-
Εγω ξερω καποιους που βαζουν τα αυτοκινητα -μηχανακια τους αγγελια αμεσως με το που τα παραλαμβάνουν.
Αβυσσος . -
Να περνάει η ώρα.
-
@teo-mak said in Toyota Corolla Cross:
Εγω ξερω καποιους που βαζουν τα αυτοκινητα -μηχανακια τους αγγελια αμεσως με το που τα παραλαμβάνουν.
Αβυσσος .Με απώτερο σκοπό;;;;;
-
@polioan said in Toyota Corolla Cross:
Αβυσσος .Με απώτερο σκοπό;;;;;
Τις περισσοτερες φορες να σπασουν τ’@ρχιδια των υποψηφιων αγοραστων δινοντας τους ακυρο κυριολεκτικα την τελευταια στιγμη.
Τρελα.
Δεν βγαζεις ακρη. -
@antoniokon said in Toyota Corolla Cross:
@polioan said in [Toyota Corolla Cross]
Ποτέ σου ανέφεραν ότι θα έρθει;
Μην τον τρομάζεις τον άνθρωπο
Μάλλον εγώ θα τρομάξω που έδωσα την παραγγελία πριν 2 μήνες, ενώ ο συμφουριτης μας έδωσε από τον Μάρτιο.
Εμένα θα έρθει μαζί με το πόρισμα της τροχαίας για το ατύχημα του προηγούμενου μου αυτοκινήτου.
Εκεί θα γελάσουμε ή θα κλάψουμεΤελευταία ενημέρωση 08/01/25
-
@samronnin said in Toyota Corolla Cross:
Μάλλον εγώ θα τρομάξω που έδωσα την παραγγελία πριν 2 μήνες, ενώ ο συμφουριτης μας έδωσε από τον Μάρτιο.
Εμένα θα έρθει μαζί με το πόρισμα της τροχαίας για το ατύχημα του προηγούμενου μου αυτοκινήτου.
10 μήνες;;;; Ωραία πράματα!
Εν τω μεταξύ υποτίθεται ότι και το δικό μου είναι να έρθει Δεκέμβριο με Ιανουαριο όπως λένε από την αντιπροσωπεία.
Το αποκλείω... -
Εν τω μεταξύ υποτίθεται ότι και το δικό μου είναι να έρθει Δεκέμβριο με Ιανουαριο όπως λένε από την αντιπροσωπεία.
Το αποκλείω...Υποθέτω ότι θά είναι μαζί με το δικό μου γιατί μου είχαν πει όταν έκανα την παραγγελία οτι για μια εβδομάδα έχασα το πλοίο του Νοεμβρίου η κάπως έτσι
-
Το αποκλείω...Υποθέτω ότι θά είναι μαζί με το δικό μου γιατί μου είχαν πει όταν έκανα την παραγγελία οτι για μια εβδομάδα έχασα το πλοίο του Νοεμβρίου η κάπως έτσι
Κατάλαβα...
Τώρα που κάνει και ταξίδι μισό ημισφαίριο και κύκλο αντί να περάσει διώρυγα, ακόμα χειρότερα.
Υπομονή μας... -
Αβυσσος .Κοίτα όπως έχει γίνει η αγορά με τις διαρκείς ανατιμήσεις των εμπόρων και τις παραδόσεις στον ένα χρόνο για κάποιους το βάζεις αγγελία παρακολουθείς τον αντιπρόσωπο και μόλις πατάει 800 ευρώ πάνω ανεβάζεις και εσύ την τιμή ανάλογα έχεις αμάξι ετπιμοπαραδοτο και αν κάποιος καίγεται και δεν μπορεί να περιμένει μπορεί να δώσεις αμάξι με 3-4 χιλιάδες χλμ σε τιμή 5-10% κάτω από την τρέχουσα αλλά σχεδόν στην τιμή που το αγόρασες, γιατί στο μεταξύ έχει παίξει αύξηση και να το σπρώξεις χωρίς να χάσεις ευρώ ενώ το έχεις κάνει και βόλτα για ένα εξάμηνο...
-
@terryp117 said in Toyota Corolla Cross:
Εσύ πόσα λεφτά πήρες δάνειο..??!! Αυτό αν θέλεις φυσικά το γράφεις και πότε την έκανες αυτή τη διαδικασία, το 2024..??!!
€11.000, Μάρτιο 2023 χωρις να εχω καμια σχέση με την τράπεζα Αττικής, εκείνη την ωρα με ανοιξαν πελάτη.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
@terryp117 said in Toyota Corolla Cross:
Εσύ πόσα λεφτά πήρες δάνειο..??!! Αυτό αν θέλεις φυσικά το γράφεις και πότε την έκανες αυτή τη διαδικασία, το 2024..??!!
€11.000, Μάρτιο 2023 χωρις να εχω καμια σχέση με την τράπεζα Αττικής, εκείνη την ωρα με ανοιξαν πελάτη.
Τόσο θέλω και γω... Αλλά το σκέφτομαι ακόμα και για τα μεταχειρισμένα.
Είναι που με ανησυχεί και το θέμα της αποζημίωσης. Απλά κόλλημα του κεφαλιού μου -
Xαρα στο κουραγιο σας να πληρωνετε 9% για δανειο συν το 10% που χανεις στον πληθωρισμο μιλαμε για 19% ετησιως οταν το κοστος του χρηματος ειναι 0%.
-
Σταμάτα χριστιανε μου με τις ιστορίες για αγριους. Και η υπολειμματική αξία ακολουθεί κοντά τον πληθωρισμό
-
Δεν υπαρχει περιπτωση οι τιμες να ειναι καλες στο μελλον για οποιοδηποτε αμαξι οχι μονο για ΨΨ. Απο την στιγμη που ηρθαν οι κινεζοι θα βγαλουν ολους τους αλλους εκτος.
-
Οκ μια απομείωση θα υπάρχει αλλά όχι και πολύ μεγαλύτερη του πληθωρισμού
-
@wantone said in Toyota Corolla Cross:
Xαρα στο κουραγιο σας να πληρωνετε 9% για δανειο συν το 10% που χανεις στον πληθωρισμο μιλαμε για 19% ετησιως οταν το κοστος του χρηματος ειναι 0%.
Κόστος χρήματος 0 (τώρα;) με πληθωρισμό -όπως λες- 10% !!;;
Μήπως να το ξαναδείς; Που τα έχεις δει αυτά; -
Έχει μια θεωρία ότι το χρήμα δεν κοστίζει. Έλα όμως που για να διοχετεύεται στην αγορά ο μόνος δρόμος είναι ο δανεισμός ο οποίος εμπεριέχει κόστος.
-
Οπότε τι προτείνεις; peguot 2;
Ή εξόφληση όλου του ποσού; -
Peugeot 208 που έρχεται, το επόμενο
... Αμαξαρα
Είδα σκίτσα του εσωτερικού του και θα ναι σαν το 3008. -
@tjk said in Toyota Corolla Cross:
Κόστος χρήματος 0 (τώρα;) με πληθωρισμό -όπως λες- 10% !!;;
Μήπως να το ξαναδείς; Που τα έχεις δει αυτά;το κοστος του χρηματος για τις τραπεζες ειναι 0%.. Ελαχιστοι καταθετες εχουν επιτοκιο. Επισης οι τραπεζες ειχαν μεχρι προτεινος και προσβαση σε απεριοριστο χρημα με σχεδον μηδεν επιτοκια απο ΕΚΤ. Καποιος που εχει πχ 30 χιλ στην Αττικης με σχεδον 0% (νομιζω η Αττικης δινει κατι ψιλα οι αλλες δεν δινουν) χανει 10% ετησιως απο τον πληθωρισμο. Επισης και ενας μισθωτος με σταθερο μισθο που του δινουν πχ 2000 καθαρα τον μηνα καθε χρονο χανει 10% απο αυτα λογω πληθωρισμου εκτος και του δωσουν ΑΤΑ.
Διαβασε τα λιγο και σκεψου το να καταλαβεις πως δουλευει το χρημα.
Toyota Corolla Cross