-
Δες εδώ τάσι..
40 ευρώ τα τέσσερα. Κάθε δύο,τρία έτη το αλλάζεις
Και η σιδερένια ζάντα έχει ακριβώς το σχήμα αυτό και έτσι ανάμεσα από το τάσι έχει κενό και φαίνεται το δισκόφρενο. Δεν καταλαβαίνεις ότι είναι τάσι
-
@georgemit said in Toyota Yaris Cross:
Μη τα ρίχνουμε όλα στις γυναίκες, ο καθένας μπορεί να τις φάει.
Ίσως οι γυναίκες λίγο περισσότερο, ο βασικότερος παράγοντας είναι το σχήμα τους, υπάρχουν κάποιες που όσο και να προσέχεις θα τις φας.Ειναι θέμα attitude φιλε, όχι φύλλου!
Γραψαρχίδηδες θα δεις και ένα σωρο αρρενες τραμπάκουλες!
Ο νοικοκύρης ανθρωπος φαίνεται!
Απλά στην περιπτωση μου τετοιο attitude εβγαλε εσχάτως η γυναικα! -
Ένα άλλο γεγονός είναι τον χειμώνα με θερμοκρασίες κάτω από μηδέν αν πέσει η ζάντα αλουμινίου σε μεγάλη λακούβα, κλαφτα, στραβωσε
Η σιδερένια δεν καταλαβαίνει τίποτα.
-
Τάσι.....
-
1ον στα 28 τους τα κάνουν όλα τέλεια... στα 48 τους αλλάζει το πράγμα
2ον υπάρχει αυτόματο Στέπγουεη?!
-
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
2ον υπάρχει αυτόματο Στέπγουεη?!
Νομίζω ναι με cvt. Πανάκριβο όμως. Καλύτερα yaris cross.
Ή Τέσλα στα 25Κ που θα βγεί -
Εμένα το παίρνει το puma μου και το Ka (απλά το ka δεν το θέλει, αν είναι να πάρει θέλει το puma)
οτι έχω ένα αγχος το έχω αλλά οκ γενικά καλή είναι σαν οδηγός αν και το octavia μου το είχε φάει σε τοιχο στο parking (εβαλα αφρωδες στον τοίχο)
-
Εμένα γρατζουνα παλστικα με τα νύχια της.
Το καημένο το πλαστικό μου.
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Αλλο κλασσικό αυτό. Ειδικά σε σκληρά πλαστικά κόλαση!
Μου ειχε κανει το 108 σαν να είχε παρει σφυρι/καλέμι και να βαραγε επίτηδες το πλαινο της πόρτας.Επίσης αλλο κλασσικό ειναι το τιμόνι με τα δαχτυλιδια!
Και εμεις έχουμε και μια βέρα με γωνίες, όμορφη μεν αλλά εντελώς ακατάλληλη. Φυσικά εγώ οπως την έβγαλα από το γάμο μπήκε στο συρτάρι αλλά αυτή τη φοραει και ηδη έχει φαει και το καλυμμα τιμονιού που της εβαλα.. -
Μήπως έχετε γάτες;
-
Με πέταλα
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Επίσης αλλο κλασσικό ειναι το τιμόνι με τα δαχτυλιδια!
Και εμεις έχουμε και μια βέρα με γωνίες, όμορφη μεν αλλά εντελώς ακατάλληλη. Φυσικά εγώ οπως την έβγαλα από το γάμο μπήκε στο συρτάρι αλλά αυτή τη φοραει και ηδη έχει φαει και το καλυμμα τιμονιού που της εβαλα..Τι δικαιολογίες λέει ο άνθρωπος για να μη φοράει βέρα και να κάνει ζωάρα !!!!
Το έχεις πάει σε άλλο level !!!!!
Και γω λέω τέτοιες δικαιολογίες μερικές φορές αλλά δεν πιάνουν πάντα.
Με 50 ευρώ το πολύ το κάλυμμα τιμονιού κάθε 2 χρόνια δεν βάζεις βέρα. Μαγκιά!!!!!
-
@ibiza95 said in Toyota Yaris Cross:
Μήπως έχετε γάτες;
Ειναι συνδυασμός νυχιών, δαχτυλιδιών και βραχιολιών....
Ολα αυτά ερχομενα σε επαφή με τα πλαστικά τα χτυπουν, σημαδεύουν, καταστρέφουν! -
@ibiza95 said in Toyota Yaris Cross:
Μήπως έχετε γάτες;
οχι έχουν οι γυναίκες μας αλλά δεν έχουμε συχνές επαφές συχνά οπως παλιά
-
Να τα διαβάσουν αυτά οι εισαγγελείς και να δείτε μετά γέλια
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Χα χα χα .. και εγώ για τη γυναίκα το προοριζα αλλά μετά σκέφτηκα ότι σιγα μην της δωσω ...
Γλύτωσες και τα έξοδα για τις ζάντες
Ε ναι... αν ειχα πετυχει και εγω καμια εκδοση με 20-21 χιλιάρικα ίσως - και πάλι με πόνο καρδιάς - να της το έδινα.. αλλά 26 με 17αρια με την καμία!
Είμαστε σε ευαίσθητη ηλικία!
Τουλαχιστον αυτό την αφησα να το οδηγήσει... και εκεί την είδα οτι δεν έχει εποπτεία του αμαξιού!
Δεν εβλεπε σωστά μπροστα, της ήταν ακατανόητα τα πολλά ηλεκτρονικά, μόνο απαίτηση να το παρει είχε αλλά να της το δειξω τι κανει το κάθε κουμπί/λειτουργία ΟΧΙ.
Τη Χ1 απλά την εχω αφήσει να τη βάλει μπροστά και να κάνει 2 μετρα μπρος και 2 πίσω σε ευθεία στο παρκινγκ! Τεστ drive την υβριδική που μου είχαν δωσει της την έδωσα.Εδω τις προάλλες αλλαξα κινητό και ειπα να της δωσω το παλιό μου οχι γιατι δεν λειτουργουσε το δικό της αλλά γιατι ηθελε παραπανω χωρητικότητα!
Περιττο να πως οτι το τζαμάκι που εγω είχα 2 χρονια πάνω το έβγαλε off στις 3 εβδομάδες οπως το πεταει μεσα σε τσαντες κλπ ενω μου είχε κόψει και είχα βάλει - επειδή θα της το έδινα - προστασία και στις κάμερες πισω και χθες της επεσε και έγινε θρυψαλα η προστασία εκεί! Σημερα το πρωι πήγα εγώ να της παρω ανταλλακτικό!Οποιος είναι παντρεμένος τα ξέρει! Απο καποια ηλικία και μετά ειδικά (45+) δεν τις νοιάζει τιποτα! Στο ΝΙΜΟΥ τους όλα ! Ζαμαν φου!
Εμεις είμαστε οι τρελοι και ψυχαναγκαστικοι!Οποιος δεν είναι παντρεμένος ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ!!!
Έχω πάθει σοκ... είναι τελικά όλες ίδιες!
-
πως η κουβεντα εφτασε στο μισογυνισμο? αποριας αξιο
οι γυναικες σας ειναι καλυτερες, μπορουν να διαλεγουν ταιρι εστω και αν ατυχησαν. εσεις παλι οχι.για μαζευτειτε και σκεφτειτε τι αντεχουν αυτες απο τη δικη σας μετριοτητα....
-
Οπα από το πόσο γρήγορο είναι στο 0-60 το γιάρις πήγαμε στο μιτου, ούτε 5 λεπτά δρόμος...
-
Συνάντηση κορυφής χθες με @fanis75 στη fotologic (xenonlights.gr) για να μπουν led και στο YC του Φάνη και κατι συμπληρωματικά δικά μου!
Του άλλαξα και τους διακόπτες σε φωτιζόμενους ενώ βάλαμε και τον ατμοσφαιρικό στο πόδια οδηγού και συνοδηγού..
Πέρα από τα αυτοκίνητα χάρηκα ιδιαίτερα που ειδα ξανά μετα απο πολυ καιρό το Φάνη και μάλιστα είπαμε να αναβιώσουμε τώρα που ανοίγει ο καιρος και τις συναντησεις μας για καμιά μπύρα και μεζέ σε μέρη δροσερά και με άνετο πάρκινγκ πάντα!υπεροχα τα φτιαξατε
για τι αυτοκινητο της ανηψιας οταν το παρει, θα παμε σε αυτο το μαγαζι για λεντ στην μπροστινη πλαφονιερα και στο πορτ μπαγκαζ. Επειδη ειναι active hybrid εχουν λεντοταινια για φωτα ημερας τα μπροστινα φωτα; μπορει να μπει αν δεν εχει λεντοταινια φως ημερας οπως στο style στο μαγαζι αυτο χωρις να αλλαξει το φαναρι ολοκληρο; -
Για τα κλιπ απ τις τσάντες πάνω στα πλαστικά απ το ντουλαπάκι, δε λέτε τίποτα...
Toyota Yaris Cross