-
λαπη επειδης κανεις 257 εντιτινγκ, βλεπεις οτι δεν ακολουθω την συζητηση και οτι δεν θα δω ενα βιντεακι, προτιμω την μεγαλυτερη επιστημονικη ερευνα παγκοσμιως για το συγκεκριμενο θεμα με επαναλαμβανω 470000 συμμετεχοντες που απεδειξε πως δεν.... αναρωτιεμαι εαν εχεις γιουτιουμπ πριμιο
-
Τι ειναι το YouTube premium ? Χωρίς διαφημίσεις?
Οχι και μου έχει σπάσει τα νεύρα! Στα μήλα έχει χιλιάδες διαφημίσεις
Δες το βίντεο ! Η σεξουαλικότητα των ανθρώπων δεν επηρεάζεται από κάποια γονίδια! Αλλά από μια φυσική επιγενητικη παρέμβαση πάνω στο DNA κατά την κύηση του εμβρύου! Οπότε και να την ψάχνεις στα γονίδια δεν θα βρεις κατι, διότι δεν βρίσκεται εκεί ο φυσικος παράγοντας !
Αυτό μας παρουσιάζει ο γιατρός που ασχολείται με το θέμα! Δες το!Έχουν πλέον βρει την φόρμουλα και προβλέπουν με ακρίβεια 70%
-
Γιατί να αφορά το κράτος, την εργοδοσία, τον παπά της ενορίας κλπ το τι είδους κιλοτάκι ή σωβρακο ή ρούχα και καλλυντικά φοράει κάθε άνθρωπος, με τι τσόντες φτιάχνεται, από ποιους έλκεται και πως ικανοποιειται σεξουαλικα, όταν δεν εγκληματεί;
Μόνο στον απόρρητο ιατρικό του φάκελο θα πρεπε να υπάρχει.
Είναι πραγματικό πρόβλημα για να λύσουμε και συζητήσουμε, η ενδοοικογενειακη κακοποίηση και οι παιδοβιασμοι από φαινομενικά "κανονικούς" εταιροφυλους ανθρώπους που διαπράττουν χιλιάδες εγκλήματα καθημερινά.
Δεν είναι έγκλημα αν ένας λοχαγός ερωτευτεί τον αρχιλοχία του και ζουν μαζί (με τα επιδόματα Μητσοτάκη) και θέλει να του αφήσει τη σύνταξη χηρίας του αν πέσει στη μάχη σαν άλλος ιερολοχίτης, ούτε θα πρεπε να είναι έγκλημα αν υιοθετήσουν ένα παιδί που η μάνα του ήταν ναρκομανής ή τη σκότωσε ο εταιροφυλος πατέρας του από ζήλια μια νύχτα που είχε πιει...
Είναι πρόβλημα να λύσουμε, το να εξασφαλιζεται τροφή στέγη γιατρός και σχολείο για κάθε παιδί που γεννιέται, ιδού πεδίο δόξης λαμπρό για τους συντηρητικός που έχουν ρέντα αυτόν τον καιρό, να στηρίξουν τα παιδιά με κοινωνική πολιτική, όχι με αποκλεισμούς και μόρφωση μόνο για τους ευκατάστατους.
Το αν ο γιατρός που θα εξασφαλίσουν για κάθε παιδί τον δίνει στις νοσοκόμες που θα προσληφθούν ή τον παίρνει απ τους τραυματιοφορείς που θα προσληφθούν, είναι οικογενειαρχης με δικα του παιδιά ή είναι άγαμος παρθένος ιεροψάλτης τις Κυριακές, δεν αλλάζει το αποτέλεσμα για τα παιδιά που θα πρέπει να έχουν εξασφαλισμενη περίθαλψη. Αυτά. -
Ας προσπαθήσω να το κάνω πιο λιανά!
Οι κοινωνικές τάξεις έχουν διεκδικήσεις! Μια από αυτές είναι και αυτοί! Αυτοί μέχρι πρόσφατα τους έδερναν, τους έδιωχναν από τις εργασίες τους, τους στερούσαν βαθμούς, τους έκαναν έξωση, δεν είχαν δικαιώματα μεταβίβασης της σύνταξης στο σύντροφο ζωής τους! Άλλοι αυτοκτονούσαν και μισούσαν τον εαυτό τους που γεννήθηκαν έτσι! Ζούσαν έναν γολγοθά! Κάποιοι εξ αυτών έγιναν προκλητικοί προς την κοινωνία ως αντίδραση κτλ
Αυτό που σήμερα το έχουν, έστω εν μέρη, το κέρδισαν μέσα από έναν χαμό κοινωνικής επανάστασης εδώ και κάποια έτη!
Υπήρξαν και έκτροπα και γελοιότητες κατά την πορεία αυτή! Καμία αντίρρηση!
Η αριστερά αδυνατεί να κατανοήσει ότι υπάρχουν και άλλες κοινωνικές τάξεις που δύναται να διεκδικούν, πέρα από αυτές που αναγνωρίζει, και που μπορεί να απαρτίζονται από δεξιούς και αριστερους μαζί για κάποιο επίδικο!
Αυτήν την οπτική λοιπόν είναι που κριτικάρω στην αριστερά! Αφήστε τις κοινωνίες να διεκδικούν και μην καπελώνετε τους πάντες!
Οπως και εσείς διεκδικείτε και καλά κάνετε στο όνομα των τάξεων υπό την έννοια της ιδιοκτησίας των μέσων παραγωγής, αφήστε και τους άλλους να διεκδικούν υπο όποια έννοια αυτοί επιθυμούν!
-
@gatoz said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
αρα που διαφωνεις με την επισημη θεση?
Από το ότι δεν αποδέχεται την ομοφυλοφιλία και την αποδίδει στην ελευθεριότητα του Καπιταλισμού, και μάλιστα αυτό ίσχυε και στην ΕΣΣΔ, όπου ήταν παράνομες οι σχέσεις μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου. Κάτι τέτοια λάθη κάνουμε και χάνουμε το νόημα. Μας ενοχλεί αν ο σύντροφος είναι ομοφυλόφιλος; Αλλάζει κάτι; Τις ίδιες μαλακίες κάνανε και οι Άγγλοι με τον εξαίρετο Alan Turing.
Ο criuser μπορεί να λέει για «γραμμή», αλλά εγώ που είμαι κομμούνι ως το κόκκαλο, δεν περιμένω καμία γραμμή. Σε ότι διαφωνώ με το Κόμμα, το λέω και το έχω πει και στις Τοπικές και με έχουν αποκηρύξει...
-
@realzeus said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Από το ότι δεν αποδέχεται την ομοφυλοφιλία και την αποδίδει στην ελευθεριότητα του Καπιταλισμού, και μάλιστα αυτό ίσχυε και στην ΕΣΣΔ, όπου ήταν παράνομες οι σχέσεις μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου. Κάτι τέτοια λάθη κάνουμε και χάνουμε το νόημα. Μας ενοχλεί αν ο σύντροφος είναι ομοφυλόφιλος; Αλλάζει κάτι; Τις ίδιες μαλακίες κάνανε και οι Άγγλοι με τον εξαίρετο Alan Turing.
Ο criuser μπορεί να λέει για «γραμμή», αλλά εγώ που είμαι κομμούνι ως το κόκκαλο, δεν περιμένω καμία γραμμή. Σε ότι διαφωνώ με το Κόμμα, το λέω και το έχω πει και στις Τοπικές και με έχουν αποκηρύξει...
δεν διαβασες την θεση
κανε ενα κοπο παλι -
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@criuser said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@otso said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Το υπαρκτο προβλημα ειναι του Κρουζερ στο νεο εμπορικο κεντρο που ανελαβε να φτιαξει , ποσες και τι ειδους τουαλλετες ;
Ανδρων , γυναικων , αμεα και ποσες αλλες να μην χαρακτηριστει (οπισθοδρομικος) ;Υπάρχει νομοθεσία δεν φτιάχνεις ότι θέλεις.
Αλλά έλεγα τώρα στον μεσημεριανό καφέ σε φίλο με τρείς γιούς, ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα σου έχει αυξημένες θηλυκές ορμόνες...
Γελάσαμε πολύ...
Επειδή μαζευτήκατε τρεις τέσσερις ανίδεοι και γελούσατε δεν σημαίνει πως σβήνουμε τις επιστημονικές μελέτες!
Δες το βίντεο πιο πάνω στο σημείο που αναφέρω!
Είναι 5-6 λεπτά!
Ανίδεοι. Μηχανικός, Γιατρός που είναι και ο πατέρας των 3 αγοριών που σύμφωνα με την ανοησία σου θα έπρεπε να έχει θηλυκές ορμόνες περισσότερες και πρώην Τσέος τράπεζας...
Πάρε το κουβαδάκι σου να πας Ατα και μετά να κάνεις Μαμ και να πεις να σου αλλάξουν πάνα...
Άκου να σου πω! Ο γιατρός είναι γενετιστής; Εαν δεν είναι και είναι τόσο σίγουρος πες μας ποιος είναι να μην πατήσουμε το πόδι μας στο ιατρείο τιυ!
Γιατρός που είναι σίγουρος για θέματα εκτός της ειδικότητας του, είναι επικίνδυνος!
Τι γενιά είστε ρε παιδί μου ! Έχετε καταστρέψει κόσμο σε κάθε επίπεδο! Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τη γνώση! Παραδώσατε έναν άθλιο κόσμο!
Εάν δεις το βίντεο θα δεις πως ο τρόπος που επηρεάζεται η σεξουαλικότητα κατά την κύηση τους δίνει 70% ακρίβεια πρόβλεψης της σεξουαλικότητας! Δηλαδή έχουν βρει τον φυσικό παράγοντα που την επηρεάζει στο έμβρυο κατά κύηση ! Χωρίς να υπάρχουν διαφορές στα χρωμοσώματα των ανθρώπων! Δεν είναι αυτά που καθορίζουν αποκλειστικά την επιλογή τους!
Εχω και γενετιστή που είναι καθηγητής στο πανεπιστήμιο.
Εσύ πέρα από τον Ακη και τον Γιάννο τι έχεις...
Αρκετά όμως με τις ανοησίες.
Τέλος για αυτό το θέμα.
Πάμε για άλλα.
-
@otso said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Το υπαρκτο προβλημα ειναι του Κρουζερ στο νεο εμπορικο κεντρο που ανελαβε να φτιαξει , ποσες και τι ειδους τουαλλετες ;
Ανδρων , γυναικων , αμεα και ποσες αλλες να μην χαρακτηριστει (οπισθοδρομικος) ;Υπάρχει νομοθεσία δεν φτιάχνεις ότι θέλεις.
Αλλά έλεγα τώρα στον μεσημεριανό καφέ σε φίλο με τρείς γιούς, ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα σου έχει αυξημένες θηλυκές ορμόνες...
Γελάσαμε πολύ...
Επειδή μαζευτήκατε τρεις τέσσερις ανίδεοι και γελούσατε δεν σημαίνει πως σβήνουμε τις επιστημονικές μελέτες!
Δες το βίντεο πιο πάνω στο σημείο που αναφέρω!
Είναι 5-6 λεπτά!
Ανίδεοι. Μηχανικός, Γιατρός που είναι και ο πατέρας των 3 αγοριών που σύμφωνα με την ανοησία σου θα έπρεπε να έχει θηλυκές ορμόνες περισσότερες και πρώην Τσέος τράπεζας...
Πάρε το κουβαδάκι σου να πας Ατα και μετά να κάνεις Μαμ και να πεις να σου αλλάξουν πάνα...
Άκου να σου πω! Ο γιατρός είναι γενετιστής; Εαν δεν είναι και είναι τόσο σίγουρος πες μας ποιος είναι να μην πατήσουμε το πόδι μας στο ιατρείο τιυ!
Γιατρός που είναι σίγουρος για θέματα εκτός της ειδικότητας του, είναι επικίνδυνος!
Τι γενιά είστε ρε παιδί μου ! Έχετε καταστρέψει κόσμο σε κάθε επίπεδο! Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τη γνώση! Παραδώσατε έναν άθλιο κόσμο!
Εάν δεις το βίντεο θα δεις πως ο τρόπος που επηρεάζεται η σεξουαλικότητα κατά την κύηση τους δίνει 70% ακρίβεια πρόβλεψης της σεξουαλικότητας! Δηλαδή έχουν βρει τον φυσικό παράγοντα που την επηρεάζει στο έμβρυο κατά κύηση ! Χωρίς να υπάρχουν διαφορές στα χρωμοσώματα των ανθρώπων! Δεν είναι αυτά που καθορίζουν αποκλειστικά την επιλογή τους!
Εχω και γενετιστή που είναι καθηγητής στο πανεπιστήμιο.
Εσύ πέρα από τον Ακη και τον Γιάννο τι έχεις...
Αρκετά όμως με τις ανοησίες.
Τέλος για αυτό το θέμα.
Πάμε για άλλα.
Ποιες ανοησίες; Εχεις κάνει τον κόπο να δεις το βίντεο που κάνει μια ωραία σύνοψη όσων γνωρίζει η επιστήμη σήμερα;
-
https://www.facebook.com/share/r/12FUK21r7Yt/
Γουοτ αμπαουτ ιν γκρις;
-
Πες τα άνθρωπε! Γιατί την καθάρεια ελεύθερη βούληση όλοι μα όλοι την αποκυρησουν. Γιατί είναι το μόνο που φοβούνται.
-
@spi_duster said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Πες τα άνθρωπε! Γιατί την καθάρεια ελεύθερη βούληση όλοι μα όλοι την αποκυρησουν. Γιατί είναι το μόνο που φοβούνται.
οκ αλεξ, δες τι καταφερνεις....
-
Συγνώμη που σου χαλάω το γλυκό
-
@spi_duster said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
οκ αλεξ, δες τι καταφερνεις....
Βρε Θοδωρή μου, είμαστε ο κατ' εξοχήν χώρος των συζητήσεων, διαφωνιών, ζυμώσεων και εν τέλει συμφωνιών. Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις πολύ καλά την ιστορία της Ρωσικής Επανάστασης και ότι ακόμα και μέσα στους Μπολσεβίκους υπήρχαν διαφορετικές φωνές. Ο Λένιν, ο μεγαλύτερος πολιτικός ηγέτης του 20ου αιώνα, με το ζόρι επικράτησε στις εσωτερικές έριδες. Δεν πρέπει να φοβόμαστε τον αντίλογο. Περισσότερο με ενοχλεί ότι οι Δεξιοί μας κατηγορούν ότι ακολουθούμε τυφλά μια κομματική γραμμή. Δεν είμαστε πρόβατα, έχουμε άποψη και ο λόγος που στηρίζουμε το ΚΚΕ είναι ότι η άποψή μας έχει τον ίδιον ΑΝΣΚ με το Κόμμα, δηλαδή θέλουμε μια δικαιότερη Κοινωνία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να έχουμε και διαφωνίες μεταξύ μας. Αρκεί στο τέλος να συμφωνούμε σε ένα κοινό όραμα, όπως πάντα κάνουν όσοι επιθυμούν την πρόοδο και την δικαιοσύνη για τους Λαούς!!!
Την πολύ πρωινή καλημέρα μου σε όλους, αλλά λίγο περισσότερο στα συντρόφια μας!
-
Διαγραφη με κοπτατσια τωρα .
-
-
@wantone said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Έτσι χαιρετανε βρε στη Νότια Αφρική, είναι παραδοσιακή εγκάρδια χειρονομία.
-
θεωριες συνωμοσιας.....
-
@wantone said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
θεωριες συνωμοσιας.....
Μια άλλη θεωρία συνωμοσίας λέει ότι τώρα έγινε αντιληπτό γιατί τα περισσότερα Τέσλα κυκλοφορούν στη χώρα του Μπρέηβικ
-
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]