-
@dettol said in Toyota Yaris Cross:
βολευουν τα ηλεκτρονικα εγχειριδια. Ενα pdf Που το εχεις σε ταμπλετ, κινητο κτλπ. Ασε που εχεις ευκολα τη δυνατοτητα της αναζητησης και δεν χρειαζεται να ξεφυλλιζεις εγκυκλοπαιδεια
Υπάρχουν και οι λίγο μεγαλύτεροι, που παραδοσιακά βολεύονται με την έντυπη μορφή.
Στην ανάγκη θα προστρέξουν στο ηλεκτρονικό εγχειρίδιο οδηγιών, αλλά αν υπάρχει επιλογή, θα διαλέξουν τον πατροπαράδοτο τρόπο
-
@antoniokon said in Toyota Yaris Cross:
@dettol said in Toyota Yaris Cross:
βολευουν τα ηλεκτρονικα εγχειριδια. Ενα pdf Που το εχεις σε ταμπλετ, κινητο κτλπ. Ασε που εχεις ευκολα τη δυνατοτητα της αναζητησης και δεν χρειαζεται να ξεφυλλιζεις εγκυκλοπαιδεια
Υπάρχουν και οι λίγο μεγαλύτεροι, που παραδοσιακά βολεύονται με την έντυπη μορφή.
Στην ανάγκη θα προστρέξουν στο ηλεκτρονικό εγχειρίδιο οδηγιών, αλλά αν υπάρχει επιλογή, θα διαλέξουν τον πατροπαράδοτο τρόπο
σταματησε να μου κακοφαινεται απο την εποχη που τα videogames εκοψαν τα εντυπα εγχειριδια (για λογους κοστους εκτυπωσης και μεταφορας, αφου αυξανοταν το βαρος και οι διαστασεις της συσκευασιας), αλλα ναι καταλαβαινω απολυτα την λογικη
-
Έχω θέμα δεν μπορώ να βάλω τους χάρτες ενώ το κινητό μου εχει android outo
I -
@rocker said in Toyota Yaris Cross:
Έχω θέμα δεν μπορώ να βάλω τους χάρτες ενώ το κινητό μου εχει android outo
IΑν συνδέεις το κινητο με το καλωδιο προσεξε οταν σε ρωτάει τι είδους συνδεση θέλεις να επιλέγεις "μεταφορά αρχείων/android auto" .... μπορεί να φταίει αυτό.... ριξε μια ματιά κ εδω μήπως σε βοηθήσει, αλλα αφορά το infotainment της active , active plus...
https://youtu.be/AwbErz8kJZ8?si=IP8zQDYJB2iyBnU1 -
Εντάξει βρήκα λύση....αμαξαρα πολύ το γουσταρω....και το χρώμα που το διάλεξα σκούρο γκρι- ανθρακι πολύ ωραίο!!
-
@rocker said in Toyota Yaris Cross:
Εντάξει βρήκα λύση....αμαξαρα πολύ το γουσταρω....και το χρώμα που το διάλεξα σκούρο γκρι- ανθρακι πολύ ωραίο!!
Καλοριζικο.Πολλα και ασφαλη ταξιδια να εχεις.
-
Yaris Cross Hybrid έκδοση Active, το παρέλαβα πριν 15 ημέρες, έκανα 650 χιλ και από χθες άρχισε να ακούγεται τρίξιμο από την πλευρά του οδηγού, τουλάχιστον εντός πόλης σε χαμηλές ταχύτητες. Δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω με βεβαιότητα αν προέρχεται από την πόρτα ή κάποιο άλλο σημείο τριγύρω. Καμιά ιδέα ή πρόταση?
Επίσης σκεφτόμουν να αντικαταστήσω τα φώτα αλογόνου που διαθέτει με led. Έχετε άποψη περί του θέματος.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
@implosioncf1 said in Toyota Yaris Cross:
Yaris Cross Hybrid έκδοση Active, το παρέλαβα πριν 15 ημέρες, έκανα 650 χιλ και από χθες άρχισε να ακούγεται τρίξιμο από την πλευρά του οδηγού, τουλάχιστον εντός πόλης σε χαμηλές ταχύτητες. Δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω με βεβαιότητα αν προέρχεται από την πόρτα ή κάποιο άλλο σημείο τριγύρω. Καμιά ιδέα ή πρόταση?
Επίσης σκεφτόμουν να αντικαταστήσω τα φώτα αλογόνου που διαθέτει με led. Έχετε άποψη περί του θέματος.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Για το τριγμό πάνε στην αντιπροσωπεία , μετα ενημέρωσε μας τι σου είπαν.
Για τα αλογόνου η πιο εύκολη μετατροπή ever , πάρε απο εταιρεία που τους δίνει εγγύηση και τοποθέτησε τα μόνος σου .
Στην ομάδα στο FB βάζουν της novsight που εχει φυσικό κατάστημα, ακόμα καλλίτερα. -
novsight 2 χρόνια εγγύηση απο τον αντιπρόσωπο
https://www.electronicaeshop.eu/τις έχω 3 χρόνια στη μηχανη, άψογες, συνιστώνται ανεπιφύλακτα
-
Όταν βάζετε led (χωρίς ρυθμιση και υποδομή στο αυτοκίνητο) να σκέφτεστε και τους απέναντι που τους τυφλωνετε
-
Διαδρομή 07:30 το πρωί από Παπάφειο στα ΚΤΕΛ Μακεδονία από το κέντρο.
Χωρίς υψομετρική διαφορά με 4 άτομα και αποσκευές .Το αυτοκίνητο έχει τεχνολογία λέμε ... 2,8 !!!
-
Γιατί σου έκαψε τόσο πολύ;
-
Γιατί δεν πηγαίνετε με καρότσι οικοδομής, πιο φτηνά θα σας ερχόταν...
-
@criuser said in Toyota Yaris Cross:
Γιατί δεν πηγαίνεται με καρότσι οικοδομής, πιο φτηνά θα σας ερχόταν...
Όχι κι εσύ τέτοια ορθογραφικά λάθη!
Υ.Γ. Γενικά σχεδόν κανένας δεν προσέχει τι γράφει...
Αν αρχίσει κάποιος να διορθώνει στο φόρουμ, δεν θα τελειώσει ποτέ...
Αυτό ισχύει παντού...Facebook, Instagram κλπ...
Λες και είναι νέα μόδα...
-
Ακόμη και με τα λάθη τους θέλω να γράφουν στο νήμα του υπεραυτοκινήτου Yaris Cross
δεν διώχνουμε κανέναν -
Στην πράξη, η μεταφορά βάρους (όπως το καρότσι) συνεπάγεται κατανάλωση μυϊκής ενέργειας, που με τη σειρά του συνεπάγεται και κατανάλωση θερμίδων, που με τη σειρά του προϋποθέτει κατανάλωση τροφής (μη θίξουμε και τις τιμές στα supermarket)
LapModeOff
Για να μη στα πολυλογώ, μάλλον και πάλι πιο οικονομικά (και ξεκούραστα) είναι με το Y, YC
-
@antoniokon said in Toyota Yaris Cross:
Όχι κι εσύ τέτοια ορθογραφικά λάθη!
Υ.Γ. Γενικά σχεδόν κανένας δεν προσέχει τι γράφει...
Αν αρχίσει κάποιος να διορθώνει στο φόρουμ, δεν θα τελειώσει ποτέ...
Αυτό ισχύει παντού...Facebook, Instagram κλπ...
Λες και είναι νέα μόδα...
Εμ με αυτά που διαβάζω μειώνεται η όραση μου...
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Ακόμη και με τα λάθη τους θέλω να γράφουν στο νήμα του υπεραυτοκινήτου Yaris Cross
δεν διώχνουμε κανένανΤο ξέρουμε για αυτό σας αγαπάμε...
Αλλωστε τα βανάκια σας δικά μας είναι...
Και από εσάς παίρνουμε μέρισμα...
-
@v_a said in Toyota Yaris Cross:
Στην πράξη, η μεταφορά βάρους (όπως το καρότσι) συνεπάγεται κατανάλωση μυϊκής ενέργειας, που με τη σειρά του συνεπάγεται και κατανάλωση θερμίδων, που με τη σειρά του προϋποθέτει κατανάλωση τροφής (μη θίξουμε και τις τιμές στα supermarket)
LapModeOff
Για να μη στα πολυλογώ, μάλλον και πάλι πιο οικονομικά (και ξεκούραστα) είναι με το Y, YC
Ισιωμα λέει ήταν, με ένα καρουλάκι στα στηρίγματα, μια χαρά θα πήγαινε, ως τρίκυκλο.
-
Αλλωστε τα βανάκια σας δικά μας είναι...
Χρόνια η συνεργασία. Εσείς πήρατε το 107/C1 και φυσικά το υπερ-κιβώτιο που έχεις και στα 2 σου Γαλλικά, εεε καιρός ήταν να δώσετε και εσείς κάτι, αφού η Τογιότα δεν ασχολείται με μεταφορικές.
Toyota Yaris Cross