-
Να μην ακούμε τον Άδωνη να στριγγλίζει και να μασάει τις λέξεις σε 3 πάνελ καθημερινά, θα είναι έγκλημα!
-
Μια χαρά εγκληματει οποιος με τις πολιτικές του καταστρέφει μικρούς/ωθεί στη μετανάστευση/οξύνει το δημογραφικό λόγω των αλλεπάλληλων οικονομικών κρίσεων (στο όνομα του έθνους κιόλας).
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Να μην ακούμε τον Άδωνη να στριγγλίζει και να μασάει τις λέξεις σε 3 πάνελ καθημερινά, θα είναι έγκλημα!
Αυτό είναι τηλεπερσόνα, για λόγους μάρκετινγκ....εαν δεν σαρέσει (εμένα δεν μου αρέσει), απλά μην τον βλέπεις. Έτσι και αλλιώς τα σενάρια και τους διαλόγους άλλοι τα γράφουν για τα πάνελ και τους λένε τι θα πουν, πως, πότε κλπ. Τουλάχιστον ο Άδωνης όταν του είπαν για τον Γλέζο είχε την ηθική να πει όχι, γιατί είπε "τον σέβομαι". Αυτό λέει πολλά.
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μια χαρά εγκληματει οποιος με τις πολιτικές του καταστρέφει μικρούς/ωθεί στη μετανάστευση/οξύνει το δημογραφικό λόγω των αλλεπάλληλων οικονομικών κρίσεων (στο όνομα του έθνους κιόλας).
Όλοι αυτό κάνουν με πρωτεργάτη τον Ανδρίκο που κατέστρεψε την χώρα. Οπότε - όπως είπα έχουμε τους χειρότερους πολιτικούς - μέσα σε αυτό τον βούρκο πολιτικών ο Άδωνης είναι ό,τι καλύτερο έχουμε και ο μόνος που εργάζεται. Και ο μόνος που προσπαθεί κάτι να βελτιώσει.
-
Όχι από το σύνολο των ψηφοφόρων- Ναι από τους Νεοδημοκράτες
Πιο συγκεκριμένα, στην ερώτηση για το εάν πρέπει ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής να είναι υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές «Όχι» και «Μάλλον όχι» απαντά το 64,6%, ενώ «Ναι» και «Μάλλον ναι» απαντά το 34%.
Ωστόσο, μεταξύ των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική, καθώς 6 στους 10 ψηφοφόροι της θεωρούν ότι πρέπει να είναι κανονικά υποψήφιος.
-
@dublin said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Για πες μου εσύ ένα καλύτερο πολιτικό σύστημα τον 5ο π.Χ αιώνα που είσαι ευρυστοριτος (δικιά μου λέξη, γιατί μπορώ) ή ας πούμε, χίλια χρόνια αργότερα το 500μ.Χ ! Ή και άλλα 500 αργότερα στο 1.000μ.Χ...
Την αρχ. Αθήνα και το Περική ποτέ δε τους συμπάθησα. Ο Καργάκος, δίνει μια ωραία περιγραφή για την αρχ. Σπάρτη.
Μου άρεσε πιο πολύ η πολιτεία τους. -
Πάντως ο Γεν Γραμματέας μιλάει άψογα τα γαλλικά. Ωραίος!
Όχι σαν τον άλλο τον ζαμε Κορωπί...που ήθελε να μιλήσει και γαλλικά.
-
Κουτσούμπας ρε ,
άμεμπτος , έντιμός , φοβερός τύπος , ένας απο εμάς.
Αλλά ψηφίζουμε τους γόνους που είναι 3 γενιές πολιτικοί και έχουν περιουσίες μεγαλύτερες και απο εφοπλιστές.Απίστευτο αν είναι αληθινό το 60% των ΝΔτων που δεν έχουν προβλημα με την υποψηφιότητα του Κ.Αχ.Καραμανλή...
-
@pgp737ng said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
ΧΑΧΑΧΑΧΑ καλό!!!!! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?
Tί έχει ακουστεί για το Κουτσούμπα; Για τη Παπαρήγα είχα ακούσει που λέγανε που στέλνει τη κόρης της στο Deree, για το Κουτσούμπα; Ή εννοείς γενικά για το ΚΚΕ οτι είναι συστημικό κόμμα;
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κουτσούμπας ρε ,
άμεμπτος , έντιμός , φοβερός τύπος , ένας απο εμάς.
Αλλά ψηφίζουμε τους γόνους που είναι 3 γενιές πολιτικοί και έχουν περιουσίες μεγαλύτερες και απο εφοπλιστές.Απίστευτο αν είναι αληθινό το 60% των ΝΔτων που δεν έχουν προβλημα με την υποψηφιότητα του Κ.Αχ.Καραμανλή...
Ένας από εμάς!!!! Φοράς και εσυ ΧΡΥΣΟ ROLEX??? XAXAXAXA!!!!!και?
https://www.huffingtonpost.gr/2015/09/19/politiki-koutsoumpas-rolex-ekloges_n_8162930.html
https://www.katiousa.gr/politika/nai-alla-ta-roleks-o-d-koutsoumpas-o-pio-ftochos-politikos-archigos-tis-voulis/ -
Ένας από εμάς!!!! Φοράς και εσυ ΧΡΥΣΟ ROLEX??? XAXAXAXA!!!!!Έλα ρε τώρα,
το μοναδικό του θα είναι , μπορεί να είναι δώρο , να έχει συναισθηματική αξία.Εδώ ο δικός σου είχε παραπεταμένα σε μια άκρη , σε ένα διάγγελμα που έκανε απο το σπίτι του στα Χανιά 2 κυροπήγια που έκαναν 20.000€ ...
-
Αυτά είναι μαϊμουδιές, που προσπάθησε να τις καλύψει μετά την ξεφτίλα που έφαγε και την αποκάλυψη του. Το ROLEX είναι γνήσιο και σημερινή τιμή έχει 14.600 !!!
Δε το ήξερα το θέμα, έτσι λίγο που κοίταξα, είδα το οτι το '22 το ξανασήκωσε μόνος του.. μεγάλο τρόλι.
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Απίστευτο αν είναι αληθινό το 60% των ΝΔτων που δεν έχουν προβλημα με την υποψηφιότητα του Κ.Αχ.Καραμανλή...
Να 'ταν αυτό το πρόβλημα...
Εγώ έχω αρχίσει να ψιλοευχομαι να μη φανε καμία πολύ γερή φαπα στις εκλογές επειδή μετά είναι ικανοί να βγάλουν τον εξαιρετικό που δεν είναι γόνος και καθιζε τον πισινουλη του σε καναπέ neoshit.
Δεν θυμαμαι καλά τη χρονιά. Έχω κατέβει (ναι τα κάνω ΚΑΙ αυτά) στην έκθεση βιβλίου στο Ζάππειο. Διπλα στο περιπτερο χάρτου υγείας aka εκδόσεις γεωργιαδη -υπο τη διεύθυνση του θεχθι ανηψιου- το περίπτερο του Μαρξιστικού Βιβλιοπωλείου.
Ομορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμενος.Κουφάλα Δημιουργε, τα πάντα εν σοφία εποιησες! -
Σαφέστατα το χιούμορ του Γενικού είναι υψηλού επίπεδου..χαχαχαχα
Απίστευτη τρολια αν είναι αληθινή αυτή πιο πάνω.
Μακάρι να έγραφε και εδώ, ή να μας διάβαζε.
-
Να το ζητήσω από μια φίλη της συζύγου η οποία είναι πάντα πρωτη-πρωτη όταν ζεϊμπεκαει στο φεστιβάλ της ΚΝΕ;
-
Όλα στο ποστ είναι μια τρολια τώρα που το βλέπω. Δείτε τα νούμερα των likes... Είναι δυνατόν;
Και από iPhone...
Προβοκάτσια μυρίζομαι....
Πάντως θα ήταν εξαιρετικό χιούμορ αν το έκανε.
Δεν έχω twitter, έτσι είναι τα πόστς; Λένε και από ποιο κινητό ;
-
Τον Κουτσούμπα πάντως τον είδα χθες στις ειδήσεις χαμογελαστό και χαλαρό. Που ήταν ο αρχηγός? Στο Παρίσι.
Ναι, ναι, στο Παρίσι. Πήγε εκδρομή για να συμπαρασταθεί στους Γάλλους απεργούς για το συνταξιοδοτικό.
Και λέω κι εγώ τώρα. Δε με στέλνουν τζαμπέ κι εμένα εκδρομούλα στο Παρίσι? Συμπαράσταση θα κάνω κι εγώ βρε αδερφέ.
Μήπως θα μου ζητήσουν να πληρώσω τα λεφτά που λείπουν από το ασφαλιστικό των Γάλλων και τους αυξάνει την ηλικία σύνταξης? Ούτε από τον Κουτσούμπα θα τα ζητήσουν.Λοιπόν, περιμένω ανοιχτή πρόσκληση από το ΚΚΕ για εκδρομή συμπαράστασης στο Παρίσι. Μέσα είμαι και κατεβαίνω και σε διαδήλωση. Αμ πως...
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τον Κουτσούμπα πάντως τον είδα χθες στις ειδήσεις χαμογελαστό και χαλαρό. Που ήταν ο αρχηγός? Στο Παρίσι.
Ναι, ναι, στο Παρίσι. Πήγε εκδρομή για να συμπαρασταθεί στους Γάλλους απεργούς για το συνταξιοδοτικό.
Και λέω κι εγώ τώρα. Δε με στέλνουν τζαμπέ κι εμένα εκδρομούλα στο Παρίσι? Συμπαράσταση θα κάνω κι εγώ βρε αδερφέ.
Μήπως θα μου ζητήσουν να πληρώσω τα λεφτά που λείπουν από το ασφαλιστικό των Γάλλων και τους αυξάνει την ηλικία σύνταξης? Ούτε από τον Κουτσούμπα θα τα ζητήσουν.Λοιπόν, περιμένω ανοιχτή πρόσκληση από το ΚΚΕ για εκδρομή συμπαράστασης στο Παρίσι. Μέσα είμαι και κατεβαίνω και σε διαδήλωση. Αμ πως...
φτηνη δεξια βλεπω, εκπτωσεις εχετε?
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όλα στο ποστ είναι μια τρολια τώρα που το βλέπω. Δείτε τα νούμερα των likes... Είναι δυνατόν;
Και από iPhone...
Προβοκάτσια μυρίζομαι....
Πάντως θα ήταν εξαιρετικό χιούμορ αν το έκανε.
Δεν έχω twitter, έτσι είναι τα πόστς; Λένε και από ποιο κινητό ;
Το είδα και εγώ μετα.. αλλά εχει και άλλα
και σήμερα μετά την εμφάνιση στη Γαλλία έχει και άλλα..
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγώ έχω αρχίσει να ψιλοευχομαι να μη φανε καμία πολύ γερή φαπα στις εκλογές επειδή μετά είναι ικανοί να βγάλουν τον εξαιρετικό που δεν είναι γόνος και καθιζε τον πισινουλη του σε καναπέ neoshit.
Όχι !
Εγώ θέλω ξαναβγούνε και να μπεί ο Κ.Αχ.Κ ξανά υπουργός!Αλλά στις επαναληπτικές να γίνει ένα κίνημα , μια κινητοποίση μέσω ΜΚΔ δεν ξέρω πως , που να ρίχνουν τα νέα παιδιά ή όσοι δεν πήγαιναν να ψηφίσουν, λευκά με μια μούτζα , ένα logo αυτοκόλλητο επάνω , κάτι δεν ξέρω τι και να πάνε τα λευκά στο 15%-20%
Ή αποχή στο 60% διαφορετικά.Και μετά να μετράμε ρυθμούς ανάπτυξης , και εμπορικά ισοζύγια , και αγοραστική δύναμη , και επενδύσεις κλπ εδώ μέσα για άλλη μια τετραετία να δούμε που θα φτάσουμε.
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Τριτοκοσμική χώρα η Ελλάδα!
Παρακολουθήσεις, διαφθορά, έλλειψη διαφάνειας, αστυνομική βία, προσφυγικό, ελευθερία έκφρασης, λίστα Πέτσα, μερικές από τις παρατηρήσεις του Αμερικανικού ΥΠΕΞ
https://www.sofokleousin.gr/steit-ntipartment-tritokosmiki-xora-i-ellada -
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και από iPhone...
Καλά, ρολοι, έπρεπε να είχε Raketa, ρούσικο
τηλέφωνο ναι μεν δεν έχουν οι ρώσοι, αλλά έπρεπε κανα Κινέζικο
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2