-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@nasos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σημείωσε το, κάνε και ασκήσεις θάρρους και γράψε την άποψη σου
Όταν βρω το θάρρος να σε αντιμετωπίσω, θα ρίξω μήνυμα.
Δεν έχω κάποια τέτοια πρόθεση, παρατηρώ πως δεν λες την άποψη σου σε θέματα που συζητούμε αλλά αντιθέτως σχολιάζεις όσους παραθέτουν την άποψη τους.
Αυτό είναι εκτός από αγενές και δείγμα εμμονής.
Μπορείς να με κάνεις πλοκ αφού με θεωρείς αγενή ή/και εμμονικό.
-
Δεν κάνω μπλοκ, μου ρεσει να διαβάζω όλες τις απόψεις. Για αυτό ζήτω κι την δίκη σου. Η συμπαθεια σου σε κάποια πρόσωπα όπως σε εμένα είναι δεδομένη. Δεν με πειράζει. Βρίσκω όμως αγενές και εμμονικο λόγω συχνοτητας να καταθέτουν όλοι τις αποψεις τους και κάποιος να σχολιάζει συγκεκριμένους συμμετέχοντες στην συζήτηση επι προσωπικού χωρίς να καταθέτει την δίκη του άποψη προς κρίση των υπολοίπων .
Είναι εμμονή όπως και αν το κάνουμε. Προσπάθησε στην ηλικία σου να μειωσεις την τάσεις για εμμονές.
-
Δεν κάνω μπλοκ, μου ρεσει να διαβάζω όλες τις απόψεις. Για αυτό ζήτω κι την δίκη σου. Η συμπαθεια σου σε κάποια πρόσωπα όπως σε εμένα είναι δεδομένη. Δεν με πειράζει. Βρίσκω όμως αγενές να καταθέτουν όλοι τις αποψεις τους και κάποιος να σχολιάζει συγκεκριμένους συμμετέχοντες στην συζήτηση επι προσωπικού.
Είναι εμμονή όπως και αν το κάνουμε. Προσπάθησε στην ηλικία σου να μειωσεις την τάσεις για εμμονές.
Ένας από τους λόγους που δεν μου αρέσει να κάνω σοβαρές συζητήσεις μαζί σου είναι και αυτός. Ξέρεις πολλά για τους συνομιλητές σου, που δεν τα έχουν κρυφά φυσικά, και συνεχώς τα χρησιμοποιείς για να προωθήσεις τις απόψεις σου ανάλογα πως σε βολεύει, χωρίς να ξέρουμε το παραμικρό για σένα, ενώ ταυτόχρονα επιμένεις να δίνεις συμβουλές ("προπάθησε...") χωρίς να στις ζητάει κανένας.
Ούτε πως σε λένε ξέρουμε, ούτε που μένεις ξέρουμε, ούτε τι δουλειά κάνεις ξέρουμε, ούτε τι ηλικία έχεις ξέρουμε, ούτε αν είσαι παντρεμένος, ούτε καν αν είσαι άντρας ή γυναίκα ξέρουμε. Δεν παρακολουθώ όλα τα topics, ίσως να σου έχει ξεφύγει πουθενά τι αυτοκίνητο έχεις. Μαγκιά σου και μπράβο σου, αλλά είναι σαν να κάνω συζήτηση με κάποιον ανώνυμο στο facebook, τελείως ανούσιο δηλαδή.
Αν πραγματικά έχεις περιέργεια για τις απόψεις μου, μπορούμε να βρεθούμε από κοντά οι δυο μας ή αν κανονιστεί κάποια ταβέρνα όπως τον χειμώνα.
-
Το αντίθετο φίλε μου, ξέρω μονάχα όσα θέλουν αυτοί να δηλώσουν δημοσίως. Δεν ασχολουμε περαιτέρω.
Την ηλικία σου χοντρικά την θυμάμαι από παλιότερη συζήτηση μας, το ποσο όμως είσαι δεν θυμάμαι. Αλλά δεν εισαι ούτε φοιτητής ούτε συνταξιούχος.
Όσο για τα δικα μου σε δημόσιο φόρουμ δεν θέλω να λέω προσωπικά στοιχεία αλλά να καταθέτω μονάχα αποψεις. Σε προσωπικά μηνύματα έχω πεινπαρ πολλά για εμένα, την οικογένεια μου, την διαδρομή μου, τον κλάδο μου σε πολλά μέλη.
Είμαι σίγουρος πως θ βρω κοινό έδαφος εάν βρεθούμε να φάμε κάποτε αλλά να ξέρεις πως σε έχω στο φαγητό αν και μάλλον είμαι μίσος από εσένα.
-
Την ηλικία σου χοντρικά την θυμάμαι από παλιότερη συζήτηση μας, το ποσο όμως είσαι δεν θυμάμαι. Αλλά δεν εισαι ούτε φοιτητής ούτε συνταξιούχος.
Μην μας κοροϊδεύεις, φαίνεται στο προφίλ μου η ηλικία μου.
Είμαι σίγουρος πως θ βρω κοινό έδαφος εάν βρεθούμε να φάμε κάποτε αλλά να ξέρεις πως σε έχω στο φαγητό αν και μάλλον είμαι μίσος από εσένα.
Αυτές τις χαζομάρες εννοούσα.
Over and out.
-
Από την φωτογραφία το λέω. Δεν γνωρίζω ποσα κιλά είσαι. Εγώ είμαι κάτω από 10 κιλά ανα το ύψος μου αλλά τρώω για δυο ανθρώπους. Η πεθερά μου τρομάζει όταν πάω σπίτι. αγοραζουν διπλάσιες ποσότητες. Οι γονείς μου λένε πως του κάνω ρεζίλι τόσο που τρώω.
Η πιο λογική λύση που δίνω ειναι πως λόγω άγχους καίω αρκετές θερμίδες.
Δεν μπήκα καν στο προφίλ σου..
Με φιλική διάθεση σου λέω ότι σου λέω, δεν έχω σκοπό κακό.
-
Από την φωτογραφία το λέω. Δεν γνωρίζω ποσα κιλά είσαι. Εγώ είμαι κάτω από 10 κιλά ανα το ύψος μου αλλά τρώω για δυο ανθρώπους. Η πεθερά μου τρομάζει όταν πάω σπίτι. Αμορόζο αυ διπλάσιες ποσότητες.
Παρεσυρε τον ρε νασο σε μια ταβερνα εστω και καλοκαιρι και ριξτου 2 σφαλιαρες εκ μερους ολου του φορουμ.
-
Πάντα είχα φίλους και κάποιους άλλους που να θέλουν να με δείρουν. Ευτυχώς την γλύτωσα κι εγώ και αυτοί, διότι το να απλώνει καποιος χέρι είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποκτήσεις σπιτάκι από αποζημίωση.
Ευτυχώς ζούμε σε ένα κράτος δικαίου.Ο Νάσος φαίνεται καλο παιδι. Δεν φοβάμαι. Είμαι σίγουρος πως αν μας γράψει τις αποψεις του σε πολλά θα συμφωνήσω όπως και σε κάποια αλλά θα διαφωνήσω. Πάντα όμως με στοιχεία και πηγές.
-
Λαπ έλα δω να σε πάμε για τσίπουρο και πάστα φούρνου και να σε χαϊδευουμε με ροδοπέταλα, μην πας σ αυτούς που βαράνε, τους δεξιούς!
-
Αν είναι να με χαϊδεύετε, θα το σκεφτώ.
-
Λαπ να ξέρεις ότι σαν πασόκος, πρέπει πάντα να δίνεις μία αντιπαροχούλα στους αριστερούληδες...
Οπότε προσοχή στα τσίπουρα...
-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μην διασπείρεις ψεύδη….στο Κατύν δεν τους έσφαξαν, τους πυροβόλησαν….
Έτσι μπράβο. Να βάζουμε τα πράγματα στη σωστή θέση.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Λαπ να ξέρεις ότι σαν πασόκος, πρέπει πάντα να δίνεις μία αντιπαροχούλα στους αριστερούληδες...
Οπότε προσοχή στα τσίπουρα...
Ότι πήραν, πήραν. Τώρα, δημοσιονομική προσαρμογή.
-
Άραγε αυτός ο καινούριος που σκοτωσε/βίασε το κοριτσάκι από που "τους κρατουσε;".
Πως ένα τέτοιο φυντάνι πήρε το ελεύθερο να κυκλοφορεί ενώ εκκρεμούσε δικη για ανάλογη υπόθεση προ μερικών ετων;
Ήταν άραγε "του συστηματος", "είχε γνωριμιες", "εκβιαζε μεγαλους";
Όχι, απλά έχουμε ηλιθιους δικαστικούς οι οποίοι δεν περνούν ποτέ από καμιά αξιολόγηση η έλεγχο (οπως ολοι οι ΔΥ). Και ναι, θα το πω, ως αποφοιτους γ δεσμης δεν τους πολυεκτιμω για το iq τους. Ελπίζω να αποταξουν και τους 3 που πήραν αυτή την απόφαση αν και το παιδί δεν γυρίζει πίσω. Μπορεί ο κώδικας παρασκευοπουλου να ήταν για το πέος, ωστόσο πάντα υπεισερχεται και η γνώμη του δικαστή. -
Λοιπόν άντε να δώσω ένα βουτυρωμένο ψωμάκι στους αριστερούληδες και λοιπούς να μου την πουν.
Αφορμή για το σχόλιο και την μικρή έρευνα που έκανα στο νετ, ήταν το έγκλημα στην Ηλεία και το γεγονός ότι ο δράστης ήταν ήδη κατάδικος σε πρώτο βαθμό και ήταν έξω με 9 χρόνια στην πλάτη του και άλλες καταδίκες πριν.
Ακουσα στις ειδήσεις ότι τώρα ξύπνησαν οι ανώτατοι δικαστές και είδαν ότι δεν υπήρχε σοβαρή αιτιολογία, ότι η δίκη σε β΄ βαθμό καθυστερεί για ανόητους λόγους, ότι βέβαια και οι ενδιάμεσοι δεν έκαναν καλά την δουλειά τους.Αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα, σε άλλες αποφάσεις πολιτικού χαρακτήρα με ποινικές προεκτάσεις, σε κάποιες περιπτώσεις.
Οι άλλες αποφάσεις που βγήκαν πρόσφατα, είναι η θεώρηση από την Εισαγγελία του ΑΠ ότι οι Σπαρτιάτες είναι μπροστινοί του Λιάκου, η απαγόρευση τους να είναι υποψήφιοι στις ευρωεκλογές, η μή απαγόρευση του πρακτορείου του τουρκικού προξενείου στην Θράκη, υπό τον μανδύα κόμματος, ενώ παραβιάζει διεθνείς συνθήκες, η αποφυλάκιση και η επαναφυλάκιση του φύρερ της ΧΑ και βέβαια η μη απάντηση στην αίτηση του Λιάκου για αποφυλάκιση με χρήση των 3/5.
Ετσι έψαξα στο νετ και βρήκα τι γίνεται με τα μέλη της 17Ν και εύκολα βρήκα στην βίκι το παρακάτω :
https://el.wikipedia.org/wiki/Επαναστατική_Οργάνωση_17_Νοέμβρη
Αναφέρει αναλυτικά ποιοί δικάστηκαν, ποιοί καταδικάστηκαν, ποινές και ποιοί είναι μέσα και ποιοί είναι έξω και βέβαια και τα εγκλήματα τους.
Προφανώς κάποιοι σκέφτονται αντιπαροχές και στενοχωριούνται μονομερώς, ανάλογα με τις συμπάθειες τους.
Η ουσία όμως είναι ότι η δικαιοσύνη έχει πλέον πολύ μικρό Δ.
Αγεται και φέρεται από την εκάστοτε εξουσία, έχει πολλά προβλήματα λειτουργικότητας και αστείο εσωτερικό έλεγχο, με αποτέλεσμα να έχουμε μεγάλη καθυστέρηση στην απονομή του δικαίου, αλλά και προβλήματα παραδικαστικών όπως έχουμε δει και στο παρελθόν και δεν ξέρουμε τι γίνεται σήμερα.
Προφανώς όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι αν όπως λένε κάποιοι παύσει η κεντρική εξουσία να ορίζει τους προέδρους των ανωτάτων δικαστηρίων, αφού το πρόβλημα στο χαμηλότερο επίπεδο ελέγχου είναι ορατό.
Μόνο αν γίνει η στραβή τρέχουν να πετάξουν από πάνω τους τις ευθύνες, είτε μιλάμε για φόνους, είτε για το Μάτι, είτε για τα Τέμπη, είτε για άλλου είδους εγκλήματα.
Ισως η ανεπάρκεια τους αυτή, να έπρεπε να οδηγήσει σε ένα αυτόματο σύστημα ποινών και του τρόπου έκτισης αυτών, όπως και του χρόνου της πιθανής πρόωρης αποφυλάκισης, που να μην επιτρέπει παρεμβάσεις και ατομικές απόψεις.
Προφανώς η αποτυχία του Λιάκου στις δημοτικές εκλογές, έχει δείξει ότι πέρασε η μπογιά του, αφού ο κόσμος δεν είναι πια τρελαμένος όπως το 2012, που όποιος του υποσχόταν ξύλο στους πολιτικούς, ήταν ελκυστικός.
Η όπως στα πρώτα χρόνια μετά την μεταπολίτευση, που κάποιες πράξεις της 17Ν, βρήκαν ψευτοδικαιολογίες σε αρκετούς.
Ολα αυτά μπήκαν στην συζήτηση ως παράμετροι ενός άλλου προβλήματος που έχει η χώρα και είναι η απονομή της δικαιοσύνης με τρόπο που δεν είναι ούτε δίκαιος, ούτε γρήγορος και έτσι μεγαλώνει το γνωστό πρόβλημα της διαφθοράς που υπάρχει στην χώρα.
-
Εαν δεν επανέλθει η θανατική ποινή για τέτοια αδικήματα, θα έχουμε όλο τέτοια φαινόμενα. Τα πράγματα ειναι απλά: έχει καταδικαστεί για τέτοια ειδεχθή εγκλήματα (ειδικά σε παιδιά)? Θανατική ποινή άμεσα εκτελεστέα, δεν θα λείψουν τέτοια καθάρματα σε κάνέναν.
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Άραγε αυτός ο καινούριος που σκοτωσε/βίασε το κοριτσάκι από που "τους κρατουσε;".
Πως ένα τέτοιο φυντάνι πήρε το ελεύθερο να κυκλοφορεί ενώ εκκρεμούσε δικη για ανάλογη υπόθεση προ μερικών ετων;
Ήταν άραγε "του συστηματος", "είχε γνωριμιες", "εκβιαζε μεγαλους";
Όχι, απλά έχουμε ηλιθιους δικαστικούς οι οποίοι δεν περνούν ποτέ από καμιά αξιολόγηση η έλεγχο (οπως ολοι οι ΔΥ). Και ναι, θα το πω, ως αποφοιτους γ δεσμης δεν τους πολυεκτιμω για το iq τους. Ελπίζω να αποταξουν και τους 3 που πήραν αυτή την απόφαση αν και το παιδί δεν γυρίζει πίσω. Μπορεί ο κώδικας παρασκευοπουλου να ήταν για το πέος, ωστόσο πάντα υπεισερχεται και η γνώμη του δικαστή.Εγραψα ένα σχόλιο παράλληλα με σένα για όλες τις τρέχουσες δικαστικές αποφάσεις.
Αλλά επειδή αναφέρεις την απόταξη για τους 3, κάποια στιγμή θα πρέπει το μαχαίρι να μπαίνει βαθειά. Οχι μόνο σε αυτούς, αλλά και στους προισταμένους τους. Γιατί αν δεν έχεις έλεγχο προφανώς αισθάνεσαι ανίκητος.
-
Δηλαδή φαηβερ εμμέσως πλην σαφώς μας λες ότι επειδή ένας παιδοβιαστής γύφτος σε αναστολή στον Πύργο σκότωσε την ανιψιά του που αντισταθηκε στο βιασμό, ΔΕΝ υπήρξε συγκάλυψη και πολιτικές ευθύνες στην περίπτωση του Νεοδημοκράτη διορισμενου Λιγνάδη ή στην παραγραφή του Νεοδημοκράτη βιαστή Γεωργιάδη;
Πες το στα ίσα πως ήταν απλά συμπτώσεις, να μην κατηγορούμε το καθεστώς ΝΔ!Αλλά αφού προτιμάτε τα υπονοούμενα, πιστεύω ότι αν κάποιος δικηγόρος τυχόν ήξερε (αλλα που να το ξέρει...) και μας έλεγε πόσο πάει στη πιάτσα η ταρίφα των δικαστικών, ώστε κάποιος καταδικασμενος βιαστής να αφήνεται ελεύθερος περιμένοντας δική για 7 χρόνια, ίσως ανακαλύπταμε που βρίσκουν τα μαύρα οι πελάτες του Κρουζερ και φουσκώνουν αφύσικα τις τιμές στην αγορά κατοικίας που καταγγέλλει ο Λαπ...
Μετά βέβαια θα έπρεπε να ψάξουμε τι εμπορεύονται όλοι αυτοί οι ημιανεργοι γύφτοι κακοποιοι για να μπορούν να πληρώνουν τους δικηγόρους που κάνουν τις διαδικασίες για λογαριασμό τους με τη Δικαιοσύνη, ποιοι το μεταφερουν το εμπόρευμα στη χώρα και τους το προμηθευουν χοντρικη για να αγοράζουν κανάλια και ομάδες, πως και οι αστυνομικοί δεν ξέρουν τις ώρες και μέρη που γίνεται η διανομή καλύτερα κι από τυχαίους πολίτες, και πως στη χώρα αυτη δεν τα ερευνούν ολα αυτά τα γιατί οι δημοσιογράφοι και κατρακυλά η κατάταξη ελευθερίας του τύπου.Τέλος πάντων, αν τα ξέραμε όλα αυτά θα ειμασταν μάγοι με κρυστάλλινη σφαίρα που βλέπει στη καρδιά του νεοελληνικού νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού και την υπέροχη ποιότητα ζωής που παρέχουν κυβερνήσεις όπως η σημερινή...
-
Μετρώντας τα μαύρα θα περιμένω και το επόμενο σχόλιο, της αριστερής καθαρότητας και αγιότητας, με χορηγό την σιγκιουρίμι...
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δηλαδή φαηβερ εμμέσως πλην σαφώς μας λες ότι επειδή ένας παιδοβιαστής γύφτος σε αναστολή στον Πύργο σκότωσε την ανιψιά του που αντισταθηκε στο βιασμό, ΔΕΝ υπήρξε συγκάλυψη και πολιτικές ευθύνες στην περίπτωση του Νεοδημοκράτη διορισμενου Λιγνάδη ή στην παραγραφή του Νεοδημοκράτη βιαστή Γεωργιάδη;
Πες το στα ίσα πως ήταν απλά συμπτώσεις, να μην κατηγορούμε το καθεστώς ΝΔ!Ο Λιγναδης και ο Γεωργιάδης ήταν "του συστηματος ΝΔ", "πληρωσαν" κλπ. Πες οτι θελεις, δεν ασχολουμαι. Αυτός πως κυκλοφορούσε ελευθερος: Δεν σε προβληματιζει; Για την ιστορία, ούτε δικηγόρο δεν είχε να πληρώσει, του όρισε το δικαστήριο και έτσι πήρε την πρώτη αναβολή.
Δεν είναι προφανές ότι η "προοδευτικη" προσέγγιση σε ποινικό κώδικα και politically correctness δεν ταιριάζουν με την μορφή που έχει πάρει το εγκλημα;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2