-
@bill971 said in 2020 Toyota Yaris:
Καλησπέρα.
Έρχεται άμεσα facelift στο yaris? Ξέρετε κάτι?
Κάτι τέτοιο μου είπε ένας πωλητής toyota.Επίσης κάποιος χρήστης του βενζινοκίνητου, μπορεί να μου πει κατανάλωση πραγματική?
Ευχαριστώ!
-
Καλησπέρα.
Έρχεται άμεσα facelift στο yaris? Ξέρετε κάτι?
Κάτι τέτοιο μου είπε ένας πωλητής toyota.Επίσης κάποιος χρήστης του βενζινοκίνητου, μπορεί να μου πει κατανάλωση πραγματική?
Ευχαριστώ!
Αν δεν κάνω λάθος ναι , αρχές '24 ; Αλλά καταλαβαίνω ότι εξωτερικά δεν θα υπάρχουν διαφορές αλλά θα έχει βερσιον με δυνατότερο κινητήρα, έξτρα συστήματα ασφαλείας και κάποια μπλιμπλίκια . Οι γνώστες ας διαφωτίσουν περαιτέρω
-
Έχει παρουσιαστεί και ανανοινωθεί από το καλοκαίρι το Facelift στο Yaris. Στην Ελλάδα αναμένεται αρχές του 2024 από όσο ξέρω. Ο κινητήρας με τα 116 άλογα θα συνεχίσει φυσικά να υπάρχει, απλά θα τοποθετηθεί και η ισχυρότερη έκδοση με τα 130 άλογα, αλλά μόνο στις ακριβές (εξοπλιστικά) εκδόσεις.
Εδώ είναι αναλυτικά η ανακοίνωση για τον τύπο, καθώς και οι λεπτομέρειες των αλλαγών και φωτογραφίες με το F/L: https://newsroom.toyota.eu/new-yaris-brings-expanded-hybrid-line-up-improved-safety-and-enhanced-digital-user-experience/
-
@bigpapa said in 2020 Toyota Yaris:
@fanis75 said in 2020 Toyota Yaris:
πιστεύετε αξίζουν τα +1500 ευρω απο τη βασική στην active plus?
Ναι αξίζουν, γιατί η Άκτιβ ειναι πολύ φτωχή, με μανιβέλες πίσω και πλαστικό τιμόνι. Η Active+ είναι για εμένα η μικρότερη έδοση εξοπλιστικά που είναι αποδεκτή.
Ισχύει Φάνη, οπως έγραψα και γω (για τα δικά μου γούστα) νόημα κανονικά έχει η style αλλά και άλλους χρόνους αναμονής κτλπ. Αν δεν ήταν παιδια και συζυγος, καρφί για βασική θα πηγαινα καθότι και τις 16αρες θα ήθελα να αποφύγω λόγω δρόμων κτλ αλλα και τα υπολοιπα εξτρα εμενα δεν θα μου ελειπαν ... αλλά ας όψεται!
Συμφωνώ και ειδικά η chic ειναι διαμάντι.. Αυτες οι 2 δηλαδή αργούν περισσότερο?
-
@ribopaido said in 2020 Toyota Yaris:
@fanis75 said in 2020 Toyota Yaris:
πιστεύετε αξίζουν τα +1500 ευρω απο τη βασική στην active plus?
Ναι αξίζουν, γιατί η Άκτιβ ειναι πολύ φτωχή, με μανιβέλες πίσω και πλαστικό τιμόνι. Η Active+ είναι για εμένα η μικρότερη έδοση εξοπλιστικά που είναι αποδεκτή.
Ισχύει Φάνη, οπως έγραψα και γω (για τα δικά μου γούστα) νόημα κανονικά έχει η style αλλά και άλλους χρόνους αναμονής κτλπ. Αν δεν ήταν παιδια και συζυγος, καρφί για βασική θα πηγαινα καθότι και τις 16αρες θα ήθελα να αποφύγω λόγω δρόμων κτλ αλλα και τα υπολοιπα εξτρα εμενα δεν θα μου ελειπαν ... αλλά ας όψεται!
Συμφωνώ και ειδικά η chic ειναι διαμάντι.. Αυτες οι 2 δηλαδή αργούν περισσότερο?
αν γίνει παραγγελία, πανω κάτω πιστεύω όλες οι εκδόσεις τον ίδιο χρόνο θα έχουν. Στη δικιά μου περίπτωση υπάρχει μεγάλη περίπτωση για active, active + να έρθουν κοντά λόγω ακύρωσης.
-
Ποτε θα βγει ?
Έχω παραγγείλει τον Απρίλιο με ένα χρόνο παράδοση το τρεχον chic. Θα έρθει ή θα φαω καμία ακύρωση λόγο της αλλαγής?
-
@k-m said in 2020 Toyota Yaris:
Ποτε θα βγει ?
Έχω παραγγείλει τον Απρίλιο με ένα χρόνο παράδοση το τρεχον chic. Θα έρθει ή θα φαω καμία ακύρωση λόγο της αλλαγής?
Και εγω αυτο σκεφτομαι τωρα.. μου ειπανε για μαρτιο παραλαβη
-
καλησπέρα παιδιά , 2 ερωτήσεις για τους γνωρίζοντες και κατόχους όσον αφορα την Hybrid active +
- η θύρα USB φορτίζει κιόλας ή είναι μόνο δεδομένα ;
- android auto / apple car play εχει ; δεν μου είναι ξεκάθαρο αν αυτή η 'ενσωμάτωση κινητού τηλεφώνου' περιλαμβάνει τέτοια λειτουργία (ενσύρματα ή ασύρματα)
Ευχαριστώ
-
καλησπέρα παιδιά , 2 ερωτήσεις για τους γνωρίζοντες και κατόχους όσον αφορα την Hybrid active +
- android auto / apple car play εχει ; δεν μου είναι ξεκάθαρο αν αυτή η 'ενσωμάτωση κινητού τηλεφώνου' περιλαμβάνει τέτοια λειτουργία (ενσύρματα ή ασύρματα)
Ευχαριστώ
- Φορτίζει
- ανάλογα την έκδοση, λογικά στο fl θα είναι όλα ασύρματα(;)
-
Ευχαριστώ
Aσύρματη επικοινωνία έχει σίγουρα η έκδοση chic, οι αλλες ειναι με ενσυρματη επικοινωνία οπως μου ειπαν απο τογιοτα τουλαχιστον. Βέβαια δεν ξερω γενικα το wireless αν παιζει γρηγορα ή οχι
-
ενσυρματα με ενδιαφέρει βασικά . Ευχαριστω
-
21300 τιμή εκκίνησης....
https://www.carandmotor.gr/agora/stin-ellada-anabathmismeno-toyota-yaris-times
-
H vfm Τογιότα και το τιμόνι στα εξτρά...
-
@georgekn said in 2020 Toyota Yaris:
21300 τιμή εκκίνησης....
https://www.carandmotor.gr/agora/stin-ellada-anabathmismeno-toyota-yaris-times
Πόσο;;;
-
Με σπόνσορα τον Μότι η Το_Γιώτα έχει γίνει premium...
-
Τσίμπησε πολύ αυτό! Πάμε να γίνουμε οι πιο ακριβοί της Ευρώπης. Πάντως οποιοδήποτε άλλο μικρό full hybrid, renault/nissan, honda, πάει πάνω από 30κ.
-
Εγώ μόνο βενζίνη σκέτη. Ούτε υβρίδια, ούτε σαυρίδια, ούτε ηλεκτρίδια...
Που σημαίνει ότι αν δεν είχα αυτοκίνητο και έπρεπε να αγοράσω θα έπαιρνα ένα Bayon Premium με τα 84 ατμοσφαιρικά αλογάκια και όλα σπέσιαλ.
Υaris φυσικά δεν πρόκειται να αγοράσω ποτέ, ούτε καν κάποιο Τογιότα.
Τα Yaris είναι για Μότιδες και νεαρές κοπελίτσες που έχουν σπόνσορα μπαμπά τύπου Μότι. -
@ataim said in 2020 Toyota Yaris:
Τσίμπησε πολύ αυτό! Πάμε να γίνουμε οι πιο ακριβοί της Ευρώπης. Πάντως οποιοδήποτε άλλο μικρό full hybrid, renault/nissan, honda, πάει πάνω από 30κ.
Αν τα θες σε υψηλά εξοπλιστικές εκδόσεις,ναι.
Αν τα πάρεις στις 1-2 αρχικές εκδόσεις τους, έχει full hybrid Clio,Juke και Jazz λίγο κάτω από 30.000 -
Το θέμα είναι να μην προσφέρουν μόνο οικονομία αλλά να γίνεται κάποιος ποιοτικός έλεγχος
Ζώντας το YC αναγκαστικά για καθημερινό βλέπω αθλιότητες της Τογιότα. Αν αυτά είχαν γίνει στην Ιαπωνία θα έπεφτε το χαρακίρι σύννεφοΜοκέτες ακολλητες φουσκωμένες, πλαστικά που σημαδεύονται με την ανάσα, μπιμπικακια στη βαφή, παράθυρα που τρεμοπαίζουν, καλωδιακια που καπως δεν έχουν περαστεί σωστά στην οροφή και τσιτσιρίζουν infotainment που οποτε θέλει συνδέεται ασύρματα, υλικά φθήνιας.
Δυνατότητα να κανεις ταξίδι για γελοία. Είναι σαν να οδηγείς καμπριο από τους αεροδυναμικους.Ποιοτικός έλεγχος για τον πεοντα.
Σημάδια των καιρών βέβαια γιατί όλοι τα ίδια σκατα κάνουν πια ειδικά σε επίπεδο υλικών και περικοπών.Γενικά καλά αμαξάκια για πόλη κάθε μέρα αλλά μέχρι εκεί.
-
Για την πόλη προορίζονται όμως. Τις προάλλες ήμουν και για μια εβδομάδα με ένα γιαρις προηγούμενης γενιάς. Φουλ από βοηθήματα και πολύ λειτουργικό media. Η ποιότητα του όμως τραγική. Η θέση οδήγησης ΓΤΠ. Το κράτημα και η οδική συμπεριφορά όπως η Corolla και το σταρλετ που είχα κάποτε. Στην κατηγορία μόνο Πεζώ 208. Κανένα άλλο όμως
2020 Toyota Yaris