-
-
@alex-mix said in Toyota Yaris Cross:
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Ετσι για να χαρείς προσπαθώ να ψήσω μια φίλη μου να πάρει Swift. Αλλά θέλει πολύ προσπάθεια γιατί έχουν μείνει στην νοοτροπία του σηματος
Να επανέλθουμε στο τόπικ παρακαλώ!!
ΥΓ: Η γυναίκα μου ΟΥΤΕ να το βλέπει...προσπάθησα να την πείσω και μου είπε ότι είναι άσχημο και γελοίο γιατι προσπαθεί να αντιγράψει το Μίνι και είναι τραγικό! Αυτά ακριβώς μου είπε και το απέκλεισε σε 30"....αχαχαχα!!
Ρε φίλε και μένα μόλις το είδε ούτε καν έκατσε να το επεξεργαστεί να ανοίξει την πόρτα έστω.
Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι οι κυρίες σας,αναμφίβολα έχουν γούστο!!!
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Ετσι για να χαρείς προσπαθώ να ψήσω μια φίλη μου να πάρει Swift. Αλλά θέλει πολύ προσπάθεια γιατί έχουν μείνει στην νοοτροπία του σηματος
Να επανέλθουμε στο τόπικ παρακαλώ!!
ΥΓ: Η γυναίκα μου ΟΥΤΕ να το βλέπει...προσπάθησα να την πείσω και μου είπε ότι είναι άσχημο και γελοίο γιατι προσπαθεί να αντιγράψει το Μίνι και είναι τραγικό! Αυτά ακριβώς μου είπε και το απέκλεισε σε 30"....αχαχαχα!!
Εμένα η γυναίκα μου και οι κόρες μου το είδαν στον δρόμο την ημέρα που θα πηγαίναμε στην έκθεση να του δούμε και το απέρριψαν λέγοντας πως είναι πολύ άσχημο…
-
Δεν αναφέρομαι στο Κρος ετσι, για να μην μπερδευομαστε! Το Κρος το λαυρεψε!! Για τι Σουηφτ ελεγα οτι δεν της αρέσει.
-
![alt text]( image url)https://www.netcarshow.com/Suzuki-Swift-2018-1280-05.jpg)
![alt text](
Συγνώμη ρε παιδια για το off topic αλλά ότι θεωρεί ο ένας πιο ωραίο το ι10 (μάλιστα το προηγούμενο) η ότι το swift είναι κακάσχημο με αφήνει εκπληκτο. Να μην σας αρεσει η ανατολίτικη αισθητική, το ότι είναι μικρό, έχει πλαστικούρα κτλ οκ δεκτά. Ότι είναι χάλια σχεδιαστικά, δεν νομίζω να ισχύει.
Ένα μικρό σπορτίφ και αρκετά όμορφο με ανατολίτικη αισθητική (αντικειμενικα) αυτοκινητο πόλης είναι..... τρολαρετε μάλλον.https://www.netcarshow.com/Suzuki-Swift-2018-1280-11.jpg) -
Συγγνώμη αλλά μόνο εσύ βλέπεις ότι είναι όμορφος ο ροφος!
Γενικότερα η Suzuki πάσχει σχεδιαστικά. Παραδόξως το S cross που έρχεται πανέμορφο! -
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές! Να είστε καλά και με το καλό να τα χαρείτε και εσεις! Ανεβάζω φωτό με τα φώτα ημέρας κ με βραδινά. Έκδοση active hybrid, η πιο βασική.
-
@ggab said in Toyota Yaris Cross:
Γενικότερα η Suzuki πάσχει σχεδιαστικά. Παραδόξως το S cross που έρχεται πανέμορφο!Βατραχάκι ο ένας, ροφος ο άλλος, σε όλους κάτι σας θυμίζει.
Το υπόθετο όμως .... οπτική απόλαυση
![alt text](
https://i0.wp.com/autoholix.com/wp-content/uploads/2017/08/Hyundai_i10_13.jpg?fit=800%2C533&ssl=1
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
![alt text]( image url)https://www.netcarshow.com/Suzuki-Swift-2018-1280-05.jpg)
![alt text](
Συγνώμη ρε παιδια για το off topic αλλά ότι θεωρεί ο ένας πιο ωραίο το ι10 (μάλιστα το προηγούμενο) η ότι το swift είναι κακάσχημο με αφήνει εκπληκτο. Να μην σας αρεσει η ανατολίτικη αισθητική, το ότι είναι μικρό, έχει πλαστικούρα κτλ οκ δεκτά. Ότι είναι χάλια σχεδιαστικά, δεν νομίζω να ισχύει.
Ένα μικρό σπορτίφ και αρκετά όμορφο με ανατολίτικη αισθητική (αντικειμενικα) αυτοκινητο πόλης είναι..... τρολαρετε μάλλον.https://www.netcarshow.com/Suzuki-Swift-2018-1280-11.jpg)lap εγώ το βρίσκω καλούτσικο προς όμορφο το swift εξωτερικά και το ίδιο και η γυναίκα . Μέσα μετριο.
αντιθέτως το CROSS το βρίσκω εντελώς χάλια σχεδιαστικά μέσα έξω. Η γυναίκα απλά συμπαθητικο.
ετσι για να μην νομίζεις ότι είσαι ο μόνος.
-
@Demi-0 βάλε led
-
@cirus έχει πάρει και βραβεία σχεδιασμού, δεν είμαι ο μονος. Έχει ανατολίτικη αισθητικη, αλλά μου κανει εντύπωση ότι το λέτε κακάσχημο. Τεσπα, χαλάω το νήμα.
-
@cirus έχει πάρει και βραβεία σχεδιασμού, δεν είμαι ο μονος. Έχει ανατολίτικη αισθητικη, αλλά μου κανει εντύπωση ότι το λέτε κακάσχημο. Τεσπα, χαλάω το νήμα.
σου είπα ότι εγώ δεν το λέω κακάσχημο. Μου αρέσει αρκετά
-
@ggab said in Toyota Yaris Cross:
Γενικότερα η Suzuki πάσχει σχεδιαστικά. Παραδόξως το S cross που έρχεται πανέμορφο!Βατραχάκι ο ένας, ροφος ο άλλος, σε όλους κάτι σας θυμίζει.
Το υπόθετο όμως .... οπτική απόλαυση
![alt text](
https://i0.wp.com/autoholix.com/wp-content/uploads/2017/08/Hyundai_i10_13.jpg?fit=800%2C533&ssl=1
Μόνο εγώ το βλέπω "γλυκουτσικο";;;;
-
Υπάρχει πιο ταιριαστό ματσάρισμα για το Yaris Cross από το Jazz Crosstar; Αμφότερα πραγματικά υβριδικά, από δύο εταιρείες που έχουν βασίσει τη μακροημέρευσή τους σε αυτή τη μηχανολογική διάταξη. Φρέσκο, ούτε μιας ώρας.
-
![alt text](
Ένα μικρό σπορτίφ και αρκετά όμορφο με ανατολίτικη αισθητική (αντικειμενικα) αυτοκινητο πόλης είναι..... τρολαρετε μάλλον.https://www.netcarshow.com/Suzuki-Swift-2018-1280-11.jpg)Φιλε Lap μαλλον μας παρεξήγησες εγώ και ο Φανης απ ότι κατάλαβα μας αρέσει το swift, στα κορίτσια μας δεν αρεσει
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
όλες αυτές οι τεχνολογίες που προσπαθούν να ενσωματώσουν στα αυτοκίνητα για μενα δεν αξίζουν
bluetooth τι να το κάνω όταν ακούνε μεχρι και τα δίπλα αυτοκίνητα τι λεω
ηχοσύστημα τι να το κάνω αφου εχουν καταργήσει το CD και στο τέλος FM σταθμούς θέλω να ακούω
navi καλό για 2-3 χρόνια μετα θα θέλει αναβάθμιση που θα ζητάει αντίτιμο η Toyota
θύρες usb σήμερα δουλεύουν αύριο οχι άλλες κάνουν φόρτιση άλλες μεταφορά δεδομένων τι μπερδέματα είναι αυτάμακάρι όλα τα αυτοκίνητα να τα πούλαγαν χωρίς κανένα infotainment ,τίποτα, άδειο μόνο η καλωδίωση να υπάρχει
να πάω εγω που αρέσουν συγκεκριμένα πράγματα να βάλω radio cd με εξόδους για ενισχυτές να ακούω τις ροκιες μου όπως πρέπει !
να παει η demi_0 και σε όσους άλλους αρέσουν οι νέες τεχνολογίες να βάλουν με ασύρματα τα πάντα και 5 USB !Να το σκεφτούν πάλι οι κατασκευαστές ...αλλα τι λεω το σκέφτηκαν και οι πονηροί ενσωματώνουν μεχρι και τον κλιματισμό και προωθούν τον χειρισμό με οθόνες επαφής !
όταν θα χαλάσουν γιατί θα χαλάσουν σίγουρα θα μένεις χωρις κλιμα χωρις ενδείξεις τα 500 και 1000αρικα για αντικατάσταση θα χρεώνονται για πλάκα ... ευτυχώς η Toyota δεν πήρε αυτόν τον δρόμο ακόμη.Nομιζω το ειχα σχολιασει... Δε θυμαμαι αν το ειχα ομως σχολιασει μαζι με link του
Κοντα στην εικονα που δωσατε νομιζω... Και με ωραια ομοιομορφη αισθητικη στο εσωτερικο. Τωρα που βαζει κανεις το ηχοσυστημα η οτι αλλο infosystem θελει μονο ενας 'ειδικος' η τεχνικος θα μας πει... Μου αρεσει η αισθητικη του, δε θα ελεγα οχι για ενα δευτερο προς εργασια και πισω... Το βλεπεις και λιγο πιο τζιπ... Αν το κυκλοφορουσαν και σαω YARIS CROSS VAN θα ηταν τελειο...
-
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
όλες αυτές οι τεχνολογίες που προσπαθούν να ενσωματώσουν στα αυτοκίνητα για μενα δεν αξίζουν
ηχοσύστημα τι να το κάνω αφου εχουν καταργήσει το CD και στο τέλος FM σταθμούς θέλω να ακούω
navi καλό για 2-3 χρόνια μετα θα θέλει αναβάθμιση που θα ζητάει αντίτιμο η Toyota
θύρες usb σήμερα δουλεύουν αύριο οχι άλλες κάνουν φόρτιση άλλες μεταφορά δεδομένων τι μπερδέματα είναι αυτάμακάρι όλα τα αυτοκίνητα να τα πούλαγαν χωρίς κανένα infotainment ,τίποτα, άδειο μόνο η καλωδίωση να υπάρχει
να πάω εγω που αρέσουν συγκεκριμένα πράγματα να βάλω radio cd με εξόδους για ενισχυτές να ακούω τις ροκιες μου όπως πρέπει !
να παει η demi_0 και σε όσους άλλους αρέσουν οι νέες τεχνολογίες να βάλουν με ασύρματα τα πάντα και 5 USB !Να το σκεφτούν πάλι οι κατασκευαστές ...αλλα τι λεω το σκέφτηκαν και οι πονηροί ενσωματώνουν μεχρι και τον κλιματισμό και προωθούν τον χειρισμό με οθόνες επαφής !
όταν θα χαλάσουν γιατί θα χαλάσουν σίγουρα θα μένεις χωρις κλιμα χωρις ενδείξεις τα 500 και 1000αρικα για αντικατάσταση θα χρεώνονται για πλάκα ... ευτυχώς η Toyota δεν πήρε αυτόν τον δρόμο ακόμη.Nομιζω το ειχα σχολιασει... Δε θυμαμαι αν το ειχα ομως σχολιασει μαζι με link του
Κοντα στην εικονα που δωσατε νομιζω... Και με ωραια ομοιομορφη αισθητικη στο εσωτερικο. Τωρα που βαζει κανεις το ηχοσυστημα η οτι αλλο infosystem θελει μονο ενας 'ειδικος' η τεχνικος θα μας πει... Μου αρεσει η αισθητικη του, δε θα ελεγα οχι για ενα δευτερο προς εργασια και πισω... Το βλεπεις και λιγο πιο τζιπ... Αν το κυκλοφορουσαν και σαω YARIS CROSS VAN θα ηταν τελειο...
Χα Χα που το βρήκες;
Αυτό θα ήθελα αλλα οχι στην γερμανική τιμη ...ακου 23000€
το δικό μας το active είναι (ακόμη) ευκαιρία ! -
@demi-0 said in Toyota Yaris Cross:
@monman2 μαζί σου! Πραγματικά σπαζοκεφαλιά! Αφήστε μας να αποφασίζουμε μόνοι μας τι θελουμε στο αμάξι μας!
@oineas το δοκίμασα, δυστυχώς με το διαμοιραστη δεν το αναγνωρίζει το κινητό ούτε μόνο του.. ευχαριστώ όμως για τη σκέψη!
@osfp και @City Pop σας ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση! Θα φορτώσω τελικά τη μουσική στο κινητό.. Απλά επειδή είναι iPhone και έχω δυσκολία να την περάσω στο iTunes ηθελα να το αποφύγω αλλά δεν!! Αυτο με το fm transmitter το είδα αλλά μου μου φαίνεται πιο δύσκολο απο το iTunes! Η επόμενη λύση που σκεφτηκα είναι να έχω στάνταρ το στικάκι στη θύρα και όταν χρειάζομαι χάρτη (πράγμα όχι τόσο συχνό) να ακούω ράδιο! Μια χαρά σταθμούς έχουμε!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Το αυτοκίνητο πάντως αξίζει και χωρίς τη δεύτερη θύρα! Σας ανεβάζω άλλες δυο φωτό από την Queen μας! Την ονόμασε η μεγάλη μου κόρη έτσι και χαίρεται που πρώτη φορά κάνει σταυροπόδι σε πίσω κάθισμα!!!
Νομιζω δε θα μπορουσατε να παρετε πιο ταιριαστο χρωμα... 'Δενει' με το περιβαλλον και φανταζει τοσο 'ΕΛΛΑΔΑ' και το μεσογειακο της τοπιο στην ηπειρωτικη χωρα και την αντιστοιχη χλωριδα ειδικα αυτη την εποχη... Ειδα δυο πριν δυο εβδομαδες και μαλιστα το ενα το βλεπω συχνα παρκαρισμενο κοντα μου... Εχω την αισθηση οτι το χαλκινο του YARIS δεν ειναι το ιδιο με του YARIS CROSS, το οποιο μου φαινεται πιο ωραιο πανω του, ισως λογο ογκου? Αλλα δε τα εχω δει φυσικα διπλα, διπλα...
FM Transmitter, oχι δεν ειναι δυσκολο... Ισως με αυτα που σας ανεφερα σας το εκανα δυσκολο... Εχω τεσσερα στο συμβατικο μου αυτοκινητο... Με διαφορετικες συχνοτητες και διαφορετικη μουσικη ωστε ανα πασα στιγμη που το μικρο μελος της οικογενειας μου ζητησει τη δικη του να ειμαι ετοιμος... Και οταν επιστρεφω μονος σε αυτο να συνεχισω εκει που εμεινα Eυτυχως ακουει και Γιαπωνεζικα και εχουμε κοινες συνιστωσες με το αναμενομενο αυτοκινητο...
-
Χα Χα που το βρήκες;
Αυτό θα ήθελα αλλα οχι στην γερμανική τιμη ...ακου 23000€
το δικό μας το active είναι (ακόμη) ευκαιρία !Ωραιο ε? Το εκανα και διαμορφωση monman2...
Φυσικα...
Eψαχνα ολα τα YARIS CROSS σε ολες τις 'συμβατες' χωρες... Να βρω μια εκδοση που θα ειναι πιο στην αισθητικη μου με τον εξοπλισμο της... Αλλα με τις τιμες σε αρκετες απο αυτες στην Ελλαδα μπορουσες να εχεις τις πιο καλες εκδοσεις με τα ιδια χρηματα... Το θεμα ηταν ποτε θα το ειχες... Δε ξερω αν το γεγονος οτι τo ΑDVENTURE και PREMIER λογω του γεγονοτος οτι εχουν πιο πολλες ''τεχνολογικες ευκολιες και εξτρα'' και αρα περισσοτερους ημιαγωγους κανει πιο αργες τις παραδωσεις τους. Εχω διαβασει οτι καποιοι ακομα τα περιμενανε, τουλαχιστον μεχρι πριν απο δυο εβδομαδες... Προπαραγγελιες...
-
@oineas said in Toyota Yaris Cross:
@oineas said in Toyota Yaris Cross:
Απο την ομάδα στο Facebook
Cross Active με περασμένα τα γκρί πλαστικά alcandara
80€ το κοστολόγιο και γράφει επίσης οτι τα πλαστικά κομμάτια βγαίνουν και μπαίνουν πανεύκολα και γρήγορα...στα υπόψη
Πειτε μας καμια ιδεα για τι ''εφαρμογες'' μπορουμε να βαλουμε εκει στις πλαστικες εγκοπες κατω απο τον κλιματισμο... Νομιζω ειχα ρωτησει και παλια... Καμια εξτρα USB θυρα εφικτο?
Εγώ δεν έχω παραλάβει ακόμη, αν κάποιος που παρέλαβε μπει στον κόπο να μετρήσει το καπάκια κάτω από τον κλιματισμό να δώσει διαστάσεις ακριβώς και θα το βρούμε.
Τα καπάκια βγαίνουν αρκετά εύκολα, είναι κούμπωτα.
Μπορείς να πάρεις ρεύμα είτε από τον αναπτήρα είτε από την ασφαλειοθηκη.
Ακόμη, νομίζω ότι ισχύει το ότι υπάρχει ήδη η καλωδίωση για τον φωτισμό, το ίδιο συνέβαινε και στο απλό yaris. Μπορεί κάποιος να το βρει πανευκολα, βγάζοντας το καπάκι κάτω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού.
Εγώ περιμένω έκδοση style, έχει δεν έχει καλωδίωση ο μπλε φωτισμός θα μπει. Το ίδιο και μια έξτρα usb θύρα κάτω από τον κλιματισμό και ένας αναπτήρας στο ΠορτμπαγκάζΠολυ ενδιαφερον, φανταζομαι θα ειναι θα ειναι ιδια με το YARIS... Θα το 'ψαξω' και σιγουρα θα υπαρχει καποιο νημα να ρωτησουμε σε αυτο. Ειναι κατι που βρισκεις ευκολα μονο online και απο Ασια η θα εχει και ενας ηλεκτρολογος η αναλογο φυσικο καταστημα? Νομιζω διαβασα ισως εδω οτι υπαρχει η καλωδιωση ηδη για το μπλε χρωμα. Αναπτηρας στο πορτ μπαγκαζ... Για ενα σκουπακι? Μια τρομπα? Εγω θα ηθελα να βαλω μια θυρα USB και αναμεσα στα δυο καθισματα... Αν δεν ειναι πρακτικο και ομορφο ενα καλωδιο προεκταση απο μπροστα... Ευχαριστω παρα πολυ για τις ιδεες και τη πληροφορηση @oineas...
Αναπτήρας στο πορτμπαγκάζ για ψυγειάκι. Αν μπει αναπτήρας πισω βολευει καλύτερα να τραβήξεις καλώδιο για φόρτιση για πισω.
Δες αυτο το βιντεο για τον φωτισμό, ειναι για το απλο yaris, υπάρχει ήδη καλωδίωση.
Youtube Videoμονη διάφορα είναι οτι στο cross πρέπει να βγούνε τα 2 πλαϊνά δεξια κ αριστερά απο τον κλιματισμό για να βγαλεις το κεντρικό κομματι με το usb. Πιστεύω οτι μετα θα ειναι εύκολη η πρόσβαση στον αναπτήρα για να παρεις ρευμα για την εξτρα usb
edit
ο μπλε φωτισμος σαν τα αυθεντικά https://www.aliexpress.com/item/1005002616778442.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.7beb2e0esxYPDMεγω θα τοποθετησω αυτα σε μπλε
https://www.aliexpress.com/item/4000369745655.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.7beb2e0esxYPDMΧμμ... Ωραια ιδεα... Και το καλωδιο να εμφανιζεται αναμεσα στα καθισματα εκει που χωριζουν.
Mαλιστα... Το ειχα δει το βιντεο, λιγο στα γρηγορα... Δεν εβαλε το τηλ. καπου σταθερα και η ληψη ειναι 'τραγικη'... Αλλα, απο οτι καταλαβα ευκολη η τοποθετηση. Δε καταλαβα απο που τα αναβουμε... Απο τα λεγομενα σας και οχι απο το βιντεο, πρεπει να βγαλουμε τα πλαστικα κατω απο τη διχρωμια αναμεσα σε αυτη (το κλιματισμο) και το ντουλαπακι του Σπορτ Μπιλλυ... Σωστα? Και οχι την περιβοητη διχρωμια... Οσο δεν εχουμε το αυτοκινητο μπροστα μας, ολο εικασιες, φαντασιωσεις, ονειρα και 'εφιαλτες' θα εχουμε... Απο τις φωτογραφιες του χρηστη Demi O ειδα και πολλα κουμπακια αριστερα απο το τιμονι και κατω απο τη διχρωμια. Νομιζω ωραιες ιδεες θα υπαρχουν και για εκει?
Toyota Yaris Cross