-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
ωραίο αυτή τη έκδοση εχω παραγγείλει με αυτό το χρώμα!
στις φωτογραφίες σου πρόσεξα και το "νύχι" που εχει χαμηλά στην μπροστινή μάσκα ...δεν το είχα προσέξει μου αρέσει
βάλε και φωτογραφίες απο το εσωτερικό ...όποτε μπορείςOυτε εγω! Διαφορετικο απο ενα ADVENTURE π.χ... H επειδη λειπει το προσθετο γκρι design? Εγω τωρα ειδα οτι οι κολωνες μπροστα εχουν μαυρο πλαστικο σε ολα, αφου ειδα και το χαλκινο δια ζωσης (παντα εδινα προσοχη στο μαυρο online)... Πολλες λεπτομεριες που δε μας τις κανανε focus οι παρουσιασεις...
-
@alex-mix said in Toyota Yaris Cross:
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Εγώ παλι ξέρω πολλες γυναίκες που τους αρέσουν παρα πολυ τα Swift. Ιδιαίτερα η νεότερη γενιά. Ιδιαιτερα αυτές που τους ενδιαφέρει η μόδα και ψαχνονται στο design.
Yem δεν πειραζει αστην να παρει κάτι άλλο.
Τον Yem που τον είδες?
I @yem
-
@brokesmack said in Toyota Yaris Cross:
@demi-0 said in Toyota Yaris Cross:
@monman2 μαζί σου! Πραγματικά σπαζοκεφαλιά! Αφήστε μας να αποφασίζουμε μόνοι μας τι θελουμε στο αμάξι μας!
@oineas το δοκίμασα, δυστυχώς με το διαμοιραστη δεν το αναγνωρίζει το κινητό ούτε μόνο του.. ευχαριστώ όμως για τη σκέψη!
@osfp και @City Pop σας ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση! Θα φορτώσω τελικά τη μουσική στο κινητό.. Απλά επειδή είναι iPhone και έχω δυσκολία να την περάσω στο iTunes ηθελα να το αποφύγω αλλά δεν!! Αυτο με το fm transmitter το είδα αλλά μου μου φαίνεται πιο δύσκολο απο το iTunes! Η επόμενη λύση που σκεφτηκα είναι να έχω στάνταρ το στικάκι στη θύρα και όταν χρειάζομαι χάρτη (πράγμα όχι τόσο συχνό) να ακούω ράδιο! Μια χαρά σταθμούς έχουμε!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Το αυτοκίνητο πάντως αξίζει και χωρίς τη δεύτερη θύρα! Σας ανεβάζω άλλες δυο φωτό από την Queen μας! Την ονόμασε η μεγάλη μου κόρη έτσι και χαίρεται που πρώτη φορά κάνει σταυροπόδι σε πίσω κάθισμα!!!
Κουκλάκι, καλοτάξιδο! Θα ήθελα κάποιος με έκδοση active να στείλει νυχτερινές photos με τα φωτιστικά σώματα αναμμένα, να δούμε πως "γράφουν" χωρίς τα leds.
Μόλις είδα ένα ίδιο ακριβώς στο φανάρι του Πλαγιαρίου…παρότι εμένα προσωπικά δεν με συγκινεί ιδιαίτερα σαν μοντέλο (για το οπτικό του θέματος μιλάω και μόνο) η αντίδραση της συζύγου ήταν όλα τα λεφτά…. «τι χάλια αμάξι είναι αυτό…μπλιάχ»…
-
@kkostask said in Toyota Yaris Cross:
@brokesmack said in Toyota Yaris Cross:
@demi-0 said in Toyota Yaris Cross:
@monman2 μαζί σου! Πραγματικά σπαζοκεφαλιά! Αφήστε μας να αποφασίζουμε μόνοι μας τι θελουμε στο αμάξι μας!
@oineas το δοκίμασα, δυστυχώς με το διαμοιραστη δεν το αναγνωρίζει το κινητό ούτε μόνο του.. ευχαριστώ όμως για τη σκέψη!
@osfp και @City Pop σας ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση! Θα φορτώσω τελικά τη μουσική στο κινητό.. Απλά επειδή είναι iPhone και έχω δυσκολία να την περάσω στο iTunes ηθελα να το αποφύγω αλλά δεν!! Αυτο με το fm transmitter το είδα αλλά μου μου φαίνεται πιο δύσκολο απο το iTunes! Η επόμενη λύση που σκεφτηκα είναι να έχω στάνταρ το στικάκι στη θύρα και όταν χρειάζομαι χάρτη (πράγμα όχι τόσο συχνό) να ακούω ράδιο! Μια χαρά σταθμούς έχουμε!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Το αυτοκίνητο πάντως αξίζει και χωρίς τη δεύτερη θύρα! Σας ανεβάζω άλλες δυο φωτό από την Queen μας! Την ονόμασε η μεγάλη μου κόρη έτσι και χαίρεται που πρώτη φορά κάνει σταυροπόδι σε πίσω κάθισμα!!!
Κουκλάκι, καλοτάξιδο! Θα ήθελα κάποιος με έκδοση active να στείλει νυχτερινές photos με τα φωτιστικά σώματα αναμμένα, να δούμε πως "γράφουν" χωρίς τα leds.
Μόλις είδα ένα ίδιο ακριβώς στο φανάρι του Πλαγιαρίου…παρότι εμένα προσωπικά δεν με συγκινεί ιδιαίτερα σαν μοντέλο (για το οπτικό του θέματος μιλάω και μόνο) η αντίδραση της συζύγου ήταν όλα τα λεφτά…. «τι χάλια αμάξι είναι αυτό…μπλιάχ»…
Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες θέλουν τα peugeot Citroën VW, γιατί εντυπωσιαζουν σχεδιαστικά αλλά κλαίνε μετά στους μηχανικούς!!!
-
Με vw σίγουρα, για τα υπόλοιπα δεν το νομίζω...άλλωστε Citroen οδηγεί τώρα και ουσιαστικά δεν θέλει να το αλλάξει με τίποτα!
-
@kkostask said in Toyota Yaris Cross:
Με vw σίγουρα, για τα υπόλοιπα δεν το νομίζω...άλλωστε Citroen οδηγεί τώρα και ουσιαστικά δεν θέλει να το αλλάξει με τίποτα!
Ναι οκ.. πάρε μια ιδέα από τα μηχανουργεία!!!
-
Λες για αυτά τα μηχανουργεία που έχουν γεμίσει βιντεάκια στο youtube "πως να μην σπάσετε πιστόνι στο tsi σας"? Η' για αυτά τα μηχανουργεία που κάνουν ρεκτιφιέ τα ίδια μοτέρ?
Ακόμα και η NASA έχει ειδικό πρόγραμμα...παρακολουθεί τις μπιέλες που έχουν εκτοξευθεί στο υπερπέραν και είναι σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη.... -
-
@ggab said in Toyota Yaris Cross:
Συγγνώμη αλλά μόνο εσύ βλέπεις ότι είναι όμορφος ο ροφος!
Γενικότερα η Suzuki πάσχει σχεδιαστικά. Παραδόξως το S cross που έρχεται πανέμορφο!Το είδες από κοντά; Το S cross είναι πραγματικό έκτρωμα. Μετά πήγαμε στο QQ και ήταν λες και κοιταγες 3 κατηγορίες πάνω. Απλά ο κολλητός θέλει 4Χ4 και η διαφορά τιμής είναι 6.000€ περίπου, κατά τα άλλα δεν συγκρίνονται τα αυτοκίνητα. Ακόμη και το Vitara που είναι 7-8 χρόνια στην αγορά φαίνεται καλύτερο εξωτερικά (μέσα βέβαια, ακόμη χειρότερα).
Το Swift είναι μία χαρά σπορτίφ, ωραίο μικρό αυτοκινητάκι. Θα έβαζα το Ignis πρώτο σε στυλ, μετά το Jimny λόγω ειδικού σκοπού.
-
Ποιοτικά μεσα πως ειναι το sxcross;
Καλύτερο από το yaris cross; -
@dublin said in Toyota Yaris Cross:
@ggab said in Toyota Yaris Cross:
Συγγνώμη αλλά μόνο εσύ βλέπεις ότι είναι όμορφος ο ροφος!
Γενικότερα η Suzuki πάσχει σχεδιαστικά. Παραδόξως το S cross που έρχεται πανέμορφο!Το είδες από κοντά; Το S cross είναι πραγματικό έκτρωμα. Μετά πήγαμε στο QQ και ήταν λες και κοιταγες 3 κατηγορίες πάνω. Απλά ο κολλητός θέλει 4Χ4 και η διαφορά τιμής είναι 6.000€ περίπου, κατά τα άλλα δεν συγκρίνονται τα αυτοκίνητα. Ακόμη και το Vitara που είναι 7-8 χρόνια στην αγορά φαίνεται καλύτερο εξωτερικά (μέσα βέβαια, ακόμη χειρότερα).
Το Swift είναι μία χαρά σπορτίφ, ωραίο μικρό αυτοκινητάκι. Θα έβαζα το Ignis πρώτο σε στυλ, μετά το Jimny λόγω ειδικού σκοπού.
απο κοντά όχι αλλά με εντυπωσίασε στο διαφημιστικό σποτ που παίζει αυτές τις μέρες. Τόσο χάλια είναι απο κοντά;;;
-
Δεν έχω μπει στο Yaris Cross, μόνο απ' έξω το έχω δει οπότε δεν μπορώ να κρίνω.
Είναι ένα πολύ μικρό C στα όρια πλέον των μεγάλων B, μέσα είναι καλύτερο από το παλιό/Vitara, απ' έξω είναι - εντελώς υποκειμενικά φυσικά - μαύρα χάλια. Καμία πλευρά του δεν βγάζει κανένα νόημα, όλοι είχαν κάτι κακό να πουν, εγώ προσωπικά βρήκα τη μούρη τραγική, άλλος το πίσω μέρος.
Κάποια κουμπιά και διακόπτες παρόμοιοι με της πρώτης γενιάς. Τιμόνι μία από τα ίδια.
Απλά είναι καλύτερη επιλογή από το παρωχημένο (και χωρίς λόγο "ακριβό" γι' αυτό που είναι) Duster, δεν συγκρίνεται με τίποτα που βγήκε τα τελευταία χρόνια. Δηλαδή το QQ φαίνεται σαν 10 χρόνια μετά, ενώ κυκλοφόρησε νωρίτερα.
Και να σκεφτείτε ότι το προηγούμενο το έψαξα πολύ να βρω καλό μεταχειρισμένο diesel και μου φαινόταν γοητευτικό.
Φυσικά το selling point είναι το 4Χ4 σε αυτά τα λεφτά, μόνο αυτό βγάζει κάποιο νόημα, αν το χρειάζεσαι και δεν θες να πάρεις κάτι ακριβότερο και γενικά δεν σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο.
-
Βρε συ.... Yaris....
B suv είναι....δεν είναι c suv.Ποιοι διακόπτες είναι παρόμοιοι με το yaris 1ης γενιάς;
-
Βρε συ.... Yaris....
B suv είναι....δεν είναι c suvΣε μένα το λες; Το ξέρω, δεν συγκρίνεται με το S Cross, απλά απάντησα στο πως μου φάνηκε.
Η κριτική είναι για το Scross, έχεις μπερδευτεί. Είπα, δεν έχω μπει στο Yaris.
-
Αααα νόμιζα το έλεγες για το yaris cross, σχετικά με το s cross διαφωνώ. Το είδα από κοντά. Δεν είναι επιτομή του μοντέρνου αλλά έχει κλασικές γραμμές suv.
Σαφέστατα το qq είναι πολύ πιο όμορφο αλλά νομίζω στο άλλο παίρνεις 4κινηση.
Γενικά το qq μου αρέσει. Έχει κάποια (νομίζω δύο τρία, εκτός αν βλέπω συνεχώς το ίδιο,χαχα) στην γειτονιά μου και το βλέπω κάθε μέρα.Θυμίζει κάτι από range rover
-
-
Χτες είδα το 2ο yaris cross στο δρόμο εδώ στα Χανιά. έκδοση active, φαίνεται πιο καλό από ότι στις φώτο, αλλά δείχνει μικρό.
Βλέπω σχεδόν κάθε μέρα και το νέο sandero. Εκεί ισχύει το αντίστροφο, αυτό φαίνεται μικρό στις φώτο αλλά από κοντά είναι αρκετά ογκώδες ιδίως αν το κοιτάς από μπροστά. -
@panormus772 said in Toyota Yaris Cross:
Όσο το βλέπω στο χρώμα αυτό, τόσο περισσότερο μου αρέσει. Νομίζω οτι του πάει γάντι τελικά το συγκεκριμένο και ας μην το εχω δει απο κοντά. Επίσης, εκλεισα και εγω επιτελους test-drive για την Τετάρτη, καθώς αν και περιμένω να το παραλάβω τον Μαίο, ακόμα δεν το έχω οδηγήσει.
Τέλος, για το s-cross προσωπικά το βρίσκω άσχημο και χωρίς χαρακτήρα. Αν και έχω σε μεγάλη εκτίμηση την suzuki, στο θεμα του design υστερεί σημαντικά
-
Μ'αρέσει το S και θα πάω να το δω απο κοντά,τι και πόσο,ώστε να δω αν αξίζει ως εναλλακτική απέναντι στα πανάκριβα C σουβ.
-
Η διαφορά τους είναι ότι το S-Cross πάει και χώμα, ενώ το άλλο είναι ντιντίδικο.
Toyota Yaris Cross