-
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
Να πω εγώ;
Κάναμε μια σύντομη, 50μ, αλλά αρκετά επικλινη ανηφόρα σε στενό στο χωριό με το CHR και την πήγε όλη μόνο μπαταρία, ησυχα κι απλά, οπότε έχω σχεδόν πειστεί πως ίσως να είναι δυνατό σημείο κι όχι αδυναμία στα υβριδικά, τέτοιου είδους ανάβαση.
Καθώς δεν μετράει η διαφορά κυβικών, δεν πήρε μπροστά και χωρίς επιλογή EV, και ίσως το γιαρις ως μικρότερο με πιο καινούριο ηλεκτροκινητηρα και μπαταρία λιθιου, να τα πηγαίνει τουλάχιστον το ίδιο εύκολα, αν όχι καλύτερα.Απ την άλλη ο πωλητής για να μου το έδινε για μια δοκιμή 20-25 χιλιομέτρων έλεγε κάτι αστειότητες...
Το δυνατό του σημείο ειναι οι ανηφόρες και το έχω ξαναγράψει.
Ανεβαινα πιο άνετα τις ανηφόρες στο Πηλιο (στα μερη σου μαλλον) από ένα CRV Opus της παρέας και επιβεβαιώθηκε οταν ανταλλάξαμε αυτοκίνητα.
Αν το έχεις και στο Pwr , γινεται ευθεια. -
@brokesmack said in Toyota Yaris Cross:
Κάτοχος active hybrid εδώ και περίπου 6 μήνες, σιγα σιγα οδεύω προς το πρώτο service των 15.000χλμ, το οποίο θα ειναι και δωρεάν (2 service δώρο από την αντιπροσωπεία λόγω καθυστερημένης παράδοσης).
Γενικά μπορώ να πω πως είμαι υπερευχαριστημένος με το αυτοκίνητο. Κατανάλωση εντός πόλεως περίπου 3,7λιτρα, οδηγική συμπεριφορά κλπ όλα σουπερ. Κάποιες αστοχίες στην ποιότητα της καμπίνας με μικροτριξιματα πιστεύω είναι ανεκτά για την κατηγορία.
Αυτό που με τριβελίζει το τελευταίο καιρό βλέποντας τις ακριβότερες εκδόσεις στον δρόμο, είναι η αλλαγή των λαμπών της active σε led (μπροστά και πίσω). Με προβληματίζει ότι τα πίσω φανάρια δεν έχουν καν λαμπτήρα στο μακρόστενο κόκκινο πλαίσιο και εκει δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει.
Έχετε βρει κατι αντίστοιχο για τα πίσω φανάρια και αν ναι ποια η γνώμη σας για μια τετοια αλλαγή;
Βρήκα κατά τύχη αυτό https://www.youtube.com/watch?v=pLFk2GbM9Qo
Τα εξηγεί πολύ κατανοητά ο μάστορας πως γίνεται το mod -
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
@brokesmack said in Toyota Yaris Cross:
Κάτοχος active hybrid εδώ και περίπου 6 μήνες, σιγα σιγα οδεύω προς το πρώτο service των 15.000χλμ, το οποίο θα ειναι και δωρεάν (2 service δώρο από την αντιπροσωπεία λόγω καθυστερημένης παράδοσης).
Γενικά μπορώ να πω πως είμαι υπερευχαριστημένος με το αυτοκίνητο. Κατανάλωση εντός πόλεως περίπου 3,7λιτρα, οδηγική συμπεριφορά κλπ όλα σουπερ. Κάποιες αστοχίες στην ποιότητα της καμπίνας με μικροτριξιματα πιστεύω είναι ανεκτά για την κατηγορία.
Αυτό που με τριβελίζει το τελευταίο καιρό βλέποντας τις ακριβότερες εκδόσεις στον δρόμο, είναι η αλλαγή των λαμπών της active σε led (μπροστά και πίσω). Με προβληματίζει ότι τα πίσω φανάρια δεν έχουν καν λαμπτήρα στο μακρόστενο κόκκινο πλαίσιο και εκει δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει.
Έχετε βρει κατι αντίστοιχο για τα πίσω φανάρια και αν ναι ποια η γνώμη σας για μια τετοια αλλαγή;
Βρήκα κατά τύχη αυτό https://www.youtube.com/watch?v=pLFk2GbM9Qo
Τα εξηγεί πολύ κατανοητά ο μάστορας πως γίνεται το modYπάρχει κι αυτό εδώ το κιτ για να κάνεις τα πίσω φώτα Led Brake Lighting Kit Tail LED
Με οδηγίες εδώ Brake Led
Το βρίσκω βέβαια λίγο μανούρα με τόσο ξήλωμα και ράψιμο! -
Δε παίρνατε από την αρχή actice+ ή style;;;;
Εμπιστεύεστε τις κινεζιές;;;; -
Εντάξει style awd έχω πάρει (από το προσπέκτους) και δεν ενδιαφέρομαι για αυτά τα λαμπάκια αλλά για να κάνουμε το θρέντ πιο πληροφοριακό
-
-
Εγώ λέω πως το Active είναι μια χαρά στα 22 χιλιάρικα καθώς έχει όλα τα αξιόλογα πράγματα (μεγάλη μαλ@κια να λείπουν οι αισθητήρες, το φθηνότερο και πιο χρήσιμο αξεσουάρ τα τελευταία 20 χρόνια), με έχει δελεάσει σοβαρά, άψογο γι αυτούς που το πήραν 20Κ, οριακά για έναν μερακλή να δώσει 25 σήμερα (στα 23 πριν ήταν πολύ ΟΚ επίσης) για Style, οι ακριβότερες εκδόσεις, οι 18αρες και λοιπές γελοιότητες ΔΕΝ έχουν λόγο ύπαρξης.
Ας δίναν και έναν τιμοκατάλογο με 5 βασικά πράγματα (φώτα λεντ, φωτοχρωματικός καθρέφτης, blind spot και τέτοια). -
Εγώ λέω πως το Active είναι μια χαρά στα 22 χιλιάρικα, μέ έχει δελεάσει σοβαρά, άψογο γι αυτούς που το πήραν 20Κ, οριακά για έναν μερακλή να δώσει 25 σήμερα (στα 23 πριν ήταν πολύ ΟΚ επίσης) για Style, οι ακριβότερες εκδόσεις, οι 18αρες και λοιπές γελοιότητες ΔΕΝ έχουν λόγο ύπαρξης.
Ας δίναν και έναν τιμοκατάλογο με 5 βασικά πράγματα (φώτα λεντ, φωτοχρωματικός καθρέφτης, blind spot και τέτοια).Ακριβως οπως τα λες!
Και εγώ που εχω παραγγείλει το style μου λειπουν πραγματα μεν, αλλά και τα 25 ειναι οριακά πολλά..... εννοείται ότι αν ανεβει πολυ θα φαει ακύρωση!
Μαγκες όσοι τα πήραν στις αρχικές τιμές και τα έχουν ήδη παραλάβει! -
@ektoras said in Toyota Yaris Cross:
Μια διαφορετική προσέγγιση.......
Θα συμφωνήσω και θα διαφωνήσω,
1ον στο 2:42 που λέει ότι είναι η 4κίνητη έκδοση μάλλον κάτι δε κατάλαβε καλά γιατί το πορτμπαγκάζ του 4κίνητου είναι πιο υψηλά, εξάλλου στο αυτοκίνητο που κάνει review δεν έχει τον επιλογέα snow/trail.
2ον για την οροφή πολλά έχουν ειπωθεί, προσωπικά την έχω ερωτευθεί ως πρώην κάτοχος audi που είχε σακουλιάσει και κρεμότανε και όχι μόνο σε μένα.
3ον Προσωπική άποψη αυτά παθαίνεις άμα αγοράζεις ότι σου πασάρει ο κάθε πωλητής, αγοράζεις αμάξια με άχρηστες λειτουργίες, τι να τη κάνεις τη ζάντα με χαμηλό προφίλ σε crossover? τι χρειάζονται τα θερμαινόμενα καθίσματα? και πολλά άλλα.
Με λιγότερα λεφτά (26μισό έδωσα) μπορείς να πάρεις τη τετρακίνητη έκδοση με διπλά ψαλίδια συν πίσω μοτέρ συν πίσω μετατροπέα (inverter). -
Γιατί λέει 35; Στο Corolla Cross μπήκε;
-
Το έχω ξαναγράψει.
Όταν είσαι καπως κοντούλης ή έχεις ας πούμε αρκετά παραπάνω κιλά και έχεις τέρμα χαμηλά το κάθισμα του οδηγου ή αρκετά ξαπλωμένη την πλάτη του για να χωρας και μετά δοκιμάζεις τον πίσω χώρο επιβατών βγάζεις λάθος αποτελέσματα.
Ο τρόπος που έχει το καθισμα του οδηγού για το ύψος και τον σωματότυπο του είναι λαθος. Εάν σηκώσει την πλάτη του οδηγου για να βλέπει καλά έξω χωρις να τον εμποδίσει η οθόνη του ταμπλό τότε οι χώροι για τον εαυτό του στο πίσω κάθισμα είναι πολύ μεγαλύτεροι.
Το αυτοκίνητο δεν έχει καλούς χώρους δεν θέλω να πω κάτι που δε ισχύει αλλά και αυτοί που τα παρουσιάζουν, έχουν κάπως παράξενες επιλογές στην θέση οδήγησης. -
@dublin said in Toyota Yaris Cross:
Γιατί λέει 35; Στο Corolla Cross μπήκε;
Γιατι ειναι η τούμπανο έκδοση στην Γερμανία. Οι τιμές στην Γερμανία είναι αρκετά πιο ακριβές από τις δικές μας. Ελλάδα το υβρίδιο ξεκινάει από €22.000 ενώ Γερμανία από €24.000 (με χειρότερο εξοπλισμό) και η αντίστοιχη έκδοση έχει €26.500. Γενικά οι Γερμανία έχει υψηλές τιμές. Θυμάμαι όταν έψαχνα το 2020 το Φιέστα, στην Ελλάδα καινούργιο ήταν πιο φτηνό από ότι στην Γερμανία μεταχειρισμένο...αχαχα!!!
-
Το civicακι όμως τζάμπα στο Germany...
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Εγώ λέω πως το Active είναι μια χαρά στα 22 χιλιάρικα, μέ έχει δελεάσει σοβαρά, άψογο γι αυτούς που το πήραν 20Κ, οριακά για έναν μερακλή να δώσει 25 σήμερα (στα 23 πριν ήταν πολύ ΟΚ επίσης) για Style, οι ακριβότερες εκδόσεις, οι 18αρες και λοιπές γελοιότητες ΔΕΝ έχουν λόγο ύπαρξης.
Ας δίναν και έναν τιμοκατάλογο με 5 βασικά πράγματα (φώτα λεντ, φωτοχρωματικός καθρέφτης, blind spot και τέτοια).Ακριβως οπως τα λες!
Και εγώ που εχω παραγγείλει το style μου λειπουν πραγματα μεν, αλλά και τα 25 ειναι οριακά πολλά..... εννοείται ότι αν ανεβει πολυ θα φαει ακύρωση!
Μαγκες όσοι τα πήραν στις αρχικές τιμές και τα έχουν ήδη παραλάβει!Σε οσους ειχαν παρει "εγγυηση"τιμης η ΤΟΥΟΤΑ το τηρει η χρεωνει νεες τιμες?
-
@tacos said in Toyota Yaris Cross:
Μαγκες όσοι τα πήραν στις αρχικές τιμές και τα έχουν ήδη παραλάβει!Σε οσους ειχαν παρει "εγγυηση"τιμης η ΤΟΥΟΤΑ το τηρει η χρεωνει νεες τιμες?
Εγω δεν εχω παραγείλει με εγγυηση τιμής
-
Το έχω ξαναγράψει
είχα παραγγείλει με κλειδωμένη τιμή ,20750 €
στον 1 χρόνο αναμονής πήρε αύξηση 1800 €
πλήρωσα 200 € παραπάνω δηλ. 20950 € γιατί το κράτος βγάζει τους φόρους με την νέα τιμή . -
Σε οσους ειχαν παρει "εγγυηση"τιμης η ΤΟΥΟΤΑ το τηρει η χρεωνει νεες τιμες?
Οπως τα έγραψε ο Μονμαν. Όταν έχει κλειδωμένη τιμή, η επιπλέον επιβάρνση είναι λόγω επιπλέον φόρου, αφού αυτός υπολογίζεται την στιγμή του εκτελωνισμού με τη νέα ΛΤΠΦ.
-
Χοντρο το μπεξιμο τελικα...
Να περιμενεις 12-14 μηνες να παραλαβεις και να σου τυχει αυτη η περιπτωση....
Μη σου τυχει.....Προσωπικα αν αποτυγχανε η επισκευη θα ζηταγα αναστροφη πωλησης.....
-
Το active hybrid που παρέλαβα δεν έχει πια την διχρωμία στο ταμπλό είναι όλο μαύρο όπως τα style , φυσικά γιατί αλλιώς δεν θα το παραλάμβανα έχει ανοικτόχρωμο ουρανό
Χάρηκα επίσης που επιβεβαίωσα ότι και τα 4 παράθυρα είναι αυτόματα και ανεβοκατεβαίνουν από το τηλεχειριστήριο με παρατεταμένο πάτημα ... για να προλάβω τους "εχθρούς" από το 2001 τα είχε το mondeo μου ... αλλα μιλάμε για toyota οπότε πρόοδος ! χάρηκα λοιπόν τόσο πολύ που αύριο έκλεισα ραντεβού για φιμέ μεμβράνες.
-
Ερώτημα, συνεχίζουν να έχουν αυτό το θέμα κι αυτοκίνητα που παράγονται και παραδίδονται τις τελευταίες εβδομάδες;
Πάντως πραγματική λύση θα ήταν να υποδείξει η ΤΟΥΟΤΑ ακριβώς το σημείο που πρέπει να κολληθεί, να ξυστεί το χρώμα και καθαριστεί πλήρως το σημείο, να γίνει πονταρισιά με κατάλληλου ρεύματος φορητή πόντα, να στεγανοποιηθεί και βαφτεί ξανά, να μπουν τα πλαστικά του, να τελειώσει οριστικά το θέμα και να είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ.
Φαντάζομαι για να επανεμφανίζεται, θα προσπαθούν τώρα με τίποτα κόλλες και τέτοια μαντζούνια να το μπαλώσουν στον ελαχιστο δυνατό χρόνο και κόπο...
Toyota Yaris Cross