-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
@spiros-0 said in Toyota Yaris Cross:
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
@dstou said in Toyota Yaris Cross:
Σε άλλες περιπτώσεις απλά αναβάλλεις την αγορά γισ αργότερα, και βγαίνεις πολλαπλά κερδισμένος σε τομείς όπως: αποταμιεύσεις και κάνεις αγορά μετρητοίς ή με λιγότερο χρέος, ομαλοποιείται η αγορά, βελτιώνεται η ποικιλία , μειώνεται ο χρόνος αναμονής, κ.α.
Είναι διαφορετικός τρόπος σκέψης απλά....και τον ακούω. Εγώ σκέφτομαι τελείως διαφορετικά. Δεν θα μοιζεριάσω με κάτι που δεν θέλω πια (γιατί δεν με εξυπηρετεί) για να περιμένω κάτι τελείως αβέβαιο στο μέλλον. Θα κάνω αυτό που θέλω για να περνάω καλύτερα σήμερα...είμαι αυτής της λογικής.
Που διαφέρει ρε συ Φάνη η λογική αυτή από τη λογικη του μέσου νεοελληνα που χορεύει στο Συνταγμα πουλώντας ανέξοδα "επανάσταση" με το iphone, το νύχι και μαλλί κομμωτηρίου, τα επώνυμα ρουχα, το φρέντο και την κλάιν νοοτροπία, περιμένοντας το επίδομα του κράτους ή του μπαμπά....
Fuck logic!
δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει ενας ανθρωπος που υπολογιζει τα οικονομικα του και αποφασιζει να παρει νεο αυτοκινητο με αυτον που χορευει στο Συνταγμα και ζηταει να ανθισει το λεφτοδεντρο
Στο ότι βαφτίζεται "ανάγκη" χωρις να υπάρχει πραγματική αναγκη ένα καταναλωτικό προϊον.. μια καύλα συνήθως, εργαλείο επίδειξης - λεφτά πεταμένα στο δρόμο όπως το νέο αμάξι...
Πως ξερεις εσυ τι ειναι αναγκη για τον καθενα;
Ενας πουλαει ενα αυτοκινητο 20ετων για να παρει κατι καινουργιο για να ειναι ασφαλης, αλλος αλλαζει καθε 2 χρονια, αλλος αλλαζει καθε 2 χρονια αλλά βγαζει 20Κ/μηνα, αλλος παιρνει το 1ο του αυτοκινητο. -
Στο ότι βαφτίζεται "ανάγκη" χωρις να υπάρχει πραγματική αναγκη ένα καταναλωτικό προϊον.. μια καύλα συνήθως, εργαλείο επίδειξης - λεφτά πεταμένα στο δρόμο όπως το νέο αμάξι...
Η κατανάλωση είναι ανάγκη, βασικό συστατικό του καπιταλιστικού συστήματος. Επίσης ανάγκη είναι η καλύτερη ποιότητα ζωής (από σαπάκι 20ετίας που όλο χαλάει και είναι ανασφαλές σε σύγχρονο όχημα), η ανετότερη μετακίνηση και πολλά άλλα. Το αυτοκίνητο είναι όπως κάθε προϊόν...με την δικιά σου λογική δεν πρέπει να αλάζουμε ρούχα, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, σπίτια, παπούτσια κλπ.
by the way πριν την αναμπουμπούλα με τους πολέμους και τις αυξήσεις είχα αλλάξει στο σπίτι όλες τις λάμπες led, τηλεοράσεις το ίδιο, κλιματιστικά inverter και έβγαλα το χειμώνα, άμα τα είχα αφήσει τα λεφτά στη τράπεζα θα έδινα τα τριπλά στη ΔΕΗ. Έτσι πάει το πράγμα και στα αυτοκίνητα.
-
Πάντα ακριβά ήταν τα αυτοκίνητα, ποτέ δεν ήταν εύκολο και άνετο να αγοράσεις. Τώρα βέβαια παράγινε το κακό.
Υπάρχουν λύσεις ακόμα και για 4μελείς οικογένειες με αρκετά προσιτές τιμές. Κοίταγα προχθές το διαμορφωτή του νέου Fabia. Με κάτω από 19k παίρνεις αξιοπρεπέστατο αυτοκίνητο, με χώρους, πορτμπαγκάζ, μοτεράκι 1.0 tsi 110hp. Καλύπτεις με ελάχιστες έως καθόλου παραχωρήσεις οικογενειακές ανάγκες 4μελούς οικογένειας και στην πόλη και εκτός. Με 1-2k παραπάνω πας σε αξιοπρεπέστατο Hyundai i-30 με ακόμα μεγαλύτερους χώρους.
Ανάλογα με τα οικονομικά του και τις ανάγκες του, υπάρχουν λύσεις για τον καθένα. Ακόμα και ατμοσφαιρικά με 15k και 80hp που και στη δουλειά σου σε πάνε και την οικογενειακή εκδρομή κάνεις άνετα με ταχύτητες 110-120 km/h. Κι ας μην έχουν οθονάρα και γκάζι.
Όποιος θέλει SUVαρα, με ψηφιακό καντράν, αυτόματο κιβώτιο, οθονάρα, όλα τα συστήματα ασφαλείας και να ψήνει και καφέ, ας βάλει το χέρι στη τσέπη να το πληρώσει αν μπορεί, μη γκρινιάζει...
-
Συμφωνώ .
Δεν μπορεί ένας 40+ που έχει φάει την μεγαλύτερη μεταπολεμική οικονομική κρίση , να μην ζει την ζωή του. Χάσαμε τα καλύτερα χρονια της ζωής μας σε κρίση , όποτε δεν υπάρχει λόγος να προσθέσουμε άλλη μιζέρια. Έχεις καλή δουλειά και είσαι σχετικά άνετος, αξίζει να ζεις μια αντίστοιχη ζωή.
Οπως και να τα υπολογίσεις , επενδυτικά η αποταμίευση σήμερα είναι ζημιά. Δεν λέμε να μην έχεις ενα ποσό στην ακρη για ώρα ανάγκης αλλά επενδυτικά είναι μειον.
Επενδυτικά η Ελλάδα ήταν σουπερ ευκαιρία για ακίνητα και μετοχές πάνω στην κρίση. Αυτήν την στιγμή μάλλον ζούμε μια παγίδα ρευστότητας χωρίς εύκολη επενδυτική διέξοδο όποτε στατιστικά τροφοδοτείτε και η κατανάλωση. (γιατί να στερηθώ ώστε το κομπόδεμα να χάνει -8% το χρόνο και να μην κάνω καλύτερη την ζωή έστω και ψυχολογικά). -
@andya3 said in Toyota Yaris Cross:
Πάντα ακριβά ήταν τα αυτοκίνητα, ποτέ δεν ήταν εύκολο και άνετο να αγοράσεις. Τώρα βέβαια παράγινε το κακό.
Υπάρχουν λύσεις ακόμα και για 4μελείς οικογένειες με αρκετά προσιτές τιμές. Κοίταγα προχθές το διαμορφωτή του νέου Fabia. Με κάτω από 19k παίρνεις αξιοπρεπέστατο αυτοκίνητο, με χώρους, πορτμπαγκάζ, μοτεράκι 1.0 tsi 110hp. Καλύπτεις με ελάχιστες έως καθόλου παραχωρήσεις οικογενειακές ανάγκες 4μελούς οικογένειας και στην πόλη και εκτός. Με 1-2k παραπάνω πας σε αξιοπρεπέστατο Hyundai i-30 με ακόμα μεγαλύτερους χώρους.
Ανάλογα με τα οικονομικά του και τις ανάγκες του, υπάρχουν λύσεις για τον καθένα. Ακόμα και ατμοσφαιρικά με 15k και 80hp που και στη δουλειά σου σε πάνε και την οικογενειακή εκδρομή κάνεις άνετα με ταχύτητες 110-120 km/h. Κι ας μην έχουν οθονάρα και γκάζι.
Όποιος θέλει SUVαρα, με ψηφιακό καντράν, αυτόματο κιβώτιο, οθονάρα, όλα τα συστήματα ασφαλείας και να ψήνει και καφέ, ας βάλει το χέρι στη τσέπη να το πληρώσει αν μπορεί, μη γκρινιάζει...
1000αρι tsi τα είπες όλα, είχα του ομίλου vag και είχαμε κάνει καλή παρέα με το μάστορα, χώρια οι μπύρες που κέρναγα.
Και μου το είπε παίρνεις toyota και θα σε χάσω.
Χαθήκαμε τι κρίμα -
Μέσος όρος ηλικίας αμαξιώνε στην Ελλάδα, 16,6 χρόνια λέει. Νομίζω πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα να τα αλλάξουμε, δεν πήγαν στρατό ακόμα.
Σε φορτηγά, λεωφορεία κτλ είμαστε πρώτοι στην Ευρώπη σε παλαιότητα, μπορούμε να το κάνουμε και στα αμάξια, 17 χρόνια είναι στην Ρουμανία που είναι πρώτη.
-
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
1000αρι tsi τα είπες όλα, είχα του ομίλου vag και είχαμε κάνει καλή παρέα με το μάστορα, χώρια οι μπύρες που κέρναγα.
Χαθήκαμε τι κρίμαΚαλά έκανες και άλλαξες εταιρεία αυτοκινήτου εφόσον δεν έμεινες ευχαριστημένος.
Εγώ κατ' αντιστοιχία προτιμώ να κινούμαι με ταξί, λεωφορείο και ΚΤΕΛ παρά να πάρω Toyota.
Δεν τα υποτιμώ, απλώς δεν μου αρέσουν και δεν με ευχαριστούν και στην οδήγηση, οπότε δεν θα έδινα ποτέ τόσες χιλιάδες € μόνο και μόνο και για να έχω μεταφορικό μέσο, ή για να γλιτώσω μερικά χρήματα σε βενζίνη ή σε επισκευές.Είπαμε υπάρχουν στην αγορά λύσεις για όλα τα γούστα και τα βαλάντια. Αρκεί να μην περιμένει κάποιος ότι θα πάρει ένα αυτοκίνητο όπως το θέλει, στην τιμή που θέλει και με τους όρους που θέλει και μετά να γκρινιάζει επειδή η αγορά ή η συγκεκριμένη μάρκα δεν ικανοποιεί τις προσδοκίες του...
-
Συμφωνώ σχεδόν 99% με iceman και dstou!
Έλα όμως που με τρώει η τσέπη μου και όσο και να ξέρω ότι έχουν δίκιο, θέλω να πάω για καινούριο. Τα μοντέλα που πήραν υπέρογκες αυξήσεις ή αυτά που έχουν 18μηνες αναμονή ούτε που τα κοιτάζω. -
@dstou said in Toyota Yaris Cross:
Σε άλλες περιπτώσεις απλά αναβάλλεις την αγορά γισ αργότερα, και βγαίνεις πολλαπλά κερδισμένος σε τομείς όπως: αποταμιεύσεις και κάνεις αγορά μετρητοίς ή με λιγότερο χρέος, ομαλοποιείται η αγορά, βελτιώνεται η ποικιλία , μειώνεται ο χρόνος αναμονής, κ.α.
Είναι διαφορετικός τρόπος σκέψης απλά....και τον ακούω. Εγώ σκέφτομαι τελείως διαφορετικά. Δεν θα μοιζεριάσω με κάτι που δεν θέλω πια (γιατί δεν με εξυπηρετεί) για να περιμένω κάτι τελείως αβέβαιο στο μέλλον. Θα κάνω αυτό που θέλω για να περνάω καλύτερα σήμερα...είμαι αυτής της λογικής.
Που διαφέρει ρε συ Φάνη η λογική αυτή από τη λογικη του μέσου νεοελληνα που χορεύει στο Συνταγμα πουλώντας ανέξοδα "επανάσταση" με το iphone, το νύχι και μαλλί κομμωτηρίου, τα επώνυμα ρουχα, το φρέντο και την κλάιν νοοτροπία, περιμένοντας το επίδομα του κράτους ή του μπαμπά....
Fuck logic!
δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει ενας ανθρωπος που υπολογιζει τα οικονομικα του και αποφασιζει να παρει νεο αυτοκινητο με αυτον που χορευει στο Συνταγμα και ζηταει να ανθισει το λεφτοδεντρο
Πως ξερεις εσυ τι ειναι αναγκη για τον καθενα;
Ενας πουλαει ενα αυτοκινητο 20ετων για να παρει κατι καινουργιο για να ειναι ασφαλης, αλλος αλλαζει καθε 2 χρονια, αλλος αλλαζει καθε 2 χρονια αλλά βγαζει 20Κ/μηνα, αλλος παιρνει το 1ο του αυτοκινητο.Σωστά οπως τα λες αλλά δεν είμαστε σε νορμάλ περιόδο...
Το τι θεωρω "ανάγκη" τη συγκεκριμένη εποχή των παλαβών τιμών και των τεράστιων αναμονών το εξήγησα στην αρχή και συμφωνουν και άλλοι μαζί μου!
Μακάρι να μην ζουσαμε τα παραπάνω να σου πω ναι ο καθένας κάνει οπως γουστάρει και τον βολεύει το πορτοφόλι του (παρότι προσωπικά δεν συμφωνώ να πετάς τόσα λεφτά στο δρόμο και ας τα έχεις - το έχω μετανίωσει και έχω χαλάσει πολλά λεφτά με τα οποία θα μπορούσα να έχω πάει 10 ταξίδια καλά) -
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Χαθήκαμε τι κρίμαΚαλά έκανες και άλλαξες εταιρεία αυτοκινήτου εφόσον δεν έμεινες ευχαριστημένος.
Εγώ κατ' αντιστοιχία προτιμώ να κινούμαι με ταξί, λεωφορείο και ΚΤΕΛ παρά να πάρω Toyota.
Δεν τα υποτιμώ, απλώς δεν μου αρέσουν και δεν με ευχαριστούν και στην οδήγηση, οπότε δεν θα έδινα ποτέ τόσες χιλιάδες € μόνο και μόνο και για να έχω μεταφορικό μέσο, ή για να γλιτώσω μερικά χρήματα σε βενζίνη ή σε επισκευές.Είπαμε υπάρχουν στην αγορά λύσεις για όλα τα γούστα και τα βαλάντια. Αρκεί να μην περιμένει κάποιος ότι θα πάρει ένα αυτοκίνητο όπως το θέλει, στην τιμή που θέλει και με τους όρους που θέλει και μετά να γκρινιάζει επειδή η αγορά ή η συγκεκριμένη μάρκα δεν ικανοποιεί τις προσδοκίες του...
Έχεις δίκιο το έχω δει στη πράξη δεν υπάρχει το τέλειο πάντα συμβιβάζεσαι σε ένα βαθμό, ο αγοραστής πρέπει να είναι διαβασμένος και να ξέρει τι χρειάζεται.
Για μένα όσοι γκρινιάζουν δε διαβάζουν και ακούνε μόνο τους πωλητές ή πληροφορίες από εδώ και από εκεί και μετά απογοητεύονται.
Σε παλιότερες εποχές (προ ίντερνετ) διαβάζαμε περισσότερο, είχαν βγάλει οι 4Τ ένα βιβλίο, οδηγώντας ήταν ο τίτλος που μάθαινες πράγματα, χώρια τα περιοδικά κλπ, τώρα με την υπερπληροφόρηση υπάρχει και παραπληροφόρηση.
Για να μείνω και στο θέμα του Cross κι εγώ ήμουνα δύσπιστος για το τι θα παραλάβω γιατί το αμάξι το παράγγειλα μόνο από το προσπέκτους, τελικά είμαι ευχαριστημένος προς το παρόν. -
@georgemit said in Toyota Yaris Cross:
Συμφωνώ σχεδόν 99% με iceman και dstou!
Έλα όμως που με τρώει η τσέπη μου και όσο και να ξέρω ότι έχουν δίκιο, θέλω να πάω για καινούριο. Τα μοντέλα που πήραν υπέρογκες αυξήσεις ή αυτά που έχουν 18μηνες αναμονή ούτε που τα κοιτάζω.Αφου εισαι συνειδητοποιημενος τόσο, τα θες και τα παθαίνεις ...
-
Επειδή όμως το θέμα με την μειωμένη παραγωγή, το κόστος των υλικών και την αυξημένη ζήτηση είναι παγκόσμιο όσο και να μην αγοράζετε και δεν λέω ότι κάνετε λάθος, δεν θα αλλάξει κάτι σύντομα, θα πουληθούν άλλου τα αμάξια που φτιάχνονται.
-
Σωστά οπως τα λες αλλά δεν είμαστε σε νορμάλ περιόδο...
Το τι θεωρω "ανάγκη" τη συγκεκριμένη εποχή των παλαβών τιμών και των τεράστιων αναμονών το εξήγησα στην αρχή και συμφωνουν και άλλοι μαζί μου!
Μακάρι να μην ζουσαμε τα παραπάνω να σου πω ναι ο καθένας κάνει οπως γουστάρει και τον βολεύει το πορτοφόλι του (παρότι προσωπικά δεν συμφωνώ να πετάς τόσα λεφτά στο δρόμο και ας τα έχεις - το έχω μετανίωσει και έχω χαλάσει πολλά λεφτά με τα οποία θα μπορούσα να έχω πάει 10 ταξίδια καλά)- Και δεν θα είμαστε για τα επόμενα 3-4 χρόνια...όσο πάει θα γίνεται χειρότερα! Οπότε τι, πόσο είναι το όριο αναμονής μέχρι να προβεί κάποιος σε αγορά?
- Οι τιμές ελάχιστα έχουν αυξηθεί, οι αναμονές είναι το πρόβλημα. Αλλά προσεχώς χειρότερα...οποτε το 2023 κάποιος θα λεει "πωωω 2 χρόνια αναμονή, πέρσι ειχε 1 μόνο γιατί δεν το πήρα τότε"??
- Αυτό δεν ισχύει που λες, εκτός εαν δεν είχες καθόλου αυτοκίνητο. Αλλά εαν θες αυτοκίνητο, αναγκαστικά τα "πετάς"...όμως δεν είναι χρήματα που θα έκανες κάτι άλλο, αφού θα ήθελες αυτοκίνητο έτσι και αλλιώς. Και μην πεις για ληζινγκ, είναι περισσότερα τα πεταμένα λεφτά (με υπολογισμούς).
-
Σωστά οπως τα λες αλλά δεν είμαστε σε νορμάλ περιόδο...
Μακάρι να μην ζουσαμε τα παραπάνω να σου πω ναι ο καθένας κάνει οπως γουστάρει και τον βολεύει το πορτοφόλι του (παρότι προσωπικά δεν συμφωνώ να πετάς τόσα λεφτά στο δρόμο και ας τα έχεις - το έχω μετανίωσει και έχω χαλάσει πολλά λεφτά με τα οποία θα μπορούσα να έχω πάει 10 ταξίδια καλά)- Και δεν θα είμαστε για τα επόμενα 3-4 χρόνια...όσο πάει θα γίνεται χειρότερα! Οπότε τι, πόσο είναι το όριο αναμονής μέχρι να προβεί κάποιος σε αγορά?
- Οι τιμές ελάχιστα έχουν αυξηθεί, οι αναμονές είναι το πρόβλημα. Αλλά προσεχώς χειρότερα...οποτε το 2023 κάποιος θα λεει "πωωω 2 χρόνια αναμονή, πέρσι ειχε 1 μόνο γιατί δεν το πήρα τότε"??
- Αυτό δεν ισχύει που λες, εκτός εαν δεν είχες καθόλου αυτοκίνητο. Αλλά εαν θες αυτοκίνητο, αναγκαστικά τα "πετάς"...όμως δεν είναι χρήματα που θα έκανες κάτι άλλο, αφού θα ήθελες αυτοκίνητο έτσι και αλλιώς. Και μην πεις για ληζινγκ, είναι περισσότερα τα πεταμένα λεφτά (με υπολογισμούς).
Αλλη κουβέντα το leasing...
Το τι θα ειναι χειρότερο ή όχι δεν το ξέρει κανείς...
Το φόβο τον πουλάνε πάντα αυτοί που κερδίζουν σήμερα από αυτόν.. (σε όλα τα επαγγέλματα)Οι τιμές εχω διαβάζω οτι έχουν αυξηθεί αρκετά αν και όχι σε όλους το ίδιο, που φυσικά με βάζει σε σκέψεις! .
Το cross του θέματος εχει ήδη φάει τέλη του 2021 μια αυξηση και πάει για μια ακόμα μια στα 1000 ευρώ..
Γιατί; επειδή πουλάει;
-
Το cross του θέματος εχει ήδη φάει τέλη του 2021 μια αυξηση και πάει για μια ακόμα μια στα 1000 ευρώ..
Γιατί; επειδή πουλάει;
Επειδή έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι πρώτες ύλες...απλό είναι. Όπως και η οικοδομή έχει φάει απίστευτες αυξήσεις.
-
Γιατί; επειδή πουλάει;
Επειδή έχουν αυξηθεί καταόρυφα οι πρώτες ύλες...απλό είναι. Όπως και η οικοδομή έχει φάει απίστευτες αυξήσεις.
επισης, κοστος ενεργειας, μεταφορικα, μισθοι, λειτουργικα εξοδα εγκαταστασεων και πολλα αλλα.
-
Γιατί; επειδή πουλάει;
Επειδή έχουν αυξηθεί καταόρυφα οι πρώτες ύλες...απλό είναι. Όπως και η οικοδομή έχει φάει απίστευτες αυξήσεις.
ΟΚ τότε όταν θα ομαλοποιηθει η φουσκα της κερδοσκοπίας .. γιατι ξαφνικά όλο το αλεύρι του κόσμου και όλα τα μεταλλεύματα προέρχονταν τυχαια από την Ουκρανία (τίγκα στη ραδιενεργεια από το Τσερνόμπιλ, παρότι τόσα χρόνια μας διαβεβαίωναν ότι δεν επαιρναν από εκεί) και τη Ρωσία, θα τις επαναφέρει τις τιμές στα προηγούμενα επίπεδα η Τοyota, σωστά;
-
ΟΚ τότε όταν θα ομαλοποιηθει η φουσκα της κερδοσκοπίας .. γιατι ξαφνικά όλο το αλεύρι του κόσμου και όλα τα μεταλλεύματα προέρχονταν τυχαια από την Ουκρανία και τη Ρωσία, θα τις επαναφέρει τις τιμές στα προηγούμενα επίπεδα η Τοyota, σωστά;
Φυσικά και ΟΧΙ...κανείς δεν θα το κάνει αυτό, σε 3-4 χρόνια που θα έχει ομαλοποιηθεί η αγορά - με μεγάλο ΕΑΝ έχει ομαλοποιηθεί.
Και δεν είναι φούσκα...αλλά όταν μειώνεται η παραγωγή/προσφορά και η ζήτηση είναι ίδια ή αυξανόμενη, λογικό να έχουμε αύξηση τιμών. Η Ουκρανία π.χ. δίνει πάνω από το 50% των καλωδιώσεων στα εργοστάσια αυτοκινήτων της Ευρώπης.
-
Τα λεφτά και τα ψάρια τρωγονται φρεσκα. Θα συμφωνήσω με το Φανή αρκεί αυτός που αγοράζει να τα έχει βάλει κάτω και να πηγαίνει μέχρι εκεί που τον παίρνει. Όσο περνάει ο καιρός χειρότερα θα γίνονται τα πράγματα δείτε peugeot 2008 και puma που έφτασαν και με λιγότερες εκδόσεις πλέον.Αρκει το τονίζω να μπορεί να ανταπεξέλθει κάποιος και να έχει μεριμνήσει για τα υπόλοιπα, δεν μπορεί κάποιος να παίρνει αυτοκίνητο να πληρώνει δόσεις αλλά να μην έχει να πληρώσει το φροντιστήριο των παιδιών του (το ρεύμα δεν το βάζω μέσα είναι πλέον kinder εκπληξη)
-
Εχω ξαναπεί οτι απο τις πληροφορίες που διάβασα σε αυτό το τοπικό παρήγγειλα ενα yaris cross active χωρίς να το χρειάζομαι και για να πω την αλήθεια έχοντας μόνο το 1/2 της αξίας του και χωρίς να μου αρέσει ιδιαίτερα ...
Απο τότε
-οι 11 μήνες αναμονής έγιναν 17!
-αύριο ,μεθαύριο θα είναι 1800 € ακριβότερο !
αρχίζει να γίνεται επένδυση
με βάζουν σε ιδέες αν πάρει άλλο ενα χιλιάρικο θα το πουλήσω να βγάλω κέρδος
-το κυριότερο άρχισα να οδηγώ όλον τον ανταγωνισμό και η αρχική αδιαφορία μεταστράφηκε σε εντυπωσιασμό οχι μόνο απο την συντριπτική υπεροχή του στον τομέα της κατανάλωσης αλλα και απο την ευχάριστη συμπεριφορά στο δρόμο, τον αγχολυτικό χαρακτήρα και τον εξοπλισμό ουσίας όπως το acc , απο την βασική έκδοση .Είχα και ενα νέο για το δικό μου απο Νοε 2022 θα το πάρω Σεπ 2022 , για ενα 500άρικο προκαταβολή καλή φάση , να αποσπάται λίγο και η προσοχή απο το κακό που σκέπασε τον κόσμο ...
Toyota Yaris Cross