχω απο cvt σε cvt. Και το Kuga cvt εχει. Το Σεατ δε θα το βλεπει ουτε με το κυαλι το παλιοκατσουλι.
Toyota Corolla Cross