-
@criuser said in Toyota Corolla Cross:
Είναι ο ίδιος και σας κάνει πλάκα, για να δει να στολάρετε στην τελική...
Οσο για το σιεητςαρ, έχω άποψη. Το αιρκρος τον πήγαινε στο 1/3 του γκαζιού μέχρι τα 175-180 που άντεξε, μετά τον πέρασε χαλαρά και μπήκε δεξιά για να καπνίσει ένα τσιγάρο, μετά το σέξ...
Πόσο έχει τελική το c3 (diesel);
-
@xenos said in Toyota Corolla Cross:
To κανονικό ή του Κρούζερ? Γιατί το κανονικό έχει 195 το P/L και 188 το F/L. Του Κρούζερ όμως είναι κάπου στα 220-230.
-
Το θέμα δεν είναι η τελική σ αυτά. Μια χαρά είναι τα νούμερα άσχετα αν δεν ασχολείται κανείς με αυτά σε τέτοια αμάξι. Το θέμα είναι ότι για να την πιάσουν την όποια τελική πρέπει να ξεκινήσουν απ' το ΣΕΦ και φτάσουν στη Θήβα. Οτι και να είναι τα 130 άλογα είναι 130 άλογα...δε μπορούν να κάνουν θαύματα.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
To κανονικό ή του Κρούζερ? Γιατί το κανονικό έχει 195 το P/L και 188 το F/L. Του Κρούζερ όμως είναι κάπου στα 220-230.
Ε μα λέει:
Το αιρκρος τον πήγαινε στο 1/3 του γκαζιού μέχρι τα 175-180 που άντεξε, μετά τον πέρασε χαλαρά
Στο 1/3 φτάνει 180; Και μετά περνάει και χαλαρά...;;;;
Το σε τρίο το ερκρός; Το πετρέλαιο; -
του μετοχου εχει 237 αλογα
αλλα το 1.8 chr για να πιασει τελικη θελει τη κατηφορα μετα τα πρατηρια στο αιγιο
σερνεται -
@gatoz said in Toyota Corolla Cross:
αλλα το 1.8 chr για να πιασει τελικη θελει τη κατηφορα μετα τα πρατηρια στο αιγιο
σερνεταιMπα....απλά δεν ξέρουν να το πάνε οι δικοί σου. Και σε ανηφόρα πιάνει τελική άνετα. Δοκιμασμένο με την Κορόλα.
-
Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί τα chr τα βρίσκεις στην εθνική 90-110 συνήθως. Εκεί πιάνει ECO στο οικονομόμετρο?
Yaris Cross πάντως πετυχαίνεις με παραπάνω. -
@antonakis said in Toyota Corolla Cross:
Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί τα chr τα βρίσκεις στην εθνική 90-110 συνήθως.
Τι σχέση έχει η βλακεία των ανθρώπων με το CHR?
ΥΓ: για τον ίδιο λόγο μάλλον που βλέπεις Τέσλα με 100χαω, κάτι μερτσέντες και bmw 3-4 λίτρα με 110χαω κλπ.
-
Έπαθα το σοκ τη ζωής μου σήμερα…με προσπέρασε Chr στην εθνική…πήγαινε 125 και εγώ με 120….
-
Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί τα chr τα βρίσκεις στην εθνική 90-110 συνήθως. Εκεί πιάνει ECO στο οικονομόμετρο?
Yaris Cross πάντως πετυχαίνεις με παραπάνω.Και στα 140 σε ίσιωμα πάλι στο ECO είναι το οικονομόμετρο. Τουλάχιστον στο ΨΨ.
-
ΥΓ: για τον ίδιο λόγο μάλλον που βλέπεις Τέσλα με 100χαω, κάτι μερτσέντες και bmw 3-4 λίτρα με 110χαω κλπ.
Εγώ ψάχνω να δω τον ψυχολογικό λόγο.
Αν είχαν στροφόμετρο θα πλησίαζαν κάποιες στροφές πχ?
Κάνει θόρυβο? Ή απλά κυνηγάνε το eco. Αυτό δεν καταλαβαίνω. -
@kkostask said in Toyota Corolla Cross:
Έπαθα το σοκ τη ζωής μου σήμερα…με προσπέρασε Chr στην εθνική…πήγαινε 125 και εγώ με 120….
Κλεμμένο θα ήταν....
-
Κάνει θόρυβο? Ή απλά κυνηγάνε το eco. Αυτό δεν καταλαβαίνω.απλά κυνηγούν το μικρό νούμερο στην κατανάλωση, και μετά το παίρνουν φωτογραφία και το στέλνουν εδώ και όλα καλά. ούτε τα 300 ευρώ για αλλαγή λαδιών στο σέρβις τους ενοχλεί...
-
Κάνει θόρυβο? Ή απλά κυνηγάνε το eco. Αυτό δεν καταλαβαίνω.Πολλοί λόγοι:
- Είναι ηλίθιοι
- Κυνηγάνε την μέγιστη οικονομία
- Κάνουν βόλτα - έχω φίλο (με mercedes B class) που οδηγεί πάντα πολύ αργά γιατί χαζεύει συνέχεια έξω!!
- Δεν ξέρουν να οδηγούν/δεν τους ενδιαφέρει η οδήγηση.
- Δεν τους αρέσει ο θόρυβος στην επιτάχυνση.
- Γιατί έτσι τους είπε ο πωλητής ή ο φίλος που έχει το ίδιο.
- Γιατί δεν κατέχουν από αυτόματο.
-
Ε μα λέει:
Το αιρκρος τον πήγαινε στο 1/3 του γκαζιού μέχρι τα 175-180 που άντεξε, μετά τον πέρασε χαλαρά
Στο 1/3 φτάνει 180; Και μετά περνάει και χαλαρά...;;;;
Το σε τρίο το ερκρός; Το πετρέλαιο;Ναι . Αυτόματο με 120 άλογα και 300 ροπή.
https://www.auto-data.net/gr/citroen-c3-aircross-phase-i-2017-1.5-bluehdi-120hp-automatic-39044
-
Χτες επιστρέφοντας στο παρκαρισμένο αιρκρος, είδα πίσω του μία ολοκαίνουργια κορόλα κρός σε άσπρο χρώμα...
Είχε αυτή την λυπημένη μάσκα μπροστά.
Είπα να την βγάλω φωτό.
Μετά είπα να μην σας στενοχωρήσω...
-
Ναι . Αυτόματο με 120 άλογα και 300 ροπή.
Η ροπή δεν έχει καμία σχέση με την τελική....μα καμία όμως! Για την τελική η ιπποδύναμη έχει σημασία.
-
Εχει μεγάλη όμως με τις επιταχύνσεις εν κινήσει.
Εκεί λοιπόν το είχα στο 1/3 το γκάζι.
-
Εχει μεγάλη όμως με τις επιταχύνσεις εν κινήσει.
Εκεί λοιπόν το είχα στο 1/3 το γκάζι.
Σωστά!!! Μηπως και ο CHR το είχε στο 1/3 για να μην βουίζει!?!?! αχαχαχαχα
-
Με τον τυπάκο συναντηθήκαμε στα διόδια πριν την ευθεία προς Τρίπολη. Εγώ πέρασα με pass από την αριστερή και αυτός πλήρωσε στην δεξιά και την ώρα που περνάω, πάει να με κόψει να μπει αριστερή. Μόλις πέρασα πάτησα λίγο και δεν πρόλαβε και μου ήρθε πίσω προφυλακτήρα.
Εκανα δεξιά, πέρασε και τον πήγα προφυλακτήρα με το 1/3 του γκαζιού, μέχρι τα 175 που δεν άντεξε και πήγε δεξιά.Τον πέρασα χαλαρά, πήγα δεξιά και έβαλα το κρουζ στα 140, να είμαστε και σχετικά νόμιμοι...
Αφού δεν μπορούν, γιατί προκαλούν ?
Toyota Corolla Cross