Εχεις δικιο,, ειναι και λευκα και αδυναμα πολυ τα led. Βασει του mytoyota το δικο μου κατασκευαστηκε στην Γαλλια.Αλλα το πηγαινε ελα στην toyota δευτερη φορα ειναι ταλαιπωρια.
Best posts made by georgegk
-
RE: Toyota Yaris Cross
-
Καλησπέρα στην παρέα.αγόρασα στις αρχές Αυγούστου ενα καινούριο Yaris Cross έκδοση Elegant. Το ίδιο απόγευμα ξεκόλλησε από την θεση της η μπλαφονιέρα της καμπίνας. Πήγα εχθές στη αντιπροσωπεια , "το έφτιαξαν" αλλή σήμερα ξανά το ίδιο. Επίσης το άγκιστρο που είναι στον εσωτερικό καθρέπτη του οδηγού είναι ολίγον τι στραβό. Την Δευτέρα θα τους το ξαναπάω αλλά αναγκαστικά θα ανέβουν οι τόνοι.Από την εμπειρία σας , έχω θέμα με την μπλαφονίερα ή το πρόβλημα έρχεται από την ταπετσαρία της οροφης και είναι πιο σοβάρο ; Σας επίσυνάπτω φωτογραφίες και ένα wetransfer link για να καταλάβετε τι εννόω . Επίσης κατα την γνωμη σας προβλέπεται αντικατάσταση και το άγκιστρου ;
-
Παρατήρησα οτι αν κρατησω με το χερι μου σταθερα την μπλαφονιερα η ταπετσαρια της οροφης εχει πολλα μποσικα. Και αν την ταπετσαρια την πατησεις λιγο προς τα πανω , προς την οροφη δηλαδη ακους απο την αριστερη μερια ενα χρατσ χρατσ,,ενω αντιστοιχα απο την δεξια δεν ακους κατι,πρεπει να ακους - δεν πρεπει να ακους δεν ξερω,η Toyota μου ειπε να κανουμε αντικατασταση της μπλαφονιερας,που το ανταλλακτικο θα ειναι διαθεσημο μετα τα μεσα του Σεπτεμβρη. και αν δουμε οτι το προβλημα εξακολουθει τοτε ισως να ξηλωσουμε πλαστικα και να παμε σε αντικατασταση της ταπετσαριας.. Και τους λεω εγω το σαββατο τι θα κανω που ταξιδευω ? Με το ενα χερι θα οδηγαω και με το αλλο θα κουμπουνω καθε λιγο.Μου λεει θα σας το στερεωσουμε προσωρινα και αν πεφτει απλως αφερεστε την μπλαφονιερα. Η αποψη μου ειναι να τους το αφησω οπως ειναι και να το παρω οταν το εχουν ετοιμο.
Latest posts made by georgegk
-
@herbie said in Toyota Yaris Cross:
αντικατάσταση
Eγω εχω παει μεχρι τωρα τρεις φορες στην Toyota για αυτό. Μίλησα με τον ιδιο τον ιδιοκτήτη και μου ειπε οτι θα κάνουμε προσωρινή στήριξη, Πήγα το αμαξι το πρωι , το απογευμα που το πηρα επειδη δουλευα, κρεμόταν πάλι. Κανονίσαμε αντικατάσταση πλαφονιέρας και το ανταλλακτικο θα έρθει 15 Σεπτεμβριου. Τους εδειξα στο αμαξι οτι η ταπετσαρία οροφής σε εμενα ειναι πολυ χαλαρη ακομα και όταν στηριζω την μπλαφονιέρα με το χέρι. Το τσέκαρα κιολας και με το εκθεσιακό μοντέλο παρουσίας τους. Από το φανοποίο μου ανέφεραν οτι τράβηξαν φωτογραφία της ταπετσαρίας για να τα στείλουν στην Toyota και αναμένουμε απάντηση την επόμενη βδομάδα.Τωρα κατα πόσο ισχύει αυτό δεν ξέρω.
Δες αν μπορεις , εαν και σε εσενα η ταπετσαρια εχει αρκετα μποσικα , μήπως το προβλημα τελικά είναι πιο σύνθετο.
-
Παρατήρησα οτι αν κρατησω με το χερι μου σταθερα την μπλαφονιερα η ταπετσαρια της οροφης εχει πολλα μποσικα. Και αν την ταπετσαρια την πατησεις λιγο προς τα πανω , προς την οροφη δηλαδη ακους απο την αριστερη μερια ενα χρατσ χρατσ,,ενω αντιστοιχα απο την δεξια δεν ακους κατι,πρεπει να ακους - δεν πρεπει να ακους δεν ξερω,η Toyota μου ειπε να κανουμε αντικατασταση της μπλαφονιερας,που το ανταλλακτικο θα ειναι διαθεσημο μετα τα μεσα του Σεπτεμβρη. και αν δουμε οτι το προβλημα εξακολουθει τοτε ισως να ξηλωσουμε πλαστικα και να παμε σε αντικατασταση της ταπετσαριας.. Και τους λεω εγω το σαββατο τι θα κανω που ταξιδευω ? Με το ενα χερι θα οδηγαω και με το αλλο θα κουμπουνω καθε λιγο.Μου λεει θα σας το στερεωσουμε προσωρινα και αν πεφτει απλως αφερεστε την μπλαφονιερα. Η αποψη μου ειναι να τους το αφησω οπως ειναι και να το παρω οταν το εχουν ετοιμο.
-
Εχεις δικιο,, ειναι και λευκα και αδυναμα πολυ τα led. Βασει του mytoyota το δικο μου κατασκευαστηκε στην Γαλλια.Αλλα το πηγαινε ελα στην toyota δευτερη φορα ειναι ταλαιπωρια.
-
Καλησπέρα στην παρέα.αγόρασα στις αρχές Αυγούστου ενα καινούριο Yaris Cross έκδοση Elegant. Το ίδιο απόγευμα ξεκόλλησε από την θεση της η μπλαφονιέρα της καμπίνας. Πήγα εχθές στη αντιπροσωπεια , "το έφτιαξαν" αλλή σήμερα ξανά το ίδιο. Επίσης το άγκιστρο που είναι στον εσωτερικό καθρέπτη του οδηγού είναι ολίγον τι στραβό. Την Δευτέρα θα τους το ξαναπάω αλλά αναγκαστικά θα ανέβουν οι τόνοι.Από την εμπειρία σας , έχω θέμα με την μπλαφονίερα ή το πρόβλημα έρχεται από την ταπετσαρία της οροφης και είναι πιο σοβάρο ; Σας επίσυνάπτω φωτογραφίες και ένα wetransfer link για να καταλάβετε τι εννόω . Επίσης κατα την γνωμη σας προβλέπεται αντικατάσταση και το άγκιστρου ;
-
RE: Kia XCeed - crossover
Καλησπέρα στην παρέα
Ενδιαφέρομαι και εγω για το Kia Xceed το οποίο πήγα κ ειδα προσφατα σε σχετικη αντιπροσωπεια. Αυτο που με ενδιαφέρει λόγω λίγων χιλιομέτρων που κάνω είναι κινητήρας βενζίνης.Με ενημερωσαν στην αντιπροσωπεια πως ο κινητήρας βενζινης σε σχέση με τον κινητήρα βενζινης-mild hybrid δεν εχει καμμια απολυτως διαφορα σε κοστος ,
τελη κυκλοφοριας και ρύπους .παρα μονο τα 40 λιγοτερα λιτρα στο πορτ μπαγκαζ για τις μπαταριες.
Αν ισχύει αυτο για ποιο λόγο υπάρχουν και οι δύο προς πώληση ; Πιστεύετε πως αξίζει να πάω σε βενζίνη mild hybrid, εφόσον ισχύουν τα παραπάνω ; Μου ανέφεραν πως για το mild hybrid, η εγγυηση της μπαταρίας είναι 3 ΄χρόνια ενώ το κόστος της μετά την τριετία σε περίπτωση αλλαγής είναι στα 600 ευρω. Χρόνος παραδοσης για το σκέτο βενζινοκινητήρα μέσα σε 5 μήνες αναλόγως την επιλογή χρωματος.