-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
@netgeo said in Toyota Corolla Cross:
2 Ιουνίου ημερομηνία παράδοσης... το χάσαμε το καράβι
Τι πήρες;
Active Plus, μαύρο σαλόνι, απλό άσπρο. Αν μπορούσα θα του έβαζα μονο ηλιοροφή.
Την βρίσκω επαρκώς εξοπλισμένη.η style δεν με κέρδισε... επαγωγική φορτιση 5V θέλει 1,5 ώρα να φορτίσει, μεμβράνες βάζω με 300 ευρώ Llumar σε όλα τα τζαμια, Led φωτα ΟΚ.. αλλα 800+ αν καει και έχω σει πολλά γιαρις καμένα, ambient φωτισμός δεν με απασχολει, 18άρες ζάντες οχι ευχαριστώ και παραπάνω κοπάνημα και 600+ για κάθε σετ... θέλω και χιονολάστιχα με άλλες ζάντες οπότε έμεινα με τα βασικά...
Την καλύτερη ΨΨινα πήρες, τζάμπα...
-
αρκεί να παραμείνει και «τζάμπα» ή αντε να τσιμπήσει κάτι...
φάγαμε ένα μεγαλοπρεπέστατο άκυρο απο την OPEL μετά από 5 μήνες αναμονής ας μην φάει και η TOYOTA ντισκαλιφιέ... -
@cmax75 said in Toyota Corolla Cross:
Το focus mk4 με ημιάκαμπτο οδηγικά ήταν μια χαρά αλλά συγκριτικά με τα προηγούμενα mk1, 2 και 3, ήταν σκληρό, ό,τι και να λέει το μάρκετινγκ της ford.
Πολύ πιο σκληρό το Mk1 μου από το Mk4 και το 4 στρίβει άνετα με περισσότερα χιλιόμετρα.
Η bmw πάντα έδινε έμφαση στο driving κομμάτι κι όχι τόσο στην άνεση, αν μπορούσε να το προσφέρει με ημιάκαμπτο ή... φύλλα σούστας θα το είχε κάνει για λόγους κόστους εδώ και δεκαετίες.
Κάποτε είχε ημιάκαμπτο στην Ε36 Compact (με την πίσω ανάρτηση από την Ε30). Δεν μπόρεσε όμως να προσφέρει την σωστή συμπεριφορά, οπότε το γύρισε στην ανεξάρτητη. Μπορεί να έχει πολλά κακά η BMW (κυρίως αξιοπιστία), αλλά οδηγικά είναι κορυφή, μαζί με τις αντίστοιχες Alfa.
Το saab ακριβώς το αντίθετο. Άλλωστε στην πλατφόρμα του opel vectra στηριζόταν, που να στρίψει.
Εδώ κάνεις μεγάλο λάθος. Έχουμε στην Θεσσαλονίκη μια στροφή-δικαστή (για τους Σαλονικείς αναφέρω την πατημένη καμπή με τόξο 180 μοιρών, με γιαμπ στην γέφυρα, από την στροφή του καζίνο για να βγεις στην ΕΟ Μουδανιών προς Βούλγαρη), η οποία δικάζει όλα τα αυτοκίνητα. Εκεί το Focus χάνει τον κώλο (αν πας αγκάζωτος) ή την μούρη του (αν μπεις με γκάζι) λίγο πάνω από τα 80. Το Saab στα 90 είναι ατάραχο (χωρίς να μπαίνει το ESP) και η BMW στα 100 χασμουριέται... Πάντως το πιο παιχνιδιάρικο είναι το Ford γιατί μπορείς να παίζεις με ανάποδο με λίγα χιλιόμετρα, ενώ στα άλλα πρέπει να μπεις με την ταυτότητα στο στόμα για να παίξεις.
-
@realzeus said in Toyota Corolla Cross:
εχουμε στην Θεσσαλονίκη μια στροφή-δικαστή (για τους Σαλονικείς αναφέρω την πατημένη καμπή με τόξο 180 μοιρών, με γιαμπ στην γέφυρα, από την στροφή του καζίνο για να βγεις στην ΕΟ Μουδανιών προς Βούλγαρη),
έχω χάσει άνθρωπο εκεί. Εσύ ή μεγάλος χεράς ή πολύ τυχερός
-
Ή απλά πιο προσεκτικός. Λυπάμαι για τον άνθρωπό σου και μακάρι να μην χαθεί άλλος εκεί. Είναι όντως κωλοστροφή, για αυτό την λέω "δικαστή".
-
@storm said in Toyota Corolla Cross:
Καλά. Πες εσύ στον SfakAttack να βάλει θερμαινόμενους καθρέπτες στο Vitara, γιατί έτσι όπως το πάνε οι Τζάπονες και το τιμόνι στα εξτρά θα το έχουν σε λίγο καιρό.
Τα φλας είναι στάνταρτ εξοπλισμός;
Και ξαναλέω. Το Scross GL+, τα έχει ΟΛΑ αυτά.
Αν θέλετε κοιτάξτε τo, βαριέμαι να τα γράφω.
Άσχημο σε κάποια μάτια, αλλά τα έχει όλα. -
@groover1972 said in Toyota Corolla Cross:
Άσχημο σε κάποια μάτια, αλλά τα έχει όλα.Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν έχει ούτε στην ανώτερη έκδοση ηλεκτροχρωμικό καθρέπτη...
-
φάγαμε ένα μεγαλοπρεπέστατο άκυρο απο την OPEL μετά από 5 μήνες αναμονής ας μην φάει και η TOYOTA ντισκαλιφιέ...Δεδομένο ότι θα τσιμπήσει, το είπαν κιόλας.
Έχεις ακόμα 6 μήνες, πάνω από 1,000€ θα είχα στο συρτάρι...
-
Άσχημο σε κάποια μάτια, αλλά τα έχει όλαΙσχύει.. αλλά αν η πλαστικουριά της ψψ «τρώγεται» της σκ δεν χωνεύεται. Με τιποτα όμως... οταν μπήκα νόμισα οτι μπήκα στο jumbo στο τμήμα ανακυκλωμένων κουβάδων και λεκανών.. μονο η μυρωδιά έλειπε. Το ντιζάιν είναι λιγο καλύτερο απο το γκετζ μου
-
φάγαμε ένα μεγαλοπρεπέστατο άκυρο απο την OPEL μετά από 5 μήνες αναμονής ας μην φάει και η TOYOTA ντισκαλιφιέ...Δεδομένο ότι θα τσιμπήσει, το είπαν κιόλας.
Έχεις ακόμα 6 μήνες, πάνω από 1,000€ θα είχα στο συρτάρι...
-
@sabas_thess said in Toyota Corolla Cross:
Άσχημο σε κάποια μάτια, αλλά τα έχει όλα.Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν έχει ούτε στην ανώτερη έκδοση ηλεκτροχρωμικό καθρέπτη...
Δε χρειάζεται, γυμνάζει και το χέρι win win
-
@sabas_thess said in Toyota Corolla Cross:
Δεν έχει; Το δικό μου, του 21,
έχει κανονικότατα... -
Θεωρητικά την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου το δικό μου έρχεται Ελλάδα. Πιστεύω μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχω κάποιο νέο από την αντιπροσωπεία.
-
Αν δεν πέφτω πολύ έξω, το αμάξι σου έρχεται με το RORO/Vehicle Carrier ονόματι Grand Pearl που ξεκίνησε 24 Οκτωβρίου απ' το λιμάνι της Nagoya.
Τώρα η πρόβλεψη λέει ότι 12 του μήνα φτάνει στην Αίγυπτο στο Σούεζ και ΕΑΝ είναι όντως αυτό το πλοίο, τότε λογικά θέλει άλλη 1-1.5(?) μέρα για Πειραιά.
-
για ονομα...
εχουν firewall στη δουλεια και δεν παιζουν μιλφοβιντεα? -
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Αν δεν πέφτω πολύ έξω, το αμάξι σου έρχεται με το RORO/Vehicle Carrier ονόματι Grand Pearl που ξεκίνησε 24 Οκτωβρίου απ' το λιμάνι της Nagoya.
Τώρα η πρόβλεψη λέει ότι 12 του μήνα φτάνει στην Αίγυπτο στο Σούεζ και ΕΑΝ είναι όντως αυτό το πλοίο, τότε λογικά θέλει άλλη 1-1.5(?) μέρα για Πειραιά.
To φθάνει στον Πειραιά και ξεφορτώνει στο Πειραιά μπορεί να απέχει πολύ μεταξύ τους είδικα Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Καράβι που εφθασε αρχες Δεκέμβρη, μας ξεφόρτωσε μετά από είκοσι ημέρες και ο εκτελωνισμός έγινε το επόμενο έτος.
-
Δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσει 20 μέρες φορτωμένο στο λιμάνι. Θα ξεφορτώσει άμεσα και θα ξαναφύγει γιατί κάνει κυκλικά το δρομολόγιο. Τώρα αν από το ξεφόρτωμα στο λιμάνι μέχρι να πάρει πινακίδες το αμάξι πάρει 20+ μέρες, είναι άλλο θέμα.
-
Αρχισαν οι ενημερώσεις για τις πρώτες καθυστερήσεις.
Οι του Ιανουαρίου έχουν πάει Απρίλιος-Ιούνιος...Επίσης τις επόμενες ημέρες μέσω του my-T θα μπορείς να βλέπεις την εξέλιξη της παραγγελίας
-
Οι του Ιανουαρίου έχουν πάει Απρίλιος-Ιούνιος...Επίσης τις επόμενες ημέρες μέσω του my-T θα μπορείς να βλέπεις την εξέλιξη της παραγγελίας
Κρίμα...
-
Από που προκύπτει ρε παιδιά αυτό? Το διάβαζω και στο fb αλλά η ενημέρωση που έχω μέσα από την Τουοτα δεν επιβεβαιώνει τίποτα τέτοιο.
Πως ακριβώς θα γίνεται αυτό χωρίς VIN? Το οποίο VIN η Τουότα το δίνει με τον εκτελωνισμό και όχι νωρίτερα.
Toyota Corolla Cross