-
Είπα ιδιότυπο αυτισμό.
Είναι εντελώς άλλη η σημασία της φράσης.
-
Καλά, ιδιότυπα αυτιστικος;
-
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Δηλαδή εγώ που δεν θέλω να βγαίνω έξω και να περιγυρίζομαι από ηλίθιους και βαριέμαι είμαι αυτιστικός ;;;
μισανθρωπος τους λενε στα χωρια
-
Καλά στα χωριά μιλάνε και με τα ξωτικά...
-
@criuser said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Είπα ιδιότυπο αυτισμό.
O δόκιμος επιστημονικός όρος είναι: στο φάσμα του αυτισμού, αφού ο αυτισμός δεν είναι άσπρο/μάυρο, αλλά έχει πάρα πολλές εκφάνσεις και διαβαθμίσεις.
-
Η αλήθεια είναι ότι άτομα που παλιά έλεγαν "δεν τα παίρνει τα γράμματα", είναι "χαζούλης¨ κλπ, σήμερα θα αντιμετωπίζονταν διαφορετικά.
Στο δημοτικό που πάνε τα δικά μου παιδιά, υπάρχουν φουλ δασκάλες παράλληλης στήριξης και γνωρίζω για πολλά παιδιά (και πιο μεγάλους) που έχουν κάποια μορφή, ήπια συνήθως.Για τον Έλον εγώ ηλίθιο τελείως τον θεωρώ. Ήταν καλός επιχειρηματίας, αλλά μέχρι εκεί.
-
Πρέπει να καταλάβουμε ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν ταλέντα, αλλά και ελαττώματα. Και αυτά είναι διαφορετικά για κάθε άνθρωπο.
Σε ένα εκπαιδευτικό σύστημα που βασίζεται στην απομνημόνευση και στην παπαγαλία, κάποιοι που έχουν ταλέντο σε αυτά, θα βοηθηθούν. Αλλοι που έχουν πολύ καλή κρίση και δυνατότητα στην διερεύνηση των πραγμάτων θα ζοριστούν.
-
Ναι έχετε πολλές αδυναμίες
-
@otso said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@otso πρέπει να υπολογίσεις την αφετηρία και όσα κατάφερες. Μπορεί τα επιτεύγματα του μυαλού σου απλώς να μην έχουν οικονομικά οφέλη, αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι παράγωγα πολύπλοκης και συνθέτης διεργασίας. Απλώς δεν έχουν κάποια σχετική αξία (στην παρούσα φάση) για τους υπόλοιπους παρα για σένα.
Το πιο γλυκό και όμορφο της νοημοσύνης είναι ότι προικίζει τυχαία και τυφλά διάφορα πλάσματα στον πλανήτη αυτό. Είναι η εξέλιξη του είδους που ψάχνει διεξόδους στα τυφλά.
Για αυτό και πρέπει η παιδεία να ναι καθολική και δωρεάν για όλους.
Δεν αμφιβαλω , αλλά πρακτικα επιμενω δεν σημαινει τιποτα οπως και η υψηλη νοημοσυνη που σε κανει δυστιχισμενο . Πρακτικα αμφιβαλω για τα παντα , ακομα και για πραγματα που εχω φτιαξει ο ιδιος , οτι λεω τωρα δεν εχει καμμια βεβαιοτητα καθως γνωριζω οτι υπο αλλες συνθηκες η συναισθηματα ο λογος μου ειναι διαφορετικος οπως και τα συμπερασματα που βγαζω . Ειναι περιπλοκο εσενα μου αρεσει να σε πειραζω γιατι πιστευεις στα συμπερασματα σου βασει γνωσεων και καταληγεις σε μονολιθικη σκεψη και ακλονητη οσο και αν λες οτι εισαι δεκτικος στον αντιλογο και καταληγεις φανατικος σαν πιστος .
Βαριεμαι το βαρυναμε αυγουστιατικο βραδακι αντι να πιναμε τα κοκτειλ μας σε μι ωραια παραλια λεγοντας αστειες περιπετειες και ψεματα για τον εαυτο μας.Πάνω που ήθελα να γράψω "εσύ δεν κάνεις για δεξιός/Νεοδημοκράτης" το έσωσες με το "λέγοντας ψέματα για τον εαυτό μας"
-
@piliourits said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@otso said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@otso πρέπει να υπολογίσεις την αφετηρία και όσα κατάφερες. Μπορεί τα επιτεύγματα του μυαλού σου απλώς να μην έχουν οικονομικά οφέλη, αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι παράγωγα πολύπλοκης και συνθέτης διεργασίας. Απλώς δεν έχουν κάποια σχετική αξία (στην παρούσα φάση) για τους υπόλοιπους παρα για σένα.
Το πιο γλυκό και όμορφο της νοημοσύνης είναι ότι προικίζει τυχαία και τυφλά διάφορα πλάσματα στον πλανήτη αυτό. Είναι η εξέλιξη του είδους που ψάχνει διεξόδους στα τυφλά.
Για αυτό και πρέπει η παιδεία να ναι καθολική και δωρεάν για όλους.
Δεν αμφιβαλω , αλλά πρακτικα επιμενω δεν σημαινει τιποτα οπως και η υψηλη νοημοσυνη που σε κανει δυστιχισμενο . Πρακτικα αμφιβαλω για τα παντα , ακομα και για πραγματα που εχω φτιαξει ο ιδιος , οτι λεω τωρα δεν εχει καμμια βεβαιοτητα καθως γνωριζω οτι υπο αλλες συνθηκες η συναισθηματα ο λογος μου ειναι διαφορετικος οπως και τα συμπερασματα που βγαζω . Ειναι περιπλοκο εσενα μου αρεσει να σε πειραζω γιατι πιστευεις στα συμπερασματα σου βασει γνωσεων και καταληγεις σε μονολιθικη σκεψη και ακλονητη οσο και αν λες οτι εισαι δεκτικος στον αντιλογο και καταληγεις φανατικος σαν πιστος .
Βαριεμαι το βαρυναμε αυγουστιατικο βραδακι αντι να πιναμε τα κοκτειλ μας σε μι ωραια παραλια λεγοντας αστειες περιπετειες και ψεματα για τον εαυτο μας.Πάνω που ήθελα να γράψω "εσύ δεν κάνεις για δεξιός/Νεοδημοκράτης" το έσωσες με το "λέγοντας ψέματα για τον εαυτό μας"
Μα πασοκ είναι ο άνθρωπος...
Το παλαιό το υπερορθόδοξο...
-
-
Μπεησικ ινγκρεντιεντ του καλού δεξιού είναι κι ο μισανθρωπισμός, σας χαλάει που χαιρόταν ο κόσμος επι πασοκ, έκανε τα μπάνια του, πήγαινε στα μπουζούκια του ΚΑΙ ντίσκο, μπορούσε να πάρει και αμάξι και σπίτι και να κανει γκλάμορους κωστοπουλέ γάμο και να κεράσεις πουτός πορφαβόρ στο μπατσελορ και μετά με τις δόσεις να τρέχουν, να μπορεί να συντηρεί ΚΑΙ γκόμενα! ΔΕΝ ήταν τυχαίο που συσπειρωθήκατε όλοι οι δεξιοί πίσω απ τον μπαμπά Δρακουμελ, σας χάλαγε η χαρά του Σοσιαλισμού!!1!
-
-
Φρέσκες ντομάτες ΠΟΛΩΝΙΑΣ σήμερα στον Σκλαβενίτη. Μα το Μανιτού!
-
Ντοματομάνα η Πολωνία .....
-
Πολωνία. Υπέροχη χώρα με υπέροχους πολίτες. Συστήνω ανεπιφύλακτα εάν βρείτε να πάρετε πατάτες baby Πολωνίας. Προτείνονται για πουρέ ή στη χοβολη. Έχουν κρατήσει ότι καλύτερο σε υποδομές είχε να επιδείξει το Σοβιετ μα αποστρεφονται οτιδήποτε από τα αρνητικά του.
-
Δεν έχω πάει αλλά λένε είναι πολύ εργατικός λαός. Αυτοί έχτισαν την Βόρεια Ευρώπη στα εργοτάξια της.
Το τρελό που διάβασα, είναι ο μοναδικός λαός στην Ανατολική Ευρώπη που έχουν σημαντική γενετική συγγένεια με εμάς τους Έλληνες και όχι οι Σλάβοι γείτονες μας, όπως θα περίμενε κανεις.
Γενικα σκληροτράχηλος και ανθεκτικός λαός.
-
Εγώ που πήγα Βαρσοβία μπορώ να σου πω ότι είδα μια πεντακάθαρη πόλη, ούτε μια μουτζούρα σε τοίχο και με τεράστια ανοικοδόμηση. Από τη στιγμή που γλύτωσαν από το παρελθόν μεγαλουργούν.
-
Χαχαχα το ανάποδο από εμάς.
-
Δεν έχω πάει αλλά λένε είναι πολύ εργατικός λαός. Αυτοί έχτισαν την Βόρεια Ευρώπη στα εργοτάξια της.
Το τρελό που διάβασα, είναι ο μοναδικός λαός στην Ανατολική Ευρώπη που έχουν σημαντική γενετική συγγένεια με εμάς τους Έλληνες και όχι οι Σλάβοι γείτονες μας, όπως θα περίμενε κανεις.
Γενικα σκληροτράχηλος και ανθεκτικός λαός.
Εδώ να θυμίσω ότι μετά τη σοβιετική ένωση είχε τους περισσότερους νεκρούς στον BΠΠ. Έχει περάσει τα πάνδεινα
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]