-
@nith1717 said in 2020 Toyota Yaris:
@dimmad said in 2020 Toyota Yaris:
Καλησπέρα.
Αγόρασα πρόσφατα το Yaris Active Plus και είχα παραγγείλει να μου βάλουν συναγερμό. Τον πλήρωσα 240€ μάρκα Vodafone που βάζει η TOYOTA.
Έστειλα σήμερα email για να με ενημερώσουν για το κόστος προσθήκης αυτόματου κλεισίματος παραθύρων, διότι είναι χρήσιμο ειδικά αν έχεις μικρά παιδιά και μου είπαν ότι ο συναγερμός ΔΕΝ υποστηρίζει πλακέτες παραθύρων!
Ειλικρινά δεν το περίμενα, διότι αν το ήξερα ή αν με ενημέρωναν, θα έβαζα άλλον συναγερμό, Cobra κλπ.
Απλά ήθελα να σας ενημερώσω αν δεν το γνωρίζετε.Κλείνουν με παρατεταμένο πάτημα στο κλείδωμα από το κλειδί
Όχι φίλε δυστυχώς και για να είμαι απόλυτα σίγουρος μόλις το δοκίμασα.
Το αυτοκίνητο πρέπει να είναι σβηστό σε φάση κλειδώματος-ξεκλειδώματος για να το κάνει.
Μπορεί να θέλει και προγραμματισμό, όπως ήδη ειπώθηκε. -
@bill_hsd said in 2020 Toyota Yaris:
@dimmad said in 2020 Toyota Yaris:
Καλησπέρα.
Αγόρασα πρόσφατα το Yaris Active Plus και είχα παραγγείλει να μου βάλουν συναγερμό. Τον πλήρωσα 240€ μάρκα Vodafone που βάζει η TOYOTA.
Έστειλα σήμερα email για να με ενημερώσουν για το κόστος προσθήκης αυτόματου κλεισίματος παραθύρων, διότι είναι χρήσιμο ειδικά αν έχεις μικρά παιδιά και μου είπαν ότι ο συναγερμός ΔΕΝ υποστηρίζει πλακέτες παραθύρων!
Ειλικρινά δεν το περίμενα, διότι αν το ήξερα ή αν με ενημέρωναν, θα έβαζα άλλον συναγερμό, Cobra κλπ.
Απλά ήθελα να σας ενημερώσω αν δεν το γνωρίζετε.Κλείνουν με παρατεταμένο πάτημα στο κλείδωμα από το κλειδί
Όχι φίλε δυστυχώς και για να είμαι απόλυτα σίγουρος μόλις το δοκίμασα.
Το αυτοκίνητο πρέπει να είναι σβηστό σε φάση κλειδώματος-ξεκλειδώματος για να το κάνει.
Μπορεί να θέλει και προγραμματισμό, όπως ήδη ειπώθηκε.Σβηστό ήταν από το πρωί. Θα μιλήσω με ηλεκτρολόγο της Toyota την Δευτέρα, αν είναι να κλείσω ραντεβού.
-
καλημέρα από εμένα. κάτοχος του chic σχεδόν ένα χρόνο. το παράγγειλα 05/2021 ήρθε 02/2022 . και τις προάλες ήρθε γράμμα απο την toyota λόγω καθυστέρησης παραλαβής (παραδοση είχαν πεις για 11/2021) δώρο τα 2 πρώτα service. γενικά δεν έχω θέμα με το αμαξάκι το θέμα της μπαταρίας (έμενε απο μπαταρία χωρίς λόγο) λύθηκε με πήραν πριν δέκα μέρες και μου έκαναν ενα update στο λογισμικό βρήκαν το ¨θεμα".
-
@ninitaki1987 said in 2020 Toyota Yaris:
το παράγγειλα 05/2021 ήρθε 02/2022 και τις προάλες ήρθε γράμμα απο την toyota λόγω καθυστέρησης παραλαβής (παραδοση είχαν πει για 11/2022) δώρο τα 2 πρώτα service.
??
-
@panormus772 said in 2020 Toyota Yaris:
το παράγγειλα 05/2021 ήρθε 02/2022 και τις προάλες ήρθε γράμμα απο την toyota λόγω καθυστέρησης παραλαβής (παραδοση είχαν πει για 11/2022) δώρο τα 2 πρώτα service
??
true
-
το παράγγειλα 05/2021 ήρθε 02/2022 και τις προάλες ήρθε γράμμα απο την toyota λόγω καθυστέρησης παραλαβής (παραδοση είχαν πει για 11/2022) δώρο τα 2 πρώτα service
??
true
Δεν καταλαβαίνω.
Το παρήγγειλες 5/2021, ήρθε 02/2022.
Άρα στο έφεραν νωρίτερα 9 μήνες από την προκαθορισμένη που σου είπαν αρχικά (11/2022) και παρά ταύτα σου δίνουν και δώρο 2 service για καθυστέρηση παραλαβής; Αφού το παρέλαβες νωρίτερα.. -
Θα εννοεί του είπαν 11ο του 2021 λογικά.
-
??
true
Δεν καταλαβαίνω.
Άρα στο έφεραν νωρίτερα 9 μήνες από την προκαθορισμένη που σου είπαν αρχικά (11/2022) και παρά ταύτα σου δίνουν και δώρο 2 service για καθυστέρηση παραλαβής; Αφού το παρέλαβες νωρίτερα..ισως δεν το διατιπωσα σωστα θα ερχονταν φιλε μου 9/2021 οχι του 2022 !
-
??
true
Δεν καταλαβαίνω.
Άρα στο έφεραν νωρίτερα 9 μήνες από την προκαθορισμένη που σου είπαν αρχικά (11/2022) και παρά ταύτα σου δίνουν και δώρο 2 service για καθυστέρηση παραλαβής; Αφού το παρέλαβες νωρίτερα..ισως δεν το διατιπωσα σωστα θα ερχονταν φιλε μου 9/2021 οχι του 2022 !
Τραγελαφικο
-
Καλημέρα.
Γνωρίζετε αν τα υβριδικά αυτοκίνητα περνούν ΚΤΕΟ 4 χρόνια μετά την 1η ημέρα κυκλοφορίας και μετά κάθε 2 χρόνια όπως και τα μη υβριδικά; -
Καλημέρα.
Γνωρίζετε αν τα υβριδικά αυτοκίνητα περνούν ΚΤΕΟ 4 χρόνια μετά την 1η ημέρα κυκλοφορίας και μετά κάθε 2 χρόνια όπως και τα μη υβριδικά;Ακριβώς το ίδιο!
-
@iceman7 said in 2020 Toyota Yaris:
Καλημέρα.
Γνωρίζετε αν τα υβριδικά αυτοκίνητα περνούν ΚΤΕΟ 4 χρόνια μετά την 1η ημέρα κυκλοφορίας και μετά κάθε 2 χρόνια όπως και τα μη υβριδικά;Ακριβώς το ίδιο!
Σε ευχαριστώ πολύ
-
Καλησπέρα. Λόγω χαμηλής θερμοκρασίας άναψε η ένδειξη χαμηλής πίεσης ελαστικών. Έλεγξα την πίεση 32 μπροστά 29 πίσω και παραμένει το λαμπάκι αναμμένο. Έβαλα 33-30 και πάλι το ίδιο. Το αφήνω ως έχει; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Πρέπει να το κινήσεις κάποια χιλιόμετρα
-
@lap said in 2020 Toyota Yaris:
- να κάνεις reset πριν την βόλτα
-
@lap said in 2020 Toyota Yaris:
Οκ. Οπότε θα το ελέγξω αύριο που θα το κινήσω. Σε ευχαριστώ πολύ!
-
Καλησπέρα. Λόγω χαμηλής θερμοκρασίας άναψε η ένδειξη χαμηλής πίεσης ελαστικών. Έλεγξα την πίεση 32 μπροστά 29 πίσω και παραμένει το λαμπάκι αναμμένο. Έβαλα 33-30 και πάλι το ίδιο. Το αφήνω ως έχει; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Έχεις διαβάσει καθόλου το βιβλίο του αυτοκινήτου σου?
-
Ερώτηση προς κατόχους hybrid. Στο yaris έχω παρατηρήσει ότι, κατά τα πρώτα χιλιόμετρα μιας διαδρομής ενώ θα περίμενα τη θερμοκρασία του κινητήρα να ανεβαίνει σταθερά, πολλές φορές αργεί να ανέβει ή ακόμα και αν ανέβει πχ από το 1ο στο 2ο κουτάκι η ένδειξη μετά ξαναπεφτει στο 1ο.
Η λογική εξήγηση είναι η διαρκής εναλλαγή στο ev mode, απλά ρωτάω αν όντως το έχετε παρατηρήσει και είναι φυσιολογικό. -
@v_a said in 2020 Toyota Yaris:
Ερώτηση προς κατόχους hybrid. Στο yaris έχω παρατηρήσει ότι, κατά τα πρώτα χιλιόμετρα μιας διαδρομής ενώ θα περίμενα τη θερμοκρασία του κινητήρα να ανεβαίνει σταθερά, πολλές φορές αργεί να ανέβει ή ακόμα και αν ανέβει πχ από το 1ο στο 2ο κουτάκι η ένδειξη μετά ξαναπεφτει στο 1ο.
Η λογική εξήγηση είναι η διαρκής εναλλαγή στο ev mode, απλά ρωτάω αν όντως το έχετε παρατηρήσει και είναι φυσιολογικό.Το YC hybrid σήμερα το πρωί 6° , επαρχία ξεκινάω φανάρια κινηση δεν έχει, στα 4 ' είχε τρία κουτάκια μπλε στο όργανο θερμοκρασίας , το κλιματιστικό στους 22° πέταγε ζεστό αέρα , πρόγραμμα οδήγησης normal. Πολύ καλύτερο από το ντίζελ yaris που κάνει διπλό χρόνο να πετάξει ζεστό αέρα.
-
@monman2 said in 2020 Toyota Yaris:
@v_a said in 2020 Toyota Yaris:
Η λογική εξήγηση είναι η διαρκής εναλλαγή στο ev mode, απλά ρωτάω αν όντως το έχετε παρατηρήσει και είναι φυσιολογικό.Το YC hybrid σήμερα το πρωί 6° , επαρχία ξεκινάω φανάρια κινηση δεν έχει, στα 4 ' είχε τρία κουτάκια μπλε στο όργανο θερμοκρασίας , το κλιματιστικό στους 22° πέταγε ζεστό αέρα , πρόγραμμα οδήγησης normal. Πολύ καλύτερο από το ντίζελ yaris που κάνει διπλό χρόνο να πετάξει ζεστό αέρα.
Στα τωρινά PSA η λειτουργία του κλιματιστικού είναι σχεδόν ΑΜΕΣΗ.
2020 Toyota Yaris