-
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Προς όλους όσους βιάστηκαν και τρελάθηκαν.....
Εάν διαβάζω σωστά και δεν κάνω λάθος.
ΝΔ 37,93%
ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ μαζί 32,75%
Συνεπώς τα δύο κόμματα της κεντροαριστεράς ή αυτά που είχαν κατά 80-90% κοινό κυβερνητικό πρόγραμμα και είναι κοντά στις πολιτικές φιλοσοφίες τους, όχι όμως και ταυτόσημα, έχασαν κατά 5% από τη ΝΔ.
Τα υπόλοιπα κόμματα μάλλον δεν θα υπήρχε περίπτωση να συγκυβερνήσουν είτε με το ΠΑΣΟΚ είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Δηλαδή η κεντροαριστερά είναι διασπασμένη σε δύο κύρια μέρη. Η κεντροδεξιά μόνη της.
Οπότε ναι ξεκάθαρη νίκη της ΝΔ, αλλά @criuser @andya3 χαμηλά τη μπάλα.....
Ούτε έσβησε η κεντροαριστερά ούτε τίποτα. Η ασυνεννοησία του δεύτερου και του τρίτου έπαιξε τον ρόλο της στο αποτέλεσμα, μαζί φυσικά και με άλλα κριτήρια.
αχαχαχαχαχαχαχαχα
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας οεο ! Lap έτσι είναι και οι υπόλοιπες μελέτες / πινακάκια / γούγλ σέρτς που ανεβάζεις και δεν πατάω το λίνκ σχεδόν ποτέ ??? ε ???
Όχι δε διαβάζεις σωστά...
Αααα ειπα και εγώ....από ταμπλετ τα έψαχνα ξαπλωμένος.
Κακώς δεν διαβάζεις τις μελέτες. Μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα.
Αυτό το κακό συνήθειο έχεις να μην διαβάζεις ενώ είσαι τόσο έξυπνος άνθρωπος και τώρα αναρωτιέσαι γιατι οι άλλοι έχουν ανέσεις στις εργασίες τους.
-
Είμαι περίεργος πάντως για το εαν τα πατριωτικα συντηρητικά κόμματα που αθροίζουν σχεδόν 15% σε αυτή την Βουλή κατορθώσουν να αξιοποιήσουν την ευκαιρία για την δημιουργία μιας λαϊκής δεξιάς παράταξης - αντίπαλο της νεοταξιτικης ντεμεκ κεντροδεξιάς Κούλη.
-
Ρπωτα από όλα, πριν το 1974 η Αριστερά ήταν απαγορευμένη (κάτι ΕΔΑ μόνο το '60). Οπότε από το 74 και μετά, μόνο στις πρώτες εκλογές πήρες η Κεντρο-Δεξιά περισσότερο από την Κεντρο-Αριστερά.
Λογική και αναμενόμενη εξέλιξη καθώς μετά το 74 επικράτησε το « Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά»
Να ζητήσουν συγγνώμη που θέλουν έναν δικαιότερο κόσμο; Μόνο σε θολωμένο μυαλό βοηθάνε οι περισσότεροι εργοδότες, αν δεν υπάρχουν προϋποθέσεις να προσφέρουν καλύτερες απολαβές και συνθήκες στους εργαζομένους τους!!! Στην Θεσσαλονίκη ήρθε η περιβόητη Pfizer και προσφέρει @@!!! Κάθε μήνα παραιτούνται και απολύονται σωρηδόν και κάθε μέρα βγάζει 20 αγγελίες για τις ίδιες θέσεις που αδειάζουν! Ο Μπουρλάς, ο συντοπίτης μου Σαλονικιός. 10 βαγόνια ξύλο θέλει κι αυτός!!!
Αν δλδ υπήρχαν ακόμα 3-4 εταιρείες στο ίδιο αντικείμενο με την pfizer και οι καλοί υπάλληλοι έμεναν στην εταιρεία που πλήρωνε περισσότερα και είχε τις καλύτερες συνθήκες , δεν θα αναγκάζονταν και οι υπόλοιπες να προσφερουν περισσότερα για να τους προσελκύσουν;
Από που έχει να κόψει από το σημερινό Δημόσιο;
Υπάρχει πολύ λίπος για κόψιμο
Συμφωνώ ότι η Υγεία, είναι μια Στρατιωτική Επιχείρηση ουσιαστικά. Χρειάζεται Στρατηγικός, Επιχειρησιακός και Τακτικός σχεδιασμός. Κάπου κερδίζεις και κάπου χάνεις. Αλλά θέλεις Πρωτοβάθμιες Μονάδες (Κέντρο Υγείας) σε κάθε Κεφαλοχώρι-Κωμόπολη (Τακτική Κατάσταση), Περιφερειακό Νοσοκομείο σε κάθε μικρή πόλη (Επιχειρησιακή Κατάσταση) και Γενικά Νοσοκομεία στις Πρωτεύουσες Περιφερειών (Στρατηγική Κατάσταση). Φυσικά επίσης και ένα δίκτυο Μεταφορών, ώστε να να γίνονται άμεσα αυτές.
Εννοείται οτι το ιδανικό είναι να υπάρχουν όλες οι δομές με πολύ καλές προσφερόμενες υπηρεσίες.
Αλλά από 10 - 20 -30 γιατρούς, διάσπαρτους σε κάθε χωριό να παίζουν το ρόλο γραμματέα και να συνταγογραφούν μόνο φάρμακα, θα προτιμούσα να είναι μάχιμοι σε κεντρικό νοσοκομείο της πόλης κάθε νομού. -
Αξία ανεκτίμητη το ότι το ΚΚΕ των 401κ ψήφων και του 4% επι των εγγεγραμμένων αυτοπροσδιορίζεται ως προστάτης των συμφερόντων του κυρίαρχου λαού παρά του ότι έλαβε 26κ λιγότερους ψήφους από τις προηγούμενες εκλογές. Τη λες και επαναστατική αργομισθία του κουτσουμπεικου.
-
Αυτό το κακό συνήθειο έχεις να μην διαβάζεις ενώ είσαι τόσο έξυπνος άνθρωπος και τώρα αναρωτιέσαι γιατι οι άλλοι έχουν ανέσεις στις εργασίες τους.
Δεν αναρωτιέμαι για τπτ.. Ανέσεις δε ξέρω αν έχουν εργασίες όμως γιοκ
-
Πατριωτικό συντηρητικό κόμμα,ο γυρολόγος αυτόφωρακιας του ναζί φυλακισμένου που κάνει τον influencer από τη φυλακή και οι θρησκόληπτοι χριστιανοταλιμπάν διδυμάκια του Κατακουζηνου!
Επαναστατική αργομισθία ο Κουτσουμπας!
Μιλάμε για φοβερό πολιτικό κριτήριο οι Τζημεροι! -
Τι θα γίνει θα ξαναβάλεις τον Μπόρατ;
-
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Με έπιασες! Χθές το σκεφτόμουν να το αλλάξω και να βάλω μια τσαπού αλλά παραείναι κίνκυ
Θα δούμε κάτι θα μου έρθει
-
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Με έπιασες! Χθές το σκεφτόμουν να το αλλάξω και να βάλω μια τσαπού αλλά παραείναι κίνκυ
Θα δούμε κάτι θα μου έρθει
Προτείνω Ζωη αφεντρα με τιμοκατάλογο κανονικά!
-
Χαχαχα
Ε ναι ξυπνάμε από τις 6 το πρωί για πλάκα...
Γουστάρουμε.Αυτά λες στον εαυτό σου να παρηγορηθείς;;;
Είπαμε μοιάζεις για έξυπνος. Μη μου το χαλάς.
Αν και εσύ δεν θα έπρεπε να εργάζεσαι..... Τι ανάγκη έχεις;;;;
-
@gtsartsal said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Λογική και αναμενόμενη εξέλιξη καθώς μετά το 74 επικράτησε το « Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά»
Μήπως επειδή είχε φάει την Δεξιά τόσα χρόνια στο κεφάλι;
@gtsartsal said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αν δλδ υπήρχαν ακόμα 3-4 εταιρείες στο ίδιο αντικείμενο με την pfizer και οι καλοί υπάλληλοι έμεναν στην εταιρεία που πλήρωνε περισσότερα και είχε τις καλύτερες συνθήκες , δεν θα αναγκάζονταν και οι υπόλοιπες να προσφερουν περισσότερα για να τους προσελκύσουν;
Έχω πεθάνει στα γέλια. Τα καρτέλ τα έχεις ακουστά; Το ότι έχουν πάει όλες οι πολυεθνικές στην Ινδία και έχουν call centres με τα ίδια ψίχουλα; Ή και στην Ελλάδα, με τον βασικό σχεδόν.
@argyn said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αξία ανεκτίμητη το ότι το ΚΚΕ των 401κ ψήφων και του 4% επι των εγγεγραμμένων αυτοπροσδιορίζεται ως προστάτης των συμφερόντων του κυρίαρχου λαού παρά του ότι έλαβε 26κ λιγότερους ψήφους από τις προηγούμενες εκλογές. Τη λες και επαναστατική αργομισθία του κουτσουμπεικου.
Σε πείραξε ότι ανέβηκε ποσοστιαία; Ξυδάκι Τζημεράκο...
-
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν έχεις καμία αντιληπτική ικανότητα τι να σου κάνω, εχω πεί 100 πράγματα και δεν περνάει τίποτα, δε σου κόβει για πιο πολύ. Τα απλά για να επιβιώνεις και να ψηφίζεις ΝΔ. Μείνε στα "ΚΑΙ Α ΚΑΙ ΟΥ" και όλα καλά, "αριστεία", "επενδύσεις" και "ιδιωτικός τομέας". Ένα Autobianchi όσο και να το πλύνεις, δεν πάει πιο γρήγορα.
Υπήρχε και Αμπαρθ και έριχνε τσάγια...
-
Τα είπαμε τα πολιτικά...
Αν δεν γυρίσει ο Γιόχαν θα γράφω ελάχιστα...
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τα είπαμε τα πολιτικά...
Αν δεν γυρίσει ο Γιόχαν θα γράφω ελάχιστα...
Ποιος απο όλους;
-
Χαχαχα
Εσωτερική ανάγκη η αίσθηση του να είσαι χρήσιμος, το βρήκες.
Οκ αν με τη σειρά σου έχεις την ανάγκη να λές στον εαυτό σου ότι εργάζεσαι για να παρηγορηθείς, όχι δε θα στο χαλάσω
-
Χαχαχα
Εσωτερική ανάγκη η αίσθηση του να είσαι χρήσιμος, το βρήκες.
Οκ αν με τη σειρά σου έχεις την ανάγκη να λές στον εαυτό σου ότι εργάζεσαι για να παρηγορηθείς, όχι δε θα στο χαλάσω
Καλά τα λες. Όπως και να δημιουργείς. Όταν τα έχεις έτοιμα βγαίνουν κόμπλεξ στην επιφάνεια που προβάλεις σε άλλους. Σε όλους συμβαίνει αυτό
Είσαι χρήσιμος μάστορα, μην αγχώνεσαι. Όλοι χρήσιμοι είναι σε μια οικονομία. Και όσοι εργάζονται σε υπολογιστή και όσοι εργάζονται σε οποιοδήποτε άλλο πόστο
-
Βάσει της δημοφιλούς στους κύκλους των κομμουνιών θεωρίας, ότι η μόνη αυθεντική αριστερά στην βουλή είναι οι σταλινοφασίστες του ΚΚΕ και ότι όλα τα υπόλοιπα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη, τι ακριβώς λένε οι αριθμοί?
Ότι το ΚΚΕ του αργόμισθου κουτσούμπα αθροίζει μόλις 401κ ψήφους έναντι των 665κ συνολικά ψήφων της συντηρητικής πατριωτικής δεξιάς πολυκατοικίας (Σπαρτιάτες+Νικη+Βελόπουλος). Εκπροσωπεί δηλαδή ποσοστό ψηφόφορων κατά 40% μικρότερο αυτών που το ίδιο αποκαλεί φασίστες-ψεκασμένους κτλ
Επίδοση για την οποία οι σταλινοφασίστες του Περισσού αντί να ντρέπονται κομπάζουν.
-
Συνεχίζεις Τζημεροφασιστάκο να υποστηρίζεις τους Ναζί; Ντροπιάζεις και το σύμβολο της Αναρχίας...
-
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Από που έχει να κόψει από το σημερινό Δημόσιο;
Από πάρα πολλούς που ξύνονται σε υπουργεία, εφορίες, ΚΕΠ, Δήμους, Εκκλησία, ΕΛΤΑ κλπ.
Ήμουν στο νησί της συζύγου την περασμένη εβδομάδα: σε όλες τις δημόσις υπηρεσίες ξύνονται και μετά τις 12 είναι για μπάνιο. Η Αστυνομία δουλεύιε 8-12:00, μετά τηλέφωνο στην Σύρο για ό,τι θες...τα παληκάρια λιάζονται. Πολλά τα παραδείγματα και οι αργόσχολοι.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2