-
@gtsartsal said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@gtsartsal said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Από αυτά που έγραψα, αυτό κατάλαβες?
Απομονώνεις λέξεις και εστιάζεις όπου θέλεις και σε βολεύει για να σου βγει η ιστορία.Και επειδή μάλλον κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις, για απάντησε μου σε αυτό ακριβώς που σε ρωτάω.
Πως ορίζεται η διαφορετικότητα και η ανωτερότητα αν όχι από τα παρακάτω?
τα ήθη ορίζουν αξίες, σχέσεις, συμπεριφορές.
Ποιος μίλησε για ανωτερότητα. Το ένα ήθος από το άλλο ποιος ορίζει ότι είναι ανώτερο;;;
Εσύ;;;;;;Το ήθος ενός δυτικού είναι ανώτερο από το ήθος των Ελλήνων και αντιστοίχως των Ελλήνων από κάποιον άλλον;
Ένας προτεστάντης έχει ανώτερο ήθος από ένα. Ορθόδοξο;
Ή μήπως είναι απλά διαφορετικό;
Ένα το πάμε στα άτομα. Μήπως εσύ έχεις ανώτερο ήθος από εμένα ή εγώ από εσένα;
Συνεχίζεις να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.
Δεν απάντησες. Μόνο ερωτήσεις αραδιάζεις.Και οι ανθρωποφάγοι λίγο διαφορετικό ήθος έχουν.
Και εσύ έχεις διαφορετικό ήθος από έναν βιγκαν. Και ένας κυνηγός από έναν φιλοζωο. Είναι ανώτερος ο βιγκαν από εσένα ;
Αραδιαζω ερωτήματα μπας και καταλάβεις τι είναι αυτά που λες..... Έως και παράνομα σύμφωνα με το αντιρατσιστικό νόμο..εάν δεν το έχεις καταλάβει.
Έχουμε διαφορετικό πολύτιμο και άλλες αξίεςμε κάποιους μετανάστες. Αυτό είναι το σίγουρο. Το ότι είναι κατώτεροι από εμάς είναι ένα κεφάλαιο που το ανοίγεις πολύ εύκολα χωρίς να ξέρεις τι λες.
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Επειδη χρονο ελευθερο εχω σημερα, διαβασα την εξελιξη της κουβεντας και ενα εχω να πω. Το λαθος ο εξυπνος το παραδεχεται, ο πονηρος το συζητα και ο βλακας επιμενει.
Μην επιμένεις λοιπόν
Γενικα εχω παψει να δινω σημασια στη βλακεια σου. Το καλο βεβαια ειναι πως σε εχει παρει πρεφα ενα φορουμ ολοκληρο. Οποτε γιατι να επιμενω?
-
Επειδη χρονο ελευθερο εχω σημερα, διαβασα την εξελιξη της κουβεντας και ενα εχω να πω. Το λαθος ο εξυπνος το παραδεχεται, ο πονηρος το συζητα και ο βλακας επιμενει.
Μην επιμένεις λοιπόν
Γενικα εχω παψει να δινω σημασια στη βλακεια σου. Το καλο βεβαια ειναι πως σε εχει παρει πρεφα ενα φορουμ ολοκληρο. Οποτε γιατι να επιμενω?
Μην επιμένεις λέμε..... Χαλάς το προφίλ σου.
-
Δεν προλαβαίνω γμτ να γράψω τώρα. Αργότερα αν προκύψει...
Πάντως ο Λαπ ντούρασελ...
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν προλαβαίνω γμτ να γράψω τώρα. Αργότερα αν προκύψει...
Πάντως ο Λαπ ντούρασελ...
Edit. Δέχεστε προειδοποίηση για εξύβριση κατά άλλου μέλους. {Admin}
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Επίσης δεν νομίζω να πήγαιναν ποτέ οι Ελληνες ως μπουλούκια ακάλεστοι στις χώρες υποδοχής.
Αντε να ήταν πλήρωμα σε κανένα βαπόρι και να την κοπάναγε, να είχε τουριστική βίζα και να την παραβίαζε, πάντως να μπαίνουν 100-500-1000 ταυτόχρονα δεν γινόταν.
Γεωγραφικές και άλλες δυσκολίες δεν το επέτρεπαν.
Αρα δεν είμαστε στην ίδια διαδικασία με τους σημερινούς που έρχονται κατά εκατοντάδες - χιλιάδες μαζί.
Μία ιστορία πρόσφατη. Γνωστός μου Σύριος που ζει εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα και ασχολείται με διάφορες εργασίες, κυρίως την οικοδομή, λίγο πριν το τέλος της κρίσης, πήγε Γερμανία για να μείνει εκεί που είχε και συμπατριώτες του. Κάποιοι δούλευαν εκεί στην οικοδομή.
Οταν πήγε ο δικός μας, τους πρώτους 3 μήνες, έπαιρνε ένα επίδομα κάπου 300 ευρώ και έπρεπε να μάθει την γλώσσα χωρίς να έχει δικαίωμα εργασίας.
Μετά από τους 3 μήνες, θα πήγαινε σε σχολείο για να μάθει μία μόνο ειδικότητα στην οικοδομή, από όπου μετά θα έβγαινε βοηθός.
Κατόπιν θα δούλευε περίπου 1 χρόνο και παράλληλα θα έκανε και κάποια μαθήματα, ώστε να γίνει τεχνίτης.
Μετά από άλλο ένα χρόνο εργασίας ως τεχνίτης, θα μπορούσε να περάσει ένα 6μηνο σχολείο και να γίνει εργολάβος, δηλαδή να μπορεί να δίνει προσφορές και να παίρνει εργασίες και μόνο στο αντικείμενο του.
Δηλαδή χτίστης, χτίσης. Στεγάς μόνο στεγάς, πλακάς, μόνο πλακάς.
Περίπου 3 χρόνια μετά λοιπόν θα μπορούσε να δουλέψει στην Γερμανία ως αυταπασχολούμενος.
Στην Ελλάδα αμέσως, οπότε ξαναγύρισε.
Ετσι δουλεύουν οι σοβαρές χώρες, ενώ εδώ έχουμε τους αλληλέγγυους του πρωκτού...
Να στα πω εγώ που τα έζησα πρώτο χέρι. Αρχές δεκαετίας του 1960 αποφασίζουν οι γονείς, πρώτα ο πατέρας μετά δύο χρόνια η μητέρα, να φύγουν για Γερμανία. Ο αδερφός μου και μετέπειτα εγώ, μεγαλώσαμε με τους παππούδες. Συνηθισμένο τότε δεν ήμουν η εξαίρεση.
Για να μεταναστεύσεις τότε Γερμανία έπρεπε να σου στείλει κάποια εταιρεία πρόσκληση, έβρισκες θέσεις στην πρεσβεία είτε κάποιος συνήθως συγγενής που ήταν ήδη εκεί, να σε προτείνει στην εταιρεία ότι ξέρεις την δουλειά και να ακολουθηθεί η νόμιμη οδός. Εφόσον υπήρχε πρόσκληση ετοιμαζες τα χαρτιά . Διαβατήριο, ιατρικές εξετάσεις και ότι άλλο σου ζητούσε η Γερμανική πρεσβεία. Με το τέλος της γραφειοκρατίας έμπαινες στο τρένο. Οι γονείς κινήθηκαν στην περιοχή της Βαυαρίας, Munchen, Rosenhaim, Ulm. Φτάνοντας με το τρένο σε περίμενε υπάλληλος της εταιρείας. Αν ήταν μεγάλη η εταιρεία παρείχε κατοικία. Μιλάμε για ένα τολ με κρεβάτια και σόμπα η οποία έκαιγε κάρβουνο. Κάτι σαν το Στρατό δηλαδη. Την ίδια ώρα σου έδιναν και ένα λεξικό με σκίτσα έτσι ώστε να μπορείς να συνενοηθεις στη δουλειά αλλά και στην καθημερινότητα. Από εκεί και με βάση τι είχες δηλώσει ότι ήξερες να κάνεις γινόταν η πρόσληψη. Εάν είχες δηλώσει πχ χτίστης σε δοκίμαζαν να δουν τι ξέρεις. Ιταλός που είχε δήλωση ειδίκευση, κατάλαβαν ότι πήγε να τους ξεγελάσει και γλίτωσε τελευταία στιγμή να ακούσει το "Ραους" . Τον έβαλαν ανεδικευτο.
Όσοι είχαν εμπειρία πχ στις κατασκευές μετά από χρονικό διάστημα έπαιρναν την βεβαίωση του έμπειρο τέχνη και μπορούσαν ερχόμενοι στην Ελλάδα να παίρνουν κάποια έργα μικρής κλίμακας. Ελληναρας που τους λέτε είχε δύο παιδιά και κατάλαβε ότι εάν είχε τρια ανέβαιναν τα επιδόματα στα τέσσερα ακόμη περισσότερο. Αντί δύο παιδιών δήλωσε τρια. Οι Γερμανοί το διασταύρωσαν τον βάλανε στο τρένο με την σφραγίδα στο διαβατήριο " Ανεπιθύμητος" και του είπαν να μην ξαναπάει από εκεί, ίσως μόνο σαν τουρίστας αν ήθελε. Ο πατέρας παίρνει και σύνταξη από εκεί και φυσικά κάθε χρόνο επικοινωνεί μαζί του η Πρεσβεία και του στέλνει και ένα έντυπο να συμπληρώσει για να συνεχίσει η σύνταξη. Εμείς εδώ κόβαμε από τους ζωντανούς και δίναμε στους πεθαμένους. Το Γερμανικό κράτος ήξερε ανά πάσα ώρα τι κάνεις που μένεις και που εργάζεσαι γιατί φυσικά η ταυτότητα είχε ΕΝΑ όνομα Ένα επίθετο Ένα πατρώνυμο και Μια ημερομηνία γέννησης όχι στο περίπου.
Για πες τώρα. -
Αυτα ακριβως γνωριζω κι εγω απο συγγενεις και φιλους. Απροσκλητοι δεν πηγαν οι ελληνες πουθενα. Παρολο που πολλοι ταλαιπωρηθηκαν και εισεπραξαν το ρατσισμο αλλων λαων, ειχαν ρολο και λογο που πηγαν στα ξενα.
Εδω μιλαμε για κατι αλλο. Εντελως διαφορετικο. Ας μη κρυβομαστε. Ειναι ετσιθελικη εισβολη απο ανθρωπους που τα εκαναν σκτ στις χωρες τους και τις εγκατελειψαν σε αλλους πολυ χειροτερους.
Θα πω επισης κατι που μου βγαινει με απλα ελληνικα. Στις χωρες αυτων των ανθρωπων ειναι προκληση να φορας σταυρο στο λαιμο. Εδω οι κακοι ελληνες τους φτιαξαμε και Τζαμί ακομη. Να το σκεφτεται 2 φορες οποιος κατηγορει αυτη τη χωρα και τους ανθρωπους της. Πλην ελαχιστων εξαιρεσεων ειμαστε φιλανθρωποι. Να μη μας περνούν και μαλακες. Κριμα που δε μπορεσαν οι ναυτικοι μας να τους σωσουν ολους. Κριμα που οι Ετεροι μας σφυριζουν αδιαφορα αφηνωντας τις χωρες της Μεσογειου να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα. -
Ξέρεις κάπου που να λέει η θρησκεία τους ότι τα παιδιά τους είναι υποδεέστερα από τους ίδιους;
Ξεπεζεψε σου λέω από το σύννεφο γιατί θα τα δεις ξαφνικά μπροστά σου και θα πέσεις.
Δλδ
δεν είδες ή δεν θες να δεις ότι σε πολλές Ισλαμικες χώρες δεν πάνε καν σχολείο τα κορίτσια,
δεν είδες ή δεν θες να δεις τις δολοφονίες κοριτσιών επειδή δεν φόρεσαν μαντίλα?
Δεν είδες ή δεν θες να δεις την θρησκευτική αστυνομία να ελέγχει αν η γυναίκα έχει άδεια κυκλοφορίας από συγγενή σύνοδο?Αποφάσισε τί από τα δύο ? Δεν το βλέπεις ή δεν θες να το δεις?
Έτσι μπράβο, τώρα μιλάτε ειλικρινά. Δεν σας αρέσει η μη αφομοίωση κάποιων μεταναστών στην κοινωνία μας.
Ποια αφομοίωση? Που έχει γίνει το κέντρο κάθε Ευρωπαϊκής χώρας το "μικρό Αφγανιστάν" το "Νέο Μπαγκλαντές" κτλ.. Αυτό δεν είναι αφομοίωση.
Δεν θέλουν αφομοίωση, θέλουν ισλάμ, θέλουν σαρία.Δεν θα αρνηθώ ότι η Ευρώπη δεν έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης εδώ και 50 χρόνια αλλά δεν μπορείς να αρνηθείς ότι η Ευρώπη για να είναι εδώ όπως είναι σήμερα πέρασε 500 χρόνια βίας /σκοταδισμου/ πολέμων /γενοκτονίας, το έχουμε πληρώσει με αίμα, δεν ήταν όλα στρωμένα ρόδινα.
-
Ρε σεις τι δεν καταλαβαίνετε;;;;
Είπα εγώ ότι θέλω να αλλάξεις ο δικός μας πολιτισμός;
Πουθενά δεν το είπα. Μέσα στον πολιτισμό μας είναι και ο ανθρωπισμός. Ο σεβασμός της ανθρώπινης ύπαρξης και των δικαιωμάτων της.
Αυτά κατέκτησε η Ευρώπη μετά από έτη σκοταδισμού και πολέμων, εμφυλίων και μη.
Το να βάζετε στο ζύγισμα είτε τους μετανάστες που έρχονται για να μας καταστρέψουν είτε τον θάνατο τους, σημαίνει πως εμμέσως επιλέγετε την δεύτερη επιλογή.
Αυτες οι σκέψεις για τα ήθη και έθιμα της Ευρώπης είναι στα όρια και πέρα από την παρανομία. Ακριβώς διότι περάσαμε ως Ευρώπη από φωτιά και τσεκούρι.
Το οργανωμένα κράτη έχουν δείξει στην πράξη στο πώς οργανώνουν την μεταναστευτική πολιτική τους. Εάν για παράδειγμα δεν ακολουθείς του νόμους και τους κανόνες της κοινωνίας τότε τους αναιρούν την άδεια παραμονής και ασύλου και τους διώχνουν είτε οτιδήποτε άλλο όπως οδηγούνται στην δικαιοσύνη.
Γενικότερα δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει. Αλλά εσείς όντας μη βλάκες, αυτά που γράφετε εμπίπτουν στον αντιρατσιστικό νόμο και στην διάδοσης του μίσους.
Αν δεν το έχετε αντιληφθεί τι έχετε κάνει σας το υπενθυμίζω.
-
-
Είπα εγώ ότι θέλω να αλλάξεις ο δικός μας πολιτισμός;
Πουθενά δεν το είπα. Μέσα στον πολιτισμό μας είναι και ο ανθρωπισμός. Ο σεβασμός της ανθρώπινης ύπαρξης και των δικαιωμάτων της.
Αυτά κατέκτησε η Ευρώπη μετά από έτη σκοταδισμού και πολέμων, εμφυλίων και μη.
Το να βάζετε στο ζύγισμα είτε τους μετανάστες που έρχονται για να μας καταστρέψουν είτε τον θάνατο τους, σημαίνει πως εμμέσως επιλέγετε την δεύτερη επιλογή.
Αυτες οι σκέψεις για τα ήθη και έθιμα της Ευρώπης είναι στα όρια και πέρα από την παρανομία. Ακριβώς διότι περάσαμε ως Ευρώπη από φωτιά και τσεκούρι.
Το οργανωμένα κράτη έχουν δείξει στην πράξη στο πώς οργανώνουν την μεταναστευτική πολιτική τους. Εάν για παράδειγμα δεν ακολουθείς του νόμους και τους κανόνες της κοινωνίας τότε τους αναιρούν την άδεια παραμονής και ασύλου και τους διώχνουν είτε οτιδήποτε άλλο όπως οδηγούνται στην δικαιοσύνη.
Γενικότερα δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει. Αλλά εσείς όντας μη βλάκες, αυτά που γράφετε εμπίπτουν στον αντιρατσιστικό νόμο και στην διάδοσης του μίσους.
Αν δεν το έχετε αντιληφθεί τι έχετε κάνει σας το υπενθυμίζω.
Καλη η πιπίλα αλλα που και που τη βγαζουμε και την πλενουμε. Αιντε απο κει που θα μας πεις πως ξεπερασαμε και τη νομιμοτητα στα λογια μας. Βγαινει βεβαια ενα ακομη συμπερασμα για σενα. Πως θεωρεις επισης πως γνωριζεις αριστα τους νομους και τη δικηγορια. Αλλο ενα συν στο γαματο βιογραφικο του κανενα.
-
Γύρε αντιλαμβάνεσαι ότι και εσύ και οι "ανοιχτο-συνορίτες" αριστεροί. Παίρνετε ένα πρόβλημα παράνομης μετανάστευσης.
Επαναλαμβάνω, ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ μετανάστευσης. Μετακίνησης πληθυσμών χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των χωρών υποδοχής.
Και το μετατρέπετε-μετεφέρετε ως πρόβλημα των χωρών υποδοχής, που υπερασπίζονται τη νομιμότητα, τα σύνορα των χωρών τους και τον πληθυσμό τους?
Με ποια λογική εξισώνεται ο παράνομος και εισβολέας με τον νόμιμο? Με τη λογική του ανθρωπισμού? Δηλαδή όποιος είναι φτωχός δικαιολογείται να παρανομεί και πρέπει να λύσει το πρόβλημά του ο πλουσιότερος?
Δεν αντέχει κριτικής αυτή η λογική. Δεν μπορεί μια ευνομούμενη χώρα να παραβιάζει συνεχώς τις αρχές της και τους νόμους της στο όνομα του ανθρωπισμού.
Ψάξε τι κάνει η Αυστραλία με τους παράνομους μετανάστες. Τους πετάει σε κάτι έρημα νησιά σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Και δε φεύγουν από κει μέχρι να επιστραφούν πίσω στη χώρα τους. Κι αν κάνουν τσαλιμάκια και δε λένε από που είναι κλπ, αφήνουν τα κοκαλάκια τους στο ερημονήσι. Πάντως το πόδι τους στην Αυστραλία δεν το πατάνε.
Η Ευρώπη με την αστική ευγένεια και τον καθωσπρεπισμό που τη χαρακτηρίζει, βρίσκει και το μπελά της στο τέλος που είναι ευγενική. -
Το να υποστηρίζεις εμμέσως ή άμεσα ότι κάποιος άνθρωπος είναι ανώτερος ή κατώτερος από κάποιον άλλον για χ,ψ λόγους είναι αντικείμενο του αντιρατσιστικού νόμου.
Αυτός είναι ο νόμος.
Το να υποστηρίζεις ότι δεν σου αρέσει ο πολιτισμός τους είναι δικαίωμα σου και μαζί σου σε αυτό.
Άλλο το ένα άλλο το άλλοΌταν μπορέσεις να ξεχωρίσεις έννοιες και καταστάσεις κάνε την κριτική σου.
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Γύρε αντιλαμβάνεσαι ότι και εσύ και οι "ανοιχτο-συνορίτες" αριστεροί. Παίρνετε ένα πρόβλημα παράνομης μετανάστευσης.
Επαναλαμβάνω, ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ μετανάστευσης. Μετακίνησης πληθυσμών χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των χωρών υποδοχής.Ναι παράνομης ή νομικά πιο σωστά παρατυπης αλλά τελικά παρά πολλούς μετα αξιολόγηση τους δέχονται επίσημα. Από την μια στιγμή στην άλλη το νομικό τους καθεστώς αλλάζει.
Και το μετατρέπετε-μετεφέρετε ως πρόβλημα των χωρών υποδοχής, που υπερασπίζονται τη νομιμότητα, τα σύνορα των χωρών τους και τον πληθυσμό τους?
Σε αυτό έχεις δίκιο. Είναι Ευρωπαϊκο θέμα και πρέπει να αλλάξουν οι συνθήκες και οι κανονισμοί. Δεν γίνεται να χρησιμοποιούνται οι χώρες υποδοχής ως αποθήκες μεταναστευτικων ψυχών.
Με ποια λογική εξισώνεται ο παράνομος και εισβολέας με τον νόμιμο? Με τη λογική του ανθρωπισμού? Δηλαδή όποιος είναι φτωχός δικαιολογείται να παρανομεί και πρέπει να λύσει το πρόβλημά του ο πλουσιότερος?
Σου εξήγησα. Παρά την παράτυπη είσοδο τους, οι ευρωπαϊκές χώρες τους δέχονται για εργασία επισημα. Οπότε υπάρχει μια ασάφεια στο θέμα αυτό. Για αυτό λέμε να υπάρχουν δίοδοι και όροι για να καταθέτουν επίσημα την πρόθεση να εργαστούν στη Ευρώπη σε συγκεκριμένες ζώνες οι χώρες. Ακόμα και στις χώρες τους ή διπλανές. Αφού εν τέλη τους δέχονται
Δεν χρειάζεται να περνούν από όλες αυτές τις κακουχίες.Δεν αντέχει κριτικής αυτή η λογική. Δεν μπορεί μια ευνομούμενη χώρα να παραβιάζει συνεχώς τις αρχές της και τους νόμους της στο όνομα του ανθρωπισμού.
Οι νόμοι της χώρας υπαγορεύονται από τον ανθρωπισμό και από τις διεθνείς συμβάσεις του ΟΗΕ για τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα.
Ψάξε τι κάνει η Αυστραλία με τους παράνομους μετανάστες. Τους πετάει σε κάτι έρημα νησιά σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Και δε φεύγουν από κει μέχρι να επιστραφούν πίσω στη χώρα τους. Κι αν κάνουν τσαλιμάκια και δε λένε από που είναι κλπ, αφήνουν τα κοκαλάκια τους στο ερημονήσι. Πάντως το πόδι τους στην Αυστραλία δεν το πατάνε.
Η Ευρώπη με την αστική ευγένεια και τον καθωσπρεπισμό που τη χαρακτηρίζει, βρίσκει και το μπελά της στο τέλος που είναι ευγενική.Δεν είναι ευγενική. Ακολουθεί τον χάρτη του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Επαναλαμβάνω, ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ μετανάστευσης. Μετακίνησης πληθυσμών χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των χωρών υποδοχής.Ναι παράνομης αλλά τελικά τους δέχονται επίσημα. Από την μια στιγμή στην άλλη το νομικό τους καθεστώς αλλάζει.
Σε αυτό έχεις δίκιο. Είναι Ευρωπαϊκο θέμα και πρέπει να αλλάξουν οι συνθήκες και οι κανονισμοί.
Σου εξήγησα. Παρά την παράτυπη είσοδο τους, οι ευρωπαϊκές χώρες τους δέχονται για εργασία επισημα. Οπότε υπάρχει μια ασάφεια στο θέμα αυτό. Για αυτό λέμε να υπάρχουν δίοδοι και όροι για να καταθέτουν επίσημα την πρόθεση να εργαστούν στη Ευρώπη. Αφού εν τέλη τους δέχονται.
Δεν αντέχει κριτικής αυτή η λογική. Δεν μπορεί μια ευνομούμενη χώρα να παραβιάζει συνεχώς τις αρχές της και τους νόμους της στο όνομα του ανθρωπισμού.
Οι νόμοι της χώρας υπαγορεύονται από τον ανθρωπισμό και από τις διεθνείς συμβάσεις του ΟΗΕ για τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα.
Η Ευρώπη με την αστική ευγένεια και τον καθωσπρεπισμό που τη χαρακτηρίζει, βρίσκει και το μπελά της στο τέλος που είναι ευγενική.Δεν είναι ευγενική. Ακολουθεί τον χάρτη του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα
Ωραία. Λοιπόν, ξεκίνα να κατακρίνεις και τους Αυστραλούς τώρα, ότι είναι απάνθρωποι και παραβιάζουν τη χάρτα του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Κι άσε τη Ευρώπη ήσυχη.
Βρε μήπως να κάνουμε ανταλλαγή πληθυσμών με την Αυστραλία? Να στους στείλουμε εκεί μερικούς δεκάδες χιλιάδες αριστερούς να τους πρήζουν και να μας αφήσουν εμάς ήσυχους? Καλά θα περάσετε κι εκεί μη φοβάσαι, πολιτισμένη χώρα είναι...
-
Γενικότερα δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει. Αλλά εσείς όντας μη βλάκες, αυτά που γράφετε εμπίπτουν στον αντιρατσιστικό νόμο και στην διάδοσης του μίσους.Αν δεν το έχετε αντιληφθεί τι έχετε κάνει σας το υπενθυμίζω.
Με όλο τον σεβασμό σε σένα και όλους τους φίλους:
Αν βάψω τα μαλλιά μου, φορέσω σουτιέν και στρίνγκ, βάλω και ένα φτερό στον ποπό μου και μπουκάρω στο σπίτι σου από το παράθυρο για να δανειστώ χρήματα, φαγητό και ότι άλλο βρω, είμαι διαρρήκτης ή ένας ταλαιπωρημένος gay;Πως θα με κρίνεις εσύ, οι φίλοι μας εδώ στο φόρουμ και ο νόμος;
-
Αν θες να μιλάνε όλοι Πολιτικαλι κορεκτ πήγαινε βρες ομοϊδεατες.
Αυτές είναι αλήθειες και όχι ρατσιστικά σχόλια.Αν νομίζεις οτι μπορείς να φιμωσεις τους συνομιλητές σου λέγοντας τους φασίστες και ρατσιστές είσαι λίγος, δεν έχεις επιχειρήματα και παλεύεις να βγάλεις σωστή την Θεωρία σου.
Σου εξηγούν τόσοι άνθρωποι και στέκεσαι μόνος - και καλά θα έκανες αν είχες έστω και λίγο δίκιο - απέναντι τους και επιμένεις.
Δεν εξισώνουν τον άδικο και βάναυσο θάνατο με το ότι είναι λαθρο, έχεις κολλήσει εκεί.
Πάμε σε άλλα, Ξεκόλλα μας κούρασες!
ΥΓ: Στο ξαναλέω αυτά λέγονται με κρασί και μεζέ αλλά εσύ δεν νιώθεις τίποτα ...
-
@ektoras said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
είμαι διαρρήκτης ή ένας ταλαιπωρημένος gay;
Πως θα με κρίνεις εσύ, οι φίλοι μας εδώ στο φόρουμ και ο νόμος;Θα σου απαντήσω εγώ γιατί το έγραψε παραπάνω και το πέρασα στο ντουκου...
Ταλαιπωρημενος πρεζοΛοατκι θα είσαι και εγώ θα είμαι ο φασίστας - ομοφοβικος που σε έσπασα στο ξύλο και σε πέταξα από το μπαλκόνι. -
@ntinaras said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
βζιιιιν
Ασε μας και εσύ κουκλίτσα μου, δεν βλέπεις ότι σήμερα δερνουμε μόνο Λαπ?
-
@lap πόσους από εκείνους τα δικαιώματα των οποίων μανιωδώς υπερασπίζεσαι, είσαι πρόθυμος να φιλοξενήσεις σπίτι σου?
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2