-
Δεν βλέπω κάτι περίεργο στις φωτό....απορώ τι κάθεστε και κοιτάτε....αχαχα!! Ποτέ δεν έχω κοιτάξει τέτοια πράγματα σε αμάξι που έχω αγοράσει, δεν έχω ασχοληθεί καν, ούτε στις BMW. Απλά με νοιάζει να μου αρέσει τον δρόμο, να μου κάνει ο εξοπλισμός και να μην χαλάει συχνά (είχα Μίνι, ξέρω...αχαχα!).
Όσο για το 3008, να μας πει ο γάτος που κλείνει 3μηνο στο συνεργείο...
-
Σε chr γνωστού, είναι ποιο "περιποιημένο' στα σημεία που δείχνουν οι φωτογραφίες.
Επίσης σε χειρότερα χάλια είχα δεί ένα Audi a5 βιτρίνας! -
@pgp737ng said in Toyota Corolla Cross:
Ηλεκτροποντες είναι αυτά! Είναι νορμαλ να υπάρχουν στα αυτοκίνητα μας! Και τα έχουν ΟΛΑ τα αυτοκίνητα. Mercedes BMW, Ferrari κλπ κλπ
Από εκεί τσεκάρω και αν έχει αλλάξει κάνα κομμάτι, κάποιος μάστορατζας!Σε κόβω από πολύ έως τεράστια προκαταλημενο κατά της τούοτα.
Δεν πειράζει.Ηλεκτροποντες είναι στα πλαϊνά που είναι σε συγκεκριμένες αποστάσεις. Εκεί την έβγαλα την φωτογραφία για να δείξω πόσο έχει σηκωθεί λαμαρίνα.
Στο περιμετρικό γύρισμα στην πόρτα αποσκευών οι ποντες αυτές είναι ακανόνιστες δεν είναι το ρομπότ ή τρελάθηκε το ρομπότ και βαρουσε όπου ναναι... καμιά προκατάληψη δεν έχω ότι βλέπω το λέω... -
@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:
Ηλεκτροποντες είναι αυτά! Είναι νορμαλ να υπάρχουν στα αυτοκίνητα μας! Και τα έχουν ΟΛΑ τα αυτοκίνητα. Mercedes BMW, Ferrari κλπ κλπ
Από εκεί τσεκάρω και αν έχει αλλάξει κάνα κομμάτι, κάποιος μάστορατζας!Σε κόβω από πολύ έως τεράστια προκαταλημενο κατά της τούοτα.
Δεν πειράζει.Ηλεκτροποντες είναι στα πλαϊνά που είναι σε συγκεκριμένες αποστάσεις. Εκεί την έβγαλα την φωτογραφία για να δείξω πόσο έχει σηκωθεί λαμαρίνα.
Στο περιμετρικό γύρισμα στην πόρτα αποσκευών οι ποντες αυτές είναι ακανόνιστες δεν είναι το ρομπότ ή τρελάθηκε το ρομπότ και βαρουσε όπου ναναι... καμιά προκατάληψη δεν έχω ότι βλέπω το λέω...Για να δεις ότι τα ρομπότ δεν τρελένονται πήγαινε και ρίξε μια μάτια και σε κάνα δυο αλλά CC. Θα δεις τις ίδιες ποντάρισιες.
Όλα γίνονται με ηλεκτρονικούς υπολογίστες και με καθοδήγηση, από κάμερες. Αν κάτι δεν γίνει σωστά η κάμερα θα το κόψει.
Με τι επαγγέλλεσαι?Ρε συ δεν βλέπεις που είναι σε ακανονιστες αποστάσεις; Και κατά Χ και κατά Ψ δεν έχουν λογική. Πολυτεχνείο με έργα πολιτικού μηχανικού ασχολούμαι, έχω εξειδίκευση στις μεταλλικές κατασκευές.
-
Φίλε tkin73 τι ύψος έχεις; Τα πόδια πίσω ακουμπούσαν στο μπροστινό κάθισμα;
-
Κατά καιρους έχουμε ακούσει οτι τα υβριδικά Toyota έχουν σε λάθος σημείο την μπαταρία με κίνδυνο για τους πισω επιβατες απο τα ηλεκτρομαγνητικά πεδια, ότι η μπαταρία στο σημείο που βρίσκεται τοποθετημένη την κλέβουν για πλάκα, ενω θα επρεπε να έχουν magic seats οπως τα Honda, οτι πάνε σαν τις κότες στην Εθνική οδό για να μην κάψουν βενζίνη, ενώ τα diesel τους περνάνε σαν σταματημένα και καίνε λιγότερο, τώρα ανακαλυψαμε και ότι εχουν ψιλή βαφή στα εσωτερικά κομμάτια τους, οι πόντες τους είναι ακανόνιστες και η ποιότητα κατασκευής τους είναι για κλάματα.
Όλα λάθος τα κανει αυτή η Toyota... -
@bill_hsd said in Toyota Corolla Cross:
Όλα λάθος τα κανει αυτή η Toyota...
Μακάρι να λάμψει επιτέλους η αλήθεια να μην αγοράζει κανείς να μειωθούν οι χρόνοι παράδοσης!
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Όλα λάθος τα κανει αυτή η Toyota...
Μακάρι να λάμψει επιτέλους η αλήθεια να μην αγοράζει κανείς να μειωθούν οι χρόνοι παράδοσης!
Έτσι...ο σώζων εαυτόν σωθήτω...
-
@dirtybit said in Toyota Corolla Cross:
Φίλε tkin73 τι ύψος έχεις; Τα πόδια πίσω ακουμπούσαν στο μπροστινό κάθισμα;
1.92 και κανιας. Κοίτα δεν ρύθμισα τέλεια την θέση οδήγησης, την κατέβασα ωστόσο ώστε να είχα 3-4 δάκτυλα το κεφάλι αέρα και τα γόνατα σίγουρα δεν έβρισκαν ταμπλό, πίσω πίστευα ότι δύσκολα θα έμπαινα αλλά μπήκα οκ φυσικά έβρισκαν τα γόνατα αλλά αναμενόμενο.
-
Κατά καιρους έχουμε ακούσει οτι τα υβριδικά Toyota έχουν σε λάθος σημείο την μπαταρία με κίνδυνο για τους πισω επιβατες απο τα ηλεκτρομαγνητικά πεδια, ότι η μπαταρία στο σημείο που βρίσκεται τοποθετημένη την κλέβουν για πλάκα, ενω θα επρεπε να έχουν magic seats οπως τα Honda, οτι πάνε σαν τις κότες στην Εθνική οδό για να μην κάψουν βενζίνη, ενώ τα diesel τους περνάνε σαν σταματημένα και καίνε λιγότερο, τώρα ανακαλυψαμε και ότι εχουν ψιλή βαφή στα εσωτερικά κομμάτια τους, οι πόντες τους είναι ακανόνιστες και η ποιότητα κατασκευής τους είναι για κλάματα.
Όλα λάθος τα κανει αυτή η Toyota...Φίλε ότι γράφεις ισχύει μέχρι κεραίας! Αν σε χαλάει η αλήθεια περαστικά! Αν σου αρέσει αυτή η ταπετσαρία για αμάξι 35Κ δικαίωμα σου. Αν γουστάρεις να κουνιούνται τα πλαστικά πριν μπεις μέσα εσύ κερνά και 1000 ευρώ του πωλητές όταν παραλάβεις.
Ότι η Τογιότα είναι η κορυφαία στην υβριδική τεχνολογία δεν το αμφισβητεί κανένας.
Ότι είναι τα πιο οικονομικά στην πόλη επίσης.
Εσύ υποστήριξε ότι καίνε τα λιγότερα παντού και ότι είναι τόσο ποιοτικά όσο ο ανταγωνισμός σε αυτό το επίπεδο τιμής.
Εγώ τα τελευταία χρόνια έχω δει δεκάδες εκθεσιακά suv σε τιμές από 25Κ και πάνω.
Το κκ ήταν στα 2-3 χειρότερα από άποψης φινιρίσματος που έχω δει ...επιπέδου κασκαι 2014... -
@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:.
Το κκ ήταν στα 2-3 χειρότερα από άποψης φινιρίσματος που έχω δει ...επιπέδου κασκαι 2014...
Ωχ χτυπησες ευαίσθητες χορδές τώρα.
Τόσο μπουρδελο ;
Δεν μου φάνηκε τόσο χαλια στατικά αλλά είμαι συνηθισμένος σε τσιπιες της Τογιότα.
Στο δρόμο μόνο ο Φανης το έχει οδηγήσει αλλά έχει χαλαρώσει πολύ τελευταία.Σε μια αγορά που θα λειτουργούσε νορμαλ με ανταγωνισμό παραδόσεις και τιμές σε λογικά επίπεδα το cc θα το έβλεπες μόνο για τους κινητηρες.
Αισθητικά είναι αμφιλεγόμενο, από χώρους περιορισμένο, τογιοτιλα βρωμάει, πάλι μαλακιες συνδυασμούς εξοπλιστικά έφεραν οι καγγουρες στην Toyota Hellas, οποτε ναι το προσπερνάς αβλεπι αν δεν καίγεσαι για αμάξι εδώ και τωρα.
Το διλιτρο έχει ένα ενδιαφέρον τωρα επειδή είναι ετοιμοπαράδοτο πρακτικά και έχει 197 υβριδικά άλογα.
Στην Ελλάδα βέβαια θα πουλήσει ξανά και ειδικά με τον 1,8 θα γίνει το κασκαι της εποχής του.
Όταν είσαι φαν της μαρκας και δεν έχεις οδηγήσει τίποτα ποιοτικότερο η τογιοτιλα σου φαίνεται σαν το σπίτι σου. Δεν ψάχνεσαι αλλου. -
…..Εγώ τα τελευταία χρόνια έχω δει δεκάδες εκθεσιακά suv σε τιμές από 25Κ και πάνω.
Το κκ ήταν στα 2-3 χειρότερα από άποψης φινιρίσματος που έχω δει ...επιπέδου κασκαι 2014...ΟΚ….
Και τι αμάξι πιστεύεις ότι είναι καλύτερο μέχρι τα 35Κ ή 39Κ αλλά και τι οδηγείς???39K για το κορολα που είδα σήμερα δεν έδινα και να έκανα ξέπλυμα. Στα 31Κ για τον εξοπλισμό και την τεχνολογία που έχει φυσικά και μέχρι 33-34 , από εκεί και πέρα είναι πολύ πρόχειρο φτιαγμένο και με κακή συναρμογή αυτό που είδα δεν αξίζει.
Το cx30 είναι ασύγκριτα πιο ποιοτικό και με δικές του τεχνολογίες και δείχνει να έχει τα λεφτά του και με την εμπειρία του να έχεις Μάζντα που είχα νομίζω δεν συγκρίνεται φυσικά δεν έχει τον υβριδισμο της Τογιότα αν είναι προαπαιτούμενο. Το κκ μόνο κάτω από το καπό τα δικαιολογεί.
Το Σουζούκι σκρος έχω των 20Κ που έχει καλύτερους χώρους από το κκ τελικά όπως είδα καθώς παρότι 1.82 πλάτος στο τεστ του απλώματος του δεξιού χεριού που έκανα μου βγήκε κάτι στενότερο το Τογιότα παρά 1.76 του σκρος. Που τεχνολογικα βέβαια απέχει αιώνες από το κκ αλλά την ταπεινή ποιότητα του Σουζούκι δεν την ξεπερνά το Τογιότα του 2022.
Στην κατηγορία 35-39 θα έπαιρνα x1 ,gla, cx30, κομπας, τουσον, σπορτατζ.
Και αν υβριδικό και γκάζι αυτός ο αταιριαστος συνδυασμός ήταν η προτεραιότητα μου θα πήγαινα στο τουσον 1.6 230 που κάνεις γάμο πίσω , που κουβαλάς πτώμα στις αποσκευές, και δεν βουιζει το κιβώτιο του. Εντάξει είναι σαν ...σκανια τα φώτα του αλλά θα το ξεπερνούσα. -
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:.
Το κκ ήταν στα 2-3 χειρότερα από άποψης φινιρίσματος που έχω δει ...επιπέδου κασκαι 2014...
Ωχ χτυπησες ευαίσθητες χορδές τώρα.
Τόσο μπουρδελο ;
Δεν μου φάνηκε τόσο χαλια στατικά αλλά είμαι συνηθισμένος σε τσιπιες της Τογιότα.
Στο δρόμο μόνο ο Φανης το έχει οδηγήσει αλλά έχει χαλαρώσει πολύ τελευταία.Σε μια αγορά που θα λειτουργούσε νορμαλ με ανταγωνισμό παραδόσεις και τιμές σε λογικά επίπεδα το cc θα το έβλεπες μόνο για τους κινητηρες.
Αισθητικά είναι αμφιλεγόμενο, από χώρους περιορισμένο, τογιοτιλα βρωμάει, πάλι μαλακιες συνδυασμούς εξοπλιστικά έφεραν οι καγγουρες στην Toyota Hellas, οποτε ναι το προσπερνάς αβλεπι αν δεν καίγεσαι για αμάξι εδώ και τωρα.
Το διλιτρο έχει ένα ενδιαφέρον τωρα επειδή είναι ετοιμοπαράδοτο πρακτικά και έχει 197 υβριδικά άλογα.
Στην Ελλάδα βέβαια θα πουλήσει ξανά και ειδικά με τον 1,8 θα γίνει το κασκαι της εποχής του.
Όταν είσαι φαν της μαρκας και δεν έχεις οδηγήσει τίποτα ποιοτικότερο η τογιοτιλα σου φαίνεται σαν το σπίτι σου. Δεν ψάχνεσαι αλλου.Συμφωνώ σε όλα. Ξέχασα να πω ότι είχαν ανοικτή την τάπα που μπαίνει η βίδα ρυμούλκησης και πήγα κοντά γιατί δεν κατάλαβα αμέσως τι είναι. Κοιτάζω στην οπή και βλέπω ένα γκρι φελιζολ. Βάζω δάκτυλο και το φελιζολ κουνιόταν πάνω κάτω λες και το είχε προσθέσει κάποιος τσόντα πριν λίγο....
Δεν ξέρω μπορεί στον δρόμο να μην εχει τα τριξιματα του παλιού κασκαι πάντως αυτό το ετοιμοπαραδοτο που είδα όπου κοιτούσα κάτι έβλεπα....και οι αρμοί όπως είπα ειδικά της πίσω πόρτας ήταν χαοτικά μεγάλοι. Ακόμα και για εμένα που είμαι συνηθισμένος από το Σουζούκι μου φάνηκαν μεγάλα.
Τα κασκαι του 2014-2015 ήταν όλα ξεβιδωτα από κάτω από την βιασύνη να προλάβουν την ζήτηση! Πήγαιναν σε μάστορες που γκρινιάζαν για τριξιματα έμπαιναν από κάτω και τα έβρισκαν όλα λατέρνα!
Τα Τογιότα αποκλείεται να είναι έτσι. -
νταξει Toyota είναι
την παίρνεις για την καλή της ανταγωνιστικη τιμή, κορυφαία υβριδική τεχνολογία, απίστευτη οικονομία, ονομα στην αξιοπιστία.
plus ότι με τα 200 άλογα έχει και υπεραρκετή δυναμη να κινήται σβέλτα παντού
περιμένεις Tkin να πάρεις και ποιοτητα πλαστικών υπέροχη συναρμογή κτλ ????
Ενταξει δεν τα κοιτάνε αυτα τα πράγματα οι υποψήφιοι αγοραστές της. Λιγο τους ενδιαφέρει και καλά κάνουν. Αν τα είχε ΚΑΙ αυτά με αυτή την τιμή κανένας δεν θα έπαιρνε τιποτα αλλο
Αλλά εσύ έχεις SUZUKI που ε δεν το λες οτι ξετρελαίνεσαι με τα πλαστικά του και την ποιοτητα που αναδυκνείει παντού!!!!
δεν το πήρες γιαυτό ούτε κέρδισε κανα διαγωνισμό ομορφιάς αλλά για αξιοπιστία χώρους, οικονομία και VFM. Οπότε αν και συμφωνω σε όσα γράφεις μου φαίνεται περίεργο που κατακρίνεις τόσο την toyota και τις επιλογές της
Το να βγάλεις ένα φτηνό VFM αμάξι συνεπάγεται και κάποιες τσιγουνιές και μικροελειψεις και προχειρότητες μερικές φορές. τα συγχωρεις όμως για τις αρετές της. Μην ξεχνάμε ότι είναι Full υβριδικό και η τιμή είναι καλύτερη από κάποια που δεν είναι καν υβριδικά
-
Ειναι η αληθεια οτι οταν πλεον για να παρεις ενα αυτοκινητο μιας αναγνωρισμενης εταιρίας με λιγο παραπανω χωρο , με λιγο πιο σβελτο ανετο οικονομικο κινητηρα δινεις χρηματα ενος premium πριν ενα χρονο ....ερχεται η στιγμη μοιραια που κοιτας ΚΑΙ θες να νιωσεις και την απτη ποιοτητα....
Εδω το CC προφανως θα δωσει χωρο οικονομια καυσιμου αποθεμα ισχυος μεταπωλητικη αξια....αλλα απο απτη ποιοτητα αυτοκινητου θα παιζει στην κατηγορια των 22Κ-25Κ (οπως δειχνει) ...
Για να παρει καποιος το συνολο του πακετου πρεπει ν ανεβει οικονομικα στην κατηγορια του Lexus....
-
@cirus said in Toyota Corolla Cross:
νταξει Toyota είναι
την παίρνεις για την καλή της ανταγωνιστικη τιμή, κορυφαία υβριδική τεχνολογία, απίστευτη οικονομία, ονομα στην αξιοπιστία.
Ενταξει δεν τα κοιτάνε αυτα τα πράγματα οι υποψήφιοι αγοραστές της. Λιγο τους ενδιαφέρει και καλά κάνουν. Αν τα είχε ΚΑΙ αυτά με αυτή την τιμή κανένας δεν θα έπαιρνε τιποτα αλλο
Αλλά εσύ έχεις SUZUKI που ε δεν το λες οτι ξετρελαίνεσαι με τα πλαστικά του και την ποιοτητα που αναδυκνείει παντού!!!!
δεν το πήρες γιαυτό ούτε κέρδισε κανα διαγωνισμό ομορφιάς αλλά για αξιοπιστία χώρους, οικονομία και VFM. Οπότε αν και συμφωνω σε όσα γράφεις μου φαίνεται περίεργο που κατακρίνεις τόσο την toyota και τις επιλογές της
Το να βγάλεις ένα φτηνό VFM αμάξι συνεπάγεται και κάποιες τσιγουνιές και μικροελειψεις και προχειρότητες μερικές φορές. τα συγχωρεις όμως για τις αρετές της. Μην ξεχνάμε ότι είναι Full υβριδικό και η τιμή είναι καλύτερη από κάποια που δεν είναι καν υβριδικά
To Σουζούκι είχε 20Κ όχι +31Κ και πίστεψέ με καλύτερη συναρμογή έχει και τα πλαστικά και των δύο σκληρά είναι. Του Σουζούκι μετά από 8 χρόνια όλα στην θέση τους και δεν έχει ξεφτυσει τπτ όχι ότι πιστεύω ότι θα ξεφτυσει του Τογιότα.
Είπα ότι ήμουν συνηθισμένος πχ στα μεγάλα διάκενα μεταξύ των λαμαρινών αλλά πίστευα ότι στο Τογιότα θα ήταν λίγο πιο σφιχτά τα κοψίματα αλλά αντιθέτως ήταν μεγαλύτερα.
Όλα αυτά δεν αναιρούν τα καλά που κρύβονται κάτω από το καπό απλά αυτά είδα αυτά είπα. Τι να πω ότι είδα στατικα ένα αμάξι και με ξετρελανε η υβριδική του τεχνολογία;! -
νταξει Toyota είναι
To Σουζούκι είχε 20Κ όχι +31Κ και πίστεψέ με καλύτερη συναρμογή έχει και τα πλαστικά και των δύο σκληρά είναι. Του Σουζούκι μετά από 8 χρόνια όλα στην θέση τους και δεν έχει ξεφτυσει τπτ όχι ότι πιστεύω ότι θα ξεφτυσει του Τογιότα.
Είπα ότι ήμουν συνηθισμένος πχ στα μεγάλα διάκενα μεταξύ των λαμαρινών αλλά πίστευα ότι στο Τογιότα θα ήταν λίγο πιο σφιχτά τα κοψίματα αλλά αντιθέτως ήταν μεγαλύτερα.
Όλα αυτά δεν αναιρούν τα καλά που κρύβονται κάτω από το καπό απλά αυτά είδα αυτά είπα. Τι να πω ότι είδα στατικα ένα αμάξι και με ξετρελανε η υβριδική του τεχνολογία;!μην συγκρίνεις τις παλιές τιμές με καινούργιες. Ολα έχουν πάρει πάνω
Αν συγκρίνεις με ανταγωνισμό είναι πολύ φτηνη αν συνηπολογίσεις ότι δίνει το καλύτερο υβριδικό σύστημα στην τιμή. Μονο αρνητικό το διλιτρο που εχει φόρο πολυτελείας στην μπανανία
βρήκα τον σχολιασμό σου εύστοχο και συμφωνώ. Απλά είπα ότι μου έκανε εντύπωση να διαβάζω τα παραπάνω από σένα που εκτιμάς το VFM και έχεις αντιστοιχης λογικής αυτοκίνητο.
Στο μόνο που διαφωνώ με σένα είναι ότι για την τιμή του είναι καλό
Δεν είπα ότι έχεις άδικο σε κάτι άλλο......
εγώ εχω αλλα κριτήρια δεν κοιταω για vfm αμαξια παρα μονο αν είναι ο εργάτης για την δουλειά.
-
@anergos13 said in Toyota Corolla Cross:
Ειναι η αληθεια οτι οταν πλεον για να παρεις ενα αυτοκινητο μιας αναγνωρισμενης εταιρίας με λιγο παραπανω χωρο , με λιγο πιο σβελτο ανετο οικονομικο κινητηρα δινεις χρηματα ενος premium πριν ενα χρονο ....ερχεται η στιγμη μοιραια που κοιτας ΚΑΙ θες να νιωσεις και την απτη ποιοτητα....
Εδω το CC προφανως θα δωσει χωρο οικονομια καυσιμου αποθεμα ισχυος μεταπωλητικη αξια....αλλα απο απτη ποιοτητα αυτοκινητου θα παιζει στην κατηγορια των 22Κ-25Κ (οπως δειχνει) ...
Για να παρει καποιος το συνολο του πακετου πρεπει ν ανεβει οικονομικα στην κατηγορια του Lexus....
ακριβώς!!!!
αν θες ποιοτητα θα πλερώσεις κύριε και σου προσφέρω lexus
να είμαστε και λογικοί. Τελειο είναι το αμάξι για την τιμή του
-
νταξει Toyota είναι
Όλα αυτά δεν αναιρούν τα καλά που κρύβονται κάτω από το καπό απλά αυτά είδα αυτά είπα. Τι να πω ότι είδα στατικα ένα αμάξι και με ξετρελανε η υβριδική του τεχνολογία;!μην συγκρίνεις τις παλιές τιμές με καινούργιες. Ολα έχουν πάρει πάνω
Αν συγκρίνεις με ανταγωνισμό είναι πολύ φτηνη αν συνηπολογίσεις ότι δίνει το καλύτερο υβριδικό σύστημα στην τιμή. Μονο αρνητικό το διλιτρο που εχει φόρο πολυτελείας στην μπανανία
βρήκα τον σχολιασμό σου εύστοχο και συμφωνώ. Απλά είπα ότι μου έκανε εντύπωση να διαβάζω τα παραπάνω από σένα που εκτιμάς το VFM και έχεις αντιστοιχης λογικής αυτοκίνητο.
Δεν είπα ότι έχεις άδικο σε κάτι......
εγώ εχω αλλα κριτήρια δεν κοιταω για vfm αμαξια παρα μονο αν είναι ο εργάτης για την δουλειά.
Μα και εμένα μου έχει μπει στο μάτι το αμάξι και το έψαχνα γιατί συμπληρώνει πολλά από τα κουτάκια μου. Μέχρι τα 33Κ δεν βρίσκω κάτι που να με καλύπτει περισσότερο, δλδ αν κινουμουν σήμερα σε αυτά τα λεφτά προς τα εκεί θα πήγαινα. Στα 39Κ που έχει η ακριβή έκδοση όχι
-
νταξει Toyota είναι
Δεν είπα ότι έχεις άδικο σε κάτι......
Μα και εμένα μου έχει μπει στο μάτι το αμάξι και το έψαχνα γιατί συμπληρώνει πολλά από τα κουτάκια μου. Μέχρι τα 33Κ δεν βρίσκω κάτι που να με καλύπτει περισσότερο, δλδ αν κινουμουν σήμερα σε αυτά τα λεφτά προς τα εκεί θα πήγαινα. Στα 39Κ που έχει η ακριβή έκδοση όχι
Στα 35κ με την Style τα έχεις όλα, και αν μπαίνουν aftermarket αισθητήρες εύκολα τέλος.
Toyota Corolla Cross