-
Δέχομαι να πέσεις έξω 1 βαθμό, άντε 1,5, άντε 2 στο πολύ χαλαρό. Αλλά όταν χθες βράδυ όλοι ομαδόν μίλαγαν για 41-42 Αθήνα και έπιασε 37 με το ζόρι, κάπου όπα. Τέτοιες προβλέψεις κάνει και ο σκύλος μου.
Και είναι γελοίοι γιατί μαζί με τον καύσωνα προέβλεπαν ΚΑΙ αφρικανική σκόνη. Και έρχονται σήμερα στο ΕΘΝΟΣ που μπήκε πιο πάνω και λένε ότι η αφρικανική σκόνη φρέναρε τον καύσωνα και δεν είδαμε τις θερμοκρασίες που προβλέψαμε.
Κάπου όπα (δις).Εδώ χρειάζεται ΣΤΑΛΙΝ. Επί των ημερών του το δελτίο καιρού ήταν διαβαθμισμένη πληροφορία. Ρώταγε ο κοζμάκης τι καιρό θα κάνει αύριο και του έλεγαν :
-τι έχεις να κάνεις αύριο?
-να πάω στη δουλειά μου
-Ε, θα σηκωθείς και θα πας, τι πάει να πει τι καιρό θα έχει, ότι καιρό και να έχει θα πας στη δουλειά σου, τέλος.+_ -
Παιδες μιας και σαν χομπι εχω το ψαρεμα, η προγνωση του καιρου ειναι βασικη για εμας ειδικα οταν κανονιζουμε μακρινες εξορμησεις, τα τελευταια 6 χρονια το ποσοστο επιτυχιας τους φθανει μετα βιας το 20%.
-
Έχουν χάσει το παιχνίδι πια, ο συνδυασμός ψευτο μετεωρολόγων που έχουν κατακλύσει το ίντερνετ, περσονων των καναλιών, νυν πολιτικων και μελλοντικών πολιτικών είναι καταστροφικός. Διαγωνίζονται στην τρομοκρατία καθημερινά και δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός να τους μαζέψει;
Κατά καιρούς ψελλίζουν κάτι για έλλειψη κονδυλίων και σύγχρονων μέσων αλλά τι να πιστέψεις πια.
-
η Νικολετα Ζιαχοπουλου δεν πιανει τιποτα;
-
Πετρούλα λείπεις.
-
*ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Σ.Θ.
ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ EUROPRIDE
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Στις 21 έως 29 Ιουνίου 2024 θα διεξαχθεί η διεθνής διοργάνωση EUROPRIDE στη Θεσσαλονίκη, μια διοργάνωση με επίκεντρο τα ανθρώπινα δικαιώματα με στόχο την ανάδειξη των διεκδικήσεων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και την παύση των διακρίσεων.
Στο ανωτέρω χρονικό διάστημα αναμένεται να επισκεφτούν την πόλη μας περίπου 40.000 επισκέπτες από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο, με βάση τις εκτιμήσεις των διοργανωτών.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καλεί τις εμπορικές επιχειρήσεις να προσελκύσουν τους επισκέπτες και καταναλωτές και να δείξουν τη φιλόξενη διάθεσή τους προσφέροντας ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ και ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, για όλο το χρονικό διάστημα της παραπάνω διοργάνωσης από 21-29 Ιουνίου 2024.
Για τις επιχειρήσεις που θα διενεργήσουν ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ή άλλες προωθητικές ενέργειες στο πλαίσιο της παραπάνω διοργάνωσης, θα υπάρξει σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.
Δήλωσε τη συμμετοχή σου πατώντας ΕΔΩ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Η δήλωση συμμετοχής αποτελεί συγκατάθεση για την γνωστοποίηση στην ιστοσελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης των εξής στοιχείων: 1)Διακριτικός τίτλος καταστήματος 2)Διεύθυνση καταστήματος 3)Αντικείμενο εμπορίας 4)Περιγραφή Προσφοράς.
Η διενέργεια προσφορών πρέπει να διέπεται από τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίαςΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ*
-
-
-
Αυτά προς απάντηση των απατριδων
εβραιοκομμουνιστων του Σόρρος (πλέον οι Εβραίοι είναι φίλοι & σύμμαχοι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας) που ειρωνευονται την Ελληνική Ηγεσία της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης και την ποιότητα ζωής της χρυσής εποχής Μητσοτάκη... θέλουν κι ατομικό ανεμιστήρα τα κακομαθημένα της Ελληνίδας μάνας και της Ιδεολογικής Ηγεμονίας της Αριστεράς... -
Καλά που υπάρχει το lupen ενα 5 % το δίνει γα πλάκα το ... αυτοί είστε!
-
Δεν πειράζει, και 'γω δεν έχω aircon εκεί που «δουλεύω».
Ούτε οι οικοδόμοι έχουν.
Ούτε οι αγρότες στα χωράφια.
Ούτε οι ντιλιβεράδες.
Ούτε οι περιπτεράδες.
Ούτε οι εκδιδόμενες στην Ποσειδώνος.
κλπ κλπ. -
Μιλαμε για σχολεία και παιδιά.
Όχι για μαντραχαλους
-
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Όχι για μαντραχαλους
Κι ο bassstarlet πιτσιρικας ειναι , απο που το καταλαβα ;
το οτι εχει τεραστια ηχεια στο αμαξι του .
Ρε συ bassstarlet ακομα εχει πιατσα η Ποσειδωνος; -
Ημιπιτσιρικάς …..
-
@bassstarlet said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Ούτε οι οικοδόμοι έχουν.
Ούτε οι ντιλιβεράδες.
Ούτε οι περιπτεράδες.
κλπ κλπ.Οι εκδιδόμενες δεν είναι το ίδιο.
Δουλεύουν βράδυ, είναι ντυμένες πολύ ελαφρά και έχουν κοντά και την θαλάσσια αύρα... -
Ούτε οι οικοδόμοι έχουν.
Ούτε οι ντιλιβεράδες.
Ούτε οι περιπτεράδες.
κλπ κλπ.Πολλά περίπτερα έχουν κλιματισμό, όπως και όλα τα καινούρια αγροτικά μηχανήματα.
-
@realzeus said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Ούτε οι οικοδόμοι έχουν.
Ούτε οι ντιλιβεράδες.
Ούτε οι περιπτεράδες.
κλπ κλπ.Πολλά περίπτερα έχουν κλιματισμό, όπως και όλα τα καινούρια αγροτικά μηχανήματα.
Τα καινούργια αγροτικά μηχανήματα, δεν χρειάζονται οδηγό, κινούνται αυτόνομα.
-
Και στρίβουν μόνο δεξιά στο θερισμα, ώστε να κόβουν μαιανδρους τα στάχυα
-
Όχι για μαντραχαλους
Έχεις δει τι κυκλοφορεί, στα λύκεια, τουλάστιχον;
-
@otso said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Όχι για μαντραχαλους
Κι ο bassstarlet πιτσιρικας ειναι , απο που το καταλαβα ;
το οτι εχει τεραστια ηχεια στο αμαξι του .
Ρε συ bassstarlet ακομα εχει πιατσα η Ποσειδωνος;χαχα
Ναι έχει, αλλά όχι πολλά πράματα.
Έχει φύγει και το ΙΧ που πάρκαρε πριν την Αλίμου.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]