-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Μας φτιαχνεις! Εσυ δεν οδηγεις! Κυκλοφορεις με japanese idol!!!
Αφιερωμένο
Youtube VideoEυχαριστω!!!
@monman2 ΘΕΟΣ! Ηλιος Γιαπωνεζικος! Το λατρευω!!! Ειναι so catchy!
Tο ειχα ανακαλυψει καπου στα μεσα των 00's απο ενα REMIX του Βρετανου jazz funker (και μετα acid jazzer) Ιncognito...Σου παραθετω ενα print screen απο το στικακι TOYOTA που σας ειχα παρει και σας ειχα ποσταρει εν αναμονη του YC.
Bεβαια δεν εχω παρακολουθησει εκτενως τη δισκογραφια της...
Ακους?
-
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
@groover1972 said in Toyota Yaris Cross:
Ναι, αλλά εδώ το thread είναι για το YC,
φιλικά χωρίς υπόνοια αντιπαράθεσης
Εφόσον δεν υπάρχουν διαθέσιμα stock στους εμπόρους να τα δεις και μετά πληρώσειςεννοείται ότι δεν υπάρχει θέμα αντιπαράθεσης, άλλωστε είναι ένα ελεύθερο FORUM, στο οποίο μπορεί ο καθένας να λέει ελεύθερα τη γνώμη του (σύμφωνα με τους κανόνες και με ευγένεια), σε όποιο νήμα επιθυμεί.
Τι να πω για το θέμα? δε ξέρω γιατί δεν είμαι πωλητής, υποθέτω το πληρώνεις για να το εκτελωνίσουν στο όνομα σου και να βγάλουν άδεια.
Αλλά άμα είναι κατόπιν συμφωνίας όπως του monman2 ίσως μπορείς να το δεις και πάλι δε ξέρω.
Στην ερώτηση που είχε γίνει εμένα μου το παράδωσαν σε 1 βδομάδα από την εξόφληση, εννοείται το τσέκαρα κυρίως από κάτω, μηχανή, πορτμπαγκαζ, καμπίνα κλπ ήταν όλα στη θέση τους το πήρα και έφυγα.Το κατω το θυμομαστε ολοι!!! Χα χα χα!!! Εγω τι ειχα κανει δε θυμαμαι ακριβως, αλλα θυμαμαι οτι οταν το πηρα δεν το ειχα εξοφλησει πληρως γιατι η τραπεζα ειχε οριο στη ημερησια μεταφορα χρηματων και δεν ηταν εφικτο... Αλλα ηταν τακτοποιημενο πριν το πληρωσω... Ισως ειναι θεμα εμπορικης πολιτικης της εκαστοτε εταιρειας...
-
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
Σου παραθετω ενα print screen απο το στικακι TOYOTA που σας ειχα παρει και σας ειχα ποσταρει εν αναμονη του YC.
Bεβαια δεν εχω παρακολουθησει εκτενως τη δισκογραφια της...
Ακους?
Η χαλαρωτική - smooth εμπειρία της οδήγησης ενός υβριδικού YC ταιριάζει απόλυτα με μουσική υπόκρουση city pop ,του μουσικού είδους δηλ που επικρατούσε την δεκαετία του ΄80 στην Ιαπωνία , ρυθμοί φάνκυ ντίσκο με τα ιαπωνικά φωνητικά να δίνουν μία απόκοσμη χροιά .
Όπως απόκοσμη για τα χρήματα που δίνουμε είναι η απόκριση του ecvt στην κίνηση της πόλης και η κατανάλωση ! -
Περί μουσικής no comment
Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν.
Μια φώτο λόγω ημερών, ζήλεψα από το πούμα και τα έβαψα μαύρα
-
Περί μουσικής no comment
Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν.
Μια φώτο λόγω ημερών, ζήλεψα από το πούμα και τα έβαψα μαύρα
Μεγειές!!!!
-
Ευχαριστώ,
έψαχνα να βρω το cross που δεν έχουν οι ευρωπαϊκές εκδόσεις
τελικά βολεύτηκα με αυτά https://onparts.gr/eksoteriko-aftokinitou_p/aftokollita_p/aftokollita-grammata-kai-arithmoi_p/aftokollito-gramma-3d-type-1-s-18mm-0792-9-lm και ένα plasti dip και έγινε κούκλα -
Καλησπέρα παίδες. Επιτέλους το παραλάβαμε και εμείς μετά από 14 μήνες με τα κόπων και βασάνων. Έπρεπε να πιέσω τον πωλητή μου και αυτός την Toyota Hellas για να φέρουν το αμάξι στην αντιπροσωπεία. Αλλιώς θα το έπαιρνα μετά το Πάσχα. Το αμάξι ήταν στην Toyota επί 25 μέρες και δεν έλεγαν να το φέρουν. Κόψανε δελτίο αποστολής για την αντιπροσωπεία και οι άχρηστοι δεν το είχαν φέρει και επι δύο μέρες προσπαθούσαν να βγάλουν άκρη. " Μα το έχεις, όχι δεν το έχω" έλεγε ο πωλητής μου. Επίσης στην αντιπροσωπεία γίνεται ΠΑΝΙΚΟΣ. Έρχονται νταλίκες, δεν έχουν που να βάλουν τα αυτοκίνητα και τις ξαναστέλνουν πίσω γεμάτες!!! Συν ότι δεν προλαβαίνουν να τα ετοιμάσουν για παράδοση.
Αυτά, δεν θα γκρινιάξω άλλο, το αμάξι είναι τέλειο δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε βόλτες λόγω εργασίας.
Σας εύχομαι Καλό Πάσχα με υγεία και πολύ χαρά. -
@tasosgeo said in Toyota Yaris Cross:
Καλησπέρα παίδες. Επιτέλους το παραλάβαμε και εμείς μετά από 14 μήνες με τα κόπων και βασάνων. Έπρεπε να πιέσω τον πωλητή μου και αυτός την Toyota Hellas για να φέρουν το αμάξι στην αντιπροσωπεία. Αλλιώς θα το έπαιρνα μετά το Πάσχα. Το αμάξι ήταν στην Toyota επί 25 μέρες και δεν έλεγαν να το φέρουν. Κόψανε δελτίο αποστολής για την αντιπροσωπεία και οι άχρηστοι δεν το είχαν φέρει και επι δύο μέρες προσπαθούσαν να βγάλουν άκρη. " Μα το έχεις, όχι δεν το έχω" έλεγε ο πωλητής μου. Επίσης στην αντιπροσωπεία γίνεται ΠΑΝΙΚΟΣ. Έρχονται νταλίκες, δεν έχουν που να βάλουν τα αυτοκίνητα και τις ξαναστέλνουν πίσω γεμάτες!!! Συν ότι δεν προλαβαίνουν να τα ετοιμάσουν για παράδοση.
Αυτά, δεν θα γκρινιάξω άλλο, το αμάξι είναι τέλειο δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε βόλτες λόγω εργασίας.
Σας εύχομαι Καλό Πάσχα με υγεία και πολύ χαρά.με γειά σου και καλά χιλιόμετρα εύχομαι. προσοχή στους δρόμους (σε όλους το εύχομαι)
-
Καλοτάξιδο!
-
Καλοτάξιδο να είναι!
-
Καλοτάξιδο!
-
444 μερες μετα και μπορω να πω μετα απο μερικες ωρες μαζι του (Active Hybrid) αξιζε καθε μια.
-
Καλοτάξιδα!! Να τα χαρείτε με Υγεία...όλοι όσοι παραλάβατε, ξέρετε εσείς!!
-
#megeia!
-
Ευχαριστώ,
έψαχνα να βρω το cross που δεν έχουν οι ευρωπαϊκές εκδόσεις
τελικά βολεύτηκα με αυτά https://onparts.gr/eksoteriko-aftokinitou_p/aftokollita_p/aftokollita-grammata-kai-arithmoi_p/aftokollito-gramma-3d-type-1-s-18mm-0792-9-lm και ένα plasti dip και έγινε κούκλαδοκίμασε και αυτό φίλε μου, δεν το έχω πάρει, βρήκα τη φώτο από ένα ελληνικό group στο Facebook όπου το έχουν αγοράσει κάποιοι κάτοχοι
-
Νόμιζα πως η τάση ήταν το debadge, τουλάχιστον εγώ αυτό θα κάνω μόλις βάψω τα σήματα μαύρα. Τα hyundai i30 θα ξηλωθούν από την πίσω πόρτα, πιστεύω δείχνει πιο "καθαρό" το πίσω μέρος.
-
@johnnypap said in Toyota Yaris Cross:
δοκίμασε και αυτό φίλε μου, δεν το έχω πάρει, βρήκα τη φώτο από ένα ελληνικό group στο Facebook όπου το έχουν αγοράσει κάποιοι κάτοχοι
φτηνό είναι αλλά τα μεταφορικά άστα να πάνε από ebay που είδα, τέλος πάντων βολεύτηκα με 7 ευρώ από το onparts.
@georgemit το plasti dip κάνει καλή δουλειά για βάψιμο σημάτων
Youtube Video -
@johnnypap said in Toyota Yaris Cross:
δοκίμασε και αυτό φίλε μου, δεν το έχω πάρει, βρήκα τη φώτο από ένα ελληνικό group στο Facebook όπου το έχουν αγοράσει κάποιοι κάτοχοι
φτηνό είναι αλλά τα μεταφορικά άστα να πάνε από ebay που είδα, τέλος πάντων βολεύτηκα με 7 ευρώ από το onparts.
@georgemit το plasti dip κάνει καλή δουλειά για βάψιμο σημάτων
Youtube VideoΑυτό είναι αυθεντικό αξεσουάρ και κάνει 24 ευρώ από εξουσιοδοτημένο.
Εσυ που το βρήκες 7; -
@a65 θα το δοκιμάσω μόλις βρω χρόνο, δε ξέρω βέβαια πόσο θα κρατήσει.
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Αυτό είναι αυθεντικό αξεσουάρ και κάνει 24 ευρώ από εξουσιοδοτημένο.
Εσυ που το βρήκες 7;Δεν τον ήξερα το κωδικό, τώρα τον έμαθα 77442-52560 θα ρωτήσω άμα περάσω από κάποιο εξουσιοδοτημένο.
τα δικά μου το έγραψα δεν είναι οριτζιναλ τα πήρα από τον on parts 1,5 ευρώ το ένα επί 5 =7,5
Toyota Yaris Cross