-
Η προσφορά γραπτή, νομίζω ότι λύνονται οι απορίες.
Τα 0W-8 είναι άμεσα διαθέσιμα δεν χρειάζεται παραγγελία -
αρχισε και η toyota τις αρπαχτες... σχεδον 200 για το λιπαντικο service
-
@dimitrioskosmas said in Toyota Yaris Cross:
Μπορείς να το κάνεις και με 60€ παρακάτω ,με 124€ .
Εγω θα σκάσω τα 184 για το "διαστημικό" " αγωνιστικό" super duper 0-8 , θα ζητήσω και ενα δοχείο για ενθύμιο -
Διαστημικό, αγωνιστικό, σούπερ ντουπερ 0-8, για Yaris Cross?
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
@dimitrioskosmas said in Toyota Yaris Cross:
Μπορείς να το κάνεις και με 60€ παρακάτω ,με 124€ .
Εγω θα σκάσω τα 184 για το "διαστημικό" " αγωνιστικό" super duper 0-8 , θα ζητήσω και ενα δοχείο για ενθύμιοΣωστά θα πράξεις με το 0-8.
Πίεσε για μεγαλύτερη έκπτωση. -
@katafractos17 said in Toyota Yaris Cross:
Διαστημικό, αγωνιστικό, σούπερ ντουπερ 0-8, για Yaris Cross?
Γιατί εχεις ξαναδεί ; Θα κολλήσω το μπουκάλι σε βάση και δίπλα κορνίζα την απόδειξη , να δείχνω σε 30 χρόνια τις απέλπιδες προσπάθειες για χαμηλή κατανάλωση τις τελευταίες μέρες των θερμικών
-
Εν τω μεταξύ τα αγωνιστικά λάδια είναι πολύ πιο παχύρευστα...
Γιατί κάνεις όμως απέλπιδες προσπάθειες;
-
@realzeus said in Toyota Yaris Cross:
δεν τα ξέρεις καλά πχ
ultra-light viscosity racing motor oil formulated for use in drag racing, motorcycle sprint racing, etc
https://royalpurpledirect.com/xpr-0w-8-extreme-performance-racing/
-
@realzeus said in Toyota Yaris Cross:
δεν τα ξέρεις καλά πχ
ultra-light viscosity racing motor oil formulated for use in drag racing, motorcycle sprint racing, etc
https://royalpurpledirect.com/xpr-0w-8-extreme-performance-racing/
Μια χαρά τα ξέρω. Δεν ξέρω σε ποιους απευθύνεται αυτό που έβαλες, αλλά δες ας πούμε τι χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες:
The most popular Group IV full-synthetic PAO base oil blend with a 10W-60 viscosity rating is the source of the base stock for F1 cars.
-
Τα λαδια αυτα ειναι πανακριβα και στην αγορα.
https://www.autodoc.gr/motul/8818214?utm_medium=cpc&utm_source=google&c=18653450843&gshp=1&gad=1&gclid=Cj0KCQjw4vKpBhCZARIsAOKHoWSPY6uGRhg-cArF0Op2IKYood_9MijZxICBhrz0h3uS30wSOlU54xIaAiTYEALw_wcBhttps://onparts.gr/index.php?route=product/product&product_id=71588376&gclid=Cj0KCQjw4vKpBhCZARIsAOKHoWS_MoDWLTG9pPwXiCo-RybxslTsrR3nk7wmyHLFXk-UuuJpZgLZ7dIaAgfvEALw_wcB -
-
Επιτέλους παρέλαβα και εγώ! Εκδοση Hybrid Active Plus, xρόνος αναμονής 14 μήνες.....!
-
Aυτό είναι το απόσπασμα απο το βίντεο που είχα βάλει παλιότερα με την ανάλυση απο τα 0W-8/ 0W-16 λάδια της toyota που δείχνουν τα πρόσθετα που εχουν .
Ο λόγος που αποφάσισα στο σημερινό 1ο σέρβις να βάλω τα 0-8.
Απο την άλλη βέβαια βλέπω οτι
ώρες λειτουργίας με τον διακόπτη στο ready 330
με 66% του χρόνου σε EV =110 ώρες λειτουργίας του θερμικού μοτερΧιλιόμετρα 11000 συνολικά με 40% σε EV = 6600 χλμ λειτουργίας του θερμικού μοτερ
έκανα τις πράξεις για να περνάει η ώρα στην αίθουσα αναμονής...
-
@johnnypap said in Toyota Yaris Cross:
Επιτέλους παρέλαβα και εγώ! Εκδοση Hybrid Active Plus, xρόνος αναμονής 14 μήνες.....!
Καλοταξιδο!
-
@johnnypap said in Toyota Yaris Cross:
Επιτέλους παρέλαβα και εγώ! Εκδοση Hybrid Active Plus, xρόνος αναμονής 14 μήνες.....!!
Mε το καλό και καλοτάξιδο!!! Σε άργησαν αρκετά....
-
Aυτό είναι το απόσπασμα απο το βίντεο που είχα βάλει παλιότερα με την ανάλυση απο τα 0W-8/ 0W-16 λάδια της toyota που δείχνουν τα πρόσθετα που εχουν .
με 66% του χρόνου σε EV =110 ώρες λειτουργίας του θερμικού μοτερΧιλιόμετρα 11000 συνολικά με 40% σε EV = 6600 χλμ λειτουργίας του θερμικού μοτερ
Εγώ που δεν το πολυέχω με τα θέματα αυτά νομίζω καταλαβαίνω μόνο τη σημασία των δύο πρώτων μεγεθών, ποιο άλλο είναι τόσο σημαντικό και γιατί;
-
του λείπει λίγο ασβέστιο, κατά τα άλλα είναι καλές
-
-
@al73 said in Toyota Yaris Cross:
Εγώ που δεν το πολυέχω με τα θέματα αυτά νομίζω καταλαβαίνω μόνο τη σημασία των δύο πρώτων μεγεθών, ποιο άλλο είναι τόσο σημαντικό και γιατί;
Μολυβδαίνιο (Μο)
Βόριο (Β)είναι σε ποσότητες που δεν εχουν ξαναδεί σε χημική ανάλυση λαδιού του εμπορίου .
Αυτοί που ξέρουν το χαρακτηρίζουν σαν ιδιαίτερα ενδιαφέρον γιατί τέτοια νούμερα εχουν δει μόνο σε υπερ εξιδικευμένα αγωνιστικά λάδια για αγώνες sprint dragster .
Υπόψη αυτά τα λάδια (0W-16-8) υπάρχουν εδω και μια πενταετία στην Ιαπωνία; (έτσι λένε κάποιοι) οπότε για να αφήσουν να κυκλοφορήσουν στον υπόλοιπο κόσμο εχουν περάσει το τεστ του χρόνου . -
Στο χθεσινό σέρβις έβγαλαν τροχούς για να καθαρίσουν ελέγξουν τα φρένα , όποτε με την ευκαιρία τα έκανα εμπρός - πίσω .
Να γνωρίζετε οτι δεν χρειάζεται επαναπρογραμματισμός ή να γίνει κάτι απο το μενού της οθόνης για το σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών , στην αρχή βγάζει παύλες (χωρίς λαμπάκια- προειδοποιήσεις) και μετά απο 1 χλμ πορείας δείχνει κανονικά τις ενδείξεις .
Επομένως αν σας ζητήσουν εξτρά χρέωση σας δουλεύουν για να πάρουν τα €€€ σας...
Toyota Yaris Cross