-
Ακόμα με το ναυάγιο ασχολούμαστε? Ό,τι έγινε έγινε, δεν αλλάζει κάτι.
-
@nasos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πιο επικίνδυνος από τον ψεύτη κατά την άποψη είναι αυτός που παριστάνει τον ηλίθιο και δέχεται τέτοιες εξηγήσεις και θα συνεχίσει να ενημερώνεται απο το μέσο αυτό.
Έχεις να μας προτείνεις κάποιο μέσο από το οποίο μπορούμε να ενημερωνόμαστε και να τα καταπίνουμε αμάσητα χωρίς να είμαστε πρόβατα;
Ξεκινά από κάποιο που οι συντάκτες του γράφουν επώνυμα και παραθέτουν και ένα μικρό βιογραφικό τους.
Μπορείς να μας πεις κάποιο μέσο συγκεκριμένο;
Θα σου πρότεινα την Καθημερινή , εύρος απόψεων σε όλα τα πεδία από κατά κύριο λόγο έγκριτους και εμπειρότατους συντάκτες.
-
Μήπως είμαι τρελός; Μήπως τα έχω χαμένα; Που κάνω λάθος;
4 άτομα, αυτοκίνητο, κατάστρωμα/σαλόνι, Πειραιάς-Ρόδος Παρασκευή 30/6/2023... Έχει και ποιο φτηνό δρομολόγιο.
Πως αυτοί οι πανεπιστήμονες του Notosnews έβγαλαν το κόστος 300euro πάνω; Έβαλαν αυτοκινούμενο ή φορτηγό;
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πως αυτοί οι πανεπιστήμονες του Notosnews έβγαλαν το κόστος 300euro πάνω; Έβαλαν αυτοκινούμενο ή φορτηγό;
Πως αλλιώς θα κάνουν αντιπολίτευση...με την αλήθεια!?!? Δεν γίνεται γιατί δεν συμφωνεί μαζί τους....χαχαχα!!
-
Δεν μπορεί ρε συ. Κάπου κάνω λάθος.
Δεν γίνεται να είναι τόσο ηλίθιοι και να έχουν και αναγνώστες.Το ποιο εύκολο πράγμα είναι να διασταυρώσει κάποιος τις τιμές των εισιτηρίων μέσα στο ίντερνετ.
Αποκλείεται. Εγώ κάνω κάπου λάθος.
-
Δεν μπορεί ρε συ. Κάπου κάνω λάθος.
Δεν γίνεται να είναι τόσο ηλίθιοι και να έχουν και αναγνώστες.Ναι είναι, μην σου κάνει εντύπωση!!
-
Πιο επικίνδυνος από τον ψεύτη κατά την άποψη είναι αυτός που παριστάνει τον ηλίθιο και δέχεται τέτοιες εξηγήσεις και θα συνεχίσει να ενημερώνεται απο το μέσο αυτό.
Έχεις να μας προτείνεις κάποιο μέσο από το οποίο μπορούμε να ενημερωνόμαστε και να τα καταπίνουμε αμάσητα χωρίς να είμαστε πρόβατα;
Ξεκινά από κάποιο που οι συντάκτες του γράφουν επώνυμα και παραθέτουν και ένα μικρό βιογραφικό τους.
Θα σου πρότεινα την Καθημερινή , εύρος απόψεων σε όλα τα πεδία από κατά κύριο λόγο έγκριτους και εμπειρότατους συντάκτες.
Kαλύτερα ΕΦΣΥΝ. Δεν λέω Αυγή γιατί εκεί μιλάμε για τον Ριζοσπάστη του συριζα.
-
Μήπως είμαι τρελός; Μήπως τα έχω χαμένα; Που κάνω λάθος;
4 άτομα, αυτοκίνητο, κατάστρωμα/σαλόνι, Πειραιάς-Ρόδος Παρασκευή 30/6/2023... Έχει και ποιο φτηνό δρομολόγιο.
Οι τιμές δεν παίζουν αναλόγως την ημέρα και την ζήτηση; Είναι φιξ;
-
849 μου βγαζει να πας και να γυρισεις 4+1
514 = μονο πας -
Δεν βλέπω όμως στο notosnews να γίνεται αναφορά για μετακίνηση μετ' επιστροφής. Αναφέρει ότι αφορά ταξίδι σε 4 νησιά και το τονίζουν κιόλας.
Προφανώς τα κόστη είναι μεγάλα. Αλλά από πολύ παλιά τα κόστη για μετακινήσεις με πλοία ήταν υψηλά. Ποτέ δεν ήταν φτηνές οι μετακινήσεις αυτές....μετακίνηση μίας τετραμελούς οικογένειας με αυτοκίνητο ενδεικτικά σε 4 δημοφιλή νησιά της χώρας...
https://www.notosnews.gr/στα-81450-ευρώ-το-κόστος-του-ταξιδιού-στη-ρό/
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πως αλλιώς θα κάνουν αντιπολίτευση...με την αλήθεια!?!? Δεν γίνεται γιατί δεν συμφωνεί μαζί τους....χαχαχα!!
Άρα δεν κάνουν αντιπολίτευση όπως βλέπουμε και όντως γραφουν αλήθεια, εσείς όμως όντως κάνετε συμπολιτευση και δεν σχολιάζετε με αλήθεια.
Ναι βρε @storm το πιο λογικο σενάριο εισητηρίων είναι μετά επιστροφής. Δηλαδή οι περισσορες οικογένειες κλείνουν μετά επιστροφής εισητηρία διακοπών.
-
Να το ξαναπώ; Εγώ έκανα άσκηση αυτά ακριβώς που λέει το Notosnews.
Με υποθέσεις ασκήσεις δεν γίνονται, ειδικά όταν υπάρχουν κενά στα δεδομένα.Και δεν γίνονται, γιατί πολύ εύκολα αφήνονται υπονοούμενα και προκαλούνται εντυπώσεις.
-
Κατά τα άλλα μια οικογένεια με 2 παιδιά 900 ευρώ περίπου (βάζω μέσα και φαγητό και καφέδες) για την μετακίνηση στη Ρόδο.
Ωραία!
-
Με υποθέσεις ασκήσεις δεν γίνονται, ειδικά όταν υπάρχουν κενά στα δεδομένα.Και δεν γίνονται, γιατί πολύ εύκολα αφήνονται υπονοούμενα και προκαλούνται εντυπώσεις.
Προφανώς έκανες λάθος γιατί εξυπακούεται το σενάριο μετακίνησης. Έχεις ακούσει οικογένεια να πηγαίνει με το αμάξι της και να γυρίζει κάνοντας το βάρκα;
Προφανώς ρε συ κοιτάμε το κόστος του πάνε/ελα
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
849 μου βγαζει να πας και να γυρισεις 4+1
514 = μονο παςΟπότε ποίοι να είναι οι ΗΛΙΘΙΟΙ άραγε;
-
Μια οικογενεια με 2 παιδια και εισοδημα 900 ευρω τον μηνα, δε μπορει να παει απο Αθηνα στη Ροδο. Μια οικογενεια επισης με εσοδο 2000 δε μπορει να παει στην Μυκονο. Τρομερη διαπιστωση. Μια οικογενεια με εσοδο 900 ευρω μεσω κοινωνικου τουρισμου μπορει να παει στην Σκυρο. Το ιδιο και η αλλη διχως κοινωνικο τουρισμο ομως. Υπαρχουν αλλες οικογενειες που με τα ιδια χρηματα πανε χωριο και περνουν εξισου καλα. Το ξερω καλα αυτο. Το κανω πολλα χρονια.Και οι διαπιστωσεις συνεχιζονται. Οικογενειακος προγραμματισμος λεγεται.
-
@elteo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Kαλύτερα ΕΦΣΥΝ. Δεν λέω Αυγή γιατί εκεί μιλάμε για τον Ριζοσπάστη του συριζα.
Μια χαρα τα καταφερνει και η Εφσυν. Του ιδιου επιπεδου ειναι. Μη την αδικεις. Το παλευουν σκληρα.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Προφανώς έκανες λάθος γιατί εξυπακούεται το σενάριο μετακίνησης. Έχεις ακούσει οικογένεια να πηγαίνει με το αμάξι της και να γυρίζει κάνοντας το βάρκα;
Θέλεις να το ξαναγράψω; Μπορώ να το γράφω συνέχεια.
Δεν έχω πρόβλημα.
Πάρτο ξανά.Εγώ έκανα άσκηση αυτά ακριβώς που λέει το Notosnews.
Με υποθέσεις ασκήσεις δεν γίνονται, ειδικά όταν υπάρχουν κενά στα δεδομένα.
Και δεν γίνονται, γιατί πολύ εύκολα αφήνονται υπονοούμενα και προκαλούνται εντυπώσεις.Τα υπόλοιπα είναι να'χαμε να λέγαμε και αφορούν τους ηλίθιους.
-
Να μειωθούν οι τιμές χθες. Που είναι ο Κυριάκος? Τι κάνει?
Όπως μου έλεγε ένας Ζαίος σήμερα. Στη Γαλλία βγήκε η κυβέρνηση και είπε στην αγορά μειώστε τις τιμές 30%. Και οι Γάλλοι έμποροι τα έκαναν πάνω τους και φοβήθηκαν. Και τις μείωσαν μέσα σε μια βδομάδα. Ενώ ο Κυριάκος είναι με τα συμφέροντα και δεν τολμάει να κάνει τέτοια πράγματα.
Μετά τον τσίμπησα λίγο. Το Ζαίο. Να δω αν είναι αληθινός άνθρωπος. Ή κάποιο ολόγραμμα που με κοροιδεύει. Αληθινός ήταν. Δεν απάντησα και συνέχισα τη δουλειά μου...
Αυτά. -
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Θέλεις να το ξαναγράψω; Μπορώ να το γράφω συνέχεια.
Δεν έχω πρόβλημα.
Πάρτο ξανά.Εγώ έκανα άσκηση αυτά ακριβώς που λέει το Notosnews.
Με υποθέσεις ασκήσεις δεν γίνονται, ειδικά όταν υπάρχουν κενά στα δεδομένα.
Και δεν γίνονται, γιατί πολύ εύκολα αφήνονται υπονοούμενα και προκαλούνται εντυπώσεις.Τα υπόλοιπα είναι να'χαμε να λέγαμε και αφορούν τους ηλίθιους.
Ε ναι μόνο ένας ηλίθιος θα σκέφτονταν ότι οι τιμές είναι μετά επιστροφής.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2