-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ζευγάρι με δυο τέτοιιυς εργαζόμενους με 4Κ σύνολο τον μήνα σπουδάζει ΣΗΜΕΡΑ (άλλο πριν 15 χρόνια...) παιδιά και αγοράζει παράλληλα σπίτια και οικόπεδα? Άλλο αν είσαι στελεχάτζα και παίρνεις 10Κ καθαρά τον μήνα, ΟΚ.
Οι τιμές των ακινήτων είναι ελαφρώς πιο χαμηλά από αυτές πριν 15 έτη ή χοντρικά στα ίδια επίπεδα και στα πολυτελείας πολύ πιο ψηλά. Τα εισοδήματα είναι όμως πολύ πιο χαμηλά από εκείνη την περίοδο, αλλά πέρα από αυτο και πριν τα 4Κ ΔΕΝ αγοραζαν διάφορα διαμερίσματα για τα παιντια
Αν πας πίσω π.χ. 2000-2008, έχω την αίσθηση ότι ένα ζευγάρι μισθωτών με 5Κ καθαρά τον μήνα είχε την άνεση και για ιδιόκτητο σπίτι και για εξοχικό κλπ. Τέλος πάντων, δεν παίρνω όρκο ήμουνα μικρός τότε...
Οι καιροί άλλαξαν, προφανώς σε μια ανοιχτή οικονομία τα σπίτια έχουν την "διεθνή" τους τιμή ενώ τα εισοδήματα λόγω χρεωκοπίας την "τοπική". Αλλα αδυνατώ να καταλάβω πως κάποιος που γλυτώνει (με την ανοχή του κράτους) π.χ. έστω και 500 ευρώ τον μήνα από φόρους λόγω μαύρων δεν συνειδητοποιεί ότι η "επιτυχία" του δεν είναι επαγγελματική ακριβώς αλλά μάλλον "φοροκλεπτική".εξετασε αν ο απλος κοσμος πληρωνει φορους σε τι βαθμο? δηλ αν πληρωνεις 80% του μικτου ειδοσηματος σε φορους και εισφορες ειναι πολυ η λιγο?
-
Στο δυτικό κόσμο είναι πολύ - πολύ δύσκολο κάποιος εργαζόμενος ν' αγοράσει δικό του σπίτι. Δε συζητάμε για εξοχικό, είναι ανέκδοτο.
Πριν λίγο βρέθηκα μ' ένα φίλο από Κύπρο, που μου είπε (συζητώντας ειδικά για Λεμμεσό) ότι οι κάτοικοι πάνε και μένουν στα χωριά, γιατί στις πόλεις τα ενοίκια είναι απλησίαστα,1000€ το μήνα νοίκι για δυάρι.
Αυτό το παλιό ελληνικό και σπίτι και εξοχικό και προικιό για την κόρη να το ξεχάσετε. Περασμένα μεγαλεία...
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Στο δυτικό κόσμο είναι πολύ - πολύ δύσκολο κάποιος εργαζόμενος ν' αγοράσει δικό του σπίτι. Δε συζητάμε για εξοχικό, είναι ανέκδοτο.
Πριν λίγο βρέθηκα μ' ένα φίλο από Κύπρο, που μου είπε (συζητώντας ειδικά για Λεμμεσό) ότι οι κάτοικοι πάνε και μένουν στα χωριά, γιατί στις πόλεις τα ενοίκια είναι απλησίαστα,1000€ το μήνα νοίκι για δυάρι.
Αυτό το παλιό ελληνικό και σπίτι και εξοχικό και προικιό για την κόρη να το ξεχάσετε. Περασμένα μεγαλεία...
Μετα το 2010 αλλαξαν τα πραγματα λογω της χωρις μετρο εκτυπωσης δολλαριου και αργοτερα των αλλων νομισματων της δυσης. Πριν αγοραζες ευκολα σπιτι στις περισσοτερες χωρες.
-
Λάθος, λόγω του νεοφιλελευθερισμού. Η παραγωγικότητα της παγκόσμιας οικονομίας αυξήθηκε, αυτός είναι ένας δείκτης που πρέπει να εναρμονησεις με τον πληθωρισμό για να βγάλεις ένα συμπέρασμα. Εαν ισχύει αυτό που λες πρέπει ο πληθωρισμός να έχει αντίθετη πορεία με την παραγωγικότητα.
Αυτό όμως που προκαλεί όλο αυτό που ζούμε είναι ότι ο πλούτος δεν διοχετεύεται πλέον στον λαό δια νόμου. Καταργήθηκαν αυτοί οι νόμοι. Έτσι δεν μένει διαθέσιμο εισόδημα για τα αγαθα. ΟΧΙ ΛΟΓΩ εκτύπωσης χρήματος που ακολουθεί μια παραγωγικότητα.
-
@wantone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ζευγάρι με δυο τέτοιιυς εργαζόμενους με 4Κ σύνολο τον μήνα σπουδάζει ΣΗΜΕΡΑ (άλλο πριν 15 χρόνια...) παιδιά και αγοράζει παράλληλα σπίτια και οικόπεδα? Άλλο αν είσαι στελεχάτζα και παίρνεις 10Κ καθαρά τον μήνα, ΟΚ.
Οι τιμές των ακινήτων είναι ελαφρώς πιο χαμηλά από αυτές πριν 15 έτη ή χοντρικά στα ίδια επίπεδα και στα πολυτελείας πολύ πιο ψηλά. Τα εισοδήματα είναι όμως πολύ πιο χαμηλά από εκείνη την περίοδο, αλλά πέρα από αυτο και πριν τα 4Κ ΔΕΝ αγοραζαν διάφορα διαμερίσματα για τα παιντια
Αν πας πίσω π.χ. 2000-2008, έχω την αίσθηση ότι ένα ζευγάρι μισθωτών με 5Κ καθαρά τον μήνα είχε την άνεση και για ιδιόκτητο σπίτι και για εξοχικό κλπ. Τέλος πάντων, δεν παίρνω όρκο ήμουνα μικρός τότε...
Οι καιροί άλλαξαν, προφανώς σε μια ανοιχτή οικονομία τα σπίτια έχουν την "διεθνή" τους τιμή ενώ τα εισοδήματα λόγω χρεωκοπίας την "τοπική". Αλλα αδυνατώ να καταλάβω πως κάποιος που γλυτώνει (με την ανοχή του κράτους) π.χ. έστω και 500 ευρώ τον μήνα από φόρους λόγω μαύρων δεν συνειδητοποιεί ότι η "επιτυχία" του δεν είναι επαγγελματική ακριβώς αλλά μάλλον "φοροκλεπτική".εξετασε αν ο απλος κοσμος πληρωνει φορους σε τι βαθμο? δηλ αν πληρωνεις 80% του μικτου ειδοσηματος σε φορους και εισφορες ειναι πολυ η λιγο?
Προφανώς το 80% είναι τεράστιο. Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι, δεν υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις μισθωτών. Αν υπονοείς ότι ως ΕΕ αν τα δήλωνες όλα θα έπρεπε να πληρώσεις τόσα, προφανώς έχεις πολύ μικρούς τζίρους και τα πάγια έξοδα (εισφορές και φόρος επιτηδεύματος συν τον φόρο εισοδήματος ή τι άλλο) φτάνουν να είναι το 80%. Προφανώς και είναι παράλογο αλλά προφανώς πληρώνεις κι εσύ τα σπασμένα των υπολοίπων που μπορούν αλλά δεν πληρώνουν. Παρόλα αυτά, αν ω μη γενοιτο αρρωστήσει, θα απαιτήσει ιατροφαρμακευτικη περίθαλψη σε νοσοκομείο που συντηρείται με φόρους "των αλλων" και το όχημα του το τσουλαει σε δρόμους που συντηρούνται από "τους αλλους".
Φαντάζομαι όμως ότι μιλάς για ΕΕ που βρίσκονται στο ξεκίνημά τους και όχι για ΕΕ που για να συνεχίζει να δουλεύει ως ΕΕ στα π.χ. 45 του προφανώς και έχει πελάτες και έσοδα. Και καλά, στο ξεκίνημα πες ότι τον "αναγκάζει" το κράτος να κλέβει, μετά;
-
Προφανώς το 80% είναι τεράστιο. Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι, δεν υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις μισθωτών.
Στις κεντρικές χώρες της Ευρώπης και δη στα μεγάλο στελέχη των εξαγωγικών βιομηχανιων τους αυτά ήταν τα ποσοστά. Εποχές 70s.
-
Προφανώς το 80% είναι τεράστιο. Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι, δεν υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις μισθωτών.
Στις κεντρικές χώρες της Ευρώπης και δη στα μεγάλο στελέχη των εξαγωγικών βιομηχανιων τους αυτά ήταν τα ποσοστά. Εποχές 70s.
Όχι βρε lap, είχα συγγενη που πρόλαβε "Robin hood" tax σε Σουηδία, πήγαινες μέχρι 60%. Τέλος πάντων, για εδώ ήταν μάλλον η ερώτηση, απάντησα.
-
Είχα κατεβάσει ένα βιβλίο, με την φορολογική πολιτική της Γερμανίας. Μέσα στα κεφάλαια ανέφερε πώς (εδώ ίσως κάνω λάθος) τα μέλη των ΔΣ κάποιων εργοστασίων είχαν φορολόγηση άνω των 80% στα μικτά !!!!Θα το ψάξω, ίσως δεν θυμάμαι σωστά.. Καλό task.
-
Κάτι βρήκα.... Δεν είναι αυτό που είχα βρει παλαιά με το ύψος του μη μισθολογικού κόστους, αλλά δίνει μια εικόνα.
-
Προφανώς το 80% είναι τεράστιο. Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι, δεν υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις μισθωτών. Αν υπονοείς ότι ως ΕΕ αν τα δήλωνες όλα θα έπρεπε να πληρώσεις τόσα, προφανώς έχεις πολύ μικρούς τζίρους και τα πάγια έξοδα (εισφορές και φόρος επιτηδεύματος συν τον φόρο εισοδήματος ή τι άλλο) φτάνουν να είναι το 80%. Προφανώς και είναι παράλογο αλλά προφανώς πληρώνεις κι εσύ τα σπασμένα των υπολοίπων που μπορούν αλλά δεν πληρώνουν. Παρόλα αυτά, αν ω μη γενοιτο αρρωστήσει, θα απαιτήσει ιατροφαρμακευτικη περίθαλψη σε νοσοκομείο που συντηρείται με φόρους "των αλλων" και το όχημα του το τσουλαει σε δρόμους που συντηρούνται από "τους αλλους".
Φαντάζομαι όμως ότι μιλάς για ΕΕ που βρίσκονται στο ξεκίνημά τους και όχι για ΕΕ που για να συνεχίζει να δουλεύει ως ΕΕ στα π.χ. 45 του προφανώς και έχει πελάτες και έσοδα. Και καλά, στο ξεκίνημα πες ότι τον "αναγκάζει" το κράτος να κλέβει, μετά;
μισθωτος με 1 αυτοκινητο κανει 10 χιλ χμ τον χρονο και 1 σπιτι:
παντου στην δυση εκει φτανεις, πχ φορος εισοδηματος και κρατησεις μισθωτου σχεδον 50% αν βγαζεις πανω απο 100κ τον χρονο
προσθεσε ΕΝΦΙΑ, προσθεσε τελη προς Δημους στον Λογιαριασμο ΔΕΗ, προσθεσε τελος ΕΡΤ (φορος δεν ειναι και αυτο?), τελη κυκλοφοριας αυτοκινητου (φορος ειναι και αυτο)οτι αγοραζεις ρουχα ηλεκτρονικα εστιατορια καφες σερβις αμαξιου συσκευων 24% φορο, στο φαγητο/καφε για εξω 13% φορο, σουπερ μαρκετ 13% κλπ πχ επισκεψεις οδοντιατρου 24% φορο κλπ
10 χιλ χμ τον χρονο ειναι 1500 σε βενζινη, δες τις αποδειξεις ποσο φορο πληρωνεις σε βενζινη
αν μαζεψεις ολα τα εξοδα και δεις στις αποδειξεις τι φορους πληρωσες μπορει ισως να μην φτασεις το 80% αλλα θα εισαι απο 60% μεχρι 80% αναλογα την περιπτωση.
-
Ε ναι.... Φυσικά. Υπάρχουν και σοβαροί ε.ε που περνούν ότι χρειάζεται ως δαπάνες. Αλλά ένα μεγάλο μέρος, δήθεν για έξοδα προσωπικού και μαλακίες δεν πληρώνουν ούτε αυτούς τους φόρους. Επι δεκαετίες τώρα.
Είπαμε ένα μεγάλο μέρος αυτών, όχι όλων, ζει παρασιτικά της οικονομία και κοινωνίας. Μάλιστα κάνουν τον μεγαλύτερο θόρυβο όταν πρόκειται για τις ιδεολογίες ενώ η δική τους είναι μονάχα ο εαυτός τους. Προφανώς μια τέτοια συμπεριφορά παράγει και την κοινωνία που έχουμε για αυτό βλέπουμε και τα τέκνα τους να πλακωνονται στα σχολεία προσπαθώντας να επιβληθεί το εγώ τους. Είναι μάστιγα που ξεκινά από πολύ μακριά
-
μισθωτος με 1 αυτοκινητο κανει 10 χιλ χμ τον χρονο και 1 σπιτι:
παντου στην δυση εκει φτανεις, πχ φορος εισοδηματος και κρατησεις μισθωτου σχεδον 50% αν βγαζεις πανω απο 100κ τον χρονο
προσθεσε ΕΝΦΙΑ, προσθεσε τελη προς Δημους στον Λογιαριασμο ΔΕΗ, προσθεσε τελος ΕΡΤ (φορος δεν ειναι και αυτο?), τελη κυκλοφοριας αυτοκινητου (φορος ειναι και αυτο)οτι αγοραζεις ρουχα ηλεκτρονικα εστιατορια καφες σερβις αμαξιου συσκευων 24% φορο, στο φαγητο/καφε για εξω 13% φορο, σουπερ μαρκετ 13% κλπ πχ επισκεψεις οδοντιατρου 24% φορο κλπ
10 χιλ χμ τον χρονο ειναι 1500 σε βενζινη, δες τις αποδειξεις ποσο φορο πληρωνεις σε βενζινη
αν μαζεψεις ολα τα εξοδα και δεις στις αποδειξεις τι φορους πληρωσες μπορει ισως να μην φτασεις το 80% αλλα θα εισαι απο 60% μεχρι 80% αναλογα την περιπτωση.
Δεν κατάλαβα ότι εννοείς αυτό, προφανώς έτσι είναι αν βάλεις και αυτά μέσα.
Για να κυριολεκτουμε, ακόμη και όλα τα μαύρα κάποια στιγμή ασπρίζουν και αγοράζουν ρούχα, παπούτσια, τρόφιμα κλπ και το κράτος τσιμπάει τον φόρο του μέσω του ΦΠΑ. Το κράτος δεν έχει θέμα, τα λεφτά που θέλει θα τα πάρει. Η κατανομή είναι το θέμα και το ότι κάποιοι πληρώνουν το μερίδιο των αλλων. Εκεί το κράτος θα μπορούσε να βάλει να εκπιπτουν οι αποδειξεις των εε απ ευθειας από το εισόδημα και χωρις οριο αλλά ουδεις έχει τα @@ να δυσαρεστήσει τόσα ψηφαλακια. -
Μιας και πέτυχα και τον @fanis75
Φανη μου καλε μου Φανη, που σε ψήφισε αυτό το αγιασμένο forum για moderatorΤι κάνει ο πατέρας σου;;; Καλά; Η μητέρα σου;;;; Μπορώ να πω ευθέως ότι μου κατέβει για τον πετερα σου και τη μητέρα σου εδώ στο forum και δη δημοσιως; Συμφωνείς;;;; Δεν τους ξέρω τους ανθρώπους, αλλά εγώ θα πω ότι γουστάρω.... συμφωνείς;;;;
Ο άλλος ο νησιώτης ο @limited_one ... μπορώ να πω ότι μου κατέβει και ότι θέλω αποκλειστικά για τους γονείς σου;
Ρε συ Λαπ, μη το κάνεις θέμα.
Μπορεί ο άλλος να έχει Ψυχικό νόσημα και να ξέχασε τη θεραπεία του.
Μπορεί να ήταν πιωμένος.
Ένα σωρό μπορεί.
Κι αν τον "τιμωρησουν" τι θα γίνει;
Θα υπάρχει αποτέλεσμα λες, θα αναμορφωθεί και θα θυμάται να παίρνει τα χάπια του ή να σταματάει στα 3 ποτήρια;
Καλύτερα κάποια πράγματα να φαίνονται, σαν προειδοποίηση, να βγάζουν συμπέρασμα όλοι για το άτομο. -
Δεν γνωρίζω τι είναι ο καθένας και τι δεν είναι αλλά κι τι ζόρια τραβάει.
Δε επιθυμώ την τιμωρία κανενός. Ούτε και έκανα αναφορά σε καποιο post όπως φυσικά δικαιούμουν. Αλλά καθώς έχουν περάσει ημέρες και δεν έχει γίνει έστω μια κάποια παρατήρηση για την τήρηση καποιων κανόνων ευπρέπειας, αυτο αυτομάτως το μεταφράζω ως μια άτυπη και ανείπωτη αποδοχή από τη διαχείρηση σε συκοφαντίες που γράφτηκαν ρητώς και επανειλημμένως από συγκεκριμένο μέλος, οι οποίοι προσβάλουν κατάφορα την τιμή ανθρώπων που δεν γνωρίζει επικαλούμενος φανταστικά γεγονότα, για τους οποίους μαλιστα έγινε σαφές και επανειλλημένως αναφορά πως δεν ισχύει τίποτα από όσα τους καταλογίζει.
Το να κρίνουν εμένα και τα λεγόμενα μου, είναι αποδεκτό. Ακόμα και σκληρά και όπως είναι εμφανές με απαξιωτικούς όρους. Είναι στο πλαίσιο της συζήτησης και του ''παιχνιδιου'', Το να εξιστορεί όμως τελείως φανταστικά γεγονότα για συγκεκριμένα κοντινά πρόσωπα κάποιου συνομιλητή και δήθεν με λεπτομέρειες, και αυτό στο πλαίσιο μιας αντιπαράθεσης επιχειρημάτων και απόψεων σε μια συζήτηση, είναι πέρα από προσβλητικό και παράπτωμα.
Και όλα αυτά ξεκίνησαν διότι εξέφρασα την άποψη μου περί των εργολάβων της δεκαετίας του 60 και 70. Τι να λέμε;;;
@lap Παρακαλώ αναφέρατε (report) τις συγκεκριμένες δημοσιεύσεις, ώστε να επιληφθούμε σχετικά. Τέτοιες προσωπικές επιθέσεις δεν είναι ανεκτές στο Forum των 4Τ. Το γεγονός ότι δεν έγινε αυτόματη επέμβαση των Συντονιστών έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν μπορούμε να διαβάζουμε όλα τα Θέματα και έτσι δεν είδαμε τις επιμαχες δημοσιεύσεις. Επαφιόμαστε και στην συνεργασία/βοήθεια των μελών μας, ώστε να διατηρούμε την τάξη. Ευχαριστώ. {Admin}
-
-
Κατά το άρθρο 362 ΠΚ, το οποίο περιέχεται στο ΝΕΟ Ποινικό Κώδικα της Χώρας μας (Ν. 4619/2019) το έγκλημα της δυσφήμισης έχει ως εξής: Όποιος με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρίζεται ή διαδίδει για κάποιον άλλον γεγονός που μπορεί να βλάψει την τιμή ή την υπόληψή του τιμωρείται με φυλάκιση έως ένα έτος ή χρηματική ποινή. Αν η πράξη τελέστηκε δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσω διαδικτύου, επιβάλλεται φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή.
Το άρθρο 367 ΠΚ του ΝΕΟΥ Ποινικού Κώδικα προβλέπει ότι : 1. Δεν αποτελούν άδικη πράξη: α) οι δυσμενείς κρίσεις για επιστημονικές, καλλιτεχνικές ή επαγγελματικές εργασίες, β) οι δυσμενείς εκφράσεις που περιέχονται σε έγγραφο δημόσιας αρχής για αντικείμενα που ανάγονται στον κύκλο της υπηρεσίας της, γ) οι εκδηλώσεις που γίνονται για την εκτέλεση νόμιμων καθηκόντων, την άσκηση νόμιμης εξουσίας ή για τη διαφύλαξη (προστασία) δικαιώματος ή από άλλο δικαιολογημένο ενδιαφέρον και δ) σε ανάλογες περιπτώσεις. Επίσης, υπό 2., ότι η προηγούμενη διάταξη δεν εφαρμόζεται: α) όταν οι παραπάνω κρίσεις και εκδηλώσεις περιέχουν τα συστατικά στοιχεία της πράξης του άρθρου 363 και β) αν από τον τρόπο που πραγματοποιήθηκε ή από τις περιστάσεις υπό τις οποίες τελέστηκε ή δυσφήμηση προκύπτει σκοπός εξύβρισης.
-
Κατά το άρθρο 362 ΠΚ, το οποίο περιέχεται στο ΝΕΟ Ποινικό Κώδικα της Χώρας μας (Ν. 4619/2019) το έγκλημα της δυσφήμισης έχει ως εξής: Όποιος με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρίζεται ή διαδίδει για κάποιον άλλον γεγονός που μπορεί να βλάψει την τιμή ή την υπόληψή του τιμωρείται με φυλάκιση έως ένα έτος ή χρηματική ποινή. Αν η πράξη τελέστηκε δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσω διαδικτύου, επιβάλλεται φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή.
Το άρθρο 367 ΠΚ του ΝΕΟΥ Ποινικού Κώδικα προβλέπει ότι : 1. Δεν αποτελούν άδικη πράξη: α) οι δυσμενείς κρίσεις για επιστημονικές, καλλιτεχνικές ή επαγγελματικές εργασίες, β) οι δυσμενείς εκφράσεις που περιέχονται σε έγγραφο δημόσιας αρχής για αντικείμενα που ανάγονται στον κύκλο της υπηρεσίας της, γ) οι εκδηλώσεις που γίνονται για την εκτέλεση νόμιμων καθηκόντων, την άσκηση νόμιμης εξουσίας ή για τη διαφύλαξη (προστασία) δικαιώματος ή από άλλο δικαιολογημένο ενδιαφέρον και δ) σε ανάλογες περιπτώσεις. Επίσης, υπό 2., ότι η προηγούμενη διάταξη δεν εφαρμόζεται: α) όταν οι παραπάνω κρίσεις και εκδηλώσεις περιέχουν τα συστατικά στοιχεία της πράξης του άρθρου 363 και β) αν από τον τρόπο που πραγματοποιήθηκε ή από τις περιστάσεις υπό τις οποίες τελέστηκε ή δυσφήμηση προκύπτει σκοπός εξύβρισης.
Γύρε ξεκίνησες σπουδές στα νομικά?
-
Τι να κάνω; Η διαχείρηση όπως ο @fanis75, o @limited_one βλέπουν μπροστά τους να εξελίσσεται ένα παράπτωμα και για τους δικούς τους λόγους το αφήνουν να εξελίσσεται!
Μιλαμε για κατάφορη και ξεκάθαρη ατόφια συκοφαντία!
Δεν ισχύει τίποτα μα απολύτως τίποτα από όσα λέει ο @red_monster για τα μέλη της οικογένειας μου και στο forum δεν γίνεται τίποτα ούτε μια παρατήρηση για τον τρόπο του!
Στο καπάκι αφήνει υπονοούμενα ότι είμαι και ηλίθιος (σημερινη κρίση του) μαζί με τα Φελλος, αποτυχία των γονιών μου κτλ, κτλ
Όπως είπα για εμένα που κάνω το λάθος να συζητήσω μαζί του, είναι αποδεκτό να δέχομαι τον τρόπο συμπεριφοράς του! Ενήλικος είναι δεν θα τον αλλάξουμε στα γεράματα!
Αλλά οι συκοφαντίες που περιγράφουν συγκεκριμένες πράξεις και δικαστικές περιπέτειες που ποτέ δεν είχαν συμβεί οδηγεί σε δυσφήμιση και συκοφάντηση αυτών και ιδιαιτερα ενώπιον ατόμων που με γνωρίζουν προσωπικά!
-
Οχι θέλει να μας πει, γιατί έχει δικαίωμα να βρίζει τους εργολάβους...
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
3-4000 τον χρόνο σε κάθε τράπεζα.
ΚΑΜΙΑ σχέση! Ποιος στα λεει αυτά;; 500-1.000 σε καθε τραπεζα (4 ολες και ολες) καθε 4-5 χρόνια. Και με μεση αποζημίωση καπου €60.000.
Ναι προφανως υπαρχουν και αυτοι οι ελάχιστοι που ταβιανασαν και πηραν 180.000 ή και παραπάνω. Αλλα μιλάμε για 20-30 αυομα σε καθε εθελουσία.
60000 παίρνουν 35-40 που φεύγουν, δεν έχει νόημα να μιλήσουμε για κάποιον που έχει 30 χρόνια μπροστά του εργασιακό βίο.
Μιλάμε για αυτούς που έχουν λιγότερο από 10.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2