-
@groover1972 said in Cupra Formentor:
@k-m said in Cupra Formentor:
Χθες εφαγε μια φρίκη το σύστημα (και εγω μαζι).
εν κίνησή κόλλησε το android αυτο και δεν έβλεπε το κινητό πλέον. Παίξε βαλε/βγάλε , κλείσιμο κινητήρα στο φανάρι κτλ, κατάφερα να κολλήσει εντελώς όλο και να μη δεχετε καν εντολες απο την οθόνη.
=> air condition στο full που το ειχα χωρις να μπορω να το αλλαξω, το ίδιο σταθμός fm/ενταση και δεν αλλαζε ουτε απο το τιμόνι
κλεισιμο κινητηρα στο φαναρι => τιποτα
ευτυχώς ολα τα μηχανικά ήταν οκ, ακόμα και η κάμερα έπαιζε κανονικά στην οπισθεν.
παρκάρισμα, ανοιγμα/κλεισιμο/κλειδωμα , 2-3 φορες τιποτα.
κλειδωμα με το ραδιο να παιζει ακομα, και επιστροφή μετα απο μιση ώρα και το ραδιο ειχε σταματισει και ολα ήταν φυσιολογικά
λυπάμαι που στο λέω, αλλά χρειάζεσαι η νέο κινητό ή νέο καλώδιο για data. αν είναι φόρτισης το καλώδιο δεν κάνει.
Το ξέρω και έχω πάρει καλό καλώδιο 10gbps και έχω αλλάξει και κινητό εδώ και 3 μήνες (s22ultra)
Δε νομίζω να είναι από αυτό. Ναι με απλό καλώδιο έχανε παλια το σήμα GPS εντελώς. Τώρα κολησε το συμπαν
-
@a65 said in Cupra Formentor:
Τα είχα δοκιμάσει και τα 2 σε a3 2.0tfsi τα goodyear είχαν μεγαλύτερη διάρκεια και δε με πρόδωσαν ποτέ, τα michelin όντως πιο άνετα.
Όσο για τα ecocontact από προσωπική εμπειρία βάζω βαθμολογία tragic επιεικώς.Συγνώμη, αλλά πότε πρόλαβες να τα δοκιμάσεις και τα δύο επί μακρόν (αφού μιλάς και για διάρκεια);
Αφού τα PS5 και τα F1 Assy6 έχουν κυκλοφορήσει εδώ και λίγο παραπάνω από ένα χρόνο.
Μήπως μιλάς για τους προκατόχους τους, τα PS4 και τα F1 Assy5; -
@harisma23 said in Cupra Formentor:
Τα είχα δοκιμάσει και τα 2 σε a3 2.0tfsi τα goodyear είχαν μεγαλύτερη διάρκεια και δε με πρόδωσαν ποτέ, τα michelin όντως πιο άνετα.
Όσο για τα ecocontact από προσωπική εμπειρία βάζω βαθμολογία tragic επιεικώς.Συγνώμη, αλλά πότε πρόλαβες να τα δοκιμάσεις και τα δύο επί μακρόν (αφού μιλάς και για διάρκεια);
Αφού τα PS5 και τα F1 Assy6 έχουν κυκλοφορήσει εδώ και λίγο παραπάνω από ένα χρόνο.
Μήπως μιλάς για τους προκατόχους τους, τα PS4 και τα F1 Assy5;Με τσάκωσες για αυτό δεν έγραψα νούμερα πιο πάνω
-
Carplay ασύρματα παίζει κανείς ? Είναι εντάξει ?
-
@tsofras said in Cupra Formentor:
Carplay ασύρματα παίζει κανείς ? Είναι εντάξει ?
Το έχω ξεκλειδώσει με OBD11 και παίζει μια χαρά. Ελάχιστες φορές δεν έχει καταφέρει να φορτώσει, αλλά το κάνει με restart. Μπορεί στα καινούργια να έρχεται ξεκλέιδωτο, δεν ξέρω.
Με τσάκωσες για αυτό δεν έγραψα νούμερα πιο πάνω
Το Dekra Test Center που κάνει μεταξύ άλλων και τα πιο αξιόπιστα τεστ αντοχής ελαστικών έβγαλε τα PS5 σημαντικά καλύτερα σε αυτό τον τομέα από τα Asym5. Δεν υπάρχει πληροφορία για τα Asym6:
-
Ίσως να τα βελτίωσε.
Εντάξει πιο πολύ έγραψα στο νήμα γιατί έχω την ίδια άποψη για τα ecocontact.
Πάντως με τα asymmetric 5 ήμουν πολύ ευχαριστημένος. -
@jg4 said in Cupra Formentor:
Το Dekra Test Center που κάνει μεταξύ άλλων και τα πιο αξιόπιστα τεστ αντοχής ελαστικών έβγαλε τα PS5 σημαντικά καλύτερα σε αυτό τον τομέα από τα Asym5. Δεν υπάρχει πληροφορία για τα Asym6:
Δύο σημεία που πρέπει να προσεχθούν:
α) Τα PS5 τα συγκρίνει με τα παλιότερα Assy5 (αντί για τα 6) και CPC6 (αντί για τα 7).
β) Είναι δοκιμή επί παραγγελία από τη Michelin. Δείτε τη μετάφραση επί λέξει:
Παρέκταση (μετά από δοκιμή 11.568 km) των τιμών των δύο μπροστινών ελαστικών, με βάση μια μέθοδο αξιολόγησης Michelin. Καθορισμένο όριο φθοράς στις αυλακώσεις του κύριου πέλματος: 1,6 mm - Καθορισμένο όριο φθοράς στην περιοχή του ώμου του ελαστικού: 1,42 mm
Τα αποτελέσματα και οι υπολογισμοί είναι αποσπάσματα από δοκιμές που παρήγγειλε η Michelin με το αναγνωριστικό "CPA MARK 21D" από τις 2 Ιουλίου 2021 που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο 2021 από το Κέντρο Δοκιμών DEKRA -
Εδω εχει κ ενα test με τα τελευταια μοντελα.
-
@chrisk6 said in Cupra Formentor:
Εδω εχει κ ενα test με τα τελευταια μοντελα.
Πιο χρήσιμο αυτό το τεστ, που επιβεβαιώνει την κυριαρχία (και ουσιαστική ισοβαθμία) στα σπορ ελαστικά της "αγίας τριάδας": PS5, PC7, Assy6.
-
Καλησπέρα
Γνωρίζει κανείς πότε έρχεται το F/L ?
Ευχαριστώ πολύ -
@marc-s110l said in Cupra Formentor:
Καλησπέρα
Γνωρίζει κανείς πότε έρχεται το F/L ?
Ευχαριστώ πολύΓια άνοιξη του 24 έχουν γίνει αναφορές αλλά ακόμη δεν είναι κάτι σίγουρο
-
κατι πηρε πανω παλι τελευταια. μπορει τα extra.
κοιταω to setup μου και λιγο κατω απο τα 40κ το Μάιο, πήγε σε 40.739
τωρα ξεκινανε απο 32.990 και το DSG PACK στα 36.690
-
Το κρίσιμο ερώτημα είναι άλλο! Το facelift θα έχει αλλαγές στους κινητήρες; Π.χ. Ο 1,5 και ο 2,0 DSG θα αποκτήσουν υβριδικό σύστημα; Κάτι τέτοιο φημολογείται για το νέο Tiguan...
Επίσης, ο PHEV είναι περίπου σίγουρο ότι θα γίνει 1,5 αντί για 1,4 με διπλάσια ηλεκτρική αυτονομία. -
@lapin said in Cupra Formentor:
Το κρίσιμο ερώτημα είναι άλλο! Το facelift θα έχει αλλαγές στους κινητήρες; Π.χ. Ο 1,5 και ο 2,0 DSG θα αποκτήσουν υβριδικό σύστημα; Κάτι τέτοιο φημολογείται για το νέο Tiguan...
Επίσης, ο PHEV είναι περίπου σίγουρο ότι θα γίνει 1,5 αντί για 1,4 με διπλάσια ηλεκτρική αυτονομία.Κάτι μου λέει ότι θα έχει κανένα EVO2 TSI και πολύ του είναι, ο όμιλος ‘μοιράζει’ πολύ φειδωλά τους mhev του.
-
Οι mhev κινητήρες του vag έχουν φτιαχτεί πάνω στην πλατφόρμα του Golf 8. Που προς το παρόν την έχουν μόνο τα hatch, το Golf 8, το α3 και το Leon.
Από suv νομίζω μόνο στο Q3 έχουν βάλει mhev. Τα υπόλοιπα T-Roc, Tiguan, Formentor είναι στην πλατφόρμα του Golf 7, που δεν παίρνει mhev. Τώρα φημολογείται ότι θα το βάλουν και στο νέο Tiguan.
Οπότε μην περιμένετε mild hybrid σε facelift.
Προφανώς οι Γερμανοί περιμένουν το euro 7 για να γυρίσουν όλα τα αυτοκίνητα σε mild hybrid με dsg αναγκαστικά. Και να κάνουν και τις κατάλληλες αναπροσαρμογές στις τιμές. Για τις οποίες βέβαια θα φταίει το ... euro 7.
-
-
-
Να δουμε και από που θα ξεκινάει η τιμη
-
@k-m said in Cupra Formentor:
Να δουμε και από που θα ξεκινάει η τιμη
Καλά αν είναι να πάρει 3 χιλιάρικα ακόμη πας και παίρνεις το Civic
-
Ερώτηση. Η βασική έκδοση ή η pack στο infotainment δεν έχει χάρτες/navi standard; Με έχει μπερδέψει ο διαμορφωτής.
Cupra Formentor