-
Αυτά δεν είναι εξαρτήματα είναι καλώδια υψηλής τάσης 600v που δίνουν ρεύμα στο πίσω μοτέρ don't touch.
-
Έκανα τρελό φόρτωμα στο AWD εν όψει διακοπών. SUP, βαλίτσες, ψαροντούφεκα και στολές και τετραμελής οικογένεια. Όλα χώρεσαν, όποτε είμαστε κομπλέ.
-
@kgian76 said in Toyota Corolla Cross:
Έκανα τρελό φόρτωμα στο AWD εν όψει διακοπών. SUP, βαλίτσες, ψαροντούφεκα και στολές και τετραμελής οικογένεια. Όλα χώρεσαν, όποτε είμαστε κομπλέ.
photo δεν έχεις;
-
Πηγα σημερα στην αντιπροσωπεια να το περιεργαστω μιας και ειναι στα υποψιν
Μου αρεσε η θεση οδηγησης και οι χωροι για τους πισω επιβατες. Δεν θα μπω στα του πορτ μπαγκαζ, η μη υπαρξη εταζερας καπως βοηθαει να αυξηθει ο ομολογομενως μικρος χωροςΠαραδοση το επομενο καλοκαιρι? Παρολο που ο πωλητης με διαβεβαιωσε οτι θα "ερθουν νωριτερα"? Απο που προκυπτει αυτο?Απο τον πωπο του μαλλον
Δεν υπαρχει διαθεσιμο αυτοκινητο για τεστ ντραιβ, ΘΑ υπαρξει κατι μεχρι τα Χριστουγεννα
Ανοιχτη τιμη, μονο συν/πλην 500 οπως παλι με διαβεβαιωσε ο πωλητης. Και γιατι οχι 700?800?1000?Εχω οδηγησει με την σειρα Carina E, Yaris 2003, Auris 2007
ε λοιπον τα κουμπακια και το επιπεδο της καμπινας μου θυμισε πολυ εντονα το Yaris, ειδικα αυτοι οι στρογγυλοποιημενοι διακοπτες30.700 με μεταλλικο και το κλειδι στο χερι
-
@tutuyo said in Toyota Corolla Cross:
Παραδοση το επομενο καλοκαιρι? Παρολο που ο πωλητης με διαβεβαιωσε οτι θα "ερθουν νωριτερα"? Απο που προκυπτει αυτο?Απο τον πωπο του μαλλον
Έτσι είναι, οι παραδόσεις είναι νωρίτερα από την ημερομηνία που δίνει το σύστημα. Το κάνουν ανάποδα από τους περισσότερους (που σου λένε 6 μήνες και το παίρνεις στους 10) για να είναι καλυμμένοι. Και εμένα είχε παράδοση 9/2023 στο σύστημα που μετά από λίγο έγινε 6/2023 αλλά ο πωλητής με είχε διαβεβαιώσει ότι θα παραλάβω στους 12 μήνες (3/2023). Τελικά το αμάξι ήρθε στους 10 μήνες.
-
Μου αρεσε η θεση οδηγησης και οι χωροι για τους πισω επιβατες. Δεν θα μπω στα του πορτ μπαγκαζ, η μη υπαρξη εταζερας καπως βοηθαει να αυξηθει ο ομολογομενως μικρος χωροςΠαραδοση το επομενο καλοκαιρι? Παρολο που ο πωλητης με διαβεβαιωσε οτι θα "ερθουν νωριτερα"? Απο που προκυπτει αυτο?Απο τον πωπο του μαλλον
Δεν υπαρχει διαθεσιμο αυτοκινητο για τεστ ντραιβ, ΘΑ υπαρξει κατι μεχρι τα Χριστουγεννα
Ανοιχτη τιμη, μονο συν/πλην 500 οπως παλι με διαβεβαιωσε ο πωλητης. Και γιατι οχι 700?800?1000?Εχω οδηγησει με την σειρα Carina E, Yaris 2003, Auris 2007
ε λοιπον τα κουμπακια και το επιπεδο της καμπινας μου θυμισε πολυ εντονα το Yaris, ειδικα αυτοι οι στρογγυλοποιημενοι διακοπτες30.700 με μεταλλικο και το κλειδι στο χερι
Που πήγες και δεν είχε τεστ ντραϊβ ? Για το δίλιτρο λες ή το 1.8 ?
-
Με 30Κ μονο 1.8 παιζει και βασικη εκδοση.
-
@tsofras said in Toyota Corolla Cross:
Που πήγες και δεν είχε τεστ ντραϊβ ? Για το δίλιτρο λες ή το 1.8 ?
ναι οπως λεει και ο φιλος για το 1.8, ειναι η τιμη που ξεκιναει
Γιαννιτσας -
@groover1972 said in Toyota Corolla Cross:
photo δεν έχεις;
Θα κοιτάξω να βγάλω στο φόρτωμα του γυρισμού!
-
@groover1972 said in Toyota Corolla Cross:
photo δεν έχεις;
Θα κοιτάξω να βγάλω στο φόρτωμα του γυρισμού!
καλά να περάσετε! και προσοχή!
-
Ερωτηση για Ρεζερβουαρ σε C.C. 1,8
Καλησπέρα σε όλους,
Σύμφωνα με τα στοιχεία της toyota το ρεζερβουάρ είναι 43 lt.
Ωστόσο, έκανα γέμισμα (με άδειο ρεζερβουάρ) και πήρε 35,8 lt (~36 lt).
Έχει αντεμετωπίσει κάποιος αντίστοιχο θέμα και αν ναι ξέρει το λόγο ? -
@akhs20 said in Toyota Corolla Cross:
Καλησπέρα σε όλους,
Έχει αντεμετωπίσει κάποιος αντίστοιχο θέμα και αν ναι ξέρει το λόγο ?Τα περισσοτερα, αλλα οχι ολα, CC 1.8 εχουν έρθει με 36 λιτρα ντεπόζιτο. Και το δικο μου έτσι είναι.
Και στα 2.0 κάποια εχουν ερθει με 43λιτρα (ίσως τα πρώτα) και καποια 36.
Λαχείο φάση, δεν ξερω...Απο την Toyota θα σου πουν ολα εχουν 43 αλλα δεν ισχύει...
-
Καλησπέρα σε όλους,
Έχει αντεμετωπίσει κάποιος αντίστοιχο θέμα και αν ναι ξέρει το λόγο ?Και στο C-HR 1.8 43 λίτρα ρεζερβουαρ έχει.
Η ανακοινούμενη αυτονομία είναι πολύ συντηρητική, με αποτέλεσμα όταν σου βγάζει 100km αυτονομία, να έχει μέσα περίπου 12-13 λίτρα, οπότε με 30 περιπου λίτρα να γεμίζεις το ρεζερβουάρ.
Αντίστοιχα, όταν νομίζεις ότι το ρεζερβουάρ είναι εντελώς άδειο, στην πραγματικότητα πρέπει να έχει 6-7 λίτρα, γι'αυτο και γέμισες με 36 λίτρα.
Μάλλον υπολογίζει προληπτικα το πιο απαισιόδοξο σενάριο αυτονομίας, με full βενζινοκίνητη λειτουργία, παρακάμπτοντας εσκεμμένα το υβριδικό σενάριο λειτουργίας, που στην πράξη είναι και το συνήθως συμβαίνον.
Πιθανολογώ ότι το ίδιο συμβαίνει και με το CC 1.8, που είναι το ίδιο αμάξι με το C-HR 1.8.
Δεν νομίζω να έχεις 36ρι ρεζερβουάρ, αλλιώς για να γεμισεις με 36 λίτρα, θα έπρεπε να φτάσεις στο βενζινάδικο κυριολεκτικά με τις αναθυμιάσεις.
Γενικώς, μην το αφήνεις να αδειάζει, γιατί κουράζεται η αντλία βενζίνης (ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα, υβριδικά και συμβατικά). -
@bill_hsd said in Toyota Corolla Cross:
Καλησπέρα σε όλους,
Έχει αντεμετωπίσει κάποιος αντίστοιχο θέμα και αν ναι ξέρει το λόγο ?Και στο C-HR 1.8 43 λίτρα ρεζερβουαρ έχει.
Η ανακοινούμενη αυτονομία είναι πολύ συντηρητική, με αποτέλεσμα όταν σου βγάζει 100km αυτονομία, να έχει μέσα περίπου 12-13 λίτρα, οπότε με 30 περιπου λίτρα να γεμίζεις το ρεζερβουάρ.
Αντίστοιχα, όταν νομίζεις ότι το ρεζερβουάρ είναι εντελώς άδειο, στην πραγματικότητα πρέπει να έχει 6-7 λίτρα, γι'αυτο και γέμισες με 36 λίτρα.
Μάλλον υπολογίζει προληπτικα το πιο απαισιόδοξο σενάριο αυτονομίας, με full βενζινοκίνητη λειτουργία, παρακάμπτοντας εσκεμμένα το υβριδικό σενάριο λειτουργίας, που στην πράξη είναι και το συνήθως συμβαίνουν.
Πιθανολογώ ότι το ίδιο συμβαίνει και με το CC 1.8, που είναι το ίδιο αμάξι με το C-HR 1.8.
Δεν νομίζω να έχεις 36ρι ρεζερβουάρ, αλλιώς για να γεμισεις με 36 λίτρα, θα έπρεπε να φτάσεις στο βενζινάδικο κυριολεκτικά με τις αναθυμιάσεις.
Γενικώς, μην το αφήνεις να αδειάζει, γιατί κουράζεται η αντλία βενζίνης (ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα, υβριδικά και συμβατικά).Το γέμισμα το έκανα με το που το παρέλαβα , που θεωρητικά είναι άδειο.
Επίσης, είχε ανάψει λαμπάκι και δεν φαινόντουσαν γραμμές στη βενζίνη.
Για αυτό είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα έπρεπε να πάρει 43 lt ή έστω 42 lt και όχι 35.8 lt που πήρε το δικό μου. -
@gchris7 said in Toyota Corolla Cross:
Καλησπέρα σε όλους,
Έχει αντεμετωπίσει κάποιος αντίστοιχο θέμα και αν ναι ξέρει το λόγο ?Τα περισσοτερα, αλλα οχι ολα, CC 1.8 εχουν έρθει με 36 λιτρα ντεπόζιτο. Και το δικο μου έτσι είναι.
Λαχείο φάση, δεν ξερω...Απο την Toyota θα σου πουν ολα εχουν 43 αλλα δεν ισχύει...
Απο που προκυπτει αυτη η πληροφορια?
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
@gchris7 said in Toyota Corolla Cross:
Καλησπέρα σε όλους,
Απο που προκυπτει αυτη η πληροφορια?
-
Προσωπική εμπειρία
-
Απο πωλητή στην Toyota που είναι κάτοχος CC 2.0 και εχει το ιδιο θεμα
-
Από πολλούς αλλους κάτοχους 1.8, 2.0 που μιλάμε.
Επισημά δεν υπάρχει επιβεβαίωση.
-
-
@bassstarlet said in Toyota Corolla Cross:
Καλά θα κάνεις να μην χρησιμοποιείς «προβολάκια», εκτός αν πας στο χωριό.
Δεν μας φτάνουν τα φώτα ημέρας που στραβώνουν και τη μέρα, δεν μας φτάνουν τα LED/XENON, νισάφι με τα «προβολάκια» μέσα στην πόλη.Το μόδα και αυτή με τους προβολείς ομίχλης μέσα στη πόλη
Δεν μας φτάνουν τα φώτα ημέρας που στραβώνουν και τη μέρα, δεν μας φτάνουν τα LED/XENON, νισάφι με τα «προβολάκια» μέσα στην πόλη. -
@john66 said in Toyota Corolla Cross:
Δεν μας φτάνουν τα φώτα ημέρας που στραβώνουν και τη μέρα, δεν μας φτάνουν τα LED/XENON, νισάφι με τα «προβολάκια» μέσα στην πόλη.Το μόδα και αυτή με τους προβολείς ομίχλης μέσα στη πόλη 🤯🤯
Δεν μας φτάνουν τα φώτα ημέρας που στραβώνουν και τη μέρα, δεν μας φτάνουν τα LED/XENON, νισάφι με τα «προβολάκια» μέσα στην πόλη.@v_a said in Toyota Corolla Cross:
@georgemit said in Toyota Corolla Cross:
Καλά σε αυτή την πολυκατοικία δε πηδ@ει κανείς;
Όλοι μαζί...
τους βενζιναδες
-
@john66 said in Toyota Corolla Cross:
Το μόδα και αυτή με τους προβολείς ομίχλης μέσα στη πόλη
Με το miata σε κάθε φανάρι δράμα, με το yaris και το ηλεκτροχρωματικό case closed
-
This post is deleted!
Toyota Corolla Cross