-
Πάντως αν ήθελα Toyota υβριδικό θα έπαιρνα Corolla touring sports, Το ιδανικό οικογενειακό και ελευθέρου χρόνου, suv δλδ.
-
@georgemit said in Toyota Yaris Cross:
Corolla touring sports
SUV δεν το λες παντως.
off-road δυνατοτητες δεν εχει. Υπερυψωμενο δεν ειναι...
Οικογενειακο αυτοκινητο με τεραστιο χωρο αποσκευων ναι σιγουρα. -
Αφού είναι ελευθέρου χρόνου, suv είναι.
-
@georgemit said in Toyota Yaris Cross:
Αφού είναι ελευθέρου χρόνου, suv είναι.
Δεν το μεταφραζουν ακριβως το SUV.
Για εμενα σιγουρα δεν το λες SUV.
Βεβαια ο καθενας το λεει οπως θελει. -
Ακριβώς!
-
Δεν λεω οτι το αμαξι δεν ειναι καλο,ειναι η πρωτη γενια αλλωστε και ειμαστε στην facelift αυτη την περιοδο,οποτε λογικο ειναι να υπαρχουν ατελειες,ειναι το πιο οικονομικο σε καταναλωση αυτη τη στιγμη στην αγορα,γιαυτο και πιστευω το επιλεγουν αρκετοι στην Ελλαδα,που ειναι υψηλες οι τιμες των καυσιμων,ουτε τους χωρους εχει,ουτε καποια ποιοτητα ανωτερου επιπεδου για την κατηγορια των B SUV,ποσο μαλλον οταν η μεσαια εκδοση εξοπλισμου ας πουμε ξεκιναει απο 27.500 ευρω περιπου.
Στην Ελλαδα εχει μοσχοπουλησει το Yaris Cross.
-
Καλησπέρα και καλη χρονιά στην παρεά. Κατοχος του Yaris Cross(130) απο τον Αυγουστο και αντιμετωπιζω προβλημα (ή ετσι νομιζω) με την USB type C θυρα.
Εχει δυο, μια για φορτιση και μια για μεταφορα δεδομενων. Σε αυτο της μεταφορας δεδομενων δεν μου αναγνωριζει κανενα usb stick.α. Εχω δοκιμασει δυο διαφορετικα USB stick (32Gb k 64GB) με απλο κ πληρες format σε FAT 32, αλλα δεν το εμφανιζει στην λιστα με τις πηγες.
β. Εχω συνδεσει Samsung Galaxy A52 με καλωδιο type C όπου στο κινητο σου βγαζει μηνυμα "να επιτραπει η προσβαση σε αυτο το κινητο",όπως οταν το συνδεεις στον υπολογιστη αλλα δεν το εμφανιζει στην λιστα με τις πηγες.
γ. Ωστοσο οταν συνδεω Iphone με το καλωδιο του που τελειωνει σε type C το αναγνωριζει κανονικα και κανει και αναπαραγωγη της Playlist.Καμια ιδέα πριν παω στην Toyota ?
-
@georgegk said in Toyota Yaris Cross:
Καλησπέρα και καλη χρονιά στην παρεά. Κατοχος του Yaris Cross(130) απο τον Αυγουστο και αντιμετωπιζω προβλημα (ή ετσι νομιζω) με την USB type C θυρα.
β. Εχω συνδεσει Samsung Galaxy A52 με καλωδιο type C όπου στο κινητο σου βγαζει μηνυμα "να επιτραπει η προσβαση σε αυτο το κινητο",όπως οταν το συνδεεις στον υπολογιστη αλλα δεν το εμφανιζει στην λιστα με τις πηγες.
έχω το προ f/l active έκδοση
με το samsung A55 δεν μπορούσα να συνδεθώ καθόλου με ενα καλώδιο type c που το xiaomi συνδεόταν
έσκασα το 10ευρω για το οριτζιναλ καλώδιο της samsung τώρα το android auto συνδέεται σε 5 δευτερόλεπτα -
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Οσο θα πουλάει ενα κακώς υπερυψωμένο γιαρις δεν θα αλλάξει κάτι.
Άνοιξε καπω και δες τις πατουρες που πατάει ο κινητήρας.
Αρπαχτή το yc επειδή πουλάει η κατηγορία.
Συνολικά βέβαια χάλια πλαστικά.Kαι ο ημιακαμπτος αξονας με ξενιζει για αυτα τα χρηματα,θα μου πεις εδω η Ford βαζει ακομα ταμπουρα για αμαξι που κοστολογειται πανω απο 28 χιλιαρικα ξερω γω με τον 125αρη 1.0αρη.Ντροπη πραγματικα τετοιες τσιπιες απο τους κατασκευαστες.
-
@georgegk said in Toyota Yaris Cross:
Εχει δυο, μια για φορτιση και μια για μεταφορα δεδομενων. Σε αυτο της μεταφορας δεδομενων δεν μου αναγνωριζει κανενα usb stick.α. Εχω δοκιμασει δυο διαφορετικα USB stick (32Gb k 64GB) με απλο κ πληρες format σε FAT 32, αλλα δεν το εμφανιζει στην λιστα με τις πηγες.
γ. Ωστοσο οταν συνδεω Iphone με το καλωδιο του που τελειωνει σε type C το αναγνωριζει κανονικα και κανει και αναπαραγωγη της Playlist.Καμια ιδέα πριν παω στην Toyota ?
Το καλώδιο του αιφον δεν το δοκίμασες με το Samsung? Type c είναι και τα 2.
Τουλάχιστον να ξέρεις αν είναι θέμα καλωδίου. -
@ken11 said in Toyota Yaris Cross:
Kαι ο ημιακαμπτος αξονας με ξενιζει για αυτα τα χρηματα,
Εδώ έχουν ημιάμπτο αμάξια των 40 και 50.000, για τα 20-25 του γιάρις συζητάμε!?!?
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
@ken11 said in Toyota Yaris Cross:
Kαι ο ημιακαμπτος αξονας με ξενιζει για αυτα τα χρηματα,
Εδώ έχουν ημιάμπτο αμάξια των 40 και 50.000, για τα 20-25 του γιάρις συζητάμε!?!?
το δεχεσαι αυτο σαν αγοραστης;
-
παλι χαζομαρες διαβαζω.
Μια χαρά είναι ο ημιακαμπτος
Ανεξαρτητη αναρτηση θα έλεγα είναι καλή περιπτωση για αμαξια κατηγορίας C και πάνω. που και πάλι στις φτηνες εκδοσεις τους πάλι είναι αποδεκτο να εχουν ημιακαμπτο
τα B μια χαρά είναι με ημιακαμπτο και λογικό να τον βαζουν για να κοψουν κόστος
Ο ημιακαμπτος δεν είναι κακή λύση που το λετε ξανα και ξανα λες και δεν είναι μια πολύ καλή και αποτελεσματική λυση μηχανικά. απλά η ανεξαρτητη αναρτηση προσφερει σαφως περισσότερη ανεση αλλα εχει φυσικά μεγαλύτερο κόστος για τους κατασκευαστές γιαυτο και δεν προτιμαται.
Κατι πλαφονιερες και χαζα που κοβουν εκνευριζουν
-
@wantone said in Toyota Yaris Cross:
το δεχεσαι αυτο σαν αγοραστης;
Δεν ξέρω τι σχέση έχει αυτό, αλλά εαν ρωτάς εμένα προφανώς και δεν το δέχομαι. Και για αυτό δεν αγοράζω τέτοια αμάξια. Ακόμα και στην κατηγορία της Κορόλας στα 22Κ, είχα βασικό κριτήριο την ανάρτηση.
-
@cirus said in Toyota Yaris Cross:
Προτιμώ να μου κόψουν την πλαφονιέρα παρά την ανάρτηση. Κυρίως ειναι χωροταξικό και μετά θέμα κόστους. Απλά τα μπιχλιμπίδια πουλάνε ενώ τα μηχανολογικά όχι.
-
Προτιμώ να μου κόψουν την πλαφονιέρα παρά την ανάρτηση. Κυρίως ειναι χωροταξικό και μετά θέμα κόστους. Απλά τα μπιχλιμπίδια πουλάνε ενώ τα μηχανολογικά όχι.
ρε φανη προφανως αλλα δεν εχουν ιδιο κοστος να διαλεξεις το ενα ή το άλλο
το ενα είναι φυσιολογικο για να κρατηθει κατω το κόστος και το αλλο είναι γυφτιά καθως το κοστος είναι απειροελάχιστο
-
το ενα είναι φυσιολογικο για να κρατηθει κατω το κόστος και το αλλο είναι γυφτιά καθως το κοστος είναι απειροελάχιστο
Συμφωνώ. Αλλά οι περισσότεροι κόβουν από μηχανολογία (και ότι δεν φαίνεται) για να βάζουν μπιχλιμπίδια (που αθροιστικά έχουν το ίδιο κόστος), ενώ άλλοι προτιμού να κόβουν από ανούσια και να βάζουν ουσία. Υπάρχουν και οι πρίμιο που τα έχουν όλα!
Δηλαδή προτιμώ η Φορντ στο Φόκους να αφήσει τους πολλαπλούς και να μου βάλει αναολογικό πίνακα και μικρότερη οθόνη, παρά να βάλει τα ψηφιακά για εντυπωσιασμό και να έχει ημιάκαμπτο και ταμπούρα. Αλλά βλέπεις ο κυρ-Τάσος και η κυρα-Τασία εντυπωσιάζονται από 3Δ, ψηφιακά και άλλες μπούρδες ενώ δεν έχουν ιδέα απο αναρτήσεις και φρένα.
-
Συμφωνώ. Αλλά οι περισσότεροι κόβουν από μηχανολογία (και ότι δεν φαίνεται) για να βάζουν μπιχλιμπίδια (που αθροιστικά έχουν το ίδιο κόστος), ενώ άλλοι προτιμού να κόβουν από ανούσια και να βάζουν ουσία. Υπάρχουν και οι πρίμιο που τα έχουν όλα!
Δηλαδή προτιμώ η Φορντ στο Φόκους να αφήσει τους πολλαπλούς και να μου βάλει αναολογικό πίνακα και μικρότερη οθόνη, παρά να βάλει τα ψηφιακά για εντυπωσιασμό και να έχει ημιάκαμπτο και ταμπούρα. Αλλά βλέπεις ο κυρ-Τάσος και η κυρα-Τασία εντυπωσιάζονται από 3Δ, ψηφιακά και άλλες μπούρδες ενώ δεν έχουν ιδέα απο αναρτήσεις και φρένα.
Δεν διαφωνω , εχω την ιδια αποψη
αλλα ξαναλέω ο ημιακαμπτος ΔΕΝ ειναι κακη μηχανολογική λύση γιατι βλέπω συνεχεια να τον κατηγορούν. Απλα η ανεξαρτητη ειναι καλύτερη
Ειδικα σε B κατηγορία και σε C βασικες εκδοσεις το θεωρω πολύ λογικό να εχει ημιακαμπτο
Τωρα το να έχει ενα KUGA ή ενα FOCUS σε καλή εκδοση ημιακαμπτο είναι κατακριτέο και το κριτικάρω εντονα και γω. Οχι ομως στις βασικες εκδοσεις τους.
Toyota Yaris Cross