-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ξέρεις πόσο εύκολο ήταν να κάνει κάποιος τότε σε μικρές κλινικές, στομάχια, σκωληκοειδίτιδες, αμυγδαλές, κρεατάκια, χολές, ορθοπεδικά, οφθαλμολογικά κλπ επεμβάσεις
Πλήρωνες εκεί;
Η Γ' θέση, δηλαδή τρίκλινο ή τετράκλινο ήταν καλυμμένη από το ΙΚΑ και τα άλλα ταμεία.
Κάποια άλλα ταμεία όπως το ΤΕΒΕ πλήρωνε για δίκλινο, ενώ το ΤΣΜΕΔΕ έδινε και μονόκλινο.
Είχες την δυνατότητα να πληρώσεις την διαφορά, ενώ και για τον γιατρό πλήρωνες από τίποτα μέχρι την διαφορά, ή του έστελνες ένα αρνί το Πάσχα...
ελα τωρα με τις κλινικες νεκροταφεια
κριου μην μπαινεις στο χωρο μου, οι μονες κλινικες που κανανε δουλεια ηταν οι γυναικολογικες με τις εκτρωσεις. ολες οι αλλες ηταν αντι για γηροκομεια κλπ.
χωρις εξοπλισμο, χωρις τιποτε. τις ανοιγε καποιος γιατρος για να βολεψει ερωμενες, παιδια κλπ
αχρηστες. ολες.
μπορει να εχεις ιατρικου χωρου οικογενεια αλλα περα του επαγγελματος μου, στην ευρυτερη οικογενεια ανηκαν καμποσες απο αυτες ανα την ελλαδα.
πες αυτο που εχεις να πεις, αλλα οχι με οτι ναναι.Εγώ μιλάω τι ξέρω για πριν το 80, που ήσουν στο δημοτικό...
και τοτε μεσα σε αυτες τις κλινικες γυριζα-μεγαλωσα....
Εγώ έπαιζα με τα καλώδια του τηλεφωνικού κέντρου...
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Στημένο μου φαίνεται.
Γιατί ξεκινάει από την κρίση.
Να δούμε πόσο ήταν ο μισθός εδώ το 2007 ?
Και πόσο αλλού ? -
-
Ξέρεις από που μπορούν να βρεθούν τα λεφτά για να αυξηθεί ο κατώτατος μισθός ε?
Από δανεισμό (δεν παίζει), από τον ιδιωτικό τομέα (δεν τον θέλετε, όλοι και όλα στο δημόσιο), από αύξηση φορολογίας (τη θέλετε?). -
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ιωάννη η Χαλκίδα είχε παλιά 2-3 μικρές ιδιωτικές κλινικές που εξυπηρετούσαν κόσμο, αλλά μετά το 81 είπαμε τις έκλεισε το πασοκ, για να εξυπηρετηθούν τα μεγάλα συμφέροντα...
Σε μια από αυτές γεννήθηκα το '79, δεν ήταν να ρισκάρεις τότε, και μετα από 3 μέρες με πήγαν Συρο. Ακόμα και για το κράτος εχω μια μέρα διάφορα στη γέννηση (γραφειοκρατία αγάπη μου).
Τώρα χάρη στον αψυ έχει ελικόπτερο μόνιμα στο αεροδρόμιο...
Για πήγαινε σήμερα να πάρεις σειρά , για χολή για παράδειγμα στο δημόσιο τομέα..
Έκανε η σύζυγος το καλοκαίρι του '16 στο Σισμανόγλειο. Ενώ στους θαλάμους νόμιζες ότι θα βγει η Μιτση Κωνσταντάρα να βρει τον αδελφό της τα χειρουργεία ήταν τοπ από κάθε άποψη.
καρλατηρα?
για να μην τα απαξιωνουμε ολα, και στην ιδιωτικη υγεια πολλες φορες περισσευε το φιλοτιμο. τα λεφτα λειπανε...
-
Δεν ξέρω το όνομα και...δεν μπορώ πια να το μάθω.
-
Αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν.
Οι ελληνικές επιχειρήσεις μεγαλουργουν και στις εξαγωγές, γι αυτό και βλέπουμε τόση ευμάρεια γύρω μας.Πως γίνεται με αύξηση του κόστους καυσίμων στο 30-40% περίπου να έχει κάποιος 4πλασιασμό των Καθαρών Κερδών του;
Όσο αυξήθηκε το κόστος του τόσο αυξήθηκε και + περιθώριο κέρδους τα έσοδα του.
Για να πάς Χ4 πρέπει να αυξηθεί σε τεράστια μεγέθη ο τζίρος σου με δεδομένα τα παραπάνω,
Πχ πούλησα 1000 λίτρα καυσίμων με 1,2 ευρώ το 2021 που τα είχα αγοράσει με 1ευρώ , είχα κέρδος 200ευρώ
πούλησα 1000 λίτρα καυσίμων με 1,68 ευρώ το 2022 που τα αγόρασα με 1,40 ευρώ είχα κέρδος 280ευρώ.Μου διαφεύγει κάτι πολύ θεμελιώδες;
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν ξέρω το όνομα και...δεν μπορώ πια να το μάθω.
πλατεια αγιας βαρβαρας?
-
Όχι εκεί που είναι τώρα το ΙΚΑ, κάπου κάθετα στην Αβάντων ήταν.
-
Τι σε νοιάζει ρε γατε;
Βασικά και εμένα τι με νοιάζει που σε νοιάζει;
Άκυρο.
-
Ρε @vagkirk, έχεις και αγαπητό μου όνομα , κάθεσαι κι ασχολείσαι τώρα με την προπαγάνδα που κάνει ο Πήλιος, ότι η Motor oil 4πλασίασε τα κέρδη της από λεφτά που υπονοεί ότι "έκλεψε" από τους Έλληνες?
Motor Oil: Έκρηξη κερδών και κύκλου εργασιών το 2022
Σε ξένες αγορές πάνω από το 79% των πωλήσεων
https://www.ot.gr/2023/04/11/epixeiriseis/motor-oil-ekriksi-kerdon-kai-kyklou-ergasion-to-2022/Αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς είναι αν πλήρωσε τους αυξημένους φόρους που αντιστοιχούν στα αυξημένα κέρδη, κατά τ' άλλα μπράβο τους και να τους βγάζουμε και το καπέλο.
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Οι ελληνικές επιχειρήσεις μεγαλουργουν και στις εξαγωγές, γι αυτό και βλέπουμε τόση ευμάρεια γύρω μας.Πως γίνεται με αύξηση του κόστους καυσίμων στο 30-40% περίπου να έχει κάποιος 4πλασιασμό των Καθαρών Κερδών του;
Για να πάς Χ4 πρέπει να αυξηθεί σε τεράστια μεγέθη ο τζίρος σου με δεδομένα τα παραπάνω,
Πχ πούλησα 1000 λίτρα καυσίμων με 1,2 ευρώ το 2021 που τα είχα αγοράσει με 1ευρώ , είχα κέρδος 200ευρώ
πούλησα 1000 λίτρα καυσίμων με 1,68 ευρώ το 2022 που τα αγόρασα με 1,40 ευρώ είχα κέρδος 280ευρώ.Μου διαφεύγει κάτι πολύ θεμελιώδες;
Ναι. Μπήκε πλαφόν στο κέρδος των πρατηριουχων, αλλά φυσικά όχι σε αυτό των διυΛΗΣΤΗριων... Φυσικά ούτε οι φόροι μειωθηκαν... Τα λέμε στις εκλογές...
ΥΓ. Μιλούσα χτες με Κύπρο, τιμή βενζίνης 1,40 εκεί, τιμή Ελλάδας 2€ (ΙΔΙΑ διυληστηρια)
-
@johnny-0 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ναι. Μπήκε πλαφόν στο κέρδος των πρατηριουχων, αλλά φυσικά όχι σε αυτό των διυΛΗΣΤΗριων... Φυσικά ούτε οι φόροι μειωθηκαν... Τα λέμε στις εκλογές...
ΥΓ. Μιλούσα χτες με Κύπρο, τιμή βενζίνης 1,40 εκεί, τιμή Ελλάδας 2€
Πήγανε και στα φάρμακα να βάλουν πλαφόν φίλε και ξεμείναμε από ντεπόν και ασπιρίνες, γιατί προφανώς τα έστελναν έξω με μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους. Που νομίζετε ότι ζείτε στη Σοβιετία?
Αν θέλετε να πέσουν οι τιμές, συμπεριφερθείτε σαν ώριμοι καταναλωτές σε μια καπιταλιστική χώρα. Κλειδώστε τα αυτοκίνητα να πέσει οι τζίρος και να τους τσούξει. -
Να κόψουμε το φαι γενικα, να καταπιουμε την ασφάλεια του πίνακα ρεύματος και να την χεσουμε το φθΗνόπωρο, να κυκλοφορούμε με γαϊδουρια (οι αγληγοροι με τεθριππα); Μπαααα, θα ψηφίσουμε σωστα! (Δλδ ο,τιδηποτε πλην του idiotιΚουλη)
-
Ψηφίστε ότι θέλετε johan, γι' αυτό ζούμε σε δημοκρατία, για να μπορείτε.
Απλά να μην επιτρέπετε να σας κοροιδεύουν ότι θα ρίξουν τις τιμές, θα κάνουν ντα την αγορά και γενικά ότι θα κάνουν πράγματα που δεν περνάνε από το χέρι τους. -
Καλά, καθίστε να βγει ο Κομανέντσης και να δείτε πως θα πάει η βενζίνη 1,30….τι,όχι?
Μάλτα πριν μια εβδομάδα η βενζίνη 1,34 και το πετρέλαιο 1,26…
-
@johnny-0 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
ΥΓ. Μιλούσα χτες με Κύπρο, τιμή βενζίνης 1,40 εκεί, τιμή Ελλάδας 2€ (ΙΔΙΑ διυληστηρια)
Γιαυτό το λέω!
Έβαλαν στους πρατηριούχους μια απίστευτη πολύπλοκη εξίσωση ως προς το περιθώριο κέρδους τους με βάση τον Αύγουστο του 2022 (αν δεν κάνω λάθος) με αποτέλεσμα οι συνεπείς να τρέμουν κάθε φορά που παραλαμβαναν καύσιμα μην κάνουν λάθος 1-2 λεπτά στην τιμή πώλησης και φάνε υπέρογκο πρόστιμο απο τον Άδωνις.Και στα διυληστήρια ;;;;
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Motor Oil: Έκρηξη κερδών και κύκλου εργασιών το 2022
Σε ξένες αγορές πάνω από το 79% των πωλήσεωνΚαι πάλι δεν φτάνει ο αυξημένος τζίρος (+66%)+ ισοτιμία δολαρίου (+10%)+αύξηση κόστους καυσίμου(+51%) για να δικαιολογήσει τον 4πλασιασμό των καθαρών κερδών!
-
-
Ή αλλιώς , με μια αναπροσαρμογή βάσει του μέσου μισθού σε αυτές τις χώρες σε σύγκριση με τον δικό μας https://www.worlddata.info/average-income.php
στο Χονγκ Κονγκ η βενζίνη κοστιζει πραγματικά 0,99€ για τον μέσο πολίτη του
στην Ισλανδία 0,69€
στο Μονακό 0,23€
στην Νορβηγία 0,5€
στην Δανία 0,59€
στην Φιλανδία 0,71€ -
Τα υπολόγισες σωστά;
Αν ναι..... κατάντια
Βάλε μέσα και το γεγονός πως όλο το κράτος ζει από την βενζίνη που πληρώνω εγώ....
Να ζεις στο Μονακο και να αγοράζεις υβριδικό! Χαχαχα
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2