-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν μάθαμε τελικά την άποψη του Νάσου για το θέμα που συζητούμε. Ίσως σε επόμενα επεισόδια.
Μείνε συντονισμένος.
-
Ωραία σχόλια για τους πολιτικούς αντιπάλους με προσωπικές επιθέσεις.
Λογικό ακούγεται. Ετσι είναι πάντα για αυτούς που νομίζουν ότι ο Στάλιν ζει και τραγουδάει μαζί με τον Ελβις την Διεθνή.
Βέβαια όταν στην Ελλάδα παίρνει το ΚΚΕ σχεδόν 10 και κάτι άλλα σταλινόπαιδα άλλα 2-3, πως να μην λέμε ότι η Ελλάδα είναι η τελευταία σοβιετική χώρα της Ευρώπης.
Αλλά επειδή είχε την τύχη να μην ζήσει σοβιετικό καθεστώς επίσημα έχει ακόμα αυτά τα χάλια.
Στις χώρες που το έζησαν, είτε σε τμήματα χωρών όπως η πρώην Ανατολική Γερμανία, βλέπουμε πως ψηφίζουν.
Ξορκίζοντας τον κομμουνισμό και τα τσιράκια του.
Εδώ η έλλειψη επιχειρημάτων πάει σε σεξιστικά σχόλια για την Λατινοπούλου, ή για τον Μπογδάνο ή για την άλλη κυρία την οποία δεν γνωρίζω.
Οσο για τους νεοναζί, το να παίζουν τους υπερασπιστές της Αστικής Δημοκρατίας, οι αριστεροί, είναι κακοπαιγμένο και κακογραμμένο θέατρο της κακιάς ώρας και ο ορισμός της γελοιότητας.
Αλλωστε για τους νεοναζί οι αριστεροί ξέρουν τα πάντα, όπως ο ένας δίδυμος αδελφός για τον άλλο.
Μην ξεχνάμε ότι είχαν τακιμιάσει και με τους παλαιοναζί, αλλά τα χάλασαν στην μοιρασιά εκεί στην Πολωνία και έσφαξαν και τζάμπα τόσο κόσμο στο Κατύν.
-
Μην διασπείρεις ψεύδη….στο Κατύν δεν τους έσφαξαν, τους πυροβόλησαν….
-
@nasos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν μάθαμε τελικά την άποψη του Νάσου για το θέμα που συζητούμε. Ίσως σε επόμενα επεισόδια.
Μείνε συντονισμένος.
Περιμένω με αγωνία την άποψη σου στα θέματα που κρίνεις τους γράφοντες. Φαντάζομαι θα έχεις πολλά να πεις.
-
Μείνε συντονισμένος.
Περιμένω με αγωνία την άποψη σου στα θέματα που κρίνεις τους γράφοντες. Φαντάζομαι θα έχεις πολλά να πεις.
Το σημείωσα, οκ...
-
Σημείωσε το, κάνε και ασκήσεις θάρρους και γράψε την άποψη σου
-
Όταν βρω το θάρρος να σε αντιμετωπίσω, θα ρίξω μήνυμα.
-
Δεν έχω κάποια τέτοια πρόθεση, παρατηρώ πως δεν λες την άποψη σου σε θέματα που συζητούμε αλλά αντιθέτως σχολιάζεις όσους παραθέτουν την άποψη τους.
Αυτό είναι εκτός από αγενές και δείγμα εμμονής.
-
Δεν έχω κάποια τέτοια πρόθεση, παρατηρώ πως δεν λες την άποψη σου σε θέματα που συζητούμε αλλά αντιθέτως σχολιάζεις όσους παραθέτουν την άποψη τους.
Αυτό είναι εκτός από αγενές και δείγμα εμμονής.
Μπορείς να με κάνεις πλοκ αφού με θεωρείς αγενή ή/και εμμονικό.
-
Δεν κάνω μπλοκ, μου ρεσει να διαβάζω όλες τις απόψεις. Για αυτό ζήτω κι την δίκη σου. Η συμπαθεια σου σε κάποια πρόσωπα όπως σε εμένα είναι δεδομένη. Δεν με πειράζει. Βρίσκω όμως αγενές και εμμονικο λόγω συχνοτητας να καταθέτουν όλοι τις αποψεις τους και κάποιος να σχολιάζει συγκεκριμένους συμμετέχοντες στην συζήτηση επι προσωπικού χωρίς να καταθέτει την δίκη του άποψη προς κρίση των υπολοίπων .
Είναι εμμονή όπως και αν το κάνουμε. Προσπάθησε στην ηλικία σου να μειωσεις την τάσεις για εμμονές.
-
Δεν κάνω μπλοκ, μου ρεσει να διαβάζω όλες τις απόψεις. Για αυτό ζήτω κι την δίκη σου. Η συμπαθεια σου σε κάποια πρόσωπα όπως σε εμένα είναι δεδομένη. Δεν με πειράζει. Βρίσκω όμως αγενές να καταθέτουν όλοι τις αποψεις τους και κάποιος να σχολιάζει συγκεκριμένους συμμετέχοντες στην συζήτηση επι προσωπικού.
Είναι εμμονή όπως και αν το κάνουμε. Προσπάθησε στην ηλικία σου να μειωσεις την τάσεις για εμμονές.
Ένας από τους λόγους που δεν μου αρέσει να κάνω σοβαρές συζητήσεις μαζί σου είναι και αυτός. Ξέρεις πολλά για τους συνομιλητές σου, που δεν τα έχουν κρυφά φυσικά, και συνεχώς τα χρησιμοποιείς για να προωθήσεις τις απόψεις σου ανάλογα πως σε βολεύει, χωρίς να ξέρουμε το παραμικρό για σένα, ενώ ταυτόχρονα επιμένεις να δίνεις συμβουλές ("προπάθησε...") χωρίς να στις ζητάει κανένας.
Ούτε πως σε λένε ξέρουμε, ούτε που μένεις ξέρουμε, ούτε τι δουλειά κάνεις ξέρουμε, ούτε τι ηλικία έχεις ξέρουμε, ούτε αν είσαι παντρεμένος, ούτε καν αν είσαι άντρας ή γυναίκα ξέρουμε. Δεν παρακολουθώ όλα τα topics, ίσως να σου έχει ξεφύγει πουθενά τι αυτοκίνητο έχεις. Μαγκιά σου και μπράβο σου, αλλά είναι σαν να κάνω συζήτηση με κάποιον ανώνυμο στο facebook, τελείως ανούσιο δηλαδή.
Αν πραγματικά έχεις περιέργεια για τις απόψεις μου, μπορούμε να βρεθούμε από κοντά οι δυο μας ή αν κανονιστεί κάποια ταβέρνα όπως τον χειμώνα.
-
Το αντίθετο φίλε μου, ξέρω μονάχα όσα θέλουν αυτοί να δηλώσουν δημοσίως. Δεν ασχολουμε περαιτέρω.
Την ηλικία σου χοντρικά την θυμάμαι από παλιότερη συζήτηση μας, το ποσο όμως είσαι δεν θυμάμαι. Αλλά δεν εισαι ούτε φοιτητής ούτε συνταξιούχος.
Όσο για τα δικα μου σε δημόσιο φόρουμ δεν θέλω να λέω προσωπικά στοιχεία αλλά να καταθέτω μονάχα αποψεις. Σε προσωπικά μηνύματα έχω πεινπαρ πολλά για εμένα, την οικογένεια μου, την διαδρομή μου, τον κλάδο μου σε πολλά μέλη.
Είμαι σίγουρος πως θ βρω κοινό έδαφος εάν βρεθούμε να φάμε κάποτε αλλά να ξέρεις πως σε έχω στο φαγητό αν και μάλλον είμαι μίσος από εσένα.

-
Την ηλικία σου χοντρικά την θυμάμαι από παλιότερη συζήτηση μας, το ποσο όμως είσαι δεν θυμάμαι. Αλλά δεν εισαι ούτε φοιτητής ούτε συνταξιούχος.
Μην μας κοροϊδεύεις, φαίνεται στο προφίλ μου η ηλικία μου.
Είμαι σίγουρος πως θ βρω κοινό έδαφος εάν βρεθούμε να φάμε κάποτε αλλά να ξέρεις πως σε έχω στο φαγητό αν και μάλλον είμαι μίσος από εσένα.

Αυτές τις χαζομάρες εννοούσα.
Over and out.
-
Από την φωτογραφία το λέω. Δεν γνωρίζω ποσα κιλά είσαι. Εγώ είμαι κάτω από 10 κιλά ανα το ύψος μου αλλά τρώω για δυο ανθρώπους. Η πεθερά μου τρομάζει όταν πάω σπίτι. αγοραζουν διπλάσιες ποσότητες. Οι γονείς μου λένε πως του κάνω ρεζίλι τόσο που τρώω.
Η πιο λογική λύση που δίνω ειναι πως λόγω άγχους καίω αρκετές θερμίδες.
Δεν μπήκα καν στο προφίλ σου..
Με φιλική διάθεση σου λέω ότι σου λέω, δεν έχω σκοπό κακό.
-
Από την φωτογραφία το λέω. Δεν γνωρίζω ποσα κιλά είσαι. Εγώ είμαι κάτω από 10 κιλά ανα το ύψος μου αλλά τρώω για δυο ανθρώπους. Η πεθερά μου τρομάζει όταν πάω σπίτι. Αμορόζο αυ διπλάσιες ποσότητες.
Παρεσυρε τον ρε νασο σε μια ταβερνα εστω και καλοκαιρι και ριξτου 2 σφαλιαρες εκ μερους ολου του φορουμ.
-
Πάντα είχα φίλους και κάποιους άλλους που να θέλουν να με δείρουν. Ευτυχώς την γλύτωσα κι εγώ και αυτοί, διότι το να απλώνει καποιος χέρι είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποκτήσεις σπιτάκι από αποζημίωση.
Ευτυχώς ζούμε σε ένα κράτος δικαίου.Ο Νάσος φαίνεται καλο παιδι. Δεν φοβάμαι. Είμαι σίγουρος πως αν μας γράψει τις αποψεις του σε πολλά θα συμφωνήσω όπως και σε κάποια αλλά θα διαφωνήσω. Πάντα όμως με στοιχεία και πηγές.
-
Λαπ έλα δω να σε πάμε για τσίπουρο και πάστα φούρνου και να σε χαϊδευουμε με ροδοπέταλα, μην πας σ αυτούς που βαράνε, τους δεξιούς!
-
Αν είναι να με χαϊδεύετε, θα το σκεφτώ.
-
Λαπ να ξέρεις ότι σαν πασόκος, πρέπει πάντα να δίνεις μία αντιπαροχούλα στους αριστερούληδες...
Οπότε προσοχή στα τσίπουρα...

-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μην διασπείρεις ψεύδη….στο Κατύν δεν τους έσφαξαν, τους πυροβόλησαν….
Έτσι μπράβο. Να βάζουμε τα πράγματα στη σωστή θέση.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2