-
Χτες το έφτασα μέχρι τα 180. Πολύ άνετα.
Έχει πολύ δύναμη και χωρίς κόφτη τα 200+ θα τα είχε άνετα -
Νταξει 1.5 τονο ειναι και 200 αλογα. Παει οπως του αναλογει. Στις ρεπριζ φαινεται να χανει μονο λογω κιβωτιου. Χθες στο ταξιδι μου εκανε χαρουλες ενα XC40 recharge και πηγαιναμε μαζι. Δεν καταφερε να με μαζεψει ποτε αλλα δεν ειχε χωρο να παμε πανω απο 170.
-
To να πιάσει ένα αυτοκίνητο 180-200 είναι το μόνο εύκολο, αυτή τη δυνατότητα την είχανε αυτοκίνητα μαζικής παραγωγής από το 95.
Η ουσία είναι να τα πιάνουν χωρίς να το καταλαβαίνεις, να είναι δηλαδή ήσυχα και σταθερά και να έχουνε τη δυνατότερη χαμηλή κατανάλωση. -
Τι τραγωδια ειναι ν ανεβασεις φωτο σ αυτο το φορουμ. Αισθανομαι σαν 60αρης. Γιατι δε μπορει καποιος να φτιαξει το θεμα με τις edited φωτο ωστε να γινονται δεκτες κανονικα?
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Εντυπωσιακό και τρομακτικό
Ναι εξαιρετικά τρομακτικό. Για μας τους ITήδες είναι κάτι σαν το SQL injection σε βάσεις δεδομένων.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Τι τραγωδια ειναι ν ανεβασεις φωτο σ αυτο το φορουμ. Αισθανομαι σαν 60αρης. Γιατι δε μπορει καποιος να φτιαξει το θεμα με τις edited φωτο ωστε να γινονται δεκτες κανονικα?
Εγώ Στέφανε τις ανεβάζω στο Tapatalk σε ένα μη δημόσιο νημα ενός από τα φορα που έχω φτιάξει και μετά τα περναω μέσω link εδώ.
-
Εγώ τις ανεβάζω κατευθείαν εδώ από τον υπολογιστή μου, μου παίρνει 3 δευτερόλεπτα.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Εγώ τις ανεβάζω κατευθείαν εδώ από τον υπολογιστή μου, μου παίρνει 3 δευτερόλεπτα.
Εσυ είσαι mod όμως. Θα έχεις κανα cheat
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Το θεμα ειναι απ το κινητο τι γινεται. Ή πρεπει να αυξηθει το οριο των 2ΜΒ (γιατι πιο κινητο βγαζει πλεον τοσο μικρες) ή οταν τις κανεις crop ή σμίκρυνση να μη βγαζει αυτο το "unsupported".
Εβαλα τα ηχεια αυτες τις μερες κι εχω μαζεψει υλικο σε φωτο αλλα χαιρετισματα αν πρεπει να τις ανεβαζω σε host κτλ...
-
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
Εσυ είσαι mod όμως. Θα έχεις κανα cheat
Μπα....και πριν έτσι το έκανα.
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Το θεμα ειναι απ το κινητο τι γινεται. Ή πρεπει να αυξηθει το οριο των 2ΜΒ (γιατι πιο κινητο βγαζει πλεον τοσο μικρες) ή οταν τις κανεις crop ή σμίκρυνση να μη βγαζει αυτο το "unsupported".
Εβαλα τα ηχεια αυτες τις μερες κι εχω μαζεψει υλικο σε φωτο αλλα χαιρετισματα αν πρεπει να τις ανεβαζω σε host κτλ...
- Βάλε από υπολογιστή, πιο εύκολο.
- Και από το κινητό τις παίρνει, απλά κάνεις resize (ή crop), παίρνει 10" και μια χαρά.
- Για να ανέβει το μέγεθος, μάλλον είναι θέμα server και άρα απόφαση του περιοδικού, αφού έχει κόστος.
-
Οχι δυστυχως δεν τις παιρνει με crop ή resize. Τουλαχιστον οχι απο android. Πριν καποιο καιρο τις επαιρνε νομιζω και απο καποια στιγμη και μετα αρχισε να πεταει ενα μηνυμα οτι το αρχειο περιεχει unsupported κατι.
-
Παίδες είχα ξαναγράψει από καιρό, στο κινητό χρησιμοποιείστε το QuickIB https://play.google.com/store/apps/details?id=com.superyao.tuchuang για να ανεβάζετε εδώ στο φόρουμ.
Κάνοντας upload αυτόματα βάζει στο clipboard το λινκ για χρήση στο picture του φόρουμ, το οποίο μπορείτε απλά να επικολλήσετε μέσα στο «διάλογο» εισαγωγής φωτογραφίας.
Μόνο τα καινούρια avif κλπ δεν υποστηρίζονται. -
@piliourits said in Toyota Corolla Cross:
Παίδες είχα ξαναγράψει από καιρό, στο κινητό χρησιμοποιείστε το QuickIB https://play.google.com/store/apps/details?id=com.superyao.tuchuang για να ανεβάζετε εδώ στο φόρουμ.
Κάνοντας upload αυτόματα βάζει στο clipboard το λινκ για χρήση στο picture του φόρουμ, το οποίο μπορείτε απλά να επικολλήσετε μέσα στο «διάλογο» εισαγωγής φωτογραφίας.
Μόνο τα καινούρια avif κλπ δεν υποστηρίζονται.Κινέζικα μου φάνηκαν όλα αυτά. Λέξη δεν κατάλαβα...
-
@realzeus said in Toyota Corolla Cross:
@piliourits said in Toyota Corolla Cross:
Μόνο τα καινούρια avif κλπ δεν υποστηρίζονται.Κινέζικα μου φάνηκαν όλα αυτά. Λέξη δεν κατάλαβα...
απλα εγκατέστησε το παραπανω λινκ στοκινητό σου κι ανεβαζε ολες τις προς δημοσιευση φωτογραφιες εκει
-
Thanks, αλλά το κάνω με τον παλιό τρόπο. Τις ανεβάζω στο postimage.org και μετά βάζω το link εδώ.
-
Το λοιπόν, μεταξύ κοκορετσίου και άλλων εορτασμών, ξέκλεψα ένα 3ωράκι αυτές τις μέρες και άλλαξα τα ηχεία του ΨΨ. Θυμίζω:
Τη μάρκα δεν την ξέρω, την επέλεξα κυρίως λόγω κόστους (σχεδόν μισή τιμή από τα αντίστοιχα Focal) και από ότι πληροφορία συνέλεξα στο ιντερνετ. Να τονίσω ότι αντίθετα με την περιγραφή ΔΕΝ είναι plug n play. Στην ουσία plug n play είναι μόνο το αριστερό tweeter και τίποτα άλλο ενώ και οι αντάπτορες που δίνουν μαζί δεν κάνουν για το ΨΨ. Επομένως αυτό μας προσθέτει μία έξτρα δυσκολία καθώς καλούμαστε να βρούμε τις πολικότητες των καλωδίων ώστε να κάνουμε τις σωστές συνδέσεις.
Η λύσεις είναι πολλές...είτε κάνουμε συνδρομή στο toyota-tech και βρίσκουμε το wiring diagram είτε το βρίσκουμε μόνοι μας με ένα πολύμετρο. Εγώ επέλεξα την πρώτη λύση γιατί έτσι έχω δουλέψει και στο Σέατ όλα μου τα ρετροφιτ και με βολεύει πλέον να διαβάζω διαγράμματα.
Δε θα περιγράψω πως βγάζουμε το πάνελ μιας και η διαδικασία είναι ίδια με τα υπολοίπα Corolla και υπάρχουν άπειρα βίντεο στο youtube. Η εικόνα που θα αντικρύσουμε όταν αποσυναρμολογήσουμε είναι αυτή:
Το ηχείο αφαιρείται και απλά κάνουμε πλέον τις συνδέσεις + & -. Δε θέλει τίποτα εξτρίμ γνώσεις ή εργαλεία...όποιος έχει ενώσει 2 καλώδια στη ζωή του, ξέρει τι να κάνει. Ακόμα κι αν δεν ξέρει μπορεί πολύ εύκολα να μάθει από βίντεο και πάλι.
Αντίστοιχα και πίσω η κατάσταση όπου εκεί θα βρούμε πιο λεπτά καλώδια μιας και η Τουότα δε θέλει μάλλον να ακούνε και πολλά οι επιβάτες και ανάθεμα κι αν δίνει 10w εκεί.
Περιττό να πω ότι οι διαφορές ανάμεσα στα μαμίσια και τα άφτερμαρκετ ηχεία είναι χαωτικές. Τα μαμίσια είναι Pioneer και είναι ότι χειρότερο έχω δει ποτέ μου και έχω ξεμοντάρει κάμποσα αυτοκίνητα. Ζυγίζουν 172γρ όταν τα Powerbass είναι 500+.
Επίσης για την ιστορία ακόμα και το έξτρα JBL ηχοσύστημα που δεν έρχεται στην Ελλάδα, δεν έχει σημαντικά καλύτερα σπεκς ενώ τα πίσω ηχεία είναι τα ίδια και στα 2 σετ απς.
Ως γενικότερο σχόλιο να προσθέσω ότι το αμάξι είναι εντελώς της πλάκας κατασκευαστικά. Αυτή η πίσω πόρτα με το νάυλον είναι απαράδεκτη για 40Κ και θυμίζει κορεάτικα mini των 90ς. Πραγματικά δεν ξέρω τι σκέφτονται οι Ιάπωνες. Αντίστοιχα και τα πάνελ είναι το χειρότερο πλαστικό που έχω δει πότε σε τέτοιο σημείο και να ξαναπώ ότι έχω ξεμοντάρει διάφορα αμάξια, διαφόρων κατηγοριών.
-
Τογιοτιλα φίλε! Σοκ και δέος !
Χθες που ανοιξά και εγώ λίγο το YC αυτα που αντίκρυσα ήταν επιπέδου συναρμολογουμενου παιδικού παιχνιδιού. -
- ο μαγνήτης ειναι διπλάσιος σχεδόν στα παουερ μπας.. οποτε τι και αν ειναι παιονιρ τα μαμα.
- Τα υλικά μεσα στην πόρτα ειναι λίγο καλύτερα απο το getz ... προφανώς για να κόψουν βάρος. Βγάλε το πίσω προσκεφαλο πιασε το στα χέρια και θα καταλάβεις.
- Ευτυχως το ξεκουμπωμα - κουμπωμα ειναι lego.. τοσο απλά.. και χωρις προβλήματα. Δεν θα σου σπάει μαμα κλιπ ποτε
- Εύγε....
-
Ακριβώς...το μόνο καλό είναι ότι επειδή είναι της πλάκας, αντίστοιχα της πλάκας είναι και η προσπάθεια που χρειάζεται για όλο αυτό. Είναι πανεύκολο και σχεδόν απίθανο να κάνεις ζημιά ή να δημιουργήσεις τριγμούς κτλ.
Σε ότι αφορά τον ήχο τώρα η διαφορα είναι παραπάνω από αισθητή. Ειδικά στις ψηλές είναι σα να μπήκαν τώρα τα tweeter. Πιατίνια ή κιθάρες πλέον ακούγονται αλλιώς ενώ και σε ένταση μπορείς πλέον να το τσιτώσεις στο 50 με μηδενική παραμόρφωση. Σε μπάσο περίμενα κάτι παραπάνω αλλά προφανώς δεν το δίνει η πηγή ώστα να το παίξει το ηχείο. Εν καιρώ θα δω τι μπορεί να γίνει με ενισχυτή και κάνα γουφεράκι αλλά πρώτα να κάνω την ηχομόνωση.
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
- Ευτυχως το ξεκουμπωμα - κουμπωμα ειναι lego.. τοσο απλά.. και χωρις προβλήματα. Δεν θα σου σπάει μαμα κλιπ ποτε
Αυτό τα λέει όλα. Έπαθα πλάκα και εγώ ποσο εύκολα έβγαλα τα καπάκια για τους διακόπτες παραθύρων.
Βασικά δεν υπήρχε κλιπ πουθενά. Μόνο κούμπωμα ξεκουμπωμα.
Toyota Corolla Cross