-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Εγω ήθελα ασημένιο η χάλκινο ,η ψήφος της γυναίκας και του γιου ήταν το χάλκινο οπότε κλείσαμε oxide bronze.
Ευτυχώς!! Σε ασημένιο είναι χάλια, το χειρότερο χρώμα για το συγκεκριμένο αμάξι...δεν του πάει καθόλου. Σε διχρωμάι κάτι γίνεται αλλά γενικά είναι χάλια...αχαχα!
-
Δεν φταίνε τα χρώματα που είναι σαν ανάποδο γαμωτο. Είναι κακάσχημο και προσπαθείτε να το σώσετε με το μακιγιάζ!
-
-
@ggab said in Toyota Yaris Cross:
Δεν φταίνε τα χρώματα που είναι σαν ανάποδο γαμωτο. Είναι κακάσχημο και προσπαθείτε να το σώσετε με το μακιγιάζ!
Και σκέψου ότι είναι από τα ομορφότερα b suv...!! Καταλαβαίνεις πως είναι τα υπόλοιπα....
-
Δικός μου ο Τάσος!
Χρωματάρα το ασημί απλά είχε παίξει πολυ παλιότερα.
Και η πέρλα του πάει αλλά μετά από 3 αμαξια σε λευκό και δη 2 σε πέρλα, παμε για κατι πιο κλασσικό (και πάντα ανοιχτόχρωμο).... -
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Εγω ήθελα ασημένιο η χάλκινο ,η ψήφος της γυναίκας και του γιου ήταν το χάλκινο οπότε κλείσαμε oxide bronze.
Ευτυχώς!! Σε ασημένιο είναι χάλια, το χειρότερο χρώμα για το συγκεκριμένο αμάξι...δεν του πάει καθόλου. Σε διχρωμάι κάτι γίνεται αλλά γενικά είναι χάλια...αχαχα!
Ειναι υποκειμενικό το χρώμα! Σε καθε αμαξι παει το ασημί !
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Ειναι υποκειμενικό το χρώμα! Σε καθε αμαξι παει το ασημί !
Άλλα γούστα...για εμένα το ασημί είναι το χειρότερο χρώμα μετά το μαύρο, τελείως αδιάφορο και ουδέτερο. Και στο Κρος το βρίσκω τελείως παράταιρο...αλλά είπαμε γούστα είναι αυτά.
ΥΓ: είμαι υπερ των φωτεινών και νέω χρωμάτων, έχω βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Και σκέψου ότι είναι από τα ομορφότερα b suv...!! Καταλαβαίνεις πως είναι τα υπόλοιπα....
Μπροστά σε αυτό και το μπαγιον δείχνει όμορφο!
Χωρίς πλάκα το κατατάσσω δίπλα στο μουλτιπλα.......... ειδικά μπροστά πονάνε τα μάτια μου. -
Μπροστά σε αυτό και το μπαγιον δείχνει όμορφο!
Χωρίς πλάκα το κατατάσσω δίπλα στο μουλτιπλα.......... ειδικά μπροστά πονάνε τα μάτια μου.Είπαμε γούστα ειναι αυτά. Με το μπαγιόν δεν το βάζω καν δίπλα, το μπαγιό είναι ό,τι ασχημότερο έχει βγάει η αυτοκίνηση τα τελυταία 30-40 χρόνια!
Το κρος για εμένα είναι μέσα στα 2-3 ομορφότερα B Suv. Ειπαμε υποκειμενικά ειναι αυτά!
-
Σαφώς και είναι γούστα όπως είπαμε, δε με τρελαίνει το bayon αλλά το θεωρώ καλύτερο εμφανισιακά από πολλά b suv. Θα έδινα την ψήφο του ασχημότερου, με διαφορά, b suv στο c3 aircross, στο pre f/l κυρίως.
-
Το ομορφότερο της κατηγορίας:
Το ασχημότερο της κατηγορίας:
Έτσι είναι;
-
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
Έτσι είναι;
Εμένα το ίδιο άσχημα μου φαίνονται πάντως.
-
Ποιος το είπε πριν;
Το cross έχει την σχεδίαση βγαλμένη απο τα 80s και τις κονσολες παιχνιδιών, sega, Nintendo κτλ. Αν είστε πιο μπαρμπαδες δεν θα το καταλάβετε.
-
Ομορφότερα της κατηγορίας, puma, troc f/l και taigo.
-
Η ομορφιά σε ένα αυτοκίνητο είναι υποκειμενική. Αντίθετα η ασχήμια είναι αντικειμενική!!!!
-
@antonakis said in Toyota Yaris Cross:
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
Έτσι είναι;
Εμένα το ίδιο άσχημα μου φαίνονται πάντως.
περιπου. το yaris είναι το 2ο ασχημότερο ή 3ο
το πιο ασχημο είναι το bayon ξεκαθαρα για μενα
αλλα βεβαια αυτα τα πράγματα είναι υποκειμενικά
καποιος μπορει να ισχυριστεί οτι το bayon είναι το ομορφότερο και το puma το ασχημότερο. δεν μπορεις να πεις ότι έχει αδικο ή δικιο αλλά σίγουρα δεν θα είναι στην πλειοψηφία. γουστά είναι αυτά...... οτι αρεσει στον καθένα
-
Η ομορφιά σε ένα αυτοκίνητο είναι υποκειμενική. Αντίθετα η ασχήμια είναι αντικειμενική!!!!
χαχααχαχαχ καλό !!!!!!!
-
Τζα!!!!
Τι κουκλί είναι αυτό;
https://www.spiegel.de/auto/fahrkultur/aurora-safety-car-ganz-sicher-haesslich-a-1189421.html
-
όταν τραβάς την φωτο από την σωστή γωνία ...το ομορφότερο!
όταν τραβάς από την λάθος το ασκημότερο ,τζαμπα το χαμήλωμα ...
να τα ξέρετε αυτά όταν βγάζετε τα καμάρια σας φωτογραφίες ...ιδίως όταν έρθει η εποχή για πούλημα ...
-
όταν τραβάς την φωτο από την σωστή γωνία ...το ομορφότερο!
να τα ξέρετε αυτά όταν βγάζετε τα καμάρια σας φωτογραφίες ...ιδίως όταν έρθει η εποχή για πούλημα ...η φωτό που είναι το yaris από πάνω όντως φαίνεται ωραίο!!!! αυτό είναι ΜΑΓΚΙΑ
το έχεις με τις φώτο!!!!! με εντυπωσίασες αλήθεια
βεβαια το puma όποια γωνία και να το βγαλεις το ομορφότερο είναι
ο μόνος τρόπος να φανεί μάπα είναι να βάλεις μια αμαξάρα δίπλα
Toyota Yaris Cross