-
@tsour_ee said in Toyota Yaris Cross:
- Η προκαταβολή των 500ευρώ γνωρίζεται αν είναι επιστρεπτέα σε περίπτωση ακύρωσης από πλευράς μου?
Ναι είναι.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Να ενα ελάττωμα ακόμα δεν εχεις επιλογές σε ελαστικά παρα μόνο απο την γκάμα της falken.
Αλήθεια ειναι αυτό, ειδικά σε all season, που έχει μόνο η Michelin το πανάκριβο CrossClimate και επίσης έχει και η Hankook to Kinergy 4S. Σε χειμερινά ή θερινά υπάρχουν πολλές επιλογές πλέον.
Στην Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει τίποτα σε χειμερινό και μόνο τα ΑS210 ,τα 4 εποχών της falken δηλ
και ρώτησα στα 3 μεγαλύτερα λαστιχάδικα -
Στην Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει τίποτα σε χειμερινό και μόνο τα ΑS210 ,τα 4 εποχών της falken δηλ
και ρώτησα στα 3 μεγαλύτερα λαστιχάδικαΜε παραγγελία? Γιατί όλες οι μεγάλες βγάζουν χειμερινά σε αυτή τη διάσταση! Για παράδειγμα υπάρχουν σε χειμερινά 205/65/16:
- Goodyear UltraGrip 8 Performance
- Conti Wintercontact TS860
- Bridgestone Blizzak LM005
- Bridgestone Blizzak LM001
- Michelin Alpin 5
- Hankook W462
-
και ρώτησα στα 3 μεγαλύτερα λαστιχάδικαΜε παραγγελία? Γιατί όλες οι μεγάλες βγάζουν χειμερινά σε αυτή τη διάσταση! Για παράδειγμα υπάρχουν σε χειμερινά 205/65/16:
- Michelin Alpin 5
- Hankook W462
Ενας μου το εξήγησε
δεν ξαναφέρνουμε χειμωνιάτικα οσοι πέρασαν - πέρασαν
του χρόνου πάλι γιατί θα μας μείνουν απούλητα και το 2024 επειδή θα εχουν dot 23 δεν θα τα θέλει κανένας -
Ενας μου το εξήγησε
του χρόνου πάλι γιατί θα μας μείνουν απούλητα και το 2024 επειδή θα εχουν dot 23 δεν θα τα θέλει κανέναςΝαι δεν λέω να φέρει να στοκάρει, αλλά να του παραγγείλεις εσύ και να σου φέρει μια 4άδα. Το κάνουν στην Αθήνα, εντύπωση μου κάνει να μην στο κάνουν στην Σαλόνικα. Στην χειρότερη πάρε μια 4άδα online και τα πάς να στα περάσουν.
-
Ναι δεν λέω να φέρει να στοκάρει, αλλά να του παραγγείλεις εσύ και να σου φέρει μια 4άδα. Το κάνουν στην Αθήνα, εντύπωση μου κάνει να μην στο κάνουν στην Σαλόνικα.
Αν τα παραγγείλετε τα φέρνουν.
Εγώ έδωσα παραγγελία στα MICHELIN X-Ice SNOW που δεν κυκλοφορούν στην κεντρική και νότια Ευρώπη και ήρθαν κανονικά από τον Καναδά. -
- Michelin Alpin 5
- Hankook W462
Ενας μου το εξήγησε
του χρόνου πάλι γιατί θα μας μείνουν απούλητα και το 2024 επειδή θα εχουν dot 23 δεν θα τα θέλει κανέναςΝα σου προτείνω κάποιον που φέρνει μεγάλο στοκ από πολλές μάρκες; μπορεί και να έχεις ρωτήσει βέβαια, αλλά δεν έχεις να χάσεις κάτι : mytyres
Συγνώμη, δεν κάνω διαφήμιση, αλλά μέχρι στιγμής το έχω παρατηρήσει και από πολλούς γνωστούς. -
@gatoz said in Toyota Yaris Cross:
εσυ πηγαινες κοντρα. ειναι βεβαιο.
ο αλλος ομως το ηξερε?Αχαχαχα οσες φορες το διαβαζω κλαιω
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Ρε συ Γατε ολο ψητα ταζεις αλλα ψητα δεν βλεπουμε!
Καλα τωρα και συ περιμενεις απο τον @gatoz ?Εγω εχω παρει 10 κιλα τοσες φορες που παραγγειλα σουβλες για να ερθει.Αυτος μαζι με κατι αλλους
-
Τουλάχιστον τρως λουλουδάκια για τη χώνεψη;
-
-
Είναι ξεκάθαρο ότι το αυτοκίνητο δεν είναι φτιαγμένο για τέτοιες ταχύτητες αλλά αν οδηγείς σαν άνθρωπος πρέπει να είναι πολύ οικονομικό. Φάνηκε στην αρχή.
-
Φαίνεται απο την ταχύτητα στο gps οτι για λίγο μπορεί να πάει και 177 μετα ο υπολογιστής το κόβει στα 171-2 προφανώς για προστασία των ηλεκτρομοτέρ μπαταρίας , το εχω παρατηρήσει και εγω
Όσον αφορά την κατανάλωση το συγκεκριμένο που είναι AWD ,πιο βαρύ και με 18αρες ακομη και μεχρι τα 150 σταθερά το δείχνει να είναι 1 λίτρο πιο οικονομικό απο ενα Puma με τα 125 άλογα.
Μέχρι λοιπόν τα 150 η οικονομία συνεχίζει
απο εκεί και πάνω όμως βγαίνει εκτός φακέλου λειτουργείας και το υβριδικό καίει 1λιτρο + απο το τρικύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο της Ford .Εχει βίντεο και με τα δυο ο ίδιος στο παραπάνω κανάλι ,φαίνεται καθαρά η διαφορά και επειδή είναι "κάφτης " εχει ενδιαφέρον και αυτή η πλευρά της χρήσης
-
Καλησπέρα και από εμένα, έβαλα και εγώ την παραγγελία μου για yc active grey Τώρα περιμένουμε και μέχρι τότε διάβασμα φόρουμ
-
Καλησπέρα και από εμένα, έβαλα και εγώ την παραγγελία μου για yc active grey Τώρα περιμένουμε και μέχρι τότε διάβασμα φόρουμ
Με το καλό.....είναι λίγο δύσκολη η αναμονή, αλλά να ξέρεις έκανες εξαιρετική επιλογή!
-
Με το καλό.....είναι λίγο δύσκολη η αναμονή, αλλά να ξέρεις έκανες εξαιρετική επιλογή!
Καλημέρα και καλά Χριστούγεννα!
Ευχαριστώ πολύ, είχα ενδιαφερθεί και παλαιότερα 05/22 αλλά δεν είχα προχωρήσει τότε σε test drive. Ίσως δεν ήμουν αρκετά ψημένος, πάντως τώρα με κέρδισε στο test drive.
Ο τρόπος που λειτουργεί το υβριδικό σύστημα μου φάνηκε εξαιρετικός. -
-
-
Έκανα το πρώτο ταξίδι λόγο γιορτών, προς Άγραφα και λίμνη Πλαστήρα. Το cruise control δουλεύει τέλεια, αντιλαμβάνεται τα αυτοκίνητα και προσαρμόζει την ταχύτητα. Επιταχύνει λίγο απότομα από όσο θα ήθελα όταν κάνεις reset. Αρκετά χρήσιμο το sign assist που με ένα συνεχόμενο κλικ στο +- πιάνεις τα νόμιμα όρια.
Επίσης μαζί με το cruise μπαίνει πιο πολύ σε λειτουργία το Lane Assist και στρίβει πιο αυτόματα το τιμόνι. Δεν έμεινα πολύ ικανοποιημένος γιατί σε μεγάλες στροφές δείχνει να επιστρέφει στην ευθεία και να κλείνει 1-2 φορές μέχρι να τελειώσει τη στροφή. Κακή αίσθηση σε μερικές στροφές όπου ένιωσα ότι το έστριβε απότομα. Επίσης δεν με κράταγε μέσα στην λωρίδα και πήγαινα πέρα δώθε αλλά στην επιστροφή κατάλαβα ότι θέλει ενεργοποίηση επιπλέον ρύθμιση για τη διατήρηση στη μέση της λωρίδας. Σε 2 σημεία που είχε ξυστεί η άσφαλτος και υπήρχε άσπρο ίχνος μπερδεύτηκε και με τράβηξε εκτός λωρίδας. Γενικά το LTA θέλει δουλίτσα και για αυτό σου θυμίζει να κρατάς το τιμόνι. Κάποιες φορές γίνεται λίγο μάχη όμως με τα χέρια και κάποιες φορές είναι άνετο. Παίζει ρόλο και η ποιότητα του δρόμου. Τελικά καλύτερα να το έχεις από το να μην το έχεις.
Έκανα 600 χιλιόμετρα και έκαψα 75% της βενζίνης από γεμάτο ντεπόζιτο οπότε έμεινα πολύ ευχαριστημένος από αυτό αλλά είδα ότι δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου καθαρό EV στην εθνική. Δουλεύει όμως ηλεκτρικά και για αυτό κρατάει χαμηλά την κατανάλωση.
Έκανα 8 χιλιόμετρα σε χωματόδρομο με λάσπη και λίγο χιόνι και δεν αντιμετώπισα προβλήματα καθώς τα λάστιχα είναι αρκετά μεγάλα και το βάρος του αυτοκίνητου ικανό ώστε να μην κολλήσω πουθενά.
Από θόρυβο δεν μπορώ να πω ότι με ενόχλησε ιδιαίτερα ίσως λίγο η αίσθηση ότι είναι λεπτές οι πόρτες και είμαι κάπως εκτεθειμένος. Ικανοποιημένος από τον χώρο αποσκευών.
-
Υπάρχει κάποιος που να ξέρει ή να έχει ρωτήσει,
Παραλαμβάνω τον Μαΐο το δικό μου Yaris cross adventure και ήθελα από περιέργεια να ξερω αν θα έρθει η facelift ή η τωρινή έκδοση;
Toyota Yaris Cross