-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Το ηλεκτρικο καθισμα οδηγου ειναι στανταρ εξοπλισμος μετα και την τελευταια αυξηση τιμης γυρψ στο Φλεβαρη αν θυμαμαι καλα.
Αρα τότε δεν ηταν αυξηση τιμής αλλά αναπροσαρμογή λογω επιπλέον εξοπλισμού!!
-
Ε οχι ακριβως...παιρνεις 1(!) ηλεκτρικα ρυθμιζομενο καθισμα ΧΩΡΙΣ μνημες με 1000+? Δεν παιρνεις. Αυξησαρα κανονικοτατη ηταν και για να χρυσωσουν το χαπι βαλανε και ενα επιπλεον στοιχειο εξοπλισμου.
-
Ε οχι ακριβως...παιρνεις 1(!) ηλεκτρικα ρυθμιζομενο καθισμα ΧΩΡΙΣ μνημες με 1000+? Δεν παιρνεις. Αυξησαρα κανονικοτατη ηταν και για να χρυσωσουν το χαπι βαλανε και ενα επιπλεον στοιχειο εξοπλισμου.
Ο καθενας οσο θερει το χρεώνει. Η bmw ζηταγε €2.700 για 2 ηλεκτρικά, το 1 με μνημες. Αρα τα €1.000 καλη τιμή είναι!
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Ο καθενας οσο θερει το χρεώνει. Η bmw ζηταγε €2.700 για 2 ηλεκτρικά, το 1 με μνημες. Αρα τα €1.000 καλη τιμή είναι!
Εχω την εντύπωση ότι μιλάμε πολλές φορές με τραβηγμένα όσο δεν πάει επιχειρήματα !
Ποια bmw συγκρίνεις με το επαίσχυντο χιλιάρικο της απλής ηλεκτρικής ρύθμισης ;
Στη Χ1 το ηλεκτρικό κάθισμα με μνήμες οδηγού έχει 730 ευρώ. Και τα δυο μαζί γύρω στο χιλιάρικο.
Η μπούρδα που έβαλε η Τογιότα είναι κοροϊδία.
Τέτοια ρύθμιση είχε ακόμα και το μοντεο 2003 του πατέρα μου. -
Ελα ρε συ, κοροϊδευομαστε? Κατ' αρχας το 1000αρικο ηταν ενδεικτικο. Η αυξηση ηταν αρκετα μεγαλυτερη, σχεδον διπλασια ή και παραπανω. Αν παμε πισω στα μηνυματα θα τη βρουμε. Εμεις που τη φαγαμε πριν την παραλαβη πληρωσαμε "χαριστικα" ΜΟΛΙΣ 800€ και δεν πηραμε και το ηλεκτρικο καθισμα. Συν τις αλλοις τετοιες αλλαγες γινονται μονο προς οφελος του κατασκευαστη. Στις περισσοτερες ευρωπαϊκες χωρες το ηλεκτρικο καθισμα το ειχε εξαρχης στανταρ η Lounge οποτε βολευε να το βαλουν κι εδω με το αναλογο καπελο βεβαιως.
-
@petritis said in Toyota Corolla Cross:
Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη στήριξης μέσης βλέπω ακόμα στο site. Καθώς επίσης και δέρμα /ύφασμα.
Ολες οι ρυθμίσεις ειναι ηλεκτρικές.
Αυτά που βγάζει στην σύγκριση δεν είναι σωστά.
Πρέπει να ολοκληρώσεις το configuration και μετά να κάνεις εκτύπωση για να δεις τον πραγματικό εξοπλισμό. Εκεί μέχρι πριν από κανένα μήνα δεν γράφει για ηλεκτρικό κάθισμα πάρα μόνο αν επιλέξεις εσωτερικό με φουλ δέρμα. Μέχρι πρόσφατα δεν μπορούσες να βάλεις παραγγελία με φουλ δερμα οπότε Ελλάδα δεν μπορείς να έχεις ηλεκτρικό κάθισμα...
Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τον τελευταίο μήνα. -
Ξαναλεω...το ηλεκτρικο καθισμα ειναι στανταρ στη lounge ηδη απ το Φλεβαρη. Ειχα κανει τη σχετικη μανουρα πριν παραλαβω μηπως και τσιμπαγα τπτ μιας που και αυξηση εφαγα και καθυστερηση και τελικα δεν το ειχε το αμαξι μου.
-
Ξαναλεω...το ηλεκτρικο καθισμα ειναι στανταρ στη lounge ηδη απ το Φλεβαρη. Ειχα κανει τη σχετικη μανουρα πριν παραλαβω μηπως και τσιμπαγα τπτ μιας που και αυξηση εφαγα και καθυστερηση και τελικα δεν το ειχε το αμαξι μου.
Για τα 1.8 lounge σίγουρα πάντως έρχονται μόνο με δέρμα ύφασμα και χωρίς ηλεκτρικό κάθισμα. Τουλάχιστον έτσι μου είπαν από toyota τον Ιούνιο.
Άρα μαλλον τα 2.0 lounge έρχονται με φουλ δέρμα και ηλεκτρικό.
Πάντως στο configurator ακόμα δεν έχει αλλάξει κάτι. Αν αφήσεις το στάνταρ εσωτερικό το βγάζει με δέρμα ύφασμα και μόνο ηλεκτρική στήριξη μέσης. -
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
Την 116 μου. Μετά σταμάτησα να ασχολούμαι με την μάρκα, δεν ειναι για εμένα.
-
@gchris7 said in Toyota Corolla Cross:
Για τα 1.8 lounge σίγουρα πάντως έρχονται μόνο με δέρμα ύφασμα και χωρίς ηλεκτρικό κάθισμα. Τουλάχιστον έτσι μου είπαν από toyota τον Ιούνιο.
Άρα μαλλον τα 2.0 lounge έρχονται με φουλ δέρμα και ηλεκτρικό.
Πάντως στο configurator ακόμα δεν έχει αλλάξει κάτι. Αν αφήσεις το στάνταρ εσωτερικό το βγάζει με δέρμα ύφασμα και μόνο ηλεκτρική στήριξη μέσης.Όσοι παραλάβαμε αρχές Ιουλίου 1.8 lounge παραλάβαμε με full δέρμα. Είπαν για 7 αυτοκίνητα.
Τώρα όσα 2.0 έχω δει ήταν με δέρμα ύφασμα.
Πραγματικά δεν βγαίνει κανένα νόημα πλέον ούτε με το τεπόζιτο ούτε με το εξοπλισμό.
Τώρα θα πει κάποιος υπερβολή να δώσεις 1κ για ηλεκτρικό κάθισμα με full δέρμα. Όντως ήταν αλμυρό αλλά αν καίγεσαι για ετοιμοπαράδοτο το δίνεις.
-
Την 116 μου. Μετά σταμάτησα να ασχολούμαι με την μάρκα, δεν ειναι για εμένα.
Πριν από 10 χρονια σχεδόν δηλαδη.
Την έχει δει πριμιουμ η τογιοταρα αλλά τα πλαστικά της είναι από ανακυκλωμενες σερβιέτες
-
Έχω μια υποψία ότι η premium Toyota λέγεται Lexus.
-
Ερώτηση για αριθμό πλαισίου σε C.C. 1.8 2023 (VIN)
Καλησπέρα σε όλους,
Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικό με το 10ψηφίο του αριθμού πλαισίου (VIN).
Σε εμένα είναι το 0 (μηδέν), αλλά δεν μπορώ να βρω κάπου αντιστοιχία με έτος μοντέλου.
Θεωρητικά το 10ψηφίο δείχνει τo έτος του μοντέλου και στη δική μας περίπτωση (υβριδικός κινητήρας 5η γενίας θα έπρεπε να είναι το 2022 ή 2023 θεωρώ).Έχετε και άλλοι κάτοχοι του 1.8 2023 τον αριθμό 0 ως 10ψηφίο στον αριθμό πλαισίου ?
-
Απάντηση:
Είναι τα vin toyota ένα μυστήριο και το δικό μου YC παρέλαβα 2/22 είναι 0 το 10ο ψηφίο.
Μάλλον οι γιαπωνέζοι δε ξέρουν τη λατινική αλφάβητο γιατί από το Ν πάνε απευθείας στο Ρ.
https://en.wikibooks.org/wiki/Vehicle_Identification_Numbers_(VIN_codes)/Toyota/VIN_Codes -
Την έχει δει πριμιουμ η τογιοταρα αλλά τα πλαστικά της είναι από ανακυκλωμενες σερβιέτες
Όπως και του i3 και όλων των νέων αυτοκινήτων, ένεκε οικολογίας. Το υλικό είναι αδιάφορο, αρκεί να κάνουν την δουλειά τους. Οπότε εαν χαλάσουν θα επανέλθω, μέχρι τότε το αμάξι τα σπάει!!
-
@a65 said in Toyota Corolla Cross:
Απάντηση:
Είναι τα vin toyota ένα μυστήριο και το δικό μου YC παρέλαβα 2/22 είναι 0 το 10ο ψηφίο.
Μάλλον οι γιαπωνέζοι δε ξέρουν τη λατινική αλφάβητο γιατί από το Ν πάνε απευθείας στο Ρ.
https://en.wikibooks.org/wiki/Vehicle_Identification_Numbers_(VIN_codes)/Toyota/VIN_CodesΚάποια λατινικά γράμματα τα οποία μπορεί να μπερδευτουν με αριθμούς αποφεύγονται για παράδειγμα I, O, Q
-
Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα χωρίς μνήμες, τι νόημα έχει?
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Μικρή, αλλά ρυθμίζεται πιο εύκολα και είναι και γκατζετιά!
-
Επισης με το χέρι σε 2" έχει έρθει εκεί που θέλεις.
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Μικρή, αλλά ρυθμίζεται πιο εύκολα και είναι και γκατζετιά!
Συμφωνώ.
Είναι πολύ ωραίο να το έχεις ως εξοπλισμό, έστω και χωρίς μνήμες, δίνει άλλη αίσθηση, όπως πολύ ωραια και χρήσιμα ειναι και τα θερμαινόμενα καθίσματα, ειδικά σε υβριδικό.
Toyota Corolla Cross