-
@vagkirk said in 2020 Toyota Yaris:
Τι στο καλό;;;;
Πες λίγο κατηφοριτσα σε Μεσογείων και Συγγρού, πες δεν είχε κίνηση, πες πως όλα τα φανάρια ήταν ευνοικα αλλά και πάλι!!!!
Σε ρυμουλκούσε κάποιος;;;;;;;;Ετσι ειναι σε αυτη την διαδρομή. Και εγω Αγ. Παρασκευή με Ν. Σμυρνη ή Καλλιθεα στο 1.5-2 ειμαι με αμφότερα τα υβρίδια! Στην επιστροφή τα διπλά.
-
@fanis75 said in 2020 Toyota Yaris:
@vagkirk said in 2020 Toyota Yaris:
Τι στο καλό;;;;
Πες λίγο κατηφοριτσα σε Μεσογείων και Συγγρού, πες δεν είχε κίνηση, πες πως όλα τα φανάρια ήταν ευνοικα αλλά και πάλι!!!!
Σε ρυμουλκούσε κάποιος;;;;;;;;Ετσι ειναι σε αυτη την διαδρομή. Και εγω Αγ. Παρασκευή με Ν. Σμυρνη ή Καλλιθεα στο 1.5-2 ειμαι με αμφότερα τα υβρίδια! Στην επιστροφή τα διπλά
Κι εγώ Κηφισιά - Πειραιάς περίπου στα ίδια νούμερα παίζω (C-HR 1.8 GR Sport με 19ρες ζάντες).
-
@bill_hsd said in 2020 Toyota Yaris:
@ataim said in 2020 Toyota Yaris:
Μέσο χρόνο κίνησης με ev είμαι στο 80% μέση απόσταση 60%
Δηλώνω ότι έχω 60% ιδιοκτησία σε ηλεκτρικό και 40% σε θερμικό με πλήρη κυριότητα.
Και αυτοφορτιζόμενο μάλιστα ηλεκτρικό.
Να είχαμε οι ιδιοκτήτες ΙΧ υβριδικών και κάποια από τα προνόμια των ηλεκτρικών, καλά θα ήταν... -
Καλησπέρα
Τί GPS χρησιμοποιείτε; Έχω το νέο YARIS Active Plus κι έχω βάλει της Google, ενώ έχει κι άλλα GPS η κονσόλα. Έχετε δοκιμάσει κάποιο άλλο και είσαστε ευχαριστημένοι; -
@nith1717 said in 2020 Toyota Yaris:
Καλησπέρα
Τί GPS χρησιμοποιείτε; Έχω το νέο YARIS Active Plus κι έχω βάλει της Google, ενώ έχει κι άλλα GPS η κονσόλα. Έχετε δοκιμάσει κάποιο άλλο και είσαστε ευχαριστημένοι;όταν λες έχω βάλει gps τι εννοείς; δεν έχει το αυτοκίνητο από μόνο του;
-
@nith1717 said in 2020 Toyota Yaris:
Καλησπέρα
Τί GPS χρησιμοποιείτε; Έχω το νέο YARIS Active Plus κι έχω βάλει της Google, ενώ έχει κι άλλα GPS η κονσόλα. Έχετε δοκιμάσει κάποιο άλλο και είσαστε ευχαριστημένοι;όταν λες έχω βάλει gps τι εννοείς; δεν έχει το αυτοκίνητο από μόνο του;
Συνδέω το κινητό με καλώδιο κι εμφανίζεται στην κονσόλα το Google maps. Η κονσόλα όμως έχει άλλες εφαρμογές.
-
Μπήκα και οδήγησα σήμερα για λίγο ένα γιαρις απλή έκδοση και μάλιστα για επαγγελματικη χρήση.
εκατσα στο εσωτερικό του έπιασα πλαστικά ταμπλό κλπ.δεν είδα καμία διαφορά με άλλα πχ έχω μπει και σε πόλο σε Κορσα .το επάνω μέρος είναι μαλακό τα υπόλοιπα σκληρά δε υπήρχε ίχνος γραντζουνιας στα πλαστικά του και ρωταω τον ιδιοκτήτη και ταυτόχρονα τον υπάλληλο π το οδηγάει κ με λέει ,νεαρός σε ηλικία,το αμάξι είναι σούπερ προσπεράσεις κάνω, πατάει καλά το infotainment άψογο Μ έδειχνε τα κουμπιά και πριν με εξηγήσει πως δουλεύει το υβριδικό του λέω έχω υβριδικό Τογιότα από το 2009 .
όπως και να έχει μέσα δεν είδα κάτι π να μη Μ άρεσε σε υλικά μια χαρά ήταν...και είμαι βέβαιος ότι μετά από 10 χρόνια θα είναι ακριβώς το ίδιο μέσα -
Το ίδιο; Όχι ρε γαμωτο. Ούτε δέρματα, ούτε μασάζ στα κάθισματα;
Εγώ ήθελα να γίνει lexus μετα από 10 έτη.
Άκυρο από εμένα
-
@miata_4ever said in 2020 Toyota Yaris:
...και είμαι βέβαιος ότι μετά από 10 χρόνια θα είναι ακριβώς το ίδιο μέσα
Έτσι ακριβώς.
-
Ένα "πρόβλημα" που έχουν τα yaris/yc και ίσως για αυτό εντοπίζονται τα παράπονα στο θέμα του εσωτερικού εκτός από τα φθηνά πλαστικά είναι ο κακοσχεδιασμένος διάκοσμος.
Ο ανταγωνισμός μπορεί σε πολλές περιπτώσεις να έχει αντίστοιχα υλικά όμως η γενικότερη σχεδίαση του εσωτερικού είναι σύγχρονη, το yaris είναι λες και ήρθε κατευθείαν από την δεκαετία του 80. Δείτε για παράδειγμα πως είναι το αντίστοιχο εσωτερικό του 208:enterprize!
Το yaris, δεν είναι οτι δεν το δούλεψαν, είναι ότι αυτός που το ανέλαβε ήταν βλ@μμένος. Είναι προφανές πως άλλη ομάδα έχει σχεδιάσει τα chr/corolla και άλλη τα y/yc
-
Ένα "πρόβλημα" που έχουν τα yaris/yc και ίσως για αυτό εντοπίζονται τα παράπονα στο θέμα του εσωτερικού εκτός από τα φθηνά πλαστικά είναι ο κακοσχεδιασμένος διάκοσμος.
Ο ανταγωνισμός μπορεί σε πολλές περιπτώσεις να έχει αντίστοιχα υλικά όμως η γενικότερη σχεδίαση του εσωτερικού είναι σύγχρονη, το yaris είναι λες και ήρθε κατευθείαν από την δεκαετία του 80. Δείτε για παράδειγμα πως είναι το αντίστοιχο εσωτερικό του 208:enterprize!
Το yaris, δεν είναι οτι δεν το δούλεψαν, είναι ότι αυτός που το ανέλαβε ήταν βλ@μμένος. Είναι προφανές πως άλλη ομάδα έχει σχεδιάσει τα chr/corolla και άλλη τα y/yc
Συμφωνω.
Το ειχα ξαναγραψει όταν εκανα test drive το CC.
Το Yaris/YC όπως και το CC (αλλά και το RAV4) αποπνέουν σχεδιαστική "τζαπανίλα" μέσα-έξω (με την καλή έννοια του όρου).
Plastic fantastic συντηρητικός διάκοσμος που δεν εμπνέει σχεδιαστικά, αλλά θα αντέξει στον χρόνο και είναι πρακτικός-εργονομικός.
Τι να το κάνω το εντυπωσιακό ταμπλώ, αν δεν μπορώ να δω τον πίνακα οργάνων;
Το C-HR είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, αρκετά μπροστά από την εποχή που λανσαρίστηκε (δείτε ενδεικτικά τους διακόπτες του, αλλά και όλο το σχεδιαστικό ύφος του μέσα-έξω).
Δεν είναι τυχαίο ότι και το νέο C-HR εξακολουθεί να πατάει σχεδιαστικά μέσα-έξω στα χνάρια του 1ης γενιάς C-HR. -
Ένα "πρόβλημα" .... το yaris είναι λες και ήρθε κατευθείαν από την δεκαετία του 80.
enterprize!
Όταν μπήκα πρώτη φορά στο yaris χαμογέλασα με το όργανα "κιάλια" έδιναν χαρακτήρα διαχρονικό συνδέοντας τα ΄90ς με το σήμερα χωρίς να καταφεύγουν σε εντυπωσιακούς βερμπαλιστικούς σχεδιασμούς που σε 5 χρόνια θα δείχνουν παρωχημένοι
Μάλιστα όταν παρήγγειλα το δικό μου YC επέλεξα την βασική έκδοση για να εχω αυτόν τον πίνακα οργάνων . -
@monman2 said in 2020 Toyota Yaris:
Μάλιστα όταν παρήγγειλα το δικό μου YC επέλεξα την βασική έκδοση για να εχω αυτόν τον πίνακα οργάνων .
Ακριβώς για τον ίδιο λόγο και η γυναίκα μου, δεν της άρεσε ο άλλος πίνακας...χαχαχα!!
Όσο για το 208, πάρα πολύ busy, σε ενοχλητικό βαθμό και δεν με βόλεψε καθόλου η εργονομία, όλα για χάρη εντυπωσιασμού και λές ¨ουάο" όταν μπεις μέσα, αλλά μετα δεν είναι και τόσο βολικό. Άσε που η καλή έκδοση μόνο είναι έτσι και κοστίζει καπου €28.000.
-
Κάποια στιγμή θα βάλω και δακτυλίδια γύρω απο τα "κιάλια"
https://www.aliexpress.com/item/1005005818700844.html?spm=a2g0o.productlist.main.77.12d96a50tgttBL&algo_pvid=3a6bb9ae-c792-4e1c-9b38-c0a68ce084a7&algo_exp_id=3a6bb9ae-c792-4e1c-9b38-c0a68ce084a7-38&pdp_npi=4%40dis!EUR!30.29!23.63!!!32.09!!%4021038edc16935775966114867e0b3e!12000034459965914!sea!GR!1801286834!A&curPageLogUid=IXIxEmxVssCS -
Ερώτηση: Η εκδοση Chic πέρα απο τη θέση ασύρματης φόρτισης, συνδέεται και ασυρματα με το multimedia για apple carplay ή μονο με καλώδιο? Ξερει κανεις?
-
@ribopaido said in 2020 Toyota Yaris:
Ερώτηση: Η εκδοση Chic πέρα απο τη θέση ασύρματης φόρτισης, συνδέεται και ασυρματα με το multimedia για apple carplay ή μονο με καλώδιο? Ξερει κανεις?
Nope
-
Στο εξωτερικό έχουν αρχίσει και βγάζουν τιμοκαταλόγους, εδώ κοιμούνται όρθιοι.
Το 115 έχει 19/20/22 και το 130 premier 26.Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν διατηρήσει την 115 έκδοση, καλύτερα να ήταν όλα 130. Τέλος πάντων φθηνά είναι τα entry ακριβό το premier.
-
140 δεν έχει το νέο;
Σιγά σιγά θα περάσει και στο απλό.
-
-
Πφφφφ
Λογικά στο fl θα φορεθεί και στα άλλα. Περιμένω για το YC
2020 Toyota Yaris