-
@pgp737ng said in Toyota Corolla Cross:
Lounge awd λευκό πέρλα για 5 Ιανουαρίου!
Έκλεισε…Υ.Γ. Ακούς Γάτε????
Θα κρύβεται τώρα ο γάτος....επιτέλους ένα αμάξι που θα του βάλει τα γυαλιά και εκτό δρόμου!!
-
Αν κρίνεις από τις φωτογραφίες τους με το φαγοπότι που ρίχνουν, θα μπορείς να μεταφέρεις περισσότερα φαγητά με το cc
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Θα κρύβεται τώρα ο γάτος....επιτέλους ένα αμάξι που θα του βάλει τα γυαλιά και εκτό δρόμου!!
αμα τον ψησω και το φερει... δεν περιγραφω αλλο....
για την ωρα ο μονος χαρακτηρισμος που εχει παρει για συχαρικια ειναι 'τι το πηρες το ταμπον?' -
Ωραίος! Πόσο βγήκε;
-
Εννοείται Θεσσαλονίκη δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στις εκθέσεις σε 10 μέρες και βλέπουμε στην καλύτερη...είχαν δίκιο στο τηλέφωνο που μου είχαν πει για τέλος του μήνα....
-
@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:
Εννοείται Θεσσαλονίκη δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στις εκθέσεις σε 10 μέρες και βλέπουμε στην καλύτερη..
Μα όλα για τους χαμουτζήδες πχια;
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Τα LED από την άλλη δεν ήτα και ελάχιστα έχουν auto leveling, ακόμα και BMW εχουν χειροκίνητη ρύθμιση, εκτός εαν έχεις adaptive lights. Βασικά δεν έχω δει ούτε ένα αμάξι με κανονικά LED (οχι adaptive) και να έχει auto leveling. Οσα έχω δει (Ford, Citroen, Peugeot, Opel, BMW, Hyundai, Nissan, Toyota, Alfa, Mini κλ.) είναι με χειροκίνητη ρύθμιση του ύψους.
Στο swift του 2017, γράφει ότι κάνουν αυτόματη ρύθμιση (led).
-
Ωραίος! Πόσο βγήκε;
Με 2,500€ ακόμα έπαιρνε το tucson χαχαχαχα
-
@netgeo said in Toyota Corolla Cross:
Ωραίος! Πόσο βγήκε;
Με 2,500€ ακόμα έπαιρνε το tucson χαχαχαχα
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο ομοίως και Χ1 με 170 και παρόμοιες επιδόσεις
-
Το διαμέρισμα το γυροφέρνει γνωστός. Εγώ πήγα να δω τι μαζέματα θέλει και να πω μια γνώμη. Το ψάχνει γιατί παραείναι φτηνό.
-
@dstou said in Toyota Corolla Cross:
Το διαμέρισμα το γυροφέρνει γνωστός. Εγώ πήγα να δω τι μαζέματα θέλει και να πω μια γνώμη. Το ψάχνει γιατί παραείναι φτηνό.
Τρία πράγματα:
α) θα βάλει μηχανικό για τεχνικό έλεγχο.
β) θα βάλει δικηγόρο για νομικό έλεγχο.
γ) θα ψάξει να δει μήπως υπάρχει θέμα με τρελό/ούς γείτονα/ες.Τα δύο πρώτα γίνονται εύκολα. Το τελευταίο είναι πιο δύσκολο να το μάθει και αν υπάρχει, συνιστά μανίκι αξεπέραστο.
-
Έχουν γίνει τα α και β, ψάχνουμε το γου. Είναι πάνω στην αττική οδό και έχει θόρυβο, δεν στέκεσαι στη βεράντα. Μέσα κόβει, έχει καλούτσικα αλουμίνια.ψάχνουμε και για τίποτε άλλο.
-
@dstou said in Toyota Corolla Cross:
Έχουν γίνει τα α και β, ψάχνουμε το γου. Είναι πάνω στην αττική οδό και έχει θόρυβο, δεν στέκεσαι στη βεράντα. Μέσα κόβει, έχει καλούτσικα αλουμίνια.ψάχνουμε και για τίποτε άλλο.
Πες μας που είναι μήπως πάμε εμείς για έλεγχο!! Μια χαρά περιοχή είναι, κέντρο - απόκεντρο. Ξέρω πολύ κόσμο που έχει πάει προς τα εκεί από κέντρο.
-
Στις εκδόσεις της cc μόνο η lounge έχει αισθητήρες (όχι απλούς αλλά με σύστημα διακοπής πορείας), η skyview έχει κάμερα οπισθοπορείας, η οποία εάν είσαι κουρασμένος ή λίγο αφηρημένος δεν βοηθά. Είναι ρίσκο να τοποθετηθουν αισθητήρες μη εργοστασιακοί από τον αντιπρόσωπο. Στην οικονομική προσφορά τους κάνει δώρο, αλλά έχω ακούσει για περιστατικό στην jeep που μετά την τοποθέτηση τους άδειαζε η μπαταρία κάθε μήνα και δεν μπορούσαν να το αντιμετωπίσουν (διαρροή ρεύματος). Εχει κανείς εμπειρία ή αν έχει ακούσει για τοποθέτηση σε υβριδικό (λόγω πολυπλοκότητας) μη εργοστασιακών; Ο αντιπρόσωπος μου είπε ότι στη cc υπάρχει έτοιμη η πλεξούδα και συνδέονται εύκολα.
-
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Στις εκδόσεις της cc μόνο η lounge έχει αισθητήρες (όχι απλούς αλλά με σύστημα διακοπής πορείας), η skyview έχει κάμερα οπισθοπορείας, η οποία εάν είσαι κουρασμένος ή λίγο αφηρημένος δεν βοηθά. Είναι ρίσκο να τοποθετηθουν αισθητήρες μη εργοστασιακοί από τον αντιπρόσωπο. Στην οικονομική προσφορά τους κάνει δώρο, αλλά έχω ακούσει για περιστατικό στην jeep που μετά την τοποθέτηση τους άδειαζε η μπαταρία κάθε μήνα και δεν μπορούσαν να το αντιμετωπίσουν (διαρροή ρεύματος). Εχει κανείς εμπειρία ή αν έχει ακούσει για τοποθέτηση σε υβριδικό (λόγω πολυπλοκότητας) μη εργοστασιακών; Ο αντιπρόσωπος μου είπε ότι στη cc υπάρχει έτοιμη η πλεξούδα και συνδέονται εύκολα.
Για μένα ήταν απαραίτητο η ύπαρξη μπρος πίσω αισθητήρων, τώρα βλακεια θα σου πω αλλά νομιζω τα 2,700€ δίνουν αρκετά.
Δεν έχω δει άλλη έκδοση εκτός από Lounge, αλλά πιστεύω το ημιδερματινο σαλόνι θα είναι πολύ πιο όμορφο από το υφασμάτινο, έστω και σε αυτή την ποιότητα (χαμηλή).
Σου δίνει BLISS, σου δίνει το πορτ μπαγκαζ, συν τα αυτόματα σταματήματα μπρος πίσω.
Δίνει και θερμαινόμενα, αλλά οκ εντός Αττικής, δεν το θεωρώ σαν κάτι ουσιαστικό, αν είχε τιμόνι θα ήταν σούπερ.
Ρίσκο να βάλεις χέρι σε καινούργιο αμαξάκι...
Αλλά σίγουρα δεν είναι ευκαταφρονήτο ποσο.
-
Εαν δεν ήταν τόσο φορτωμένο με ηλεκτρονικά συστήματα και λόγω υβριδισμού θα τους έβαζα χωρίς περισκεψη, αλλά τώρα προβληματίζομαι. Θέλω να μείνω στο ψυχολογικό όριο των 35.000 ευρώ (34.500 θα βγει skyview). Έκανες καλή επιλογή γιατί έχει αρκετά έξτρα συστήματα (+blind spot παρά το γεγονός ότι στους ελληνικούς δρόμους ανάβει διαρκώς λόγω στενότητας), αλλά έχω βάλει όριο τα 35.000 οπότε μονόδρομος οι αισθητήρες μη εργοστασιακοί...
-
Συναγερμό θα τοποθετήσεις; Και αυτός απαιτεί παρέμβαση στη καλωδίωση του αυτοκινήτου.Εργοστασιακός δεν υπάρχει..
-
Εαν δεν ήταν τόσο φορτωμένο με ηλεκτρονικά συστήματα και λόγω υβριδισμού θα τους έβαζα χωρίς περισκεψη, αλλά τώρα προβληματίζομαι. Θέλω να μείνω στο ψυχολογικό όριο των 35.000 ευρώ (34.500 θα βγει skyview). Έκανες καλή επιλογή γιατί έχει αρκετά έξτρα συστήματα (+blind spot παρά το γεγονός ότι στους ελληνικούς δρόμους ανάβει διαρκώς λόγω στενότητας), αλλά έχω βάλει όριο τα 35.000 οπότε μονόδρομος οι αισθητήρες μη εργοστασιακοί...
95% το επέλεξα για τους αισθητήρες αλλά και σε σχέση με την αγορά όλα τα άλλα που δίνει στο πακετο των 2,700€ είναι οκ.
Το σαλόνι θα μπορούσε είναι λίγο καλύτερο, το είδα για λιγο και ηταν βράδυ, αλλά δεν το βλέπω να αντέχει για χρόνια.
-
Συναγερμό θα τοποθετήσεις; Και αυτός απαιτεί παρέμβαση στη καλωδίωση του αυτοκινήτου.Εργοστασιακός δεν υπάρχει..
Όχι για τον ίδιο λόγο, ασφάλεια κλοπής και προσευχή.
Το 1ο μου αμαξι, Toyota Yaris, μου το είχαν κλέψει. -
Για το λόγο αυτό όσοι φίλοι έχουν αγοράσει αυτοκίνητο άνω των 30.000 ευρώ όταν βγαίνουν το παρκάρουν πλέον μόνιμα σε φυλασσόμενο παρκιν διότι το immobilizer είναι της πλάκας. Ενας φίλος που παρήγγειλε το cc θα εγκαταστήσει ένα σύστημα που απαιτεί extra κωδικό με έξτρα μπρελοκ για να εκκινήσει το αμάξι οπότε και να υποκλαπεί ο αλγόριθμος από το κοντρολ της toyota δεν ξεκινά η μηχανή.
Toyota Corolla Cross