-
Από πότε θεωρείται διάλυση κράτους επειδή δεν κ@λογυρνά ο κόσμος σα ρεμάλια στην Κηφισιά και στη Γλυφάδα στις 1 το βράδυ;;
Υπάρχουν 1000 άλλα πράγματα που συνιστούν δυσλειτουργία και διάλυση κράτους κι όχι αν ο κόσμος γυρνά στις 1, 2 το βράδυ από μπαρ σε μπαρ,ειδικά αν είναι και καθημερινή. -
@panormus772 said in Toyota Yaris Cross:
Από πότε θεωρείται διάλυση κράτους επειδή δεν κ@λογυρνά ο κόσμος σα ρεμάλια στην Κηφισιά και στη Γλυφάδα στις 1 το βράδυ;;
Υπάρχουν 1000 άλλα πράγματα που συνιστούν δυσλειτουργία και διάλυση κράτους κι όχι αν ο κόσμος γυρνά στις 1, 2 το βράδυ από μπαρ σε μπαρ,ειδικά αν είναι και καθημερινή.Αυτό δείχνει μάλλον κράτος οργανωμένο που κυνηγά την φοροδιαφυγή , η οποία ανθούσε στα μαγαζιά της νύκτας και τις χαρτοπαικτικές λέσχες.
-
"Κωλογυρνά ο κόσμος σα ρεμάλια 1 το βράδυ" α ρε γέροντα! Αν θες στοιχεία πάντως για τη διάλυση του κράτους μπορώ να σου πω πολλά παραδείγματα ξεκινώντας από τους νεκρούς εκτος ΜΕΘ στο ναυάγιο της διαχείρησης κόβιντ, τα παμπάλαια και βρώμικα ΜΜΜ, τα χειραγωγούμενα ΜΜΕ, τη φτώχεια της πλειοψηφίας που φαίνεται από τα ψώνια, τα χρεπάμαξα και τα φτωχοντυσίματα έξω, τις απευθείας αναθέσεις της Νικολάου, τις παρακολουθήσεις πολιτικών/στρατιωτικών προσώπων, το φιάσκο στην Αττική Οδό, το πανάκριβο ρεύμα, τις μάπες που έπεσαν στη Νέα Σμύρνη και πολλά άλλα που βαριέμαι να ψάχνω. Υπάρχουν κυριολεκτικά 100δες παραδείγματα αλλά αν ο Έλληνας κάτι ήξερε είναι να διασκεδάζει και να "σπάει χαρτί" για να περάσει καλά. Πλέον είναι όλα μια ντεκαβλέ μιζέρια, εγώ το βλέπω.
Αν εσύ είσαι ικανοποιημένος πάντως σε μια πάμφτωχη ευρω-μπανανία χωρίς προοπτική που θα αγοράζεις μια φέτα καρπούζι και 100 γραμμάρια φέτα αλλά κατά τα άλλα θα "ανήκεις στην Ευρώπη" τότε μαγκιά σου και δικαίωμά σου, έχουμε σαφώς διαφορετική ιδέα για τη χώρα.edit: Οργανωμένο κράτος που κυνηγά τη φοροδιαφυγή διαβάζω και πλέον είμαι σίγουρος οτι ζω σε άλλο πλανήτη από το monman, δεν υπάρχει καμία επαφή.
-
Tώρα ανέφερες κάποια σοβαρά θέματα που όντως αντιπροσωπεύουν διάλυση κράτους.
Η καλοπέραση πέρα από όρια κι ο υπερκαταναλωτισμός (άπειρα παραδείγματα παππούδων,γιαγιάδων να πετάνε φαγητό γιατί "ε περίσσεψε,δεν πειράζει πέτα το, θα πάρουμε φρέσκο") δε συνθέτει μαγκιά,ούτε είναι δείκτης προόδου της κοινωνίας. Είναι μάλιστα παντελώς αντίθετα με την έννοια που πρεσβεύει η πραγματική αριστερά γιατί αυτά είναι ξεκάθαρα "προϊόντα" του καπιταλισμού.. -
@diego1960 said in Toyota Yaris Cross:
"Κωλογυρνά ο κόσμος σα ρεμάλια 1 το βράδυ" α ρε γέροντα! Αν θες στοιχεία πάντως για τη διάλυση του κράτους μπορώ να σου πω πολλά παραδείγματα ξεκινώντας από τους νεκρούς εκτος ΜΕΘ στο ναυάγιο της διαχείρησης κόβιντ, τα παμπάλαια και βρώμικα ΜΜΜ, τα χειραγωγούμενα ΜΜΕ, τη φτώχεια της πλειοψηφίας που φαίνεται από τα ψώνια, τα χρεπάμαξα και τα φτωχοντυσίματα έξω, τις απευθείας αναθέσεις της Νικολάου, τις παρακολουθήσεις πολιτικών/στρατιωτικών προσώπων, το φιάσκο στην Αττική Οδό, το πανάκριβο ρεύμα, τις μάπες που έπεσαν στη Νέα Σμύρνη και πολλά άλλα που βαριέμαι να ψάχνω. Υπάρχουν κυριολεκτικά 100δες παραδείγματα αλλά αν ο Έλληνας κάτι ήξερε είναι να διασκεδάζει και να "σπάει χαρτί" για να περάσει καλά. Πλέον είναι όλα μια ντεκαβλέ μιζέρια, εγώ το βλέπω.
Αν εσύ είσαι ικανοποιημένος πάντως σε μια πάμφτωχη ευρω-μπανανία χωρίς προοπτική που θα αγοράζεις μια φέτα καρπούζι και 100 γραμμάρια φέτα αλλά κατά τα άλλα θα "ανήκεις στην Ευρώπη" τότε μαγκιά σου και δικαίωμά σου, έχουμε σαφώς διαφορετική ιδέα για τη χώρα.edit: Οργανωμένο κράτος που κυνηγά τη φοροδιαφυγή διαβάζω και πλέον είμαι σίγουρος οτι ζω σε άλλο πλανήτη από το monman, δεν υπάρχει καμία επαφή.
Μη βιαζεσαι , ερχεται η Δήμητρα.
-
@pgp737ng said in Toyota Yaris Cross:
@nicktsaf said in Toyota Yaris Cross:
@diego1960 said in Toyota Yaris Cross:
Μη βιαζεσαι , ερχεται η Δήμητρα.
Εδώ μια εφημερίδα δεν μπορούν να κρατήσουν ζωντανή και η αυγή κλείνει… θα κρατήσουν ένα κράτος ζωντανό?
είπαμε, το Αιγαίο δεν έχει σύνορα και θα κάνουν την μεγάλη πολιτική αλλαγή ( ακόμη και ο σκανδαλιδης του είπε να μην πουλάει αλλαγές και πράσινα άλογα όπως 80s)
-
Καλά ρε πάλι Γλυφάδα πας. Εσύ από τη μεζονέτα στα ΒΠ πως πας Γλυφάδα κάθε βράδυ; Α ξέρω για να κάνεις βόλτα το διθέσιο ακριβό roadster σου....
Χάλασε η Γλυφάδα, δεν είναι για λαϊκά παιδιά των ΒΠ. Γέμισε και ηλεκτρικά, άστα.
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Καλά ρε πάλι Γλυφάδα πας. Εσύ από τη μεζονέτα στα ΒΠ πως πας Γλυφάδα κάθε βράδυ; Α ξέρω για να κάνεις βόλτα το διθέσιο ακριβό roadster σου....
Χάλασε η Γλυφάδα, δεν είναι για λαϊκά παιδιά των ΒΠ. Γέμισε και ηλεκτρικά, άστα.
Χάλασε δε λες τίποτα έχει γεμίσει με ψητοπωλεία, σούβλες και ηλεκτρικά ΙΧ.
Καλύτερα στο Λαύριο για ψαρομεζέδες -
Εντωμεταξυ από τα πρώτα τεσλα στην Ελλάδα προς Λαύριο πλευρά ήταν.
-
εντάξει άμα είναι για καλό ψαρομεζέ ( ωμά κυδώνια, πετροσωλήνες κλπ) πετάγομαι και Χαλκίδα, τι το έχω το υβριδικό? κάτι σεντς θα κάψω βενζίνα
-
@fanis75.Ta led που βαλατε με τον Στεφανο στη fotologic αξιζουν?Εχουν αρκετη διαφορα απο τα μαμα αλογονου?
-
@tacos said in Toyota Yaris Cross:
@fanis75.Ta led που βαλατε με τον Στεφανο στη fotologic αξιζουν?Εχουν αρκετη διαφορα απο τα μαμα αλογονου?
Να σου πω δεν έχω ιδεά!! χαχαχα....δεν το έχω οδηγήσει ακόμα βράδυ το αυτοκίνητο (αφού δεν είναι δικό μου και σε αντίθεση με κάποιους άλλους δεν το οδηγώ καθε μέρα). Η σύζυγος μου είπε ότι εβλέπει καλύτερα, αλλά θέλω να το δω με τα μάτια μου. Μάλλον το ΣΚ θα μάθω.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Να σου πω δεν έχω ιδεά!! χαχαχα....δεν το έχω οδηγήσει ακόμα βράδυ το αυτοκίνητο (αφού δεν είναι δικό μου και σε αντίθεση με κάποιους άλλους δεν το οδηγώ καθε μέρα). Η σύζυγος μου είπε ότι εβλέπει καλύτερα, αλλά θέλω να το δω με τα μάτια μου. Μάλλον το ΣΚ θα μάθω.
O.K M/Ths.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
(αφού δεν είναι δικό μου και σε αντίθεση με κάποιους άλλους δεν το οδηγώ καθε μέρα).
Χα χα χα .. και εγώ για τη γυναίκα το προοριζα αλλά μετά σκέφτηκα ότι σιγα μην της δωσω για καθε μερα αμαξι που κανει 26 χιλιαρικα και ειναι και μεγαλυτερο αυτου που εχει ήδη...
Με αυτό που εχει ήδη θα πεθανει αν δεν σοβαρευτεί να τα προσεχει οπως εγω....
Αντε γιατι όλες κουρασμένες το παίζουν και δεν εχουν χρόνο να σκεφτονται τις "λαμαρίνες" (εμ βεβαια αφου ο μαλάκας τρέχει για τα σερβις, τα πλυσιματα, τις αβαρίες) -
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Χα χα χα .. και εγώ για τη γυναίκα το προοριζα αλλά μετά σκέφτηκα ότι σιγα μην της δωσω ...
Γλύτωσες και τα έξοδα για τις ζάντες
-
Πλαστικά τασια. Η υπέρτατη ανακάλυψη του ανθρώπου
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Πλαστικά τασια. Η υπέρτατη ανακάλυψη του ανθρώπου
Στο κορολλα που της είχα δωσει απο 2007 έως 2014 αλλαζα καθε χρόνο .. ειχα παρει και καβατζα κατι michelin που εβρισκα στο πρακτικερ κλπ!
Τωρα στο γιαρις μετά απο κατι μαζεματα στην paintbull που εκανα θα πήγαινα σε κανα μπιλίρη για επαναφορά και εκει... αλλά ματαιο θα ήταν! -
Ένα ακόμα άγχος οι ζάντες.... συμφωνώ....
Εχεις δει τα τάσια του dacia;;;; Έτσι έπρεπε να είναι οι τροχοί
-
Μη τα ρίχνουμε όλα στις γυναίκες, ο καθένας μπορεί να τις φάει.
Ίσως οι γυναίκες λίγο περισσότερο, ο βασικότερος παράγοντας είναι το σχήμα τους, υπάρχουν κάποιες που όσο και να προσέχεις θα τις φας. -
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Χα χα χα .. και εγώ για τη γυναίκα το προοριζα αλλά μετά σκέφτηκα ότι σιγα μην της δωσω ...
Γλύτωσες και τα έξοδα για τις ζάντες
Ε ναι... αν ειχα πετυχει και εγω καμια εκδοση με 20-21 χιλιάρικα ίσως - και πάλι με πόνο καρδιάς - να της το έδινα.. αλλά 26 με 17αρια με την καμία!
Είμαστε σε ευαίσθητη ηλικία!
Τουλαχιστον αυτό την αφησα να το οδηγήσει... και εκεί την είδα οτι δεν έχει εποπτεία του αμαξιού!
Δεν εβλεπε σωστά μπροστα, της ήταν ακατανόητα τα πολλά ηλεκτρονικά, μόνο απαίτηση να το παρει είχε αλλά να της το δειξω τι κανει το κάθε κουμπί/λειτουργία ΟΧΙ.
Τη Χ1 απλά την εχω αφήσει να τη βάλει μπροστά και να κάνει 2 μετρα μπρος και 2 πίσω σε ευθεία στο παρκινγκ! Τεστ drive την υβριδική που μου είχαν δωσει της την έδωσα.Εδω τις προάλλες αλλαξα κινητό και ειπα να της δωσω το παλιό μου οχι γιατι δεν λειτουργουσε το δικό της αλλά γιατι ηθελε παραπανω χωρητικότητα!
Περιττο να πως οτι το τζαμάκι που εγω είχα 2 χρονια πάνω το έβγαλε off στις 3 εβδομάδες οπως το πεταει μεσα σε τσαντες κλπ ενω μου είχε κόψει και είχα βάλει - επειδή θα της το έδινα - προστασία και στις κάμερες πισω και χθες της επεσε και έγινε θρυψαλα η προστασία εκεί! Σημερα το πρωι πήγα εγώ να της παρω ανταλλακτικό!Οποιος είναι παντρεμένος τα ξέρει! Απο καποια ηλικία και μετά ειδικά (45+) δεν τις νοιάζει τιποτα! Στο ΝΙΜΟΥ τους όλα ! Ζαμαν φου!
Εμεις είμαστε οι τρελοι και ψυχαναγκαστικοι!Οποιος δεν είναι παντρεμένος ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ!!!
Toyota Yaris Cross