-
Καλοταξιδο και απροβληματιστο να ειναι!!!
Καλα χιλιομετρα!!
Να το χαρειτε!! -
@tsofras said in Cupra Formentor:
Επιτέλους το πήρα
ΟΥΑΟΥ ΑΜΑΞΑΡΑ
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ και καλοταξιδο να είναι
-
Καλορίζικο,καλοτάξιδο!
-
@antoniokon said in Cupra Formentor:
Καλοτάξιδο!
Πολύ ωραίο χρώμα...νομίζω αναδεικνύει τις καμπύλες του!
μα δεν έχει καμπύλες.
-
@lap said in Cupra Formentor:
Εκπληκτικό, καλοταξιδο να το χαρείτε....!
Συναγερμό βάλτου διότι το σχέδιο του ίσως θεωρηθεί αμέλειαΜπλέξαμε σε αυτήν την χώρα!
Χαχα ευχαριστώ πολύ
Ναι διάβασα το νέο και εγώ και πρώτη φορά που δεν έβαλα της αντιπροσωπείας
Θα βάλω έναν της προκοπής αν και δουλεύω σε ασφαλιστική και θα έχω ομαδικό με μικτή και ελπίζω να μην μου το κλέψει κανείςΚαλοτάξιδο και τυχερό να είναι. Μαζί με την ασφάλεια βάλε και κάμερα δεν πιάνει αλλιώς!
-
@lap said in Cupra Formentor:
Εκπληκτικό, καλοταξιδο να το χαρείτε....!
Συναγερμό βάλτου διότι το σχέδιο του ίσως θεωρηθεί αμέλειαΜπλέξαμε σε αυτήν την χώρα!
Χαχα ευχαριστώ πολύ
Ναι διάβασα το νέο και εγώ και πρώτη φορά που δεν έβαλα της αντιπροσωπείας
Θα βάλω έναν της προκοπής αν και δουλεύω σε ασφαλιστική και θα έχω ομαδικό με μικτή και ελπίζω να μην μου το κλέψει κανείςΈχεις μία ελπίδα επειδή δουλεύεις σε ασφαλιστική, αλλά δεν θα βασιζόμουν σε αυτό!!!
Περιπολία γύρω γύρω από το αυτοκίνητο με G3 η ΑΚ-47 η μόνη λύση. -
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά , παρέλαβα
-
Δεν βλέπω φωτισμό!!!!!!
Edit ,όχι εντάξει έχει.
-
Πολύ ωραίο! καλορίζικο και καλότυχο! Μοτέρ; 1.5 ή 2.0;
-
@georgemit said in Cupra Formentor:
Πολύ ωραίο! καλορίζικο και καλότυχο! Μοτέρ; 1.5 ή 2.0;
Ευχαριστώ πολύ 1.5 150
-
Ωωωω χαίρομαι που το βλέπω πρώτα από δω...
Πολύ όμορφη ζάντα!
Και πάλι καλοτάξιδο Θωμά και ασφαλή χιλιόμετραΑντε να το χαρείτε όλοι μαζί
-
Κουκλί είναι ! Με γειά και να το χαρείς!
-
Καλοτάξιδο, εύχομαι υγεία και να το χαρείς στο μέγιστο! Από τα πλέον ενδιαφέροντα αυτοκίνητα και από άποψη εμφάνισης αλλά και από άποψη οδηγικής ευχαρίστησης.Το έχω οδηγήσει, 'βελούδινη' λειτουργία (κιβώτιο, start and stop, κινητήρας), εξαιρετική άνεση και στιβαρότητα, πολύ καλή πληροφορία που πατάει και χαίρεσαι να το πας βόλτα (είτε θες cool βόλτα ή να γκαζώνεις και να χαίρεσαι βάζοντας το σε sport) πολύ καλή επιλογή!
-
λάστιχα εβαλαν της προκοπης ή ακομα τα αθλια ecocontact ?
-
@k-m said in Cupra Formentor:
Τα eco contact
Από όλους τα χειρότερα ακούω, ακόμη δεν έχω άποψηΕπίσης το δικό μου έχει καπάκι στον κινητήρα, άκουσα εξωτερικό ότι καλούν όσους είχαν παραλάβει χωρίς
Ξενέρωσα λίγο γιατί δεν ανάβει όλο το LED πίσω στα φρένα και στο ξεκλείδωμα όπως το Leon, φαντάζομαι είναι αυτό που είχαν κόψει λόγω έλλειψης των τσιπ(Άκυρο , είναι όπως πρέπει με το welcome light και στα φρένα ανάβει στο κέντρο και στα φώτα)
Κατά τα άλλα κομπλέ -
Τα eco contact
Από όλους τα χειρότερα ακούω, ακόμη δεν έχω άποψηοκ, ηρεμα σε νερο και σκονη
θα τα αλλαξω τωρα στον χρόνο εγω
-
Για ρεζέρβα ρε παιδιά έχουμε καμία λύση ? Κάποιο έτοιμο ΚΙΤ ή να πάρω σβάρνα βουλκανιζατέρ ?
-
Για ρεζέρβα ρε παιδιά έχουμε καμία λύση ? Κάποιο έτοιμο ΚΙΤ ή να πάρω σβάρνα βουλκανιζατέρ ?
Την πηρα απο την αρχη. Στην αντιπροσωπία ειναι φωτια αν δεν την παρεις απο την αρχη.
-
Την πηρα απο την αρχη. Στην αντιπροσωπία ειναι φωτια αν δεν την παρεις απο την αρχη.
Το ξέρω εγώ το πήρα ετοιμοπαράδοτο για αυτό ψάχνομαι. Σιγά μη δώσω 500ε για ρεζέρβα
-
Λοιπόν το αντιγράφω όπως το έγραψα και αλλού επειδή είχε ζητήσει ο Andy μία μικρή σύγκριση με το Leon.
Υπενθυμίζω ότι δεν μου έχει κάτσει καλά η κατηγορία SUV με ότι δοκίμασα εκτός του Formentor που ήταν πιο κοντά στα δικά μου θέλω και επέλεξα να φύγω από hatchback γιατί έψαχνα την άνεση λόγω μυοσκελετικων προβλημάτων.Ήρθα εκδρομή σήμερα
Εκπληκτικό το ACC σε συνδιασμό με το αυτόματο κιβώτιο, φρένο πάτησα μόνο στα διόδια, πολύ ξεκούραστη οδήγηση με αυτόν τον τρόπο
Μέχρι τα 130 δεν έχει αεροδυναμικους θορύβους, το αμάξι είναι σταθερό και η ανάρτηση όσο άνετη και σκληρή ταυτόχρονα χρειάζεται
Κάθισμα μία από τα ίδια πιασμένος-μουδιασμενος στη πρώτη ώρα
Σε γενικές γραμμές άνετο, ευχάριστο ταξίδι, δείχνει το βάρος του στις επιταχύνσεις, τα φρένα του αν και ανταποκρίνονται μία χαρά η αίσθηση τους ειδικά όταν φρενάρεις από μεγαλύτερη ταχύτητα δεν είναι ωραία ( όπως και στις χαμηλές το είχα παρατηρήσει και στο test drive )
Οπότε, δεν ξέρω τι θα λέω σε ένα μήνα λόγω συνήθειας, τώρα που έχω φρέσκα και τα 2 , με εξαίρεση τις ράγες οροφής και το μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ, πιστεύω το Leon δίλιτρο με ίδια ανάρτηση, εξοπλισμό, κιβώτιο θα ήταν καλύτερο σύνολο με περισσότερη δύναμη, λιγότερο βάρος και καλύτερη οδηγική αίσθηση
Αυτά
Cupra Formentor