-
Φάνη φάτον εκανε κουοτ τις φωτογραφίες
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
H χειρότερη φωτογραφία-γωνία του χαλκινου vs μια σωστή με ασημί, προσωπικά μ αρέσουν και τα δύο και αν και είμαι φαν του κόκκινου, θεωρω τελικά δεν πάει στο γιάρις κρος όσο πάει στη κορόλα πχ, ειδικά σε μονόχρωμο.
-
εε σόρυ δεν μπορώ να βρω μια καλή του χάλκινου με 16άρες όταν πάρω το δικό μου θα βγάλω πιο ωραίες...
πάρτε μια όμορφη από το περιοδικό που μας φιλοξενει για ψυχική αποζημίωση ...
-
Μια χαρά αμαξάκι είναι. Θα προτιμούσα λίγο μεγαλύτερο άνοιγμα των πίσω πορτών. Αλλά για νέες οικογένειες είναι τέλειο.
-
Καλησπέρα. Μάλλον θα καταλήξω και εγώ σε αυτό το αυτοκίνητο μιλάω για hybrid.
Θέλω να ρωτήσω τι χρόνους παράδοσης δίνουν τώρα? (Αν παίζει ρόλο μιλάω για αντιπροσωπείες στην Θεσσαλονίκη).
Επίσης επειδή θα κάνω και χρήση του προγράμματος flex έχει κανείς γνώση για το τι χρήματα ζητάνε για να ξεκινήσει η διαδικασία της παραγγελίας? Ζητάνε δλδ όλη την προκαταβολή ή ένα μέρος? -
@atsoum said in Toyota Yaris Cross:
Θέλω να ρωτήσω τι χρόνους παράδοσης δίνουν τώρα? (Αν παίζει ρόλο μιλάω για αντιπροσωπείες στην Θεσσαλονίκη).
Επίσης επειδή θα κάνω και χρήση του προγράμματος flex έχει κανείς γνώση για το τι χρήματα ζητάνε για να ξεκινήσει η διαδικασία της παραγγελίας? Ζητάνε δλδ όλη την προκαταβολή ή ένα μέρος?Αυτή τη στιγμή δίνουν 18 μήνες (εαν δεν άλλαξε κάτι από την προηγούμενη εβδομάδα) με ρεαλιστική παράδοση στους 12-14 μήνες. Αλλά όλα είναι ρευστά τόσο λόγω της ενεργειακής κατάστασης όσο και μερικών αλλαγών (προς το καλύτερο) που έκανε η Τογιότα. Γενικά θέλει υπομονή. Δνε παίζει ρόλο η πόλη, όλες οι παραγγελίες πάνε κεντρικά στην Τογιότα Ελλάς.
Για χρηματοδότηση, την προκαταβολή της χρηματοδότησης την δίνεις όταν έρθει το αυτοκίνητο για να γίνει η πληρωμή. Τώρα θα δόσεις την προκαταβολή της παραγγελίας (περ. €500).
-
@brokesmack Εχω παρατηρήσει και εγώ το ίδιο τρίξιμο κοντά στα όργανα,. Ακούγεται σαν να υπάρχουν πετραδάκια σε κάποια επιφάνεια και μόλις βρει τ αυτοκίνητο σε αναταράξεις "πηδάνε". Έχεις βρεί απο τι είναι τελικά?
-
Μια βοήθεια σχετικά με τις εκδόσεις γιατί έχω μπερδευτεί λίγο. Με ενδιαφέρουν τα παρακάτω (για hybrid)
- Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι & θερμαινόμενοι καθρέφτες
- Κάμερα οπισθοπορειας
- Διζωνικος κλιματισμός
- Προβολάκια ομίχλης
- Άνοιγμα πορτ μπαγκαζ από το χειριστήριο
Αυτά όλα τα βρίσκω μόνο στην έκδοση Adventure σωστά? Θυμάμαι πριν πολλά χρόνια πως τέτοια πράγματα μπορούσες να τα βάλεις ως πρόσθετα και σε μικρότερες εκδόσεις αλλά μάλλον αλλάξανε τα πράγματα...
Κάποια πράγματα που θα ήθελα αλλά μάλλον δεν υπάρχουν σαν επιλογές (ή θέλουν την επόμενη έκδοση) - Κάμερες 360 view
- Αισθητήρες παρκαρίσματος μπρος πίσω
- Αεραγωγούς στους πίσω επιβάτες
- Άνοιγμα πορτ μπαγκαζ με το πόδι (αυτό το έχει μόνο η επόμενη έκδοση αν κατάλαβα καλά).
Επειδή στην θέση που έχω στην πυλωτη πρέπει να περάσω από ένα στενό σημείο για λίγο (ανάμεσα από 2 κολώνες) γνωρίζει κανείς αν ενώ το αμάξι είναι σε λειτουργία, μπορώ από μέσα να κάνω αναδίπλωση μόνο τον ένα καθρέφτη?
-
Μια βοήθεια σχετικά με τις εκδόσεις γιατί έχω μπερδευτεί λίγο. Με ενδιαφέρουν τα παρακάτω (για hybrid)
- Κάμερα οπισθοπορειας
- Διζωνικος κλιματισμός
- Προβολάκια ομίχλης
Αυτά όλα τα βρίσκω μόνο στην έκδοση Adventure σωστά? Θυμάμαι πριν πολλά χρόνια πως τέτοια πράγματα μπορούσες να τα βάλεις ως πρόσθετα και σε μικρότερες εκδόσεις αλλά μάλλον αλλάξανε τα πράγματα...
Κάποια πράγματα που θα ήθελα αλλά μάλλον δεν υπάρχουν σαν επιλογές (ή θέλουν την επόμενη έκδοση) - Κάμερες 360 view
- Άνοιγμα πορτ μπαγκαζ με το πόδι (αυτό το έχει μόνο η επόμενη έκδοση αν κατάλαβα καλά).
Επειδή στην θέση που έχω στην πυλωτη πρέπει να περάσω από ένα στενό σημείο για λίγο (ανάμεσα από 2 κολώνες) γνωρίζει κανείς αν ενώ το αμάξι είναι σε λειτουργία, μπορώ από μέσα να κάνω αναδίπλωση μόνο τον ένα καθρέφτη?
χρεωνεται εξτρα οτι βαλεις.εγω ηλεκτρικα παραθυρα ηθελα να βαλω στο aygo μου και μου το χρεωσαν εξτρα
-
Μετά από μια ανάγνωση που έκανα τώρα στην ιστοσελίδα, Όσα ζητάς τα έχει όλα μόνο η ανωτάτη έκδοση Premier των 30.000€, αλλά και πάλι πληροφορίες για τους αισθητήρες δεν βρήκα, δεν ξέρω αν έχει εργοστασιακούς και μπαίνουν και μπροστά.
Κάμερες 360 και αεραγωγούς πίσω δεν έχει καμιά έκδοση. Πάντως δεν είναι τόση η απόσταση μεταξύ επιβατών ώστε να χωριστεί ο Κλιματισμός σε ζώνες και να μη φτάνει ο αέρας στους πίσω, μην ξεχνάμε πως μιλάμε για Γιάρις...
-
- Κάμερα οπισθοπορειας
- Διζωνικος κλιματισμός
- Προβολάκια ομίχλης
Με αυτά που θες κοιτάς απευθείας άλλο αμάξι.
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Με αυτά που θες κοιτάς απευθείας άλλο αμάξι.
Τα 1-5 δεν τα έχει η έκδοση Adventure? Αυτά είναι που με καίνε περισσότερο. Τα υπόλοιπα θα τα έβαζα σαν έξτρα αν γινόταν αλλά κατάλαβα πως δεν μπορείς (τουλάχιστον σε αυτό το μοντέλο) να προσθέσεις τέτοια feature. Οι εκδόσεις έρχονται με συγκεκριμένο εξοπλισμό και μπορείς να πειράξει πολύ λίγα πράγματα.
-
Καλησπέρα παιδιά. Έχω παραγγείλει τον Απρίλιο του 2022 ενα Yaris Cross ατμοσφαιρικο βενζίνη active plus με χειροκίνητο σασμαν. Ο λογος ηταν η περιορισμένη χρήση του οχήματος μεσα στον χρονο ( χονδρικά κάνω max 4.000km σε επαρχική πόλη). Αρκετοι γνωστοί μου λένε γιατι δεν πηρα το υβριδικο που είναι κ αυτόματο εν έτη 2022. Με έχουν βαλει σε σκεψεις για ακύρωση, εσείς τι λέτε; Απο κατανάλωση το ατμοσφαιρικό πως πάει;
Το κόστος του υβριδικού ήταν +3.000€.
Σας ευχαριστώ πολύ
-
- Κάμερα οπισθοπορειας
- Διζωνικος κλιματισμός
- Προβολάκια ομίχλης
Για τα 1-5 πάς κατευθείαν στην Adventure. Εφόσον πας εκεί, με άλλα €1.400 (περίπου) βάζεις και τους αισθητήρες μαζί με τυφλό σημείο και κάτι άλλα ψιλά. Οπότε είσαι κομπλέ.
Να κλείσεις ηλεκτρικά μόνο τον έναν καθρέπτη δεν γίνεται (δε ξέρω κάποιο αυτοκίνητο να έχει τέτοια λειτουργία). Αλλά γιατί να το κάνεις, κλείνεις και τους 2, περνάς και μετά τους ανοίγεις πάλι, το ίδιο κάνω όταν πάω στο γραφείο να παρκάρω.
-
@aprilfool7 said in Toyota Yaris Cross:
Καλησπέρα παιδιά. Έχω παραγγείλει τον Απρίλιο του 2022 ενα Yaris Cross ατμοσφαιρικο βενζίνη active plus με χειροκίνητο σασμαν. Ο λογος ηταν η περιορισμένη χρήση του οχήματος μεσα στον χρονο ( χονδρικά κάνω max 4.000km σε επαρχική πόλη). Αρκετοι γνωστοί μου λένε γιατι δεν πηρα το υβριδικο που είναι κ αυτόματο εν έτη 2022. Με έχουν βαλει σε σκεψεις για ακύρωση, εσείς τι λέτε; Απο κατανάλωση το ατμοσφαιρικό πως πάει;
Σας ευχαριστώ πολύ
φτηνη τιμή δεν πρόλαβες.
το ένα και μοναδικο plus του αυτοκινήτου σε σχέση με τον ανταγωνισμό (υβριδικότητα) δεν το πήρες
οπότε
ακύρωσε το χθες από μένα
και πάρε το υβριδικό αν θες (αν είσαι Toyotακιας είναι must)
αλλά για 4000 χλμ το χρόνο μονο, εγώ στην θέση σου σιγα μην κοιταγα να πάρω το πιο οικονομικό στην κατηγορία
θα κοιτούσα για κάνα πολύ όμορφο αυτοκίνητο (μακρια από Toyota δηλαδή) μεσα έξω αφού τα έξοδα για καύσιμα που δίνεις έτσι και αλλιώς είναι ελάχιστα με μολις 4000κλμ το χρόνο.
-
Καλησπέρα παιδιά. Έχω παραγγείλει τον Απρίλιο του 2022 ενα Yaris Cross ατμοσφαιρικο βενζίνη active plus με χειροκίνητο σασμαν. Ο λογος ηταν η περιορισμένη χρήση του οχήματος μεσα στον χρονο ( χονδρικά κάνω max 4.000km σε επαρχική πόλη).
Με 4.000χλμ τον χρόνο και στην επαρχία τι να το κάνεις το αυτόματο και το υβριδικό?? Επίσης, δεν έχεις λόγο να σε απασχολεί η κατανάλωση. Μιλάμε για διαφορά των 2 αυτοκινήτων €200-300/χρόνο (και πολλά λέω) στα 4.000χλμ, οπότε απόσβεση θα κάνεις την διαφορά τιμής σε 10 χρόνια....αχαχα!
Τέλος, εαν ακυρώσεις, μπαίνεις σε νέα σειρά αναμονής, χωρίς κλειδωμένη τιμή...δεν πιστεύω ότι σε συμφέρει.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Για τα 1-5 πάς κατευθείαν στην Adventure. Εφόσον πας εκεί, με άλλα €1.400 (περίπου) βάζεις και τους αισθητήρες μαζί με τυφλό σημείο και κάτι άλλα ψιλά. Οπότε είσαι κομπλέ.
Να κλείσεις ηλεκτρικά μόνο τον έναν καθρέπτη δεν γίνεται (δε ξέρω κάποιο αυτοκίνητο να έχει τέτοια λειτουργία). Αλλά γιατί να το κάνεις, κλείνεις και τους 2, περνάς και μετά τους ανοίγεις πάλι, το ίδιο κάνω όταν πάω στο γραφείο να παρκάρω.
Δεν βλέπω κάπου στο site στον διαμορφωτή επιλογή να προσθέσω τους αισθητήρες παρκαρίσματος. Εννοείς aftermarket ή είναι επιλογή που φαίνεται μόνο στο σύστημα που έχουν στις αντιπροσωπείες?
-
Σας ευχαριστώ πολύ
Το παραλαμβάνεις και το βάζεις για πώληση κατευθείαν με την τιμή που έχει σήμερα . Λογικά θα πουληθεί γρήγορα. Παραγγέλνεις το υβριδικό . Θα πληρώσεις παραπάνω ότι αύξηση πάρει από εδώ και πέρα. Θα χάσεις άλλο ένα χρόνο σε αναμονή.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Καλησπέρα παιδιά. Έχω παραγγείλει τον Απρίλιο του 2022 ενα Yaris Cross ατμοσφαιρικο βενζίνη active plus με χειροκίνητο σασμαν. Ο λογος ηταν η περιορισμένη χρήση του οχήματος μεσα στον χρονο ( χονδρικά κάνω max 4.000km σε επαρχική πόλη).
Με 4.000χλμ τον χρόνο και στην επαρχία τι να το κάνεις το αυτόματο και το υβριδικό?? Επίσης, δεν έχεις λόγο να σε απασχολεί η κατανάλωση. Μιλάμε για διαφορά των 2 αυτοκινήτων €200-300/χρόνο (και πολλά λέω) στα 4.000χλμ, οπότε απόσβεση θα κάνεις την διαφορά τιμής σε 10 χρόνια....αχαχα!
Τέλος, εαν ακυρώσεις, μπαίνεις σε νέα σειρά αναμονής, χωρίς κλειδωμένη τιμή...δεν πιστεύω ότι σε συμφέρει.
και βέβαια τον συμφερει να το ακυρώσει. στα πιο πανω συμφωνούμε
είναι ο ιδανικός υποψήφιος να πάρει ένα πιο fun to drive αυτοκίνητο ή αν δεν τρελένεται για οδήγηση ενα αυτοκίνητο με γαμάτο εσωτερικό και μπλιμπλιμπλίκια.
τι να το κάνει το yaris cross τελείως λάθος επιλογή αφού δεν εκμεταλεύεται την μοναδική αρετή του αυτοκινήτου αυτού. Ασε που γλιτώνει και από κολύρια στα μάτια όταν το κοιταει. Είναι σαν την ηλεκτροκόλληση το cross δεν πρέπει να το κοιτάς μεσα έξω όταν οδηγείς ή πας προς το αμάξι.
-
Δεν βλέπω κάπου στο site στον διαμορφωτή επιλογή να προσθέσω τους αισθητήρες παρκαρίσματος. Εννοείς aftermarket ή είναι επιλογή που φαίνεται μόνο στο σύστημα που έχουν στις αντιπροσωπείες?
Δεν υπάρχει, το βλέπουν στο σύστημα παραγγελιών στις αντιπροσωπείες. Το έχουν προσθέσει ορσιμένοι (και ένας φίλος μου). Εαν χρειαστείς βοήθεια θα σου πω λεπτομέρειες.
@cirus said in Toyota Yaris Cross:
και βέβαια τον συμφερει να το ακυρώσει. στα πιο πανω συμφωνούμε
τι να το κάνει το yaris cross τελείως λάθος επιλογή αφού δεν εκμεταλεύεται την μοναδική αρετή του αυτοκινήτου αυτού.
Δεν τον συμφέρει στο ερώτημα που έθεσε, δλδ, να ακυρώσει και να βάλει νέα παραγγελία για το υβριδικό. Να ακυρώσει γενικά είναι δικό του θέμα. Δεν ξέρουμε τι ζητάει από ένα αμάξι. Γιατί έχεις λάθος να λές ότι το YC εχει μόνο μια αρετή. Είναι εξαιρετικό και στον δρόμο, ένα κλικ κάτω από Puma και καλύτερο από τα περισσότερα της κατηγορίας τους....εαν το οδηγήσεις θα καταλάβεις. Και με το χειροκίνητο και την ατμόσφιαραι είναι και ευχάριστω εαν σου αρέσει να στροφάρεις και να αλλάζεις ταχύτητες.
Όσο για την εμφάνιση, τελείως υποκειμενικό...όπως είπα εμένα μου ψιλοαρέσει, η γυναίκα μου το βρίσκει το πιο όμορφο μετά το 2008 (που εμένα δεν μου αρέσει). Γούστα είναι αυτά!!
Toyota Yaris Cross