-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Λαπ, Γερά, με Τσαμπουκά!
Όλοι οι δεξιοφασίζοντες του φόρουμ και δεν μπορείτε να παλέψετε έναν Λαπ, με το ένα χέρι σας έχει και στο άλλο το φρέντο, και θέλετε και να αλλάξετε και το Σύνταγμα τρομάρα σας...
Τους μισείς τους δεξιοφασίζοντες;
-
Οποιος δεν συμφωνεί με τους αριστερούς είναι φασίστας....ότι να ναι. Να χαλαρώσουμε λίγο με τους χαρακτηρισμούς, ναι?
-
Άστον , παίρνει ανάσες είμαστε στο time out
-
@taxidiwtis said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Να ρωτήσω κάτι , αυτή η λογική πως θα μπορούσε να εφαρμοστεί στις σχέσεις του σύστηματος Ισραηλ vs όλων μα όλων των των ισλαμικών -Αραβικών κρατών γύρω του ; ;;;;
Πως και δεν έχει εξαυλωθεί μέχρι στιγμής ;;Γιατί δεν έχει Λοατκι δήθεν αριστερούς ευαισθητούλιδες , βέβαια και αυτοί κάνουν χειρότερα από αυτά που τους έκαναν οι Γερμανοί , αλλά απότι βλέπεις έχει αποτέλεσμα .
Ακόμα αναπάντητο είναι το ερώτημα γιατί τα Εμιράτα δεν δέχονται πρόσφυγες πολέμου ούτε καν οικονομικούς πρόσφυγες απο γείτονες χώρες !
-
@alexandros-s said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Λαπ, Γερά, με Τσαμπουκά!
Όλοι οι δεξιοφασίζοντες του φόρουμ και δεν μπορείτε να παλέψετε έναν Λαπ, με το ένα χέρι σας έχει και στο άλλο το φρέντο, και θέλετε και να αλλάξετε και το Σύνταγμα τρομάρα σας...
Τους μισείς τους δεξιοφασίζοντες;
Γιατί να τους μισώ, εγώ τυγχάνω ελληνορθοδόξου παιδείας, όλους τους αγαπώ και συμπονω, τους φασίζοντες το πολύ να τους λυπάμαι τους καημένους.
Με τους δεξιούς δεν έχω πρόβλημα, έχω και φίλους δεξιούς!Εσύ, τους μισείς τους αλλόδοξους και τους αλλόθρησκους;
-
@yem said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ακόμα αναπάντητο είναι το ερώτημα γιατί τα Εμιράτα δεν δέχονται πρόσφυγες πολέμου ούτε καν οικονομικούς πρόσφυγες απο γείτονες χώρες !
Γιατί είναι γνωστό το ποιόν τους και επίσης έχουν πολλά λεφτά οπότε δεν τολμάει κανείς να τους υποχρεώσει να τοςυ δεχτούν, όπως κάνουν με άλλες χώρες. Ο νόμο του δυνατού και του ισχυρού όσο και εαν δεν αρέσει σε πολλούς ισχύει στην πραγματική ζωή. Όλα τα άλλα ειναι θεωρίες και παραμυθάκια για να κοιμούνται τα παιδιά μας το βράδυ. Ο άνθρωπος είναι το χειρότερο ζώο στον πλανήτη και αυτό δεν αλλάζει ό,τι και να λέμε εμείς.
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Για να βγει κι ένα πολιτικό συμπέρασμα από την κουβέντα. Η αριστερά είναι "λίγη". Και κατώτερη των περιστάσεων. Σε όλα τα θέματα. Δε θα μπορούσε το μεταναστευτικό ν' αποτελεί εξαίρεση.
Γι' αυτό και οι Δυτικές κοινωνίες έχουν βρει και την κατάλληλη αντιμετώπιση. Φροντίζουν ώστε οι αριστεροί να είναι λίγοι. Και σε αριθμό. Για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.
ειναι λιγοι οι αριστεροι ενω οι φασιστορατσιστες αρκετοι ως φαινεται...
Είναι πηγαίο χαρακτηριστικό των αριστερών να βρίζουν και να κακο-χαρακτηρίζουν όσους δε συμφωνούν με τις απόψεις τους.
Κρατάω τη θετική πλευρά όμως. Είναι κι ένας απ' τους βασικούς λόγους που ο κόσμος σας γυρίζει την πλάτη. Και γίνεστε ολοένα και λιγότεροι
-
Για να βγει κι ένα πολιτικό συμπέρασμα από την κουβέντα. Η αριστερά είναι "λίγη". Και κατώτερη των περιστάσεων. Σε όλα τα θέματα. Δε θα μπορούσε το μεταναστευτικό ν' αποτελεί εξαίρεση.
Γι' αυτό και οι Δυτικές κοινωνίες έχουν βρει και την κατάλληλη αντιμετώπιση. Φροντίζουν ώστε οι αριστεροί να είναι λίγοι. Και σε αριθμό. Για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.
Είναι πηγαίο χαρακτηριστικό των αριστερών να βρίζουν και να κακο-χαρακτηρίζουν όσους δε συμφωνούν με τις απόψεις τους.
Κρατάω τη θετική πλευρά όμως. Είναι κι ένας απ' τους βασικούς λόγους που ο κόσμος σας γυρίζει την πλάτη. Και γίνεστε ολοένα και λιγότεροι
ακομη καλυτερα που δεν ομοιαζουμε. πολυ καλυτερα.
-
Είναι κι αυτό μια άμυνα. Είναι μια λύσις.
Πράγματι πολύ καλύτερο από το να αποδεχτείς ότι είσαι κατακριτέος και αποριπτέος από τους υπόλοιπους. Ξεπερνάει τα ανθρώπινα όρια. Ακόμα και για τους αριστερούς... -
Πράγματι πολύ καλύτερο από το να αποδεχτείς ότι είσαι κατακριτέος και αποριπτέος από τους υπόλοιπους. Ξεπερνάει τα ανθρώπινα όρια. Ακόμα και για τους αριστερούς...κατακριτεος αγαπητε άντυ εχει σημασια απο ποιους εισαι.
και μαντεψε... -
Πράγματι πολύ καλύτερο από το να αποδεχτείς ότι είσαι κατακριτέος και αποριπτέος από τους υπόλοιπους. Ξεπερνάει τα ανθρώπινα όρια. Ακόμα και για τους αριστερούς...κατακριτεος αγαπητε άντυ εχει σημασια απο ποιους εισαι.
και μαντεψε...Δε μ' αρέσουν οι μαντεψιές. Κοιτάω τα πραγματικά δεδομένα. Και τα νούμερα. Οπότε επανέφερε το επιχείρημά σου την Κυριακή το βράδυ...
-
@elteo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Οποιος δεν συμφωνεί με τους αριστερούς είναι φασίστας....ότι να ναι. Να χαλαρώσουμε λίγο με τους χαρακτηρισμούς, ναι?
Οχι, φασιστας ειναι αυτος που ειναι φασιστας
και ρατσιστης αυτος που ειναι ρατσιστης
και μια χοντρη αμα πας να την πεις χοντρη θα παρεξηγηθει, αλλα παρ ολα αυτα χοντρη παραμενει, και το ξερει, γι αυτο ενοχλειται.
Αλλωστε οι περισσοτεροι δεξιοι παραδεχονται οτι ειναι ρατσιστες.
Αλλωστε παντα ξεκινανε να μιλανε λεγοντας "εγω δεν ειμαι ρατσιστης, αλλα..." -
Υπάρχουν οι αριστεροί και υπάρχουν και οι κομμουνισταί. Καλό ειναι να μην συγχέονται αυτά τα 2, γιατί δεν έχουν και μεγάλη σχέση. Εγώ π.χ. δεν ειμαι αριστερός αλλά είμαι κομμουνιστής, αφού με εκφράζει το απολυταρχικό του πράγματος - αρκεί φυσικά να είμαι με τους κομισάριους και όχι τους άλλους!
-
Ωωωω ντιρλα ντα ντιρλα ντα ντα..ντα ντα ντιρλα ντα ντα
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Υπάρχουν οι αριστεροί και υπάρχουν και οι κομμουνισταί. Καλό ειναι να μην συγχέονται αυτά τα 2, γιατί δεν έχουν και μεγάλη σχέση. Εγώ π.χ. δεν ειμαι αριστερός αλλά είμαι κομμουνιστής, αφού με εκφράζει το απολυταρχικό του πράγματος - αρκεί φυσικά να είμαι με τους κομισάριους και όχι τους άλλους!
Κι εγω ειμαι φιλελευθερος στην οικονομια οταν εχω κερδη, αλλα οταν μπαινω μεσα ειμαι σοσιαλιστης και θελω να με βοηθαει το κρατος.
-
@ntinaras said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κι εγω ειμαι φιλελευθερος στην οικονομια οταν εχω κερδη, αλλα οταν μπαινω μεσα ειμαι σοσιαλιστης και θελω να με βοηθαει το κρατος.
Ο ορισμός του Συριζαίου δηλ.
-
@panormus772 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν υπάρχει λόγος να μαλώνετε.
Όπως ξαναείπα,τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους..Η Ευρώπη (κι ο όποιος παρακμάζων πλέον πολιτισμός της), πνέει τα λοίσθια,είναι στα τελευταία της..Ένας γερασμένος,"καλομαθημένος" και αδύναμος πληθυσμός,δεν μπορεί με κανένα τρόπο να αντισταθεί στο νέο,δυναμικό και πιο ισχυρό που έρχεται σαν "τσουνάμι" από δύο ηπείρους και που όπως αναφέρθηκε απαριθμεί 300.000.000 (και βάλε) minimum. Μια πιο ισχυρή και μεγαλύτερη σε πληθυσμό θρησκεία (μουσουλμανική) είναι αναμενόμενο να επιβληθεί στην μικρότερη και χαλαρότερων δεσμών.Ακόμη και να λύσουμε τα κοινωνικοπολιτικά θέματα σε αυτές τις 2 ηπείρους,παραμένει ως λόγος μετανάστευσης το κλιματικό το οποίο έχει ξεφύγει και δεν προλαβαίνουμε πλέον (χάθηκε το παράθυρο πριν 10-15 έτη) να το επανορθώσουμε.Είναι η εξελικτική πορεία της ανθρωπότητας την οποία θα βιώσουν πρώτα,στις επόμενες 1-2 δεκαετίες -ως ένα είδος πειραματόζωου- τα κοντινά μέρη (π.χ. Ελλάδα,Ιταλία,ίσως Ισπανία).Και η υπόλοιπη Ευρώπη σε βάθος χρόνου (4-5+ δεκαετίες) θα υποταχθεί,απλά με μια πιο διολισθαίνουσα κατάσταση.
> Γι αυτό είναι μάταιη και άνομη η όποια αντίσταση.Μόνο να προσαρμοστούμε και να συνηθίσουμε (κυρίως η μετέπειτα γενιές),τη νέα κατάσταση και τα νέα ήθη και συμπεριφορές που θα κυριαρχήσουν πανευρωπαϊκά.Γιατρέ, μου απέσπασε την προσοχή ο Γάτος. Αλλά δε θέλω να αφήσω το σχόλιό σου να κρέμεται στον αέρα.
Μην υποτιμάς τις Δυτικές κοινωνίες. Ειδικά τις κεντρο-βόρειες. Η εικόνα της ευμάρειας που οδηγεί στο εύκολο συμπέρασμα ότι είναι "αδύνατοι", "κακομαθημένοι" και "μαλθακοί" είναι παραπλανητική.
Είναι σκληροί άνθρωποι και κυνικοί λαοί. Σε περίπτωση ανάγκης μπορούν να φερθούν σκληρά και κυνικά ακόμα και στον ίδιο τους το λαό. Δεν έφτασαν εδώ που έφτασαν βασισμένοι στα ανθρωπιστικά ιδεώδη.
Το "κρυφτούλι" με τους μετανάστες έχει χρονικό όριο. Μέχρι να εξαντληθούν οι αντοχές των κοινωνιών τους ή να μην εξυπηρετούνται πλέον τα συμφέροντά τους, όποια κι αν είναι αυτά.
Το επόμενο βήμα θα είναι το "σκληρό ροκ". Όπως το φαντάζεται ο καθένας, η πράξη θα δείξει. -
@elteo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο ορισμός του Συριζαίου δηλ.
Ανηκει η Aegean airlines σε συριζαιους?
-
Εεε ναι! Χρόνια Πασοκ ο Βασιλάκης....και ο σύριζα πασόκ είναι από το 2015 και μετά. Γενικά μια μορφή πασοκ μας κυβερνάει 40 χρόνια τώρα, εξ' ου και η κατάντια μας.
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εεε ναι! Χρόνια Πασοκ ο Βασιλάκης....και ο σύριζα πασόκ είναι από το 2015 και μετά. Γενικά μια μορφή πασοκ μας κυβερνάει 40 χρόνια τώρα, εξ' ου και η κατάντια μας.
Η κουλης της χαρισε 120εκ
τα διοδια, κι αυτα συριζαιοι τα εχουν σε ολη τη χωρα?
τα καναλια, κι αυτα συριζαιοι?
την μυκονο, κι αυτην συριζαιοι?
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2