-
@ektoras said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ρε σεις τι δεν καταλαβαίνετε;;;;
Γενικότερα δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει. Αλλά εσείς όντας μη βλάκες, αυτά που γράφετε εμπίπτουν στον αντιρατσιστικό νόμο και στην διάδοσης του μίσους.Αν δεν το έχετε αντιληφθεί τι έχετε κάνει σας το υπενθυμίζω.
Με όλο τον σεβασμό σε σένα και όλους τους φίλους:
Αν βάψω τα μαλλιά μου, φορέσω σουτιέν και στρίνγκ, βάλω και ένα φτερό στον ποπό μου και μπουκάρω στο σπίτι σου από το παράθυρο για να δανειστώ χρήματα, φαγητό και ότι άλλο βρω, είμαι διαρρήκτης ή ένας ταλαιπωρημένος gay;Πως θα με κρίνεις εσύ, οι φίλοι μας εδώ στο φόρουμ και ο νόμος;
Ρε συ Έκτορα με ξαφνιάζεις αρνητικά. Είχα σχηματίσει μια εικόνα υψηλού επιπέδου κριτικής ικανότητας και σοβαρού ανθρώπου. Τι είναι αυτά που γράφεις;
Ομοφοβικές περιγραφές για να μας πείσεις ότι η άποψη σου δεν είναι ρατσιστική; Ο ορισμός του αυτογκόλ είναι αυτός.
Εγώ μιλώ θεσμικά και στην βάση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που αναγνωρίζονται ως άξονες πολιτικής και ενσωματώνονται στο εθνικό και κοινοτικό δίκαιο.
Το να θαλασσοπνίγονται οικογένειες είναι ενάντια στην ανθρώπινη ύπαρξη. Δεν υπάρχουν ναι μεν αλλά σε τέτοια γεγονότα σαν αυτά που όλοι μαζί εμμέσως υποστηρίζετε και κάποιοι πιο θαρραλέα αναφέρουν. Για τους Ευρωπαίους και εμάς τους Έλληνες και τον πολιτισμό μας υπάρχει η λεγόμενη ανθρωπιά. Υπάρχει δηακδη η συνδρομή προς τον συνάνθρωπο και τα δικαιώματα του στη ζωή, ανεξαρτήτως την καταγωγή του και άλλα τέτοια χαρακτηριστικά.Το ότι παράτυπα προσπαθούν να μπουν μετανάστες για ένα καλύτερο μέλλον σημαίνει πως μια σειρά πολιτικών έχουν αποτύχει. Όπως σταθερότητα στις χώρες τους, οικονομικά κίνητρα και επενδύσεις στις οικονομίες τους, πρόσβαση σε βασικά αγαθά, επίσημοι διάδρομοι μετάβασης στις χώρες της Ευρώπης κτλ. Αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο στο θέμα της μετανάστευσης. Σε αυτό όπως έχω γράψει πρέπει να κινηθεί η Ευρώπη σε δύο βασικούς άξονες.
Τεσπά, κρίμα για πολλούς εδώ μέσα. Μπερδεύετε τα ανθρώπινα δικαιώματα με την μεταναστευτική πολιτική και εκτίθεστε.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ωραία τα είπαμε πάλι σήμερα...
Ο Λαπ έδειξε σημάδια κούρασης..
Όχι φυσικά, απλά είχα κάτι δουλειές.
Όντως σας είχα με το ένα χέρι όλους μαζί. Παράλληλα έκανα δουλειές, ιδιαίτερα σήμερα έπεσαν όλα μαζι... Γιατί αυτοί είστε. 6-7 άτομα και σας παίζω στα δάχτυλα.
Αυτό που με εξόργισε δεν είναι η συμπαθεια σας η όχι σε μετανάστες ή κάποιους από αυτούς. Δεν μπορώ να σας πω εγώ τι να σας αρέσει. Αυτό που με εξόργισε είναι η κτηνωδία και η τερατοποιηση των επιχειρημάτων περί του δράματος κάποιων ανθρώπων.
Συνήθως δεν αναφέρομαι σε τραγικά γεγονότα για να μην προσβάλλω τη μνήμη των θανόντων. Εδώ όμως ένιωσα μια αδιαφορία για το συμβάν αυτό. Λες και τα παιδιά αυτά δεν δικαιούνταν να έχουν ανθρώπινα δικαιώματα και όνειρα σε αυτό που λέγεται ζωή επειδή γεννήθηκαν σε μια διαφορετική γωνία της γης.
Τεσπά.... Σας βαρέθηκα. Τα είπαμε....άντε φτάνει
-
Όχι lap μη σταματάς. Γράφε εσύ όλο το βράδυ, να βγάλεις το άχτι σου.
Για τους έρμους τους μετανάστες. Που έρχονται από τα παρθεναγωγεία της Αφρικής και της Ασίας. Με τις καλύτερες προθέσεις
Και τους κακούς Δυτικούς που δεν τους υποδέχονται με κόκκινο χαλί. Και τα αφήνουν απροστάτευτα και εκτεθειμένα τα καλόπαιδα.
Και θα σου απαντήσουμε εμείς το πρωί
-
Γράψε @lap ! Δώκε πόνο όλοι μαζί σου είμαστε
-
Μέτρον άριστον, έχουν απαντήσει χιλ.χρονια πριν οι ΠΡΟΓΟΝΟΙ μας σε ότι συζητάμε.
Το μέτρο χάθηκε προ πολλού ειδικά σε αυτόν τον τόπο (μας ανήκει άραγε το κέντρο της Αθήνας;) και ξεκινάει και χάνεται και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Ο ανθρωπισμός έχει αξία φίλε lap όση αξία έχει και η ζωή του πατέρα που χάθηκε για μια κάμερα πριν κάτι χρόνια, όσο και η ζωή της Μυρτώς στη Πάρο, όση και η ζωή των παιδιών στο ναυαγιο. Αλλά δεν πρέπει να χάνεται το μέτρο.
Οι ευρωπαϊκές κοινωνίες θα ριζοσπαστικοποιηθουν κι άλλο δυστυχώς, δράση αντίδραση, και καποια στιγμή θα γίνει το μπαμ μέχρι να επέλθει κάποια είδους ισορροπία. -
Ρε σεις τι δεν καταλαβαίνετε;;;;
Γενικότερα δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει. Αλλά εσείς όντας μη βλάκες, αυτά που γράφετε εμπίπτουν στον αντιρατσιστικό νόμο και στην διάδοσης του μίσους.Αν δεν το έχετε αντιληφθεί τι έχετε κάνει σας το υπενθυμίζω.
Με όλο τον σεβασμό σε σένα και όλους τους φίλους:
Αν βάψω τα μαλλιά μου, φορέσω σουτιέν και στρίνγκ, βάλω και ένα φτερό στον ποπό μου και μπουκάρω στο σπίτι σου από το παράθυρο για να δανειστώ χρήματα, φαγητό και ότι άλλο βρω, είμαι διαρρήκτης ή ένας ταλαιπωρημένος gay;Πως θα με κρίνεις εσύ, οι φίλοι μας εδώ στο φόρουμ και ο νόμος;
Ρε συ Έκτορα με ξαφνιάζεις αρνητικά. Είχα σχηματίσει μια εικόνα υψηλού επιπέδου κριτικής ικανότητας και σοβαρού ανθρώπου. Τι είναι αυτά που γράφεις;
Ομοφοβικές περιγραφές για να μας πείσεις ότι η άποψη σου δεν είναι ρατσιστική; Ο ορισμός του αυτογκόλ είναι αυτός.
Τεσπά, κρίμα για πολλούς εδώ μέσα. Μπερδεύετε τα ανθρώπινα δικαιώματα με την μεταναστευτική πολιτική και εκτίθεστε.
Θα ξεκινήσω από το τελευταίο. Πίστευα από μικρός, ότι με την πάροδο του χρόνου, ο κόσμος βελτιώνεται, τα ανθρώπινα δικαιώματα αποκτούν ουσία και βαδίζουμε σε ένα μέλλον όλο και καλύτερο.
Κάπου στις αρχές της δεκαετίας του '90 μία πολύ καλή μου φίλη, μου χάρισε το βιβλίο 1984.
Όταν το διάβασα για πρώτη φορά, μου φάνηκε ένα πολύ ωραίο μυθιστόρημα, γιατί ήδη είχε πέσει και το τείχος του Βερολίνου.Το ίδιο βιβλίο έπεσε στα χέρια μου ξανά, τον Απρίλιο του 2020, μόνο που τότε δεν μου φάνηκε μυθιστόρημα, αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ένα προφητικό βιβλίο.
Διαπίστωσα ότι με την πάροδο του χρόνου, χάσαμε τον στόχο μας, την ανθρωπιά μας, χάσαμε την ιδέα του πνεύματος του ανθρώπου και βαδίζουμε πλέον σε άλλες εποχές.
Αναστατώθηκα, άρχισα να ξαναβλέπω τα πράγματα με άλλη οπτική.
Ποια οπτική όμως;
Αυτή που είχα στα νιάτα μου, που πίστευα ότι θα φτιάξω όλο τον κόσμο προς το καλύτερο.Εξερευνώντας ξανά τον εαυτό μου και τους γύρω μου, ανατρίχιασα όταν διαπίστωσα πόσο άλλαξα - αλλάξαμε, με την πάροδο του χρόνου και πόσο μαλθακός - μαλθακοί έχουμε γίνει.
Κατάλαβα ότι αυτό ήταν αποτέλεσμα ετών, όχι δικιάς μου αλλαγής σκέψης, αλλά κάποιου ''αόρατου'' χεριού, που οδήγησε σιγά-σιγά τα πράγματα σε ένα στάδιο μερικής αποβλάκωσης, όχι μόνο δικιάς μου, αλλά όλων μας.Έλα όμως, που ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.
Τα τελευταία χρόνια με χαρακτηρίζουν: περιθωριακό, ψεκασμένο, φασίστα, αναρχικό, αντιεξουσιαστή, ρατσιστή, κομμουνιστή, ομοφοβικό, βολεμένο, άθεο, φανατικό χριστιανό, συν τα παλιά αριστερό, δεξιό, προοδευτικό.Ποιος με χαρακτηρίζει έτσι, ο κάθε ένας που νομίζει του ότι "πρέπει" να είμαι "έτσι" για να είμαι σωστός, δηλαδή ότι θέλει ο άλλος, όπως ανέφερες και εσύ στην αρχή του συγκεκριμένου κειμένου σου.
Δηλαδή θα πρέπει να είμαι όπως πιστεύεις εσύ, αλλιώς θα είμαι με τους άλλους.
Ποιοι είναι οι άλλοι και ποιος είσαι εσύ, (το εσύ όχι προσωπικά σε εσένα), γιατί θα πρέπει να γίνω πρόβατο και να ακολουθώ την γραμμή που δίνει κάποιος.
Ποιος όρισε αυτόν τον κάποιο ως καθοδηγητή της σκέψης μου;Ειλικρινά φίλε lap, βαρέθηκα να σκύβω το κεφάλι για να είμαι το καλό παιδί, βαρέθηκα να με κλέβουν και να κάνω ότι κοιμάμαι, βαρέθηκα να βγαίνω με δίωρη άδεια από το σπίτι με μασκούλα, βαρέθηκα να πληρώνω πανάκριβα καύσιμα, ρεύμα τρόφιμα, γιατί φταίει η κρίση ο πόλεμος ή η κλιματική αλλαγή.
Βαρέθηκα να με κυβερνά ο κάθε Κούλης, Αλέξης, Κουτσούμπας, Γιάννης με ένα Ν, Βελόπουλος, Ανδρουλάκης, Κασιδιάρης.
Βαρέθηκα να μου κάνουν καρδούλες.Βαρέθηκα να ρυθμίζουν την ζωή μου ο κάθε Μπάιντεν, Μέρκελ, Πούτιν, Μακρόν.
Ήρθε ο Ομπάμα στην Αθήνα και νέκρωσε το κέντρο ε και;Βαρέθηκα τον κάθε άσχετο που το παίζει δημοσιογράφος να με συμβουλεύει και να αλλάζει γνώμη ανάλογα με αυτόν που τον πληρώνει.
Βαρέθηκα τον κάθε opinion leader και κάθε τυχάρπαστο influencer, να το παίζει κάποιος και να δεχόμαστε ότι βλακεία του κατέβει.
Βαρέθηκα τον κάθε πολιτικάντη, που τον πληρώνουμε αδρά όλοι εμείς, να μου κουνάει το δάχτυλο.
Βαρέθηκα στον βωμό του ανθρωπισμού και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, να δέχομαι στον σβέρκο μου, τον καθέναν που ΔΕΝ πιστεύει στα ανθρώπινα δικαιώματα.
Βαρέθηκα να μπαίνουν στο σπίτι μου για να με κλέψουν, να με βιάσουν, να με σκοτώσουν και εγώ να κάθομαι να τους βλέπω.
Βαρέθηκα να μην έχω το δικαίωμα να προστατέψω τον εαυτό και την οικογένειά μου, αλλά να έχει το δικαίωμα να με σκοτώσει ο κάθε ακραίος για 10€.Βαρέθηκα να μπορώ θεωρητικά να λέω την γνώμη, αλλά εάν δεν είναι συμβατή με αυτό που θέλουν να ακούσουν οι άλλοι, να μην μπορώ να την πω.
Βαρέθηκα να ακούω την φίλη μου Σοφία να ζητάει να σταματήσουν οι στρατιωτικές παρελάσεις και οι εθνικές γιορτές, αλλά να είναι ενθουσιασμένη για την εβδομάδα pride στην Θεσσαλονίκη.
Είναι η ίδια, που είναι υπέρ της ομαδικής εισβολής προσφύγων στην Ελλάδα, αλλά μου είπε το εξής απίστευτο: ότι πρέπει να τους μαζεύουν τις ημέρες του thessaloniki pride, γιατί βλέπουν και χλευάζουν προκλητικά, όλοι αυτοί οι περίεργοι τύποι, που είναι μουσουλμάνοι!!!!!!!!!!!!!!!!!Βαρέθηκα......................
Έχουμε φτάσει στο σημείο να τρώμε αμάσητα τα πάντα που μας δίνουν.
Σταματήσαμε πλέον να ονειρευόμαστε.
Είμαστε στο σημείο που φοβόμαστε να πούμε την γνώμη μας, αλλά έχει και συνέχεια.
Το τέλος θα έρθει, όταν θα μας απαγορεύουν και να σκεφτόμαστε.
Τότε θα είμαστε ολοκληρωμένοι σαν άνθρωποι και σαν κοινωνία, αλλά θα είναι μια κοινωνία που ΔΕΝ θέλω να την ζήσω. -
Με λίγα λόγια, ανέχεια, φόβος, συντηρητικοποίηση της κοινωνίας και μεσσιανισμός ως σωτηρων των προσώπων υπευθύνων διαχρονικα για τις μέχρι τώρα εξελίξεις.
Το έχουμε ξαναδεί το έργο στην Ευρώπη. -
Όχι φυσικά, απλά είχα κάτι δουλειές.
Όντως σας είχα με το ένα χέρι όλους μαζί.Λαπ είσαι σαν το ανέκδοτο : Ρε παιδιά ανάψτε κάνα φως, έχω φάει Δέκα και δεν έχω δώσει ούτε ένα.
Από το πολύ ξύλο κοντεύεις να πάθεις διάσειση...
-
Φόβος και συντηρητικοποίηση της κοινωνίας στην Ευρώπη θα επέλθει ούτως ή αλλιώς, είτε γιατί θα επικρατήσει το πολυπληθέστερο ισλάμ εφαρμόζοντας τους δικούς του νόμους στα νέα εδάφη(το πιθανότερο σενάριο),είτε γιατί οι υπάρχοντες Ευρωπαίοι θα προσπαθήσουν να φρενάρουν περισσότερο το μεταναστευτικό κύμα. Σε ασύντακτες και μαζικές μετακινήσεις διαφορετικών πληθυσμών,συνήθως έτσι γίνεται.
-
Πιο ξύλο βρε που έχετε εκτεθεί ανεπανόρθωτα.
Αν σας διάβαζε κοινωνικός λειτουργός και ήξερε ότι είστε και γονείς θα είχατε θέματα. Δεν έχετε καταλάβει τι λέτε....
Ακραίος ρατσιστικός λόγος ακόμα και για παιδάκια που πνίγονται είτε με έμμεσο είτε με άμεσο τρόπο.
Χαλαρώστε....δεν καταλαβαίνετε το τι κάνετε.Μόνο όσοι δεν έχουν λελογισμένη σκέψη νομίζουν ότι κερδίζουν (εάν κάποιος δει ως αγώνα το να συζητούμε τέτοια θέματα) με το να γράφουν ρατσιστικές νουβέλες σαν τις δικές σας.
-
Λαπ μου φιλικα παντα (το ξερεις) επειδη γνωριζω απο Κ.Λ ισως να ειμαι και ο μονος εδω μεσα ειναι λαθος να κατηγορεις τους συμφουριτες για παιδακια και πως δεν ειναι καλοι γονεις.Ειναι πολυ βαρια κουβεντα ,κατι αντιστοιχο ειχε γινει και σε σενα παλιοτερα που ο ανθρωπος θεωρω δεν το εκανε επιτηδες και τα ειχες παρει κρανιο.
Παντως εγω το δηλωνω φανερα σε ολους τον παραδεχομαι τον Λαπ για αλλη μια φορα.
Παραμονες εκλογων και για 5 σελιδες δεν ειδα να ειναι 1ο θεμα ο Αλεξης ο Κουλης και οποιος αλλος νομιζει πως πολιτευεται -
Δηλαδή θα πρέπει να είμαι όπως πιστεύεις εσύ, αλλιώς θα είμαι με τους άλλους.
Ποιοι είναι οι άλλοι και ποιος είσαι εσύ, (το εσύ όχι προσωπικά σε εσένα), γιατί θα πρέπει να γίνω πρόβατο και να ακολουθώ την γραμμή που δίνει κάποιος.
Ποιος όρισε αυτόν τον κάποιο ως καθοδηγητή της σκέψης μου;Βαρέθηκα......................
Φίλε Έκτορα, R E S P E C T...
-
Δεν γουστάρω το Ισλάμ γιατί είναι ρατσιστικό ως προς τις γυναίκες τα παιδιά και τους ομοφυλόφιλους . Επίσης διδάσκει επίσημα και εφαρμόζει με απόλυτη επιτυχία την ευγονική η οποία ήταν ενα απο τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας για τα οποία καταδικάστηκαν οι Ναζί Γερμανοί .
Η πραγματική απεικόνιση στο υπαρκτό κόσμο του βιβλίου 1984 δεν είναι η ΕΣΣΔ όπως νομίζουν μερικοί αλλα οι χώρες όπου εχει επικρατήσει το Ισλάμ.
Στο Ισλάμ δεν υπάρχουν αριστεροί δεξιοί κομμουνιστές και εθνικιστές υπάρχει μόνο ο λόγος του θεού , πράγμα που οδηγεί σε μια κοινωνία χωρίς ενδιαφέρον χωρίς σύγκρουση και χωρίς πρόοδο.
Thereby this great religion establishes control over human beings in such a degree as could be managed by no worldly police organization, and permanently keeps them on the right way.
https://www.theislamicreligion.org/comparison-of-islam-with-other-religions/why-are-europeans-abandoning-their-religion-and-becoming-muslims/ -
@v_a said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μέτρον άριστον, έχουν απαντήσει χιλ.χρονια πριν οι ΠΡΟΓΟΝΟΙ μας σε ότι συζητάμε.
Το μέτρο χάθηκε προ πολλού ειδικά σε αυτόν τον τόπο (μας ανήκει άραγε το κέντρο της Αθήνας;) και ξεκινάει και χάνεται και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Ο ανθρωπισμός έχει αξία φίλε lap όση αξία έχει και η ζωή του πατέρα που χάθηκε για μια κάμερα πριν κάτι χρόνια, όσο και η ζωή της Μυρτώς στη Πάρο, όση και η ζωή των παιδιών στο ναυαγιο. Αλλά δεν πρέπει να χάνεται το μέτρο.
Οι ευρωπαϊκές κοινωνίες θα ριζοσπαστικοποιηθουν κι άλλο δυστυχώς, δράση αντίδραση, και καποια στιγμή θα γίνει το μπαμ μέχρι να επέλθει κάποια είδους ισορροπία.Συμφωνώ. Έτσι θα πάει το πράγμα.
Εξυπακούεται ότι ένα κάθαρμα που είναι παραβατικό στοιχείο δεν πρέπει να έχει κάποια ιδιαίτερη αντιμετώπιση. Όποιος και αν είναι. Οι νόμοι είναι νόμοι για όλους.Εγώ μιλώ για οργανωμένη συνολική Ευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική και πέρα από αυτήν εφόσον οι πολιτικές αντιμετώπισης του κύματος μετανάστευσης με αναπτυξιακά μέτρα για τις χώρες τους και ευκαιρίες για ευημερία έχουν αποτύχει και οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται στα ύδατα μας δεν υπάρχει ναι μεν αλλά. Τους σώζεις και τους περιθάλπεις. Διότι πάνω από όλα είναι άνθρωποι.
-
@monman2 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν γουστάρω το Ισλάμ γιατί είναι ρατσιστικό ως προς τις γυναίκες τα παιδιά και τους ομοφυλόφιλους . Επίσης διδάσκει επίσημα και εφαρμόζει με απόλυτη επιτυχία την ευγονική η οποία ήταν ενα απο τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας για τα οποία καταδικάστηκαν οι Ναζί Γερμανοί .
Η πραγματική απεικόνιση στο υπαρκτό κόσμο του βιβλίου 1984 δεν είναι η ΕΣΣΔ όπως νομίζουν μερικοί αλλα οι χώρες όπου εχει επικρατήσει το Ισλάμ.
Στο Ισλάμ δεν υπάρχουν αριστεροί δεξιοί κομμουνιστές και εθνικιστές υπάρχει μόνο ο λόγος του θεού , πράγμα που οδηγεί σε μια κοινωνία χωρίς ενδιαφέρον χωρίς σύγκρουση και χωρίς πρόοδο.
Thereby this great religion establishes control over human beings in such a degree as could be managed by no worldly police organization, and permanently keeps them on the right way.
https://www.theislamicreligion.org/comparison-of-islam-with-other-religions/why-are-europeans-abandoning-their-religion-and-becoming-muslims/Ενα σιχαμα ειναι το ισλαμ, που πρακτικα ειναι ο,τι ειναι και ο χριστιανισμος, αλλα σε πιο extreme εκδοχη.
Βγαλε την βολεψη και τα λεφτα απο τον χριστιανισμο, και θα δεις πως μετατρεπεται σε ισλαμ. -
@alex-mix said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Λαπ μου φιλικα παντα (το ξερεις) επειδη γνωριζω απο Κ.Λ ισως να ειμαι και ο μονος εδω μεσα ειναι λαθος να κατηγορεις τους συμφουριτες για παιδακια και πως δεν ειναι καλοι γονεις.Ειναι πολυ βαρια κουβεντα ,κατι αντιστοιχο ειχε γινει και σε σενα παλιοτερα που ο ανθρωπος θεωρω δεν το εκανε επιτηδες και τα ειχες παρει κρανιο.
Παντως εγω το δηλωνω φανερα σε ολους τον παραδεχομαι τον Λαπ για αλλη μια φορα.
Παραμονες εκλογων και για 5 σελιδες δεν ειδα να ειναι 1ο θεμα ο Αλεξης ο Κουλης και οποιος αλλος νομιζει πως πολιτευεταιΣε εμένα είχαν κριτικάρει τρίτο πρόσωπο. Όχι εμένα που μιλούσα μαζί τους.
Για αυτό θύμωσα. Διότι δεν τους έφταιγε σε τίποτα να το χλευάζουν.Το τι γονιός θα είναι κάποιος δεν διδάσκεται. Κακώς. Οι περισσότεροι μεταφέρουν αυτούσιες προβληματικές συμπεριφορές, φοβίες και κομπλεξισμους από τους δικούς τους γονείς στα παιδιά τους.
Για ρώτα τους ειδικούς στο περιβάλλον σου τι προσωπικότητα διαμορφώνει ένα παιδί που ακούει από τους γονείς εμμέσως πλην σαφώς πως τα παιδιά που πνίγηκαν ήταν μετανάστες για αυτό δεν χρειάζεται τόση στεναχώρια.
Συνεπώς μιας και κανείς δεν είναι γονιός με διδακτορικό θεωρώ καλή συμβουλή προς φίλους να βουτούν την γλώσσα στο μυαλό πριν γράψουν ή πουν κάτι.
Φιλική συμβουλή.Κατά τα άλλα σιγα την δυσκολία να γράψεις δέκα γραμμές. Τόσο δύσκολο είναι για εσάς;
Ποιος χέστηκε για τις εκλογές.
Χαχα
-
Ετσι δυνατά, μην μασάς...
Εχουμε και τους αριστερούς που έχουν λουφάξει, εν όψει της νέας φάπας, τουλάχιστον εσύ κρατάς τον διάλογο ψηλά...
-
This post is deleted! -
@lap said in [ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2]
...από τους γονείς εμμέσως πλην σαφώς πως τα παιδιά που πνίγηκαν ήταν μετανάστες για αυτό δεν χρειάζεται τόση στεναχώρια...
Πολύ στεναχώρια για το τίποτα γιατί ΔΕΝ υπήρχαν παιδιά και γυναίκες στο πλοίο
μόνο άντρες οι οποίοι είναι μνημείο ανοησίας και βλακείας γιατί δέχθηκαν να ανέβουν σε πλοίο χωρίς σωστικά (βάρκες - σωσίβια) πληρώνοντας και εισιτήριο 2000 €...Π Α Ν Ι Β Λ Α Κ Ε Σ και θέλουν να δουλέψουν στην Ευρώπη ;
ουτε το τρυπάνι να ανοίξουν τρύπες για κουρτινόξυλα δεν θα τους εμπιστευόμουνασε που στο κήρυγμα της Παρασκευής κάποιος τρελός ιμάμης μπορεί να τους πει να είναι δημιουργικοί στα όπλα που θα διαλέξουν ...
-
@monman2 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in [ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2]
...από τους γονείς εμμέσως πλην σαφώς πως τα παιδιά που πνίγηκαν ήταν μετανάστες για αυτό δεν χρειάζεται τόση στεναχώρια...
Πολύ στεναχώρια για το τίποτα γιατί ΔΕΝ υπήρχαν παιδιά και γυναίκες στο πλοίο
μόνο άντρες οι οποίοι είναι μνημείο ανοησίας και βλακείας γιατί δέχθηκαν να ανέβουν σε πλοίο χωρίς σωστικά (βάρκες - σωσίβια) πληρώνοντας και εισιτήριο 2000 €...Π Α Ν Ι Β Λ Α Κ Ε Σ και θέλουν να δουλέψουν στην Ευρώπη ;
ουτε το τρυπάνι να ανοίξουν τρύπες για κουρτινόξυλα δεν θα τους εμπιστευόμουνασε που στο κήρυγμα της Παρασκευής κάποιος τρελός ιμάμης μπορεί να τους πει να είναι δημιουργικοί στα όπλα που θα διαλέξουν ...
Πανιβλακες ηταν και οι Σμυρνιωτες πριν 101 χρονια που μπηκαν στις βαρκες γιολο χωρις σωσιβια?
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2