-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Αμαξαρα το active ως vfm και εγώ δεν θα ήθελα κάτι άλλο εκτός από προβολακια ομίχλης να πω πως το σκέφτομαι και εγώ αλλά δεν θέλω να μπαίνω σε έξοδα.
Κάποια στιγμή θα βάλω και εγώ , τα εργοστασιακά είναι πολύ μικρά και δεν μου αρέσουν θέλω να βρω κάτι σε στυλ off road
ή αν είναι χωνευτά να είναι σαν και αυτά
@gatoz πες καμία ιδέα και εσύ για προβολάκια όταν κατέβω Αθήνα που έχετε πιο ψαγμένα μαγαζιά
Θες να το κάνεις πιο offroad εμφανησιακα;
-
Θες να το κάνεις πιο offroad εμφανησιακα;
Θέλω να είναι πιο μεγάλα από τις εργοστασιακές "ψείρες" και κίτρινα .
-
Τα ιαπωνικά τα είδες που αλλάζουν χρώμα;
Τους ρώτησες για το έλασμα στην πίσω κολώνα;
-
Τα ιαπωνικά τα είδες που αλλάζουν χρώμα;
Τους ρώτησες για το έλασμα στην πίσω κολώνα;
θέλω οικονομικές λύσεις
Όχι -
Ελέγξτε το πίσω κάθισμα
Σβήνω το αυτοκίνητο και βγάζει αυτό το μήνυμα
Με αναστάτωσε στην αρχή , ψάχνοντάς βρήκα ότι αν ανοίξεις την πίσω πόρτα και μετά την μπροστινή πριν ξεκινήσεις για έναν προορισμό και όταν φτάνοντας το σβήσεις σου βγάζει αυτό το μήνυμα μην τυχόν ξεχάσεις κάνα πιτσιρίκι πίσω , άκρως επικίνδυνο τις ζεστές μέρες .
Ενδιαφέρον μπράβο ...
-
Ελέγξτε το πίσω κάθισμα
Με αναστάτωσε στην αρχή , ψάχνοντάς βρήκα ότι αν ανοίξεις την πίσω πόρτα και μετά την μπροστινή πριν ξεκινήσεις για έναν προορισμό όταν φτάνοντας το σβήσεις σου βγάζει αυτό το μήνυμα μην τυχόν και ξεχάσεις κάνα πιτσιρίκι πίσω , άκρως επικίνδυνο τις ζεστές μέρες .
Ενδιαφέρον μπράβο ...
Ε ναι μπορεί να έχει πάθει κατάθλιψη το παιδάκι στην πίσω θέση με το αθλιο σκούρο εσωτερικό των περισσότερων εκδόσεων.
Στα σοβαρά τώρα ωραια η ενημέρωση και ισχύει και για ζωάκια.
-
Ελέγξτε το πίσω κάθισμα
Με αναστάτωσε στην αρχή , ψάχνοντάς βρήκα ότι αν ανοίξεις την πίσω πόρτα και μετά την μπροστινή πριν ξεκινήσεις για έναν προορισμό και όταν φτάνοντας το σβήσεις σου βγάζει αυτό το μήνυμα μην τυχόν ξεχάσεις κάνα πιτσιρίκι πίσω , άκρως επικίνδυνο τις ζεστές μέρες .
Ενδιαφέρον μπράβο ...
Ελέγξτε το πίσω κάθισμα
Ενδιαφέρον μπράβο ...
Τραγικό... μήπως θα έπρεπε να είχε κάποιον αισθητήρα πίεσης, και αν όντως υπήρχε κάτι να ειδοποιήσει;! Αυτό δεν θα το λαμβάνεις υπόψιν ποτέ, μετά από 2-3 βδομάδες.. πάλι καλά που δεν κόλλησαν κάνα αυτοκόλλητο!!
-
Αφορά κ τσάντες που πιθανώς ξεχάσεις κ αφήσεις οπότε μπορεί να στο σπάσουν για να κλέψουν. Εκεί ο αισθητήρας όπως για τις ζώνες δεν έχει νόημα. ( ή θα έπρεπε να έχει διαφορετική ρύθμιση).
-
@dekouk said in Toyota Yaris Cross:
Αφορά κ τσάντες που πιθανώς ξεχάσεις κ αφήσεις οπότε μπορεί να στο σπάσουν για να κλέψουν. Εκεί ο αισθητήρας όπως για τις ζώνες δεν έχει νόημα. ( ή θα έπρεπε να έχει διαφορετική ρύθμιση).
Αυτό λέω, έναν αισθητήρα πίεσης να είχαν.. τώρα απλά έβαλαν μία γραμμή κώδικα που φωνάζει "Λύκος"! Είναι feature τώρα αυτό;!
-
Εντωμεταξύ ανακάλυψα ότι μπορείς να το απενεργοποιήσεις από το μενού της μικρής οθόνης (ανάμεσα στα στρογγυλά όργανα) .
Δεν θα το κάνω γιατί φοβάμαι αυτό που είπε ο dekouk μη ξεχάσω κάτι πίσω , παρόλο που έβαλα φυμέ ... ο φόβος φυλάει τα έρμα...
-
Εντωμεταξύ ανακάλυψα ότι μπορείς να το απενεργοποιήσεις από το μενού της μικρής οθόνης (ανάμεσα στα στρογγυλά όργανα) .
Δεν θα το κάνω γιατί φοβάμαι αυτό που είπε ο dekouk μη ξεχάσω κάτι πίσω , παρόλο που έβαλα φυμέ ... ο φόβος φυλάει τα έρμα...
Αυτό το κάνει και στο πούμα, οπότε μετά από λίγο καιρό το απενεργοποίησα.
-
Άρα μάλλον είναι κάποια υποχρέωση της ΕΕ για να παίρνουν εγκριση τύπου ή τα αστέρια από τον EuroNCAP.
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Ε ναι μπορεί να έχει πάθει κατάθλιψη το παιδάκι στην πίσω θέση με το άθλιο σκούρο εσωτερικό των περισσότερων εκδόσεων...
-
@dublin said in Toyota Yaris Cross:
Αυτό λέω, έναν αισθητήρα πίεσης να είχαν.. τώρα απλά έβαλαν μία γραμμή κώδικα που φωνάζει "Λύκος"! Είναι feature τώρα αυτό;!
Κάτι είναι και αυτό! Αφού πλέον τα δίποδα είναι ανάμεσα μας και πιθανόν αποτελούν πλειοψηφία σκέφτηκαν αυτή την πατέντα. Με αισθητήρα,ένα παιδικό καρεκλάκι με βρέφος,δεν θα λειτουργούσε. Μεγάλη επιφάνεια έδρασης και πολύ μικρό βάρος.
Μη τα βλέπουμε όλα αρνητικά όταν δεν είναι γαλλικά! -
@dublin said in Toyota Yaris Cross:
Αν θέλετε και αισθητήρες πίεσης και να είναι και αθόρυβο και να μην έχει θέματα ηλεκτροκόλλησης στο πίσω μέρος και και και... Περάστε από Suzuki.
-
Αυτό πάντως με την "διαγώνια" κινηση του καθίσματος καθώς ρύθμιζες το ύψος, το έκανε και το focus mk2 που είχα...
-
@monman2 said in [Toyota Yaris Cross]
όταν το πήρα είχε 5 χλμ στο οδόμετρο και 12,5 λ/100 χλμ μέση κατανάλωση
έβγαζε μήνυμα συνέχεια για χαμηλή στάθμη καυσίμου , το φούλαρα με 30 λίτρα άρα είχε μέσα 6 ... εντάξει άνετα είχε άλλα 50 χλμ δεν χρειαζόταν τόση "υστερία"...
Κι εγώ την έπαθα έτσι με τη χαμηλή στάθμη καυσίμου ενώ υπολόγιζα ότι είχα κάποια λίτρα ακόμη, μου εμφανιζε ότι έχει υπόλοιπο 24χμ. λίγο φοβήθηκα είναι η αλήθεια μη μείνω τις προάλλες αλλά τώρα που το είπες ότι σίγουρα είχε 6 λίτρα μου ελυσες την απορία. Ευχαριστώ.
Καλές βόλτες -
@araxnis said in Toyota Yaris Cross:
Αυτό πάντως με την "διαγώνια" κινηση του καθίσματος καθώς ρύθμιζες το ύψος, το έκανε και το focus mk2 που είχα...
Όλα το κάνουν, δεν έχω μπει σε αυτοκίνητο (πάνω από 30) που το κάθισμα σηκώνεται μόνο στο ύψος, πάντα είναι διαγώνια η κίνηση (δεν γίνεται αλλιώς).
-
Εγώ έχω μπει. Το ένα είναι το panda mk2 και το άλλο το σημερινό Mitsubishi space star.
Σηκωνόταν μόνο το έδρανο
-
Εγώ έχω μπει. Το ένα είναι το panda mk2
Μήπως εννοείς το MkIII? Γιατί το δικό μου MkII και εμπρός πίσω που πήγαινε πολύ ήταν....στο ύψος δεν είχε ρύθμιση ούτε για αστείο...αχαχα!!
Toyota Yaris Cross