-
@xrist0s4 said in Toyota Yaris Cross:
Μαθαμε ότι κλείνουν με κουμπί τα παράθυρα! Ανοίγουν όμως ;
Στο προγραμματίζουν από την Toyota. Ανοίγουν κ κλείνουν όλα μαζί με παρατεταμένο πάτημα από το τηλεχειριστήριο.
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Όπως λεει κάποιος στα σχόλια "πηγαίνοντας την γυναίκα σου να γεννήσει"
κατά περίεργο τρόπο πάλι 5.5 αν βλέπω καλά έγραψε
Η άλλη όψη του νομίσματος
2,8 στην πόλη 4,5 μέση μικτή , παντα μιλάμε για λίτρα / 100 χλμΚαλα αυτες οι μετακινησεις μονο πολη δεν ειναι, κινηση μηδεν, καμια σχεση με εμας.
Ανετα το focus θα εγραφε 5,5 λιτρα στην ιδια διαδρομη -
@a-ctive said in Toyota Yaris Cross:
Όπως λεει κάποιος στα σχόλια "πηγαίνοντας την γυναίκα σου να γεννήσει"
κατά περίεργο τρόπο πάλι 5.5 αν βλέπω καλά έγραψε
Η άλλη όψη του νομίσματος
2,8 στην πόλη 4,5 μέση μικτή , παντα μιλάμε για λίτρα / 100 χλμΚαλα αυτες οι μετακινησεις μονο πολη δεν ειναι, κινηση μηδεν, καμια σχεση με εμας.
Ανετα το focus θα εγραφε 5,5 λιτρα στην ιδια διαδρομηΕεε αυτό είναι το νόημα οδηγώντας το αντι -υβριδικά και ολίγον χουλιγκάνικα καίει όπως τα άλλα σε ιδανικές συνθήκες (ο 1000 tsi καίει ακόμη λιγότερο απο τον ecoboost) , οταν το πας οικονομικά και υβριδικά στην ελληνική κίνηση καις το 1/2 απο τους άλλους που κλείνουν τον κλιματισμό για οικονομία και παλεύουν με τον συμπλέκτη και τον λεβιέ ...
-
που κλείνουν τον κλιματισμό για οικονομία
Ευτυχώς δεν ξέρω κανέναν τέτοιον...
-
@realzeus said in Toyota Yaris Cross:
Όταν έρθεις ξανά στην πόλη δες πόσα είναι με ανοικτά παράθυρα μεσημεριάτικα με 32-35 βαθμούς έξω...
-
@realzeus said in Toyota Yaris Cross:
Όταν έρθεις ξανά στην πόλη δες πόσα είναι με ανοικτά παράθυρα μεσημεριάτικα με 32-35 βαθμούς έξω...
Δεν αμφιβάλλω, απλά χαίρομαι που κανείς από αυτούς δεν είναι φίλος μου. Δεν θέλω τέτοιους φίλους, που λέει και ο Τερζής!!! Χαχα!
-
Στο πρώτο απο τα παραπάνω βίντεο ο ΜαυροΤζο οδηγεί αρκετά επιθετικά , ο αριστερός δείκτης παει στην παραμικρή ευκαιρία στο PWR , δίνοντας την ευκαιρία σε κάποιον να ακούσει τον ήχο της μετάδοσης .
Αν βάλετε ακουστικά θα διαπιστώσετε οτι ιδίως στο πατα ασε στα σύντομα δηλ ανοίγματα ακούγετε ιδιαίτερα όμορφα εχει ενα βραχνό ήχο σαν παλιό αυτόματο V6 , έτσι ακούγετε και στην πραγματικότητα. -
Το αν θα βγαίνει χωρίς ζόρια σε ανηφόρες καρφί, γκαλντερίμια κλπ, υπάρχει κανείς να μας το βεβαιώσει;
π.χ. Ανεβαίνοντας Μακρινίτσα από Κουκουράβα, πηγαίνοντας Λεφόκαστρο από Άφησο κλπ. -
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
Το αν θα βγαίνει χωρίς ζόρια σε ανηφόρες καρφί, γκαλντερίμια κλπ, υπάρχει κανείς να μας το βεβαιώσει;
π.χ. Ανεβαίνοντας Μακρινίτσα από Κουκουράβα, πηγαίνοντας Λεφόκαστρο από Άφησο κλπ.To αυτοκίνητο μεταμορφώνεται στο Pwr mode.
Μου κανει καθε φορα εντύπωση και ακόμη μεγαλυτερη που κανεις δεν το έχει αναφερει οσο διαβάζω. -
@kpaiss said in Toyota Yaris Cross:
π.χ. Ανεβαίνοντας Μακρινίτσα από Κουκουράβα, πηγαίνοντας Λεφόκαστρο από Άφησο κλπ.To αυτοκίνητο μεταμορφώνεται στο Pwr mode.
Μου κανει καθε φορα εντύπωση και ακόμη μεγαλυτερη που κανεις δεν το έχει αναφερει οσο διαβάζω.Ελάμπορεητ πλιζ
-
Σε pwr mode αρπάζει πολύ και απο χαμηλά.
Κινει το αμάξωμα με μεγάλη ευκολία σε ανηφόρες , επιταχύνσεις κτλπ.
Ο μικρος , μου έχει απαγορευσει να το χρησιμοποιώ γιατι φοβάται. -
Ο μικρος , μου έχει απαγορευσει να το χρησιμοποιώ γιατι φοβάται.Καλό. Οπότε σε μια δύσκολη ράμπα θα βγεις εύκολα. Το θέμα είναι, αν η ράμπα είναι 200 ή 500μ μήκος, διαρκεί τόσο η ώθηση;
-
Ο μικρος , μου έχει απαγορευσει να το χρησιμοποιώ γιατι φοβάται.Καλό. Οπότε σε μια δύσκολη ράμπα θα βγεις εύκολα. Το θέμα είναι, αν η ράμπα είναι 200 ή 500μ μήκος, διαρκεί τόσο η ώθηση;
Όσο το έχω δει σε κάποιες μεγάλες βόλτες απο περιέργεια , (ξεχνας λογικά την οικονομία) , ο κινητηρας δουλεύει παραπάνω και έχει συνέχεια φορτισμένη την μπαταρία.
Οπότε πάντα έχεις αποθέματα. -
Μια συσκευη για αναβαθμιση του αντροιντ του αυτοκινητου, τουλαχιστον οσοι εχουν την απλη εκδοση.
link text -
@xrist0s4 said in Toyota Yaris Cross:
Μια συσκευη για αναβαθμιση του αντροιντ του αυτοκινητου, τουλαχιστον οσοι εχουν την απλη εκδοση.
link textΑυτά είναι ! εμείς που παραγγείλαμε active ,την πιο απλή έκδοση δηλαδή ,με κάτω απο 200€ και μια sim για δεδομένα αναβαθμιζόμαστε σε επίπεδα που δεν προσφέρει ουτε η κορυφαία έκδοση ...
χρήσιμο φθηνό γκάτζετ είναι και οι
Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω
https://www.youtube.com/watch?v=XzR-qmcfGoU
το ενδιαφέρον είναι οτι και οι 4 μπαίνουν στο μαύρο κομμάτι του προφυλακτήρα οπότε δεν χρειάζονται βάψιμο. -
Έλεγα να πάω να δω και το ...αντίπαλον δέος του ντίζελ.
Σήμερα πέρασα στα γρήγορα και μίλησα να πάω για τεστ ντραηβ. Δίνουν το ετοιμοπαραδοτο εκθεσιακό 4κινητο 28μισο περίπου.
Εγώ το λέω συμπαθητικό έως όμορφο το αμάξι. Οι μεγάλες ζάντες υπερβολή.
Θέση οδήγησης δεν είναι κι άσχημη, τέρμα πίσω το κάθισμα χωράω περίπου όπως στο αιρκρος που δεν το τερματίζω πάντα.
Και πίσω από μένα οριακά μπήκα, ακουμπάνε βέβαια τα πόδια μου μπροστά. Πρόβλημα μεγάλο όμως οι πίσω πόρτες, δεν νομίζω πως φτάνουν 45⁰ άνοιγμα, και παιδάκι εντάξει, αλλά ας πούμε οι ηλικιωμενοι γονείς που δεν μπορούν να μπουν βγουν στηριγμένοι στο ένα πόδι με κίνηση λέι-απ με σπάσιμο μέσης, θα τα βρουν σκούρα. Ομοίως μου φαίνεται αδύνατον να μπει καθισματακι ενισχυμένο σε αυτό το άνοιγμα, αν και δε με αφορά. Πιο πολύ μοιάζει για 2+2 επιβάτες, παρά για 4θεσιο (αν και σφηνωτα χωράνε 2 ενήλικες ) και μου φάνηκε πως για 3 πίσω ούτε λόγος... κλασικά στην πάγια τακτική της ΤΟΥΟΤΑ το πορτμπαγκάζ κλειδωμένο (σκέψου ότι σε υβριδικο ξεσυνδεουν τη μπαταρία οι μπαγασηδες...) και ρίχνοντας το κάθισμα για να δω λίγο ο χώρος αποσκευών απογοητευτικος στο 4κινητο. Δικινητο δεν είδα.
Τώρα σας διαβάζω και δεν έχει ούτε αισθητήρες ούτε χάρτες (έστω ΑΑ) η φθηνή έκδοση;
Δεν ξέρω, αν και όμορφο σε σύγκριση με το αιρκρος μου φαίνεται μισή κατηγορία μεγεθους κάτω το αυτοκίνητο.
Ίσως πάω να το οδηγήσω αλλά η πρώτη επαφή δεν ήταν και τόσο εγκαρδιωτικη. Θέλει πολλούς συμβιβασμούς. -
.....ή δίαιτα
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
.....ή δίαιτα
Δηλαδή πριν μπω στο swift που χωρούσα μια χαρά, κι άνοιγαν οι πόρτες κανονικά, είχα χάσει κιλά;
-
Το ότι τερματιζεις σε ένα αυτοκίνητο το κάθισμα τέρμα πίσω, πρέπει να σε ανησυχήσει.
Οι πίσω πόρτες όντως είναι μικρές με μικρό άνοιγμα
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Το ότι τερματιζεις σε ένα αυτοκίνητο το κάθισμα τέρμα πίσω, πρέπει να σε ανησυχήσει.
Οι πίσω πόρτες όντως είναι μικρές με μικρό άνοιγμα
Ρε συ Λαπ, και να χάσω κιλά, για να χωράω άνετα στο ΤΟΥΟΤΑ πάλι τέρμα θα είναι το κάθισμα με 1.80μ ύψος. Οι πιο ψηλοί θα κάθονται με τα γόνατα ψηλά.
Το τέρμα στο γιαρις Κρος είναι στα 3/4 των άλλων αυτοκινήτων. Το γράφω πως στο αιρκρος δεν τερματίζω.
Η εργονομία στα σουβοειδη πρέπει να είναι οριζόντια το μηριαιο και όχι να κάνει γωνία.
Toyota Yaris Cross